Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: hard, hardstyle, headhunterz, is, is, message, message, preview, the, the

Otwarty przez: Daron37
28-02-2011, 22:58
[Preview] Headhunterz - Hard Is The Message / The Message is Hardstyle
Autor Wiadomo¶æ
DirtyWorkz 

Informacje
Do³±czy³: 03 Pa¼ 2010
Piwa: 0
Sk±d: Mazowsze

Wys³any: 28-02-2011, 19:37    #21

może teraz już wiesz jak wygląda pierwsze wrażenie osoby rejestrującej się na tym forum :) . Nie musisz dziękować za podzielenie się tą informacją :)
Zara bedzie że nabijam posty :D już mam 2 ;p

[ Dodano: 28-02-2011, 20:18 ]
jeszcze 1 post bo sie wkur*iam :D Zajebiście zachęcające, chcę sobie popatrzeć co na największym forum min. hardstyle'owym sądzą ludzie, którzy są w temacie i kochają tą muzykę tą co ja, o nowym kawałku Heady'iego: "The Message is Hardstyle". Zgadnijcie co zobaczyłem :) 1 kom. "słabizna", kolejny: "zjebane w ch*j, wkurwiający vokal przez cały wałek powtarzany do znudzenia i do tego ta muląca melodia" (tu już zauważyłem jakiś poziom wypowiedzi :) a może problemy z samym sobą??) jakby nie było wypowiedź bardzo dużo wnosi do tematu :) dalej, kolejna powtórka z rozrywki czyli: "słabiuteńko", nie chce mi się dalej wymieniać, sami widzicie jak to wygląda. I jak to forum ma iść w dobrym kierunku skoro ja jako osoba chcąca przeczytać jakieś nowe informacje dot. kawałka, jego buildu, a może jakiegoś newsa nt samego producenta czytam coś takiego?? Albo problem leży we mnie albo coś jest na rzeczy ;) Chłopaki którzych wypowiedzi przytoczyłem nie czujcie się urażeni, lecz okażcie trochę pokory co do swoich wypowiedzi zamiast pisać w kolejnych postach że jestem idiotą i kretynem :)

Xearo 
Early Hardstyle!

Informacje
Do³±czy³: 04 Lip 2010
Piwa: 235
Sk±d: Bydgoszcz

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 28-02-2011, 20:30    #22

DirtyWorkz napisa³/a:
Bez urazy chłopaki ale załóżcie sobie forum early hardstyle i cieszcie sie wałkami o tej tematyce które już wyszły pare dobrych lat temu bo tego już się nie produkuje poza wyjątkami, a nie komentujcie naprawde dobrych track'ów takich producentów jak np Heady bo jest to nie na miejscu.

Moze sie myle (a jesli tak to sorry), ale twoja wypowiedz wyglada tak: early - lipa, nustyle w wykonaniu hhz'a - zajebiste ??

DirtyWorkz napisa³/a:
Nie podoba wam się?? Stwórzcie lepszy kawałek, może akurat mnie on zachwyca i nie podoba mi się wasz stosunek do muzyki która akurat wam nie przypadła do gustu bo inaczej tego nazwać nie można. Jeden słucha hip-hopu i może mu sie to podobać a drugi disco-polo i hip-hop już mu sie będzie podobać.

Primo - Zaloze sie, ze na forum znalazlbys sporo trackow forumowych producentow, ktore poziomem przebijalyby powyzsza produkcje.
Secundo - Chyba kazdy moze napisac swoja opinie czyz nie?? Jezeli kawalek nie wpadl w ramy jego gustu muzycznego to nie moze o tym pisac?? Moze kolejny raz sie myle, ale to co piszesz brzmi troche glupio.

DirtyWorkz napisa³/a:
A komentarze typu: "on poleciał na kase" to jest poprostu żenada i jak je czytam mam wrażenie że osoba, która go napisała jest w przedziale wiekowym under 12. Szanujcie tych producentów chociażby za całokształt tego co zrobili, nie bez przyczyny Willem (Headhunterz) dni temu dostał 3 pierwsze tytuły na HDA (Best track, Best European Hard DJ, Best International Hard DJ). To są naprawde dobzi ludzie, którzy coś w życiu próbują osiągnąć, w przeciwieństwie do niektórych z was, gdzie największym osiągnięciem dotychczas jest zbluzganie i pojechanie po Headym, B-blockach jak wy to mówicie itp.

Z twojego punktu widzenia moze wyglada to zenujaco, ale gdy ktos ktos slucha hs'u od wielu lat i widzi co Ci producenci wyrabiaja z ta muzyka to siekiera sie w kieszeni otwiera. Jakby twoj ukochony Nustyle poszedl w strone disco-polo powiedzmy to poczulbys ta frustracje.

Wracajac do samego tracka - dla mnie prezentuje sie fatalnie.

[ Dodano: 28-02-2011, 20:36 ]
DirtyWorkz, Pamietaj, ze nie kazdy potrafi i chce rozkladac na czesci pierwsze track, ktory sie nie podoba. Moze nie wyniesiesz z takich wypowiedzi szczegolowych informacji i opinii, ale przynajmniej dowiesz sie o nucie czegos w ogolnym zakresie. Aha, nikt sie nie poczuje urazony, to co piszesz to twoja opinia.. Do tego jestes grzeczny wiec nikt nie nazwie Cie idiota, ani kretynem. Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Xearo 28-02-2011, 20:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:asik
DirtyWorkz 

Informacje

Wys³any: 28-02-2011, 20:56    #23

Xearo dziękuję za wyrażenie swojej opinii :D Pewne sprawy tutaj wyjaśniasz lecz może rzeczywiście produkcje min. Heady'iego,
Pitchera, Coone'a, Da Tweekaz czy Breannana bardziej do mnie przemawiają od early hardstyle dlatego troszeczkę się wkurzam jeśli ktoś nazywa track gównem, kupą itp. skoro w moich oczach jest zupełnie odwrotnie :) Nie podważam autorytetu early ponieważ nie gustuje, może poza kilkowa produkcjami :) Dlatego staram się komentować tracki, które mi się podobają, a te, które mi nie podpadły pozostawiam osobą, którym się akurat spodobały :D tyle w temacie ;) Pozdrawiam Xearo :)

[ Dodano: 28-02-2011, 21:02 ]
A wyrażenie "prezentuje się fatalnie" brzmi o niebo lepiej od np. "zjebane w ch*j, wkurwiający vokal przez cały wałek powtarzany do znudzenia i do tego ta muląca melodia" :D Jeszcze jakbyś dodał "Według mnie..." to podszedłbyś już zupełnie profesjonalnie do sprawy :D Serdecznie Pozdrawiam autora postu zaczynającego się od "zjebane..." :D

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 28-02-2011, 22:51    #24

DirtyWorkz napisa³/a:
bla bla bla

Dam Ci warna który sprawi że 20 razy zastanowisz się nad tym czy chcesz zmarnować mój czas na czytanie steku pierdół.

Qbek 
bydym i chuj! ;D

Informacje
Do³±czy³: 27 Maj 2010
Piwa: 198
Sk±d: WrocÅ‚aw

Wys³any: 28-02-2011, 23:49    #25

Daron37 napisa³/a:
Dam Ci warna który sprawi że 20 razy zastanowisz się nad tym czy chcesz zmarnować mój czas na czytanie steku pierdół.

Daron, dojebales teraz, kazdy ma prawo powiedziec co mysli, to ze Tobie sie czytac nie chce chuj ma do tego :/ wiem, smiesznie bylo, ale czasem przesadzasz

DirtyWorkz, prawda jest taka, ze zarejestrowales sie w pazdzierniku, a masz 3 posty wiec nie pierwszy raz wchodzisz na forum (choc moze i tak). Tez preferuje nu, early nie jest moim faworytem, ale omawiany tu walek serio nie zachwyca (w porownaniu z dotychczasowymi dokonaniami Hedzia). Nie znam sie na muzie az tak, zeby rozkminiac walek na kawalki i omawiac kazdy element z osobna, mowie po prostu co mi w danym tracku nie gra np. kick, melo czy jakies chorki ew skrecze itp. Nie jestesmy producentami w przewazajacej wiekszosci :)

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 28-02-2011, 23:56    #26

DirtyWorkz, ale ten kawałek jest do dupy, nie wazne kto go zrobil.

Btw jak to jest mozliwe, ze na wszystkich forach Polskich, zagranicznych, jeden uj cisną HHz czy Showtek a oni wygrywaja jakies nagrody za bycie najlepszymi? Ty powiesz zazdrosc, ja powiem układy, jak myslisz kto ma racje?
Uwazasz ze hedhantersy graja na eventach bo sa super pro elo zajebisci? Sa ustawieni, golym okiem widac zwiazek miedzy scantraxx i q-dance, razem maja monopol na trzepanie kasy czy nam sie to podoba czy nie.

mieszku 

Informacje
Do³±czy³: 24 Sty 2010
Piwa: 11
Sk±d: Radom

Wys³any: 01-03-2011, 00:49    #27

Primo - Zaloze sie, ze na forum znalazlbys sporo trackow forumowych producentow, ktore poziomem przebijalyby powyzsza produkcje.

haahahahahhahaaahahahaahaahahaaahhaahhahaahahahhaahaaahahahahahahahahahhaha

Podziêkowali:tiz
Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 01-03-2011, 01:09    #28

Qbek napisa³/a:
Daron, dojebales teraz, kazdy ma prawo powiedziec co mysli, to ze Tobie sie czytac nie chce ch*j ma do tego wiem, smiesznie bylo, ale czasem przesadzasz

To nie miało być śmieszne. To był fakt. Daje ludziom swobode wypowiedzi, ale jak jest w temacie. Tutaj jest offtop i to w dodatku przydługawy, w zasadzie to jest wyżalenie się człeka któremu obrażono kawałek. No i straciłem czas na czytanie tego. Gdybym chciał być śmieszny dałbym x2

Qbek 
bydym i chuj! ;D

Informacje
Do³±czy³: 27 Maj 2010
Piwa: 198
Sk±d: WrocÅ‚aw

Wys³any: 01-03-2011, 01:12    #29

Daron37 napisa³/a:
Tutaj jest offtop i to w dodatku przydługawy

A to 'hahahahahah...' to nie OT tylko, ze przykrotkawy przypadkiem? Dzial z humorem jest gdzie indziej ;P

DirtyWorkz 

Informacje

Wys³any: 01-03-2011, 11:28    #30

Bez urazy Daron ale jakoś mnie ten warn nie przejął z uwagi, że nie przesiaduje na tym forum :) Może byłem wczoraj trochę wkurzony ale to, że wam się kawałek nie podoba to nie znaczy, że mi też musi się nie podobać :) Szanuję wasz early ale coś mi się wydaję, że wielu tutaj zjada zazdrość o to że nu jest na szczycie a early już dawno spadło ze sceny, choć i tak często się go słucha jak i gra. To jest moja skromna opinia :) Nie wszystko co wam się nie podoba, musi się nie podobać innym. A Heady także od czegoś zaczynał, pierwszy track wysłany do scantraxx, zainteresowanie, a dużą sławę zyskał min. dzięku wałkowi " The Sacrifice" a ilu jest na świecie takich kozaków, którzy potrafią stworzyć tak ponadczasowy wałek jak on?? Może teraz to i są układy, sława i pieniądze, ale trzeba potrafić się wybić i mieć talent bo bez tego to by takich Headhunterz'ów biegało 3 tysiące :)

[ Dodano: 01-03-2011, 11:40 ]
Przepraszam za offtop, możemy przenieść ten temat gdzie indziej. Zarejstrowałem się jakiś czas temu ale wczoraj pierwszy raz weszłem na forum jeśli was to interesuje :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 3223
Odpowiedzi: 45
Odwiedzin z google: 937
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: