| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 13-04-2010, 19:14 | #41
|
| | Frog napisał/a: | | No to czy nie jest to smieszne zeby sie o NAZWE tak klocic ? I fora zamykac? Dla mnie dziecinada... |
bylo poprzednio pisane itp ze to nie jest tak powierzchowny konflikt itp jak my mozemy sadzic i ludzie co w tym nie siedza. bo to poruszalo pare powazniejszych spraw niz tylko klotnai o nazwe itp | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-04-2010, 20:35 | #42
|
| | to niech ktos laskawy mi to bardziej wyjasnie jak nie o to wszedzie chodzilo ze mial dosyc i byl juz zmeczony TYM co sie na forum HS dzieje.. | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 13-04-2010, 20:35, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Paź 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzień) Piwa: 25 Skąd: Katowice/KrakĂłw  | Wysłany: 13-04-2010, 20:42 | #43
|
| | Daron37 napisał/a: | | Gife, GHF to nie bylo forum a'la HardForum. Gdyby ROoZi zamknal HF gloszac ze sprzeciwia sie temu wszystkiemu to wtedy moglbys tak gadac, bo HF wplywu na swiatowa scene HS po prostu nie ma. GHF mialo! ScuL przeszedl przez rozprawy sadowe z roznymi headhunterzami, mial kose z ktorymis labelami. To co on pisze tutaj w praktycznie zadnym stopniu nie oddaje jego prawdziwej sytuacji |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzień) Piwa: 12 Skąd: ChorzĂłw BatoRy  | Wysłany: 13-04-2010, 20:52 | #44
|
| | scul byl wielkokrotnie zastraszany, szantazowany itp przez znane osobistosci na scenie hs, zreszta bylo to opisane w infie na glownej stronie przez dlugi czas, corrupion, blackmailing, fake artists etc ..... | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-04-2010, 21:19 | #45
|
| tia to juz pisaliscie. DObra, byl zastraszany, szantazowany itp. Przez to ze co... ze prowadzi forum ? Bo gadmy o tym. no bo zamyka czesc HS. Jedyne co rozumiem ze dla niego HS nie jest juz HARD a forum traktuje o HARDACH i on jako owner moze sobie zarzadza ze nie bedzie tu gatki o SOFT gatunkach to tak. Tylko w sumie co ma jego osobiste widzimisie jak prowadzi GLOBALNE FORUM..czyli dla globalnej spolecznosci. Jesli byl aktwyny dzial HS to powinien raczej pozostac.... Albo raczej zrobic forumowa ankiete jak LUD chce. tak najlepiej. I w ogole co on nazywa korupcja ? Bo troche smieszny jest. Gada ze DJe nie moga grac jak by chcieli bo musza grac pod publike i organizajce ich zmuszaja do grania nushitu. A niby przed 2k6 bylo inaczej ? Nie bylo komercji czy tej jego korupcji ? No prosze was... Ze niby wczesniejsze Qlimaxy byly jakies undergroundowe ? Ze nie za kase grali i dla kasy ? Ze mogli sobie zagrac co im w duszy gra a nie to czego publika oczekiwala ? No nie rozwalajcie mnie. Byly czasy mocnych brzmien i tak grali. JAk by zagrali jakies nustylowe melodyjki wtedy to chyba nie bylo by to w publike nie ? DJ dostal by po dupsku ze sobie jaja z Qlimaxa robi i ci odpierdziela. To ma byc QLIMAX to ma byc LOOGIEN. i jak by sie uparl przy swoim juz by nie zagral a Q czy inn ych eventach organizacji. I dzisiaj jest to samo tak jak sam ten scul napisal.napisal Jakby DJ zagral nie tak jak niby organizacje ich zmuszaja do grania (niby bo to ludzie,popyt sluchaczy zmusza) to tez by sie pozegnali ze swoim graniem na eventach w tej organizacji. Proste i to samo caly czas. Wiec taka gadke moze sobie darowac. I tylko moze glosic swoje zale jak mu przykro ze takich MOCNYCH BRZMIEN juz nie ma...
I Jesli @lukaszku GHF jak mowisz MIALO WPLYW na SCENE HS. To rozumiem ze po upadku jak ze wielkiego wplywowego tego forum cos sie w scenie HS zmieni. No juz sie nie moge doczekac jak ito wieliki bedzie mialo WPLYW na COKOLWIEK | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Lut 2010 Wiek: 44 Posty: 332 (0,06/dzień) Piwa: 82 Skąd: Olsztyn  | Wysłany: 13-04-2010, 21:33 | #46
|
| A moim zdaniem ten caĹy protest ScuL'a to pozytyw! MoĹźe i nie osiÄ
gnie zamierzonego efektu, ale przynajmniej da do zrozumienia tym wszystkim, ktĂłrzy uwaĹźajÄ
siÄ za przedstawicieli sceny hard, Ĺźe majÄ
z niÄ
niewiele wspĂłlnego! DziĹ Headhunterz, Showtek, Technoboy, czy nawet Prophet (zwĹaszcza po wypuszczeniu ostatniego swojego "dzieĹa") ĹmiaĹo podpinam pod VixÄ/Club i nawet niech nikt nie prĂłbuje tego nazywaÄ Hardstyle'em (nawet z NU to ma coraz mniej wspĂłlnego).
Prawdziwy Hardstyle ma swoich licznych zwolennikĂłw, ale niestety z NU przegrywamy juĹź na starcie. MoĹźe chociaĹź poprzez takie audycje jak organizowana przeze mnie Early Hardstyle Special Weekend choÄ na chwilÄ powrĂłcimy do dawnych czasĂłw i zaznaczymy swojÄ
chÄÄ powrotu do nich. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-04-2010, 21:48 | #47
|
| | Hardman napisał/a: | | i nawet niech nikt nie prĂłbuje tego nazywaÄ Hardstyle'em |
a mowilem. NAZEWNICTWO
@Hardman ja tez chcialbym zeby stary Hs powrocil. Zreszta pisale ze fajnie by bylo zeby byly sceny z nu i z early na eventach. Pisze tylko ze on nie do konca wszystk odobrze opisuje. No i dzialanie tez nie do konca.... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 13-04-2010, 21:53 | #48
|
| Frog, co ci sie wlaczyla kmina po czasie hah
btw ja nadal uwazam i wiem ze to wszystko to nie jest takie sobie , o , wylaczyl i juz. mialo to wieksze przyczyny i glebsze niz sadzimy. i tutaj powinien sie wypowiedziec ktos kto z nas wie najwiecej na ten temat i mysle ze taka osoba z tego forum jest ResQ ktory ze ScuLem sie zna dobrze. na GHS tez bylo juz pisane dosc sporo na ten temat zaraz po wylaczeniu.trza poszukac i poczytac. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-04-2010, 22:09 | #49
|
| O kuwa to jest temat z lutego Kto musial w nim cos napisac l i mi sie pokazalo w nieprzeczytanych ostatnio heh i myslalem ze to jest jeszcze HOT NEWS hehe No to nim a co plakac nad rozlanym mlikiem ; ) | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Lut 2010 Wiek: 44 Posty: 332 (0,06/dzień) Piwa: 82 Skąd: Olsztyn  | Wysłany: 13-04-2010, 22:19 | #50
|
| | Frog napisał/a: | | Hardman napisał/a: | | i nawet niech nikt nie prĂłbuje tego nazywaÄ Hardstyle'em |
a mowilem. NAZEWNICTWO
@Hardman ja tez chcialbym zeby stary Hs powrocil. Zreszta pisale ze fajnie by bylo zeby byly sceny z nu i z early na eventach. Pisze tylko ze on nie do konca wszystk odobrze opisuje. No i dzialanie tez nie do konca.... |
Jestem jak najbardziej za tym, aby na eventach byĹy osobne sceny NU i Early. PrzecieĹź jeden z drugim nie ma nic wspĂłlnego.
Tacy producenci jak choÄby wspomniany The Prophet przeszli dĹugÄ
drogÄ ewolucji. Najpierw HC, potem coĹ na podobÄ Early, później dopiero prawdziwe Early i nastÄpnie NU. Ciekaw jestem co bÄdzie nastÄpne? CzyĹźby na stare lata aĹź tak zmieniĹ swoje gusta i niebawem byĹ kojarzony z Club'em?
PodobnÄ
drogÄ ewolucji przeszĹo wielu innych producentĂłw.
Na szczÄĹcie ostaĹ siÄ jeden osobnik, ktĂłry rĂłwnieĹź prĂłbuje skutecznie walczyÄ z tym syfem - DJ Thera oczywiĹcie i jego label Theracords - chyba jedyna prawdziwie hardstyle'owa wytwĂłrnia w obecnych czasach. | |
| |
 | |
| |