1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Dodaje świeżą produkcje w postaci fulla w jakości 320kbps.Kawałek mial byc juz skonczony tydzien temu ale zabraklo mi czasu.Dzisiaj wykonczylem go ostatecznie i oddaje wam go do przesluchania oraz oceny .Ponizej krotkie info i link, czekam na komentarze
Jak dla mnie kick powinien mieć więcej dołu, bardziej łupać, bo kiedy wszedł poczułem, że jest trochę pusto. 2:43 - dobre ale ułożenie powinno bardziej chwytać, trochę za proste. Kick w mainie dziwny jakiś jest, niewyraźny, nie ma porządnego uderzenia tylko clap i kick bez pierdolnięcia. Main mi pod pseudo Jumpstyle podchodzi, na serio
Podsumowując - build jeszcze dał radę ale main mi nie wszedł w ogóle
Fajnie zrobione intro i ta wstawka po nim jest swietna Motyw na buildzie bardzo fajny, kick moze byc ale brakuje mu troche glebi.. Dalej motyw dobry, ale lead mi troche nie lezy. Wejscie na mainparta fajnie zrobione, dobry pomysl.. Ale lead jak i mainmelo mi nie pasuja i psuja troszke caly obraz maina.. Build down jest zajebisty, super lead i ulozenie. Kawalek ogolnie bardzo fajny, buildy na duzy plus. Tak 3maj, jest coraz lepiej.
Ostatnio zmieniony przez Xearo 14-10-2011, 19:27, w caoci zmieniany 1 raz
Ohoho. Pomysł był super i klimat zajebisty. Kick może rzeczywiście mógł być "mocniejszy" ale wałek jak najbardziej na plus. Nie ma co dodawać, poprzednicy raczej wszystko powiedzieli, dobra robota
Jeśli bez midów to szacun. W końcu, ze szczerego serca mogę napisać że nie słyszę tam ani jednego fałszu Melo gra elegancko. Co prawda track nie przypadł mi do gustu ale mix jest bardzo dobry. Według mnie kick ma moc ale przydała by się wyraźniejsza stopa. Build jest fajny, klimatyczny. Fajny loopik tam przygrywa (0:19). Generalnie na plus. choć soundy średnio mi leża ale pasują jak najbardziej do całości. Break jest średni. Track na plus
Ostatnio zmieniony przez ADEN 16-10-2011, 00:13, w caoci zmieniany 1 raz