1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
W koĹcu coĹ od Ciebie bo juĹź dawna cisza Jak zawsze dla mnie na melo sÄ faĹsze. Nie ktĂłre noty maja zĹÄ tonacje. W ogĂłle to odnisĹem wraĹźenie Ĺźe do 2:15 robiĹa inna osoba a od 2:15 do koĹca inna Wiem Ĺźe trochÄ to brzmi dziwnie, ale brzmieniowo i technicznie lepiej jest do tych dwĂłch minut. PodobajÄ mi siÄ przejĹcia ale brzmiÄ trochÄ jak Hardtrance. Pianino wiadomo, oklepany motyw. Kick fajny. Main part jak dla mnie slaby, melo przeciÄtne. Generalnie track Ĺredniawka
No z tymi melodiami to mam najwiekszy problem ciezko wykrecic mi jakies dobre nuty najwiecej sie nad tym mecze szczegolnie main part... A te pianinko z poczatku to bylo w trailerze filmu ''Uprowadzona''
Interko spoko. Pomysl na melo i wejscie zaraz po owym intrze IMO kompletnie nie trafiony. Ulozenie jest takie zamulone, w ogole bez polotu motyw. Dalej jest juz na szczescie lepiej: lead wchodzacy z BD jest calkiem fajny i szybko tuszuje chu*jowe wrazenie pozostale po poprzednim elemencie tracka. Najciekawiej w buildzie robi sie po wejsciu zajebistego gateda, ktory zajebiscie ozywia cala reszte. Szkoda, ze jest go tak malo. Pady dalej klimatyczne, ale nieco zbyt spokojne. Pianinko tak jak wuja Aden mowil:
ADEN napisał/a:
oklepany motyw
(dodam od siebie, ze motyw nawet zajebiscie oklepany). Melodia mi sie podoba, wpada ladnie w ucho, ale jakiegos wielkiego szalu nie ma. Na plus rowniez bardzo dobry lead! Podsumowujac maina tak jak i caly track: jest dobrze i tylko dobrze. Ot kawalek na poziomie, lecz nie wyrozniajacy sie za bardzo niczym sposrod tlumu. 7- jak dla mnie.
Kick dobry, fajny synth pĂłxniej wchodzi, ale przy snarze obniĹźyĹbym nieco okoĹo 300hz, Ĺźeby uderzenia snaru tak siÄ nie wdzieraĹo. PĂłxniej wchodzi melo bardzo fajne. Kolejny kick jest ok. Zdaje mi siÄ Ĺźe na mainie melo ma faĹsz w jednym miejscu . Gated gniecie OgĂłlnie track nawet fajny 8/10
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)