Przesunięty przez: Troi 11-11-2007, 18:19 | |
| czy pojawie siÄ na MD 2007? | | tak | | 46% | [ 29 ] | | nie | | 53% | [ 33 ] | | | Głosowań: 62 | | Wszystkich Głosów: 62 | | | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 11-11-2007, 21:32 | #241
|
| | hehe dobra pokoj netya juz bo ani ja nie napisalem tego zlosliwie, ani po to zeby sie klucic a Ty sie wkurzasz, wiec zalozmy ze tematu nie bylo ;] | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 11-11-2007, 23:06 | #242
|
| Daron teraz na przodzie bluzki jest Pet Duo Amok natus i viper
Netya <lol2> niewiem gdzie przeczytalas moje wrazenia jak ja godzine temu wstalem i ledwie co mi sie chce napisac
wrotce napisze i wrzuce co trzeba ale musze dojsc do siebie | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 11-11-2007, 23:18 | #243
|
| DefQon.1, hahahahahaha alem glupek xDDD to byla relacja Legolka a nie twoja alem sie zmotala wybacz:D wiedzialam ze mi cos niepasilo no to czekam na relacje twoja :D:D i odrazu napisz mi jak tam ceny sie ksztaltowaly no i szczegoly wszystkie
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 11-11-2007, 23:26 | #244
|
| | netya napisał/a: | | DefQon tak mi sie wydawalo zes mowil ze bedzie piekna sieczka,ze potanczysz a tu co widze? na najwiekszych katach i najwiekszej poezji dla uszu to nietanczyles itp. niekminie. a na hc dajesz rade... yyy? |
Yyy.. to to jest skierowane do mnie? A jeĹli tak to moĹźesz jaĹniej | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 11-11-2007, 23:28 | #245
|
| | Daron37 napisał/a: | Yyy.. to to jest skierowane do mnie? A jeĹli tak to moĹźesz jaĹniej |
| netya napisał/a: | to byla relacja Legolka a nie twoja alem sie zmotala |
| _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzień) Piwa: 55 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 12-11-2007, 11:11 | #246
|
| No powiem Ci ze efekty wizualne byĹy lepsze niz rok temu :-) naliczyĹam 6 dupnych zielonych laserĂłw ktore byĹy rozmieszczone w koĹo spodka. Na Ĺrodku pod sufitem wisiaĹa gigantyczna kula ktora fajnie odbijaĹa ĹwiatĹo :-D przy scenie wisiaĹy 2 wielkie telebimy i znaczek maydaya ktory zmieniaĹ sobie oprawe kolorystycznÄ
. OgĂłlnie wszystkko na + co do muzyki to bardziej podoobaĹo mi siÄ na MD 06' nie wiem czemu ale takie miaĹam odczucia dziwne. Najlepiej byĹo chyba pod sam koniec gdy graĹ Pet Duo i Amok :-D rzeznia jakich maĹo.. Impreza jak najbardziej udana a ekipa dopisaĹa :-D Dziekuje wszystkim za towarzystwo hehe.. | _________________ ...::: Ĺťyj szybko, umieraj mĹodo :::... Dziwka w Ĺóşku, dama na ulicy | |
| |
 | |
BoMBeL HS HaRdStYlE SoLdIeR

Informacje Dołączył: 09 Kwi 2007 Posty: 84 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: OPOLE  | Wysłany: 12-11-2007, 13:57 | #247
|
| | jak na pierwszy raz na takiej imprezie to bardzo mi sie podobalo nie byĹem przekonany co do tej imprezy ale juz wiem ze za rok tez sie pojawie fajnie jakby tyle ludzi bylo na MOHU w zabrzu ogolnie jestem bardzo zadowolony muzyka tez dobra. | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzień) Piwa: 6 Skąd: Katowice  | Wysłany: 12-11-2007, 14:15 | #248
|
| | motyleeek napisał/a: | | naliczyĹam 6 dupnych zielonych laserĂłw ktore byĹy rozmieszczone w koĹo spodka |
dodaj dwa (jeden zielony i jeden fioletowy) ktĂłre ĹwieciĹy spod sceny
kula teĹź byĹa fajnym pomysĹem...
http://pl.youtube.com/profile?user=SoraWitosa -> filmiki z MD | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 12-11-2007, 20:53 | #249
|
| A no wiec czas zebym napisaĹ swoje wrazenia jak nikomu sie nie chce czytac to nie (bo bedzie duzo ) jak zawsze aha i sory ale nie lubie sie bawic w przecinki kropki itd pisze jak leci
16:00 przyjechalismy z mojÄ
kolezanka i panczitem(MD forum) z kumplem pod spodek pojechalismy do silesi na 20 min wracamy jest 16:30 cos takiego po drodze spotykamy Michalko (md forum) poszlismy do baru gdzie miala byc Machiavelli (md forum) ale co sie stalo ochrona mnie wydupcyĹa bo stalem i rozgladalem sie to mi powiedzial taki niemily pan ze to nie poczekalnia dobra to odeszlismy z tamtÄ
d i czekamy na hanÄka (md forum) bo chcial wejsc z panczitem dzwiami VIPa ale co sie staĹo ? hanciek juz w srodku no to jakos za 16:55 wbijamy do srodka 3 min w kolejce szybka kontrola na spokojnie i wydupiam do gory bo mam schiza na punktcie psĂłw tych od strazy celnej a wiadomo czemu ( house summer session ) no to poszlismy do shopu na shopingi ( zakupilem sobie koszulke i plakat i zostalem z 10 zĹ ) idac dalej poszlismy do szatni wpakowac to co nie potrzebne (5 zĹ od rzeczy <- lekka przesada ;/ zostaĹem z 5 zĹ do konca maydaya ;O ) next WC potem poszlem sie przywitam z Misiem(md forum) od piÄku woda za cala noc za ktora dziekuje przydala sie do 02:00 w nocy pogadalismy i idziemy na : Mainfloor a tu co zaskoczylo mnie ze nie ma sceny LIVE ;/ szkoda po 2 ze zamiast zajebistego loga z metalu to na telebimie dali go ;/ kupa i mnie rozwaliĹa brudna dupna kula <hahaha> no ale dobrze wyszĹa Dj Peru jak dla mnie kupa nie moja muza next Jay Bae taka juz lepsza ale juz sie zaczynaĹem bawic :D no i teraz ten na ktorego tez czekalem Menno de Jong pieknie przy tym seciku odpĹynÄ
lem menno fess fajny kontakt z publikÄ
bardzo mi sie podobala ta godzina jak i nastepna czyli Alex i szalony Woody tak samo jak Menno piekne sety fajne koszulki mieli i rzucali nimi przod I LOVE TRANCE a z tyĹu POLSKA :D Ĺadnie Ĺadnie koniec seta przywitanie w green team malacz (hardforum) i innymi znajomymi porobilem kilka fotek z Alexem i Woodym ktorzy wbili do vivy no i autografy na mojej pieknej bluzce tak mnie wzielo ze na set Rank1 wbilem o 21:20 czego bardzo zaĹuje bo bardzo lubie jego transik potem Sono mi sie nie podobaĹ i poszlem na spotkanie HARDFORUM 22 kolo viva lekkie niespodzianki Snejk(hardforum) ze znajomymi inni tez troszku byĹo nas i dzieki za spotkanie Moguai na scenie wchodze za tÄ
posciel na dzwiach a tu coo laserki troszke mnie to zdziwiĹo jak rok temu byĹy na MoM ale mniejsza z tym a dj strasznie muliĹ jak dla mnie wiec poszlem na spotkanie FORUM MAYDAY.pl schody na sektor 13 troche nas przyszlo i cos tam pogadalismy pofotkowalismy i fiu dalej szkoda ze nie bylo Machiavelli i Femki (ale juz znam powody) z FIASKO (md forum) i jego piekna kobieta poszlismy na Giuseppe ottaviani zaprowadzilem ich pod samiuskÄ
scene i sie bawilismy potem cos znikli w tyle to powrocili inni znajomi to gral dziadzio westbam ktory coraz gorzej gra ;| w polowie ktos 5 m za mna padĹ na ziemie ktos przylecial po ochrone i zauwalylem gdzie to bylo i chcialem pomoc bo mialem ostatnio na PO 1 pomoc ale ktos tego kogos kto tam lezaĹ wzial na rece i pobiegli z nim to wrocilem i wyczekalismy az skonczy z tym muleniem ;/ nastepnie Members Of MAYDAY jak uslyszalem Culture Fresh to mi lezka poleciala jeden z najpiekniejszych hymnow no i MoM sie Ĺadnie zakonczylo i kolejny dla mnie zamulacz Sven vath to wyszlem i zmierzalem w samotnosci na lodowisko po drodze poszalalem przy jakims schranziku przy 3 sali na ktora mnie nie wpuscili +18 ;/ wchodze na lĂłd i patrze znajome twarze zas kumpel z tajbosku :)pogadalismy potanialismy a na scenie jeszcze j. heil ktory powinien skonczyc pol h temu no i skonczyl poszlem na fotke i autograf no i zaczal grac Advent no tak lajtowo fajnie graĹ wyczekujÄ
c rzeĹşnika Natusa spacerowalem sobie po lodowisku i patrze Natus idzie foteczka autograf i ide dalej no i nadeszĹa piekna chwila MAYDAY 2007 !! ROBERT NATUS tak jak mu powiedzialem tak pisze bjuti bjuti bjuti bjuti bjuti full set pieknie mnie zniszczyĹ w polowie seta zauwazylem na scenie Pet Duo polecialem obok sceny i pomachalem w kierunku Ana(pet duo) odrazu przyszĹa chcialem powiedziec jakos plis foto czy cos tam a ona jakby mnie znala 20 lat wysciskala wyccalowaĹÄ
< az mi sie pieknie zrobiĹo> potem pogadalismy jakos itd poweidzialem zeby zawolala Davida ale on sie troche rozgadal i poczekalem 3 min przyszli i zrobilem ze z nimi najlepsza fotke jaka mam z wszystkich imprez )))))) http://img57.imageshack.u...im000265af7.jpg potem cos tam bylo powiedzialem David'owi See you mainfloor to on mi na to DZIEKUJE <- i znowu mi sie milo zrobiĹo ok poszli znowu na scene a ja przed i dalej wymiatalem przy natusie miodowy secisz czas na VIPER XXL przecudowny poczatek HARDTECHNO ANTHEM <- najlepszy jego kawalek ktory puscil na samym poczatku normalnie odlecialem :D reszta seta tak samo piekny jak od roberta kilkadziesiac osob ktore co 5 min wylatywali na rekach ochrony <- rozpierdoliĹo mnie to :O i tak sie zakonczyla moja podroz po scenie Showroom przy okazji ide se fotke zrobic patrze a tu AMOK :O:O wielki pan a z nim byl jakis dj niewiem kto to byl i mi sie podpisal na bluzce <lol2> ok ledwo wchodze na te schody ide i z wielka checia wychodze na powietrze milutko nawet nie jestem chory teraz potem zmierzylem na samotny odpoczynek przy plocie VIP na scene main polozylem sie na 4 krzeslach patrze a na 5 krzesle 8 zĹ <hahaha> poszedlem poszukac znajomych i musialem sie wbic na sam szczyt co 10 schodow przerwa tak mnie zniszczyli na lodzie no ale wszedlem i doszlem do Motylka Gugensa Snejka itd (hardforum) piekny widok byĹ i znowu mulÄ
ca muza Tocadisco ;| ale nic czekam na moich najwiekszych Idoli czyli Ana i David (PET DUO) no i sÄ
Ana weszla pomachalem do niej a oni 3 buziaki mi poslala i jakies serducho diabelka <hahaha> <zawstydzony> mieli jakies problemy ze sprzetem ale sie naprawilo i walczyli dalej :O:O masakra to byĹa zniszczyli mnie doszczednie a najlepsze przyszedl SMS patrze Grzybu(hardforum) Cytuje: Moj mozg panicznie krzyczy oderwany od rdzenia kregowego :D rozpierdoliĹo mnie to na maxa heheh ok wielcy PET DUO zakonczyli seta a tuu kto nie kto tylko wielki AMOK !!!! na oparach siĹ probowalem dogonic :D i tak sobie pomyslalem pojde sie pobawic na tyly i bawiac sie rozwiazala mi sie sznurowka wiaze i co tu zas kasa 5 zĹ poleicalem po wode do Misia(md forum) pogadalismy jakas laska nam fotki porobila i lece spowrotem Amok amok amok dalej pieknie gral tak jak sie spodziewalem no i niestety wybila najgorsza godzina imprezy czyli 9:02 ((((( z wielkim zalem nie lubie tego pana od dzwieku wylaczyl sprzet i wlaczyl jakies radio ;|||||||||| ;/ no ale coĹź jak koniec to koniec wychodzimy powoli powoli i podbija do mnie babka z mikrofonem i kamera <hahahahahahaha> myslalem ze spulam TVN24 na zywo i wywiad babka chciala no to nie zaszkodzilo odmowic wiec pyta sie : - jak podobala Ci sie impreza ? odpowiadam - zeby brzydko nie powiedziec - przepieknie - do ktorej bys sie jeszcze bawil ?? - mowie do rana tzn do jutra rana - co Ci pomaga ze sie tak dobrze bawisz ;> - tylko i wylacznie muzyka <- babka sie zalamaĹa <hahaha> myslala ze powiem narkotyki i bedzie miala ladny artykuĹ ale pomylila ludzi 9:20 bo dluzej nie szlo wychodze z mainfloor ide do szatni i mila niespodzianka nic nie znikĹo :p stasio pilnowal jak miaĹ no i poszlismy do maca z maca na busa i ja jeszcze do pubu na Burna o 13:30 bylem w domu obiadek w do 21 czy cos takiego twardy sen
podsumowujÄ
c oswietlenie na lodowisku myslalem ze bedzie ciemno a tu Ĺadnie sie sprawiĹo na main nie da sie okreslic tego slowami jak to mlodzi gadajÄ
cud miod i orzeszki <lol2> naglosnienie na lodzie mega glosne az tych ludzi ubywalo bo mdleli na main tez bylo glosno chodz sĹabo na trybunach ;/ wystroj <- jak juz wspominalem blacha z logo mayday mi nie pasowala na lodzie miala byc na main !!!! ;/ reszta to wielki + ;:)
dziekuje za milÄ
zabawe wielu znajomym i milo bylo widziec jakies 6000 znajomych mordek )))))))) czulem sie jak u siebie
i to tyle z mojej strony SEE YOU NEXT YEAR 10.11.2007 | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 12-11-2007, 21:06 | #250
|
| DefQon jeszcze nie zaczalem czytac a juz mi sie nie chce.. ale spokojnie dam rade tylko pojesc musze | |
| |
 | |
| |