Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2007, euphoria, mayday, new

Przesunięty przez: Troi
11-11-2007, 18:19
Mayday 2007 - New Euphoria

czy pojawie się na MD 2007?
tak
46%
 46%  [ 29 ]
nie
53%
 53%  [ 33 ]
Głosowań: 62
Wszystkich Głosów: 62

Autor Wiadomość
krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Piwa: 31

Wysłany: 11-11-2007, 21:32    #241

hehe dobra pokoj netya juz bo ani ja nie napisalem tego zlosliwie, ani po to zeby sie klucic a Ty sie wkurzasz, wiec zalozmy ze tematu nie bylo ;]

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Piwa: 58

Wysłany: 11-11-2007, 23:06    #242

Daron :) teraz na przodzie bluzki jest Pet Duo Amok natus i viper :)

Netya <lol2> niewiem gdzie przeczytalas moje wrazenia jak ja godzine temu wstalem i ledwie co mi sie chce napisac :lol:

wrotce napisze i wrzuce co trzeba ale musze dojsc do siebie :)

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 11-11-2007, 23:18    #243

DefQon.1, hahahahahaha alem glupek xDDD to byla relacja Legolka a nie twoja xd alem sie zmotala xD wybacz:D wiedzialam ze mi cos niepasilo xD
no to czekam na relacje twoja :D :D:D i odrazu napisz mi jak tam ceny sie ksztaltowaly no i szczegoly wszystkie :D

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Daron37 
HARDróşnik

Informacje
Piwa: 2350

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 11-11-2007, 23:26    #244

netya napisał/a:
DefQon tak mi sie wydawalo zes mowil ze bedzie piekna sieczka,ze potanczysz a tu co widze? na najwiekszych katach i najwiekszej poezji dla uszu to nietanczyles itp. niekminie. a na hc dajesz rade... yyy?

Yyy.. to to jest skierowane do mnie? A jeśli tak to możesz jaśniej :P

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 11-11-2007, 23:28    #245

Daron37 napisał/a:
Yyy.. to to jest skierowane do mnie? A jeśli tak to możesz jaśniej :P

netya napisał/a:
to byla relacja Legolka a nie twoja xd alem sie zmotala xD

:)

[ Movies From Parties ]

MotyleeeQ 
Only 4 V.I.P

Informacje
Piwa: 55

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 12-11-2007, 11:11    #246

No powiem Ci ze efekty wizualne były lepsze niz rok temu :-) naliczyłam 6 dupnych zielonych laserów ktore były rozmieszczone w koło spodka. Na środku pod sufitem wisiała gigantyczna kula ktora fajnie odbijała światło :-D przy scenie wisiały 2 wielkie telebimy i znaczek maydaya ktory zmieniał sobie oprawe kolorystyczną. Ogólnie wszystkko na +
co do muzyki to bardziej podoobało mi się na MD 06' nie wiem czemu ale takie miałam odczucia dziwne. Najlepiej było chyba pod sam koniec gdy grał Pet Duo i Amok :-D rzeznia jakich mało.. Impreza jak najbardziej udana a ekipa dopisała :-D Dziekuje wszystkim za towarzystwo hehe..

BoMBeL HS 
HaRdStYlE SoLdIeR

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 12-11-2007, 13:57    #247

jak na pierwszy raz na takiej imprezie to bardzo mi sie podobalo nie byłem przekonany co do tej imprezy ale juz wiem ze za rok tez sie pojawie fajnie jakby tyle ludzi bylo na MOHU w zabrzu ogolnie jestem bardzo zadowolony muzyka tez dobra.

Sora 
Trolololo

Informacje
Piwa: 6

Wysłany: 12-11-2007, 14:15    #248

motyleeek napisał/a:
naliczyłam 6 dupnych zielonych laserów ktore były rozmieszczone w koło spodka

dodaj dwa (jeden zielony i jeden fioletowy) które świeciły spod sceny

kula też była fajnym pomysłem...

http://pl.youtube.com/profile?user=SoraWitosa -> filmiki z MD :)

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Piwa: 58

Wysłany: 12-11-2007, 20:53    #249

A no wiec czas zebym napisał swoje wrazenia :) jak nikomu sie nie chce czytac to nie :) (bo bedzie duzo :) ) jak zawsze
aha i sory ale nie lubie sie bawic w przecinki kropki itd ;P pisze jak leci :P

16:00 przyjechalismy z moją kolezanka i panczitem(MD forum) z kumplem pod spodek pojechalismy do silesi na 20 min wracamy jest 16:30 cos takiego :) po drodze spotykamy Michalko (md forum) poszlismy do baru gdzie miala byc Machiavelli (md forum) ale co sie stalo ochrona mnie wydupcyła bo stalem i rozgladalem sie to mi powiedzial taki niemily pan ze to nie poczekalnia :|
dobra to odeszlismy z tamtąd i czekamy na hanćka (md forum) bo chcial wejsc z panczitem dzwiami VIPa ;p ale co sie stało ? hanciek juz w srodku ;p no to jakos za 16:55 wbijamy do srodka :) 3 min w kolejce szybka kontrola na spokojnie i wydupiam do gory bo mam schiza na punktcie psów tych od strazy celnej a wiadomo czemu ( house summer session ) no to poszlismy do shopu na shopingi ( zakupilem sobie koszulke i plakat i zostalem z 10 zł :O ) idac dalej poszlismy do szatni wpakowac to co nie potrzebne (5 zł od rzeczy <- lekka przesada ;/ zostałem z 5 zł do konca maydaya ;O ) next WC :) potem poszlem sie przywitam z Misiem(md forum) od pićku :) woda za cala noc za ktora dziekuje przydala sie do 02:00 w nocy :) pogadalismy i idziemy na :
Mainfloor a tu co zaskoczylo mnie ze nie ma sceny LIVE ;/ szkoda po 2 ze zamiast zajebistego loga z metalu to na telebimie dali go ;/ kupa ;( i mnie rozwaliła brudna dupna kula <hahaha> no ale dobrze wyszła :)
Dj Peru jak dla mnie kupa nie moja muza :/
next
Jay Bae taka juz lepsza ale juz sie zaczynałem bawic :D :D
no i teraz ten na ktorego tez czekalem
Menno de Jong :) pieknie przy tym seciku odpłynąlem menno fess fajny kontakt z publiką bardzo mi sie podobala ta godzina :) jak i nastepna czyli
Alex i szalony Woody ;) tak samo jak Menno piekne sety :) fajne koszulki mieli i rzucali nimi przod I LOVE TRANCE a z tyłu POLSKA :D :D ładnie ładnie :) koniec seta przywitanie w green team malacz (hardforum) :) i innymi znajomymi ;) porobilem kilka fotek z Alexem i Woodym ktorzy wbili do vivy no i autografy na mojej pieknej bluzce :)
tak mnie wzielo ze na set Rank1 wbilem o 21:20 czego bardzo załuje ;( bo bardzo lubie jego transik :)
potem Sono mi sie nie podobał i poszlem na spotkanie HARDFORUM 22 kolo viva lekkie niespodzianki Snejk(hardforum) ze znajomymi inni tez troszku było nas :) i dzieki za spotkanie :)
Moguai na scenie wchodze za tą posciel na dzwiach a tu coo laserki :o troszke mnie to zdziwiło jak rok temu były na MoM ale mniejsza z tym ;p a dj strasznie mulił jak dla mnie :( wiec poszlem na spotkanie FORUM MAYDAY.pl :) schody na sektor 13 :)
troche nas przyszlo i cos tam pogadalismy pofotkowalismy i fiu dalej szkoda ze nie bylo Machiavelli i Femki :( (ale juz znam powody) z FIASKO (md forum) i jego piekna kobieta poszlismy na Giuseppe ottaviani zaprowadzilem ich pod samiuską scene i sie bawilismy potem cos znikli w tyle to powrocili inni znajomi :) to gral dziadzio westbam ktory coraz gorzej gra ;| w polowie ktos 5 m za mna padł na ziemie ;o ktos przylecial po ochrone i zauwalylem gdzie to bylo i chcialem pomoc bo mialem ostatnio na PO 1 pomoc ale ktos tego kogos kto tam lezał wzial na rece i pobiegli z nim to wrocilem i wyczekalismy az skonczy z tym muleniem ;/
nastepnie Members Of MAYDAY :) jak uslyszalem Culture Fresh to mi lezka poleciala jeden z najpiekniejszych hymnow :)
no i MoM sie ładnie zakonczylo i kolejny dla mnie zamulacz Sven vath to wyszlem i zmierzalem w samotnosci na lodowisko po drodze poszalalem przy jakims schranziku przy 3 sali na ktora mnie nie wpuscili ;( +18 ;/ wchodze na lód i patrze znajome twarze zas :) kumpel z tajbosku :)pogadalismy potanialismy a na scenie jeszcze j. heil :D ktory powinien skonczyc pol h temu :) no i skonczyl poszlem na fotke i autograf :) no i zaczal grac Advent :) no tak lajtowo fajnie grał :D wyczekując rzeźnika Natusa spacerowalem sobie po lodowisku i patrze Natus idzie ;D foteczka autograf i ide dalej :)
no i nadeszła piekna chwila MAYDAY 2007 !! ROBERT NATUS tak jak mu powiedzialem tak pisze bjuti bjuti bjuti bjuti bjuti full set :D pieknie mnie zniszczył w polowie seta zauwazylem na scenie Pet Duo :O polecialem obok sceny i pomachalem w kierunku Ana(pet duo) odrazu przyszła chcialem powiedziec jakos plis foto czy cos tam a ona jakby mnie znala 20 lat wysciskala wyccalowałą < az mi sie pieknie zrobiło> ;D potem pogadalismy jakos itd poweidzialem zeby zawolala Davida ale on sie troche rozgadal i poczekalem 3 min ;p przyszli i zrobilem ze z nimi najlepsza fotke jaka mam z wszystkich imprez :) )))))) http://img57.imageshack.u...im000265af7.jpg :D potem cos tam bylo powiedzialem David'owi See you mainfloor to on mi na to DZIEKUJE <- i znowu mi sie milo zrobiło :D
ok poszli znowu na scene a ja przed :) i dalej wymiatalem przy natusie :) miodowy secisz :) czas na VIPER XXL ;) przecudowny poczatek HARDTECHNO ANTHEM <- najlepszy jego kawalek ktory puscil na samym poczatku normalnie odlecialem :D :D reszta seta tak samo piekny jak od roberta :) kilkadziesiac osob ktore co 5 min wylatywali na rekach ochrony <- rozpierdoliło mnie to :O :O
i tak sie zakonczyla moja podroz po scenie Showroom przy okazji ide se fotke zrobic patrze a tu AMOK :O :O:O wielki pan :) a z nim byl jakis dj niewiem kto to byl i mi sie podpisal na bluzce <lol2>
ok ledwo wchodze na te schody ide i z wielka checia wychodze na powietrze milutko :) nawet nie jestem chory teraz :P
potem zmierzylem na samotny odpoczynek przy plocie VIP na scene main :) polozylem sie na 4 krzeslach patrze a na 5 krzesle 8 zł <hahaha> poszedlem poszukac znajomych i musialem sie wbic na sam szczyt :O co 10 schodow przerwa :D tak mnie zniszczyli na lodzie :)
no ale wszedlem i doszlem do Motylka Gugensa Snejka itd (hardforum) :) piekny widok był i znowu muląca muza Tocadisco ;|
ale nic czekam na moich najwiekszych Idoli czyli Ana i David (PET DUO) :) no i są :) Ana weszla pomachalem do niej a oni 3 buziaki mi poslala i jakies serducho diabelka <hahaha> <zawstydzony> ;P mieli jakies problemy ze sprzetem ale sie naprawilo i walczyli dalej :O :O:O masakra to była zniszczyli mnie doszczednie a najlepsze przyszedl SMS patrze Grzybu(hardforum)
Cytuje: Moj mozg panicznie krzyczy oderwany od rdzenia kregowego :D :D rozpierdoliło mnie to na maxa heheh :D
ok wielcy PET DUO zakonczyli seta a tuu kto :D nie kto tylko wielki AMOK !!!! na oparach sił probowalem dogonic :D :D i tak sobie pomyslalem pojde sie pobawic na tyly :) i bawiac sie rozwiazala mi sie sznurowka wiaze i co tu zas kasa 5 zł :D poleicalem po wode do Misia(md forum) :) pogadalismy jakas laska nam fotki porobila i lece spowrotem ;D Amok amok amok dalej :D pieknie gral tak jak sie spodziewalem :D no i niestety wybila najgorsza godzina imprezy czyli 9:02 ;(( ((((( z wielkim zalem nie lubie tego pana od dzwieku :/ wylaczyl sprzet i wlaczyl jakies radio ;|||||||||| ;/ no ale coż jak koniec to koniec wychodzimy powoli powoli i podbija do mnie babka z mikrofonem i kamera <hahahahahahaha> myslalem ze spulam TVN24 na zywo i wywiad babka chciala no to nie zaszkodzilo odmowic ;) wiec pyta sie :
- jak podobala Ci sie impreza ? odpowiadam
- zeby brzydko nie powiedziec - przepieknie :)
- do ktorej bys sie jeszcze bawil ??
- mowie do rana tzn do jutra rana :)
- co Ci pomaga ze sie tak dobrze bawisz ;>
- tylko i wylacznie muzyka :) <- babka sie zalamała <hahaha> myslala ze powiem narkotyki i bedzie miala ladny artykuł ale pomylila ludzi :D
9:20 bo dluzej nie szlo wychodze z mainfloor ide do szatni i mila niespodzianka nic nie znikło :p stasio pilnowal jak miał :)
no i poszlismy do maca z maca na busa i ja jeszcze do pubu na Burna :) o 13:30 bylem w domu obiadek w do 21 czy cos takiego twardy sen :)

podsumowując oswietlenie na lodowisku myslalem ze bedzie ciemno a tu ładnie sie sprawiło :)
na main nie da sie okreslic tego slowami :o jak to mlodzi gadają cud miod i orzeszki <lol2>
naglosnienie na lodzie mega glosne az tych ludzi ubywalo bo mdleli :| na main tez bylo glosno chodz słabo na trybunach ;/
wystroj <- jak juz wspominalem blacha z logo mayday mi nie pasowala na lodzie miala byc na main !!!! ;/ reszta to wielki + ;:)

dziekuje za milą zabawe wielu znajomym :) i milo bylo widziec jakies 6000 znajomych mordek :) )))))))) czulem sie jak u siebie ;)

i to tyle z mojej strony SEE YOU NEXT YEAR 10.11.2007 ;)

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 12-11-2007, 21:06    #250

DefQon jeszcze nie zaczalem czytac a juz mi sie nie chce.. :D ale spokojnie dam rade tylko pojesc musze :P

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)