Przesuniêty przez: Troi 11-11-2007, 18:19 | |
| czy pojawie siÄ™ na MD 2007? | | tak | | 46% | [ 29 ] | | nie | | 53% | [ 33 ] | | | G³osowañ: 62 | | Wszystkich G³osów: 62 | | | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzieñ) Piwa: 26 Sk±d: z dużego pokoju  | Wys³any: 13-11-2007, 13:13 | #261
|
| | Daron37 napisa³/a: | StojÄ…c na gÅ‚owie, trzymajÄ…c siÄ™ za nogi i krÄ™cÄ…c w koÅ‚o |
sie mi przy pomniało przy beatbox rocker gosciu zaczął tanczyc breaka | _________________ "Bo w życiu najważniejsze są wspomnienia" Malec
"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 13-11-2007, 16:43 | #262
|
| | Daron37 napisa³/a: | tojÄ…c na gÅ‚owie, trzymajÄ…c siÄ™ za nogi i krÄ™cÄ…c w koÅ‚o |
hahahahah !!! no no ostry klimat :P sama sie zmotalam troche ale wyjasnilam ze mi sie relacja DefQona pomylila z reacja Legolka zaciemnilo mnie
btw co do fot to obadalam na stronie mayday`a i podam linka tylko do 1 zdjecia:
http://www.mayday.pl/prev...icNo=16&galNo=2
:D :-P ;-)
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzieñ) Piwa: 48 Sk±d: Bytom  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzieñ) Piwa: 129 Sk±d: Chorzów  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 13-11-2007, 17:54 | #265
|
| witam :mrgreen: w koncu naprawilem kompa wchodze na forum a tu ponad 1000 postow nieprzeczytanych :mrgreen: a teraz jesli chodzi o mayday. jak dla mnie MAYDAY 2007 jak dla mnie sredni, w ubieglych latach jakos bardziej mi sie podobalo najlepsze momenty to tak jak juz ktos pisal Westbam-agartha i oczywiscie Pet Duo, jak dla mnie ta parka jest mega pierd.lnieta w mozg zrobili mi spustoszenie w mozgu ze do teraz chodze do tylu, i ten koles co on ze swoja twarza robil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wielkie podziekowania dla Green malacz team i calej ekipy z hardorum :mrgreen: z tego co pamietam w zeszlym roku bylo lepsze naglosnienie, bo nawet jak siedzialem na koronie to ledwo szlo gadac a w tym roku na gorze bylo cichutenko jak juz tak porowniuje to duzo wiecej ludkow w tym roku mdlalo dostawalo padaczki itp. ale ogolnie imprezke zaliczam do udanych, wybawilem sie wyskakalem zbaniowalem i bylo git :mrgreen: standardowo wpisuje sie na liste obecnosci na mayday 2008 :mrgreen: | _________________ >>>>> Green Malacz Team <<<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 13-11-2007, 18:35 | #266
|
| | ROoZi napisa³/a: | aa tam nie znasz naszym możliwoÅ›ci Ja na MoH EE byÅ‚em prawie 7h non toper na parkiecie |
jak juz netya napisalala hs to nie hardtechno HT jest duzo duzo szybsze ze po 2 setach ledwo chodzilem a na hs bawie sie cala noc
| netya napisa³/a: | btw oco loko z tymi celnikami? z tym house summer session ? ( tez mam cos takiego jesli idzie o bramke itp ..niewiem czemu...zawsze jakis stresor) |
no na HSS mnie piesek je... wywoniał gumy mietowe i mialem przeszukiwanie i mialem takiego stresa ze juz mam schiza na ich punkcie ze ktos mi cos wrzuci do kieszeni ja o tym nie wiem i kupa taka ;/
| Qzka napisa³/a: | | DefQon.1 te drobne co znalazles to napewno moje byly hahahaha. nie no zartuje |
moze nawet i Twoje bo na trybunach bylo pelno drobnych a na parkiecie 5 zł ale bylo i juz nie ma
| Qzka napisa³/a: | | a o co chodzi z ta trzecia sala??? bo ja bylam przekonana ze sa tylko dwie |
Sala Malboro w drodze na lodowisko byla glosna i tak chcialem tam isc ale nie moglem to sie bawilem przechodzac bo fajna muzyczka
| yoshko napisa³/a: | http://www.mayday.pl/prev...icNo=59&galNo=3
on jest wszędzie! |
hehe dopiero bede wszedzie to dopiero pierwsze fotki | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 13-11-2007, 18:52 | #267
|
| Qrce to ja zle zdjecie wkleilam:| bo chcialam dac linka do foty na ktorej jest chlop i robi z rak symbol _-^-_ i strasznie mi sie ta fota podobala ze nawet na Mayday`u a symbol Piramidy jest:))
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzieñ) Piwa: 26 Sk±d: z dużego pokoju  | Wys³any: 13-11-2007, 18:55 | #268
|
| wkoncu leciał hymn piramidy to znak trzeba blo tez pokazac:P jakby nie Piramida to by kilka maydayi nie bylo | _________________ "Bo w życiu najważniejsze są wspomnienia" Malec
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 13-11-2007, 19:00 | #269
|
| | to teraz kolej na mnie :-D Biba oczywiscie przednia, ta muza na lodowisku mmmmm, na mainfloorze nieco zamulania ze strony Svena Vatha ale nutki pana Ottavianiego, westbama, pet duo czy amoka zajefajne były :-P Minus to pierdolne tłumy w korytarzu na lodowisko, myślałem ze mnie tam zdeptają, niedobra woda piwem aromatyzowana na zewnatrz sprzedawana i te stroboskopy na lodowisku, miałem K.O przez nie ;-) oraz nagłośnienie w spodku, coś cicho grało, szpece z polaudio nie spisali sie, z kolei na lodowisku nagłośnienie to huragan, jak to w polsce wszystko sie na basie opierała ale portkami trząsło nieziemsko :-) Za rok też sie wybiore bo tegoroczny Mayday tylko smaków mi anrobił na takie imprezy :-D | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzieñ) Piwa: 26 Sk±d: z dużego pokoju  | Wys³any: 14-11-2007, 10:18 | #270
|
| Cartel a nie chciales jechac | _________________ "Bo w życiu najważniejsze są wspomnienia" Malec
| |
 | |
| |