Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 2007, euphoria, mayday, new

Przesuniêty przez: Troi
11-11-2007, 18:19
Mayday 2007 - New Euphoria

czy pojawie siÄ™ na MD 2007?
tak
46%
 46%  [ 29 ]
nie
53%
 53%  [ 33 ]
G³osowañ: 62
Wszystkich G³osów: 62

Autor Wiadomo¶æ
Brumek 
_-^-_ 4ever

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 26
Sk±d: z dużego pokoju

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 10-11-2007, 13:17    #211

tralalal a ja mam kaca:D
i sie boja ze tam byda zmierzły :D

"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Do³±czy³: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Åšl

Wys³any: 10-11-2007, 14:00    #212

see you :) wybywam na beforek ;) dozobaczenia

WE ARE THE MEMBERS OF MAYDAY :)

PS; nie nawalcie mi tu postow :D

arturroslask 
Terror man 0_o

Informacje
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2007
Piwa: 0
Sk±d: Kalety / Goes

Wys³any: 10-11-2007, 16:59    #213

Do zobaczenia o 22 pod stanowiskiem ...

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 10-11-2007, 17:08    #214

ja Wam dam Mejdej ... zadzownie ze bomba jest w srodku hahahah xD

ps.

do Panów z komendy ja żartuje ! :P

[ Movies From Parties ]

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Do³±czy³: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Sk±d: DÄ…browa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 10-11-2007, 19:41    #215

ROoZi napisa³/a:
ja Wam dam Mejdej ... zadzownie ze bomba jest w srodku hahahah xD

Buahahah xD ja bym zrobił psikusa 10 tysiącom ludzi i wjeb*ł sie na djke i do 9 rano harciupane zrobił hahaha xD

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 11-11-2007, 00:23    #216

Rafir, jakbys zagral hs to tych ludzi ktorzy na codzien sluchaja schranz`u i hard techno oraz innych jego odmian to by nawet nieruszylo :D hehehe ... no hc jakby polecialo to mysle ze juz mogloby sie cos zaczac dziac.

ja wogole zauwazylam cos takiego an innych 4um :

RED.PULSE Stage:

21:00 - 23:00 INNER
23:00 - 00:30 NORF+MAINLINER
00:30 - 02:00 FUKKTRY
02:00 - 03:30 WOJTI
03:30 - 05:00 BARTECH

i nieiwem gdzie ta scena jest i wogole .moze ktos wytlumaczy jak juz odzyjecie po imprezie.
i widze ze moj znajomy jako ostatni gra :) :) ladnie :)

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 11-11-2007, 09:19    #217

sluchalem :D prawie cala noc :D ale jak co roku spalem na westbamie i Members of mayday ;/

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 11-11-2007, 11:58    #218

netya napisa³/a:
RED.PULSE Stage:

21:00 - 23:00 INNER
23:00 - 00:30 NORF+MAINLINER
00:30 - 02:00 FUKKTRY
02:00 - 03:30 WOJTI
03:30 - 05:00 BARTECH

Taka trzecia scena na którą żeby wejść trzeba było wypełnić ankiete... znaczy sie dawało sie dowodzik takim pannom fajnym :mrgreen: i one same uzupełniały :)

A teraz relacja:
No cóż byłem, zobaczyłem i hmm.. raczej juz tam nie zawitam :| . Tzn. nie było źle, ale też nie było szału. Dla mnie żadna rewelacja to całe Mayday i tyle.
Ale pokolei: Wraz z dwoma kumplami i kumpla dziewczyną wbiliśmy do środka kawałek przed 19. W sumie byłem mile zaskoczony dość szybkim wpuszczaniem ludzi. Kolejka mimo że była dłuuga to po 5 minutach byłem w środku. Ochrona również całkiem sympatyczna, żadne tam jakieś knypy co uciekły z więzienia, tylko zwykli ludzie. Cena szatni troche mnie zszokowała 5 zeta za jedną rzecz, troche dużo, ale jak sie wrzuciło wszystko na siłę do jednego plecaka to juz był luz, a przynajmniej w ramach tej ceny kolejny plus dla organizacji imprezy - szatnia działała naprawdę sprawnie, nie spotkałem się ew. kłopotami.
No więc, po przebraniu się skoczyliśmy na parkiecik na Menno De Jonga który grał od jakichś 10 minut. Secik dla mnie pierwsza klasa, dynamiczny, skoczny i fajnie wpadający w ucho, rozruszałem sięprzy nim pefect :) . Po Menno wszedł Alex Morph i Woody Alen. Tutaj to panowie mnie na starcie zawiedli, zamulili jakimś nudnym trancem (DefQon.1 stwierdził później że to przez to że nie umie się bawić przy transie, cóż, nie potwierdzam i nie zaprzeczam ;) ) więc po 20 minutach seta wyszliśmy z Mainfloor'a i skoczyliśmy na lodowisko gdzie za konsolą wojowała Lady Waks. Secik cholernie mi się spodobał mimo że na końcu taki dziwnie pokręcony był hehe. Zaraz po niej wlazł Hardy Hard, hmm początek seta dziwny, ale po chwili oswoiłem sie szybko i bawiłem się bezproblemowo :) . Tak ok. 21.40 zaczeło nas suszyć zdeka, więc skoczyliśmy na szybkiego browara i tu minus imprezy - dlaczego nie było żadnego zadaszenia w drodze do namiotu?? Bajka że piździło masakrycznie ale jakby zaczął padać śnieg to by chyba połowa wykitowała. Po browarze udaliśmy sie jeszcze na końcówke seta Rank1 jedynie w celu posłuchania. Po chwili skroiliśmy sie że nadszedł czas spotkania Hardforum :) . Kumpel z panienką odłączyli się od nas, zas drugi kumpel poszedł ze mną. Teraz przynajmniej mogłem lepiej poznać forumowiczów. Swoją drogą obecnością swoją cholernie zaskoczył mnie Snejk i Sora których wogóle się nie spodziewałem :) . Poleciało pare fotek no i kumpel zaczął stękać że chce się bawić, więc udałem sie na Moguaia zgodnie z zaleceniami Defqona :D . Secik bardzo przywoity, spodobały mi się brzmienia grane przez niego (sam do końca niewiem co to było, ale kojarzy mi sie z electro/electrohousem) w każdym razie było udanie. To samo zrobił Giuseppe Ottavani, też secik glancik i dobra zabawa do końca. Potem wszedł chyba stała gwiazda Maydayu czyli Westbam. I tu się rozczarowałem. Set taki dziwny, ni w kij w dupe, kompletnie mi nie przypasował :( . Zaraz po nim weszli Members of Mayday przy którym chciałem sie pobawić ale na scene zaczeły napierać tłumy i co chwila ktoś łaził, zrobił się megaścisk i wogóle lipa. Ale musze przyznać że widowisko było napawdę niezłe :) . Po Membersach zrobiliśmy sobie przerwe na żarcie, piwko, redbulla itd :P . Odwiedziliśmy wcześniej wspomnianą przez Netyę scene Red Puls, gdzie przygrywała całkiem sympatyczna muzyczka :) Chwilę się pobawiliśmy poczym ja z jednym kumplem udałem się na Adventa. Kumpel wymiękł po 10 minutach :d i pozostawił mnie samego na lodzie xD . Hehe w każdym razie Advent, potem Natus a potem Viper XXL pozamiatali mnie strasznie do tego stopnia że juz totalnie nie miałem siły dalej się bawić. Wróciłem do swoich i ci zaczęli stękać że chcą już lecieć bo wszędzie jest rzeźnia i pranie mózgu :d. Ze wzgledu na mój stan i zmęczenie zostałem ostatecznie namówiony do wyjścia czego jednak żałuje przedewszystkim dla Pet Duo :( .

Jednak pewnie niektórzy po przeczytaniu tej w sumie pozytywnej relacji zastanowia się dlaczego na początku napisałem że juz wiecej niezawitam. Otóż to co mnie odrzuciło to Vixa. Nie wiem, moze i jestem zbytnio przewrażliwiony na tym punkcie, ale te kretyńskie stroje jakie mieli niektórzy, gwizdki, jazdowicze niee to nie dla mnie. Zbytnio podnosi mi ciśnienie. No i druga która w zasadzie mnie zszokowała: Ćpunlandia totalna. Tylu nakoksowanych ludzi w jednym miejscu niewidziałem w życiu. Zazwyczaj nie zwracałem na to uwagi, ale tutaj to się mi tak maksymalnie rzucało że po prostu budziło niesmak. W dodatku jeszcze podczas samego Natusa wyliczyłem w ciągu jednej godziny 5 denatów których ochroniarze wynosili. Po prostu żałosne.

Podsumuwując ostatecznie, impreza spoko, organizacja znośna (zapomniałem napisać o losowym fast foodzie, nigdy nie wiadomo było na co sie załapie <_< ), muzycznie też dobrze, jednak cały ten urok imprezy zepsuli w/w ludzie :( . Fakt że ci to nie byli wszyscy, ale jednak cholernie odrzuciło mnie od tej imprezy.

Na koniec pozdrowienia dla całego HardForum oczywiście i jak zwykle nie będę wymieniać każdego bo znając siebie kogoś pomine :D .

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Do³±czy³: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Sk±d: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 11-11-2007, 12:19    #219

Teraz moja trochę bardziej obszerna relacja głównie z maina :) bo tam cały czas spędzałem :)

A więc impreza dla mnie się zaczeła koło 17:30 jak grał Dj Peru jak na Polaka nie ma żle ale tu raczej z uwagi na swój 1 Mayday zachwycałem się oświetleniem itp :)

18:00-19:00 Jay Bae - no nie powiem że ładny secik ładna rozgrzewka

19:00-20:00 Menno De Jong - Poprostu brakło mi słów od 19 to moje 3 godziny najlepszej zabawy Menno jak zawsze zakręcił superowo i te jego ruchy w rytm muzyki mmmm.Szkoda że tylko jedną płytkę intuition tylko dał dla publiczności

20:00-21:00 Alex M.O.R.P.H b2b Woody Van Eyden - no tu już nie mam pytań większego świra od Woodiego nie widziałem on powinien się nazywać tak jak ten szalony dzięcioł Woody Woodpacker czy jak mu tam leciało.Te koszulki które rozdawali bomba :)Muzycznie set odlot

ady Waks - w tym czasie też szybko odwiedziłem Showroom póki nie było takich tłumów by wejść.I secik jak chwilkę posłuchałem okej.

21:00-22:00 Rank 1 - tutaj inaczej niż zwykle bardziej spokojniej zagrany secik ale również przypadl mi do gustu :)

22:00-22:30 Sono - live bo live ale jakoś śpiew na livie i na Mayday-u nie pasuje mi.

22:30-23:30 Moguai - Nie powalił mnie na kolana ale secik niczego sobie.

23:30-0:15 Giuseppe Ottaviani - Pozostawię bez komentarza po prostu coś pięknego :) i nie trzeba nic dopisywać

0:15-1:30 Westbam - Jak to Westbam nic dla mnie specjalnego ale wiadomo bez Niego to nie Mayday

1:30-1:45 Members Of Mayday - Tego też nie trzeba komentować to co powinno być czyli jak zwykle super występ

1:45-3:30 Sven Vath - beznadziejny set jak dla mnie nic specjalnego do tego secik bardzo monotonny bardzo się zawiodłem

3:30-4:45 Chris Liebing - Jak to Krzyś secik pod pasował mi :)

w między czasie chwila na Showroom gdzie grał Robert Natus ale po usłyszeniu jaka sieczka leci powrót na Mainfloor.

4:45-5:30 Ricardo Ferri - tutaj dla mnie bez rewelacji a to może dlatego że na sektorze mi się troszkę przysnęło hahaha.

5:30-6:45 TOCADISCO - jak dla mnie kolejny boski secik nic dodać nic ująć

6:45-8:00 Pet Duo - tutaj nie mam poprostu pytań ta sieczka która już mi rano podpadła i czułem że zaraz mi mózg rozwali kolejne świry a raczej świr i Jego żona za konsolą.

8:00-9:00 Amok - nie znałem wykonawcy ale jak już usłyszałem styl podobny do Pet Duo to już tylko sie wsłuchiwałem

I tak o godzinie 9:05 zakończył się Mayday 2007 New Euphoria w katowickim spodku

Wielkie dzięki wykonawcom za super noc.Nie obyło się bez przegięć Typu szatnia za 1 rzecz 5 zł no ale cóż bywa.

See You Next Year

A dla tych co nie byli już ląduje ode mnie link do fotek :)

Sorki z góry za jakość ale taki niestety troszkę zryty aparat i nawet nie przebierałem w zdjęciach :)

http://www.speedyshare.com/566654837.html

Mam jeszcze sporo filmików ale zanim je przekonwertuje i wrzucę to troch ę minie :)

Ps.Tak wogóle to kogoś poznałem chyba z Hardforum też ino jakoś zapomnialem jak Chłopakowi szlo ale w koszulce był z białej z autografami dj-i hardstylowych na plecach :) Jak tutaj taki na forum jest to pozdrowienia :) Już będzie wiedzial skąd mnie zna też :P

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 11-11-2007, 12:22    #220

Ps.Tak wogóle to kogoś poznałem chyba z Hardforum też ino jakoś zapomnialem jak Chłopakowi szlo ale w koszulce był z białej z autografami dj-i hardstylowych na plecach :) Jak tutaj taki na forum jest to pozdrowienia :) Już będzie wiedzial skąd mnie zna też :P

DefQon.1 :) . Mój kumpel był pod wrażeniem tej koszulki :P

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 15247
Odpowiedzi: 288
Odwiedzin z google: 3395
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: