Przesunity przez: Troi 22-06-2008, 20:02 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 01 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 108 (0,02/dzie) Piwa: 9 Skd: krk  | Wysany: 22-06-2008, 08:50 | #491
|
| | koko123 napisa/a: | aha pozdrowienia dla mojego ziomka Kleksa, który przetańczył ze złamaną nogą całą impreze !!!!!!! to sie nazywa miłość do muzyki )))) |
nie wiem czy to on czy nie ale jakis chlopak tanczyl kolo mnie na tym drugim balkonie i kopnal mnie straaasznie gipsem ale jak zobaczylam ze ma noge w gipsie i sie bawi to caaaala zlosc mi przeszla i przerodzila sie w podziw. wiec jak to on to tez go pozdrawiam ;-)
czekam na wolna lazienke wiec skorzystam z czasu i napisze tylko ze mi sie baaaardzo podobalo. przetanczylam caaala noc [no moze przesiedzialam lacznie z 40minut przy piwku]. atmosfera mi sie baaardzo podobala, pare osob mnie straaasznie podkurw*lo ale i tak na dzien dzisiejszy to jest moja najlepsza impreza pod wzgledem wybawienia sie. dawno sie tak nie wytanczylam i jesli stare babcie bola nogi tak jak mnie teraz to zaczne im ustepowac miejsca w autobusie. no niech im juz bedzie. chociaz teraz dalej mnie nosi bo maly niedosyt pozostal.
a moje bystre oko dostrzeglo Thilo w objeciach jakiejs dziewczyny z ktora sie calowal hehe :-D :-D stracil w moich oczach przez to ;-) | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 22-06-2008, 08:54 | #492
|
| | evvellina napisa/a: | nie wiem czy to on czy nie ale jakis chlopak tanczyl kolo mnie na tym drugim balkonie i kopnal mnie straaasznie gipsem ale jak zobaczylam ze ma noge w gipsie i sie bawi to caaaala zlosc mi przeszla i przerodzila sie w podziw. wiec jak to on to tez go pozdrawiam ;-)
|
tak tak to na pewno on
a co do tego thilo, to nie ma mu się co dziwić, w NL takich dziewczyn nie mają jak u nas :mrgreen: :mrgreen: | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 22-06-2008, 09:22 | #493
|
| | evvellina napisa/a: | a moje bystre oko dostrzeglo Thilo w objeciach jakiejs dziewczyny z ktora sie calowal hehe :-D :-D stracil w moich oczach przez to ;-) |
nie widzialem ktora to ale ale thilo byl troche czasu z moja dobra znajoma ktora jest tancerka jezdzi do niego do holandi | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzie) Piwa: 58 Skd: Berza, Ruda Śl  | Wysany: 22-06-2008, 09:49 | #494
|
| mega porazka ;// jedyna impreza w zyciu która prawie nic sie nie bawilem
po 1 ochrona na wielki ogromny minus - nie dosc ze nie pilnowala zeby nie wchodzilo duzo osob na balkon, to czasem sobie przyszedł jeden i połozył na lozy naszej ;| i jeszcze pierwszy raz widzialem jak ochroniarz pierdolną komus za darmo w ryj to dla mnie byl koniec imprezy, mega wku.... i odebrał mi ochote do zabawy
po 2 klima... zero zero i zeroooo jedynie to ogrodek ;/
po 3 muzyka (od dzis mam koniec z HS na amen), po tym wkur,,,, przez tego miska z ochrony czekalem tylko na tą zapowiadaną godzine HC, po drodze Mailo mi powiedzial ze nikt z NL nie mam zadnych plyt HC ;/ no i sie bardzo wku,,,,, jakbym mial busa do domu to bym o 2:00 pojechal juz...
po 4 oczywiscie duzo ludzi sie bawi, ale czas konczyc ....
i po 5 ludzie, prawie wszyscy mnie wku.....
dla mnie najgorszy MoH i dlugo bede czekac do nastepnego jak w ogole pojade jeszcze na jakiegos... miniol nie masz czego załowac ze Cie nie bylo ... | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 22-06-2008, 09:58 | #495
|
| | jak juz DefQon sie nie bawil to juz naprawde musialo byc tragicznie :-P :-P ja troszke w nocy zalowalem jak trwala impreza ze mnie nie ma na niej ale jak widze posty to jednak zaczynam sie cieszyc ze nie wydalem kasy zaczynamy chyba byc poniewierani troszke | _________________
 | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Doczy: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzie) Piwa: 288 Skd: Siemianowice Śl.  | Wysany: 22-06-2008, 10:23 | #496
|
| | DefQon.1 napisa/a: | | miniol nie masz czego załowac ze Cie nie bylo ... | bardzo sie ciesze. I pomyśleć że całą noc siedzialem zmieszany, bo zastanawialem sie czy nielepiej było jechac. Teraz wiem że dobrze zrobiłem
A wieczor spedzilem bardzo fajnie, bo jak sie okazało ze z ekipa hf na chechle ;] Pozdro dla zooczka (100 lat), habra, patrycji i marty(?) (sory ale zapomnialem imienia | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzie) Piwa: 1 Skd: HF  | Wysany: 22-06-2008, 10:56 | #497
|
| Tez jakos je bylem w formie aby sie bawic na scenie jakos nogi mnie niechcialy tam prowadzic. Jakos tak dziwnie bylo | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzie) Piwa: 471 Skd: Dąbrowa Górnicza  | Wysany: 22-06-2008, 11:04 | #498
|
| | DefQon.1 napisa/a: | mega porazka ;// jedyna impreza w zyciu która prawie nic sie nie bawilem
|
yyyyy.... DefQon sie nie bawił to już źle było naprawde... ;| Przyznac sie która hardforumowiczka poderwała Thilo P Czekam na foty może sie wyjaśni D | | Ostatnio zmieniony przez Rafir 22-06-2008, 11:44, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzie) Piwa: 1 Skd: HF  | Wysany: 22-06-2008, 11:12 | #499
|
| Ja powiem tak ze gdyby nie to ze bylem kierowca to pewnie bym duzo % wypil i bym sie niezle bawil. Sam chcialem uslyszec w tym klubie te pier...niecie HC a tu taka lipa . Dlatego dowiedziawszy sie o tym ze niebedzie HC zebralem ekipe i wrocilismy na chate. | _________________
| | Ostatnio zmieniony przez HardForum 22-06-2008, 11:30, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 07 Mar 2008 Wiek: 36 Posty: 33 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 22-06-2008, 11:28 | #500
|
| impreza dla mnie srednia ;-/ praktycznie wogole sie nie bawilam ale to przezspowodowany stan w jakim bylam :-/ to juz calkowicie masakra byla :-/ Wlasnie w zwiazku z tym chialam Bardzo Podziekowac wszystkim osoba ktore sie mna w tym kryzysowym momencie zajely Ogromne Thx | |
| |
 | |
| |