Przesunięty przez: Troi 22-06-2008, 20:02 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 21-06-2008, 19:00 | #481
|
| napewno nie braknie spokojnie | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 21-06-2008, 22:03 | #482
|
| wlasnie wrocilem z before milo bylo poznac Elwire ;* czyli siostre Ĺukasza, Rajtusia , Martyn ,z dupeczek to chyba wsio :mrgreen: no i jeszcze Keriona, Bebola i kogos jeszcze ale chyba nie ogarnalem wszystkich ;q
Qpka ja Ci mialem napisac to psize ze mialas mega bombe ale jakos Cie dotachalem pod to mega P no i pamietajcie ze jestem gejem ale nikomu nie mowcie | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 22-06-2008, 04:51 | #483
|
| Wlasnie wrocilem do domu. Nogi mi wlaza w du... ale warto bylo. Bylo zaje.... Pozdrowienia dla osob ktĂłre poznalem czyli dla wszystkich co byli hehe. P.S Martyn_HS jak tam pupcia po pasach? Netya dzieki za fajna konwersacje o gustach muzycznych Frog dzieki za kamikaze
a teraz do lozeczka i spac do wyscigu Kubicy
Pa wszystkim | _________________
| |
| |
 | |
goĹomp ĹťarĹacz BĹÄkitnych

Informacje Dołączył: 23 Wrz 2007 Wiek: 40 Posty: 59 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: WrocĹaw/Katowice  | Wysłany: 22-06-2008, 06:27 | #484
|
| WĹaĹnie wrĂłÄiĹem Impreze moĹźna zaliczyÄ do udanych ale byĹy lepsze a teraz ide se pojeĹşdziÄ na rowerze:D | _________________ I WAS BORN , I WILL DIE AND I AM LIVING FOR THE HARDSTYLE | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzień) Piwa: 0 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 22-06-2008, 06:51 | #485
|
| dotarlem wlasnie do domku szybka kapiel swieze ciuszki i wyjazd na after do parku chorzowskiego :mrgreen: :mrgreen: impreza jak dla mnie mega mistrzostwo swiata!!!!!!! :mrgreen: mialem taaaaka ochote sie porzadnie wybawic ze to sie w pale nie miesci :mrgreen: jak wskoczylem na parkiet to nie umialem z niego zejsc :-D odbilem sobie gg na ktorymk wygladalem i czulem sie tragicznie ze wzgledu na meeting jaki sobie urzadzilismy. impreza na wielki plus tylko szkoda ze tak szybko sie skonczyla, jakos mam niedosyt :-( i szkoda ze malo ludkow z hf tuptalo przed scena, jakos wszyscy sie porozlazili po katach :mrgreen: muzycznie ogromny plus Pozdrowienia dla wszystkich ktorych poznalem a bylo tego troszku, nasza rodzina ciagle sie powieksza i oby tak dalej :mrgreen: Podziekowania dla Lwa z ktorym wypilem cala flote kamikaze i dla Pilawy (wiesz za co) Zajefajnie bylo znowu was widziec wszystkich :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: | _________________ >>>>> Green Malacz Team <<<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 22-06-2008, 07:58 | #486
|
| wĹaĹnie zlÄ
dowaĹem na chatÄ, generalnie impreza zaje bista, dawno takich hardstyle nie sĹyszaĹem, a jak uslyszaĹem total confusion to mnie zgniotĹo, atmosfera fantastyczna, wszyscy dla siebie mili, muzycznie jak juĹź wspomniaĹem hardstyle mistrzostwo, ale mam jedno maĹe "ale"
| przynajmniej ostatnia godzina setu to bedzie hc - to wlasnie od hc zaczela sie kariera Thilo Tak zreszta ulozony jest scenariusz tej imprezy na kazdej edycji, ze zaczyna sie "girls friendly sounds" a konczy na hc - zreszta zobaczycie, ale to pierwsza taka impreza u nas - sa plany zmiany formy imprez MoH i jesli taka forma Wam przypadnie do gustu to kto wie czy 73e nie zrobi imprez solowych dla kolejnych artystow |
organizacjo po jaki <mÄski narzÄ
d rozrodczy> piszecie, Ĺźe bÄdzie godzina hardcore, sÄ
ludzie tacy jak ja, ktĂłrzy tylko czekajÄ
na te kawaĹki i jak sie oficjalnie je zapowie to nie ma Ĺźycia, co wy robicie? przestaje wam wierzyÄ i domyĹlam siÄ, Ĺźe nie tylko ja, nie wyrabiacie sobie dobrej opinii ostatnim czasem !! strasznie zĹy jestem STRASZNIE KORWA STRASZNIE!!!!!!
ALE OGĂLNIE BAWIĹEM SIÄ ZAJE BIĹCIE (nie zajefajnie, ZAJE BIĹCIE !! ) )) | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 22-06-2008, 08:11 | #487
|
| | koko123 napisał/a: | Cytat: przynajmniej ostatnia godzina setu to bedzie hc - to wlasnie od hc zaczela sie kariera Thilo Tak zreszta ulozony jest scenariusz tej imprezy na kazdej edycji, ze zaczyna sie "girls friendly sounds" a konczy na hc - zreszta zobaczycie, ale to pierwsza taka impreza u nas - sa plany zmiany formy imprez MoH i jesli taka forma Wam przypadnie do gustu to kto wie czy 73e nie zrobi imprez solowych dla kolejnych artystow
organizacjo po jaki <mÄski narzÄ
d rozrodczy> piszecie, Ĺźe bÄdzie godzina hardcore, sÄ
ludzie tacy jak ja, ktĂłrzy tylko czekajÄ
na te kawaĹki i jak sie oficjalnie je zapowie to nie ma Ĺźycia, co wy robicie? przestaje wam wierzyÄ i domyĹlam siÄ, Ĺźe nie tylko ja, nie wyrabiacie sobie dobrej opinii ostatnim czasem !! strasznie zĹy jestem STRASZNIE KORWA STRASZNIE!!!!!! | no to kur**a nie jestes sam /
| koko123 napisał/a: | | generalnie impreza zaje bista | dla mnie chu*owa, ale
| koko123 napisał/a: | | dawno takich hardstyle nie sĹyszaĹem | dla mnie Thilo z Evanti jak zapodawali, to mnie az ciarki przeszly po calym ciele, szkoda, ze caly set taki nie byl :f i to byl jedyny pozytywny dla mnie moment (muzycznie) z tego moha, niestety
Dobra, wiem, ze to wszystko sie nie sklada, ale nie chce mi sie nad tym glowic xP Cya | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 22-06-2008, 08:14 | #488
|
| wiadomo, Ĺźe nie chodzi mi o wszystkie sety, ale o to, Ĺźe grali mnĂłstwo rzeczy bez OBSRANEGO MELO dziÄki czemu poczuĹem siÄ jak na masters of HARDSTYLE a nie masters of mellody | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 108 (0,02/dzień) Piwa: 9 Skąd: krk  | Wysłany: 22-06-2008, 08:26 | #489
|
| umarlam!! cos mi sie wydaje ze duuuzo napisze jak dojde do siebie. a moje bystre oko wyhaczylo szokujaca dla mnie sytuacje :-D :-D ale to pozniej. buziaki :*:* | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 22-06-2008, 08:30 | #490
|
| aha pozdrowienia dla mojego ziomka Kleksa, ktĂłry przetaĹczyĹ ze zĹamanÄ
nogÄ
caĹÄ
impreze !!!!!!! to sie nazywa miĹoĹÄ do muzyki )))) | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
| |