Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: hardstyle, masters, of, solo, thilo, tour, world

Przesunięty przez: Troi
22-06-2008, 20:02
Masters of Hardstyle - Thilo Solo World Tour!
Autor Wiadomość
pelap 
Pusia

Informacje
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 21-06-2008, 19:00    #481

napewno nie braknie spokojnie :P

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 21-06-2008, 22:03    #482

wlasnie wrocilem z before :D
milo bylo poznac Elwire ;* czyli siostre Łukasza, Rajtusia :* , Martyn :* ,z dupeczek to chyba wsio :mrgreen:
no i jeszcze Keriona, Bebola i kogos jeszcze ale chyba nie ogarnalem wszystkich ;q

Qpka ja Ci mialem napisac to psize ze mialas mega bombe ale jakos Cie dotachalem pod to mega :* :P P
no i pamietajcie ze jestem gejem ale nikomu nie mowcie xD

HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 22-06-2008, 04:51    #483

Wlasnie wrocilem do domu. Nogi mi wlaza w du... ale warto bylo. Bylo zaje.... Pozdrowienia dla osob ktĂłre poznalem czyli dla wszystkich co byli hehe.
P.S
Martyn_HS jak tam pupcia po pasach? :D
Netya dzieki za fajna konwersacje o gustach muzycznych :*
Frog dzieki za kamikaze :)

a teraz do lozeczka i spac do wyscigu Kubicy :D

Pa wszystkim :P
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

gołomp 
Żarłacz Błękitnych

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 22-06-2008, 06:27    #484

Właśnie wróćiłem :) Impreze można zaliczyć do udanych ale były lepsze :) a teraz ide se pojeździć na rowerze:D

GuGens 

Informacje
Piwa: 0

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 22-06-2008, 06:51    #485

dotarlem wlasnie do domku szybka kapiel swieze ciuszki i wyjazd na after do parku chorzowskiego :mrgreen: :mrgreen:
impreza jak dla mnie mega mistrzostwo swiata!!!!!!! :mrgreen:
mialem taaaaka ochote sie porzadnie wybawic ze to sie w pale nie miesci :mrgreen:
jak wskoczylem na parkiet to nie umialem z niego zejsc :-D odbilem sobie gg na ktorymk wygladalem i czulem sie tragicznie ze wzgledu na meeting jaki sobie urzadzilismy.
impreza na wielki plus tylko szkoda ze tak szybko sie skonczyla, jakos mam niedosyt :-(
i szkoda ze malo ludkow z hf tuptalo przed scena, jakos wszyscy sie porozlazili po katach :mrgreen: muzycznie ogromny plus
Pozdrowienia dla wszystkich ktorych poznalem a bylo tego troszku, nasza rodzina ciagle sie powieksza i oby tak dalej :mrgreen:
Podziekowania dla Lwa z ktorym wypilem cala flote kamikaze i dla Pilawy (wiesz za co)
Zajefajnie bylo znowu was widziec wszystkich :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

koko123 

Informacje
Piwa: 894

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 22-06-2008, 07:58    #486

właśnie zlądowałem na chatę, generalnie impreza zaje bista, dawno takich hardstyle nie słyszałem, a jak uslyszałem total confusion to mnie zgniotło, atmosfera fantastyczna, wszyscy dla siebie mili, muzycznie jak już wspomniałem hardstyle mistrzostwo, ale mam jedno małe "ale"

przynajmniej ostatnia godzina setu to bedzie hc - to wlasnie od hc zaczela sie kariera Thilo
Tak zreszta ulozony jest scenariusz tej imprezy na kazdej edycji, ze zaczyna sie "girls friendly sounds" a konczy na hc - zreszta zobaczycie, ale to pierwsza taka impreza u nas - sa plany zmiany formy imprez MoH i jesli taka forma Wam przypadnie do gustu to kto wie czy 73e nie zrobi imprez solowych dla kolejnych artystow

organizacjo po jaki <męski narząd rozrodczy> piszecie, że będzie godzina hardcore, są ludzie tacy jak ja, którzy tylko czekają na te kawałki i jak sie oficjalnie je zapowie to nie ma życia, co wy robicie? przestaje wam wierzyć i domyślam się, że nie tylko ja, nie wyrabiacie sobie dobrej opinii ostatnim czasem !! strasznie zły jestem STRASZNIE KORWA STRASZNIE!!!!!!

ALE OGÓLNIE BAWIŁEM SIĘ ZAJE BIŚCIE (nie zajefajnie, ZAJE BIŚCIE !! ) :) ))

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Piwa: 215

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 22-06-2008, 08:11    #487

koko123 napisał/a:
Cytat:
przynajmniej ostatnia godzina setu to bedzie hc - to wlasnie od hc zaczela sie kariera Thilo
Tak zreszta ulozony jest scenariusz tej imprezy na kazdej edycji, ze zaczyna sie "girls friendly sounds" a konczy na hc - zreszta zobaczycie, ale to pierwsza taka impreza u nas - sa plany zmiany formy imprez MoH i jesli taka forma Wam przypadnie do gustu to kto wie czy 73e nie zrobi imprez solowych dla kolejnych artystow

organizacjo po jaki <męski narząd rozrodczy> piszecie, że będzie godzina hardcore, są ludzie tacy jak ja, którzy tylko czekają na te kawałki i jak sie oficjalnie je zapowie to nie ma życia, co wy robicie? przestaje wam wierzyć i domyślam się, że nie tylko ja, nie wyrabiacie sobie dobrej opinii ostatnim czasem !! strasznie zły jestem STRASZNIE KORWA STRASZNIE!!!!!!
no to kur**a nie jestes sam :/ /

koko123 napisał/a:
generalnie impreza zaje bista
dla mnie chu*owa, ale

koko123 napisał/a:
dawno takich hardstyle nie słyszałem
dla mnie Thilo z Evanti jak zapodawali, to mnie az ciarki przeszly po calym ciele, szkoda, ze caly set taki nie byl :f i to byl jedyny pozytywny dla mnie moment (muzycznie) z tego moha, niestety

Dobra, wiem, ze to wszystko sie nie sklada, ale nie chce mi sie nad tym glowic xP Cya :D

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

koko123 

Informacje

Wysłany: 22-06-2008, 08:14    #488

wiadomo, że nie chodzi mi o wszystkie sety, ale o to, że grali mnóstwo rzeczy bez OBSRANEGO MELO dzięki czemu poczułem się jak na masters of HARDSTYLE a nie masters of mellody :)

evvellina 

Informacje
Piwa: 9

Wysłany: 22-06-2008, 08:26    #489

umarlam!! cos mi sie wydaje ze duuuzo napisze jak dojde do siebie. a moje bystre oko wyhaczylo szokujaca dla mnie sytuacje :-D :-D ale to pozniej. buziaki :* :*:*

koko123 

Informacje

Wysłany: 22-06-2008, 08:30    #490

aha pozdrowienia dla mojego ziomka Kleksa, który przetańczył ze złamaną nogą całą impreze !!!!!!! to sie nazywa miłość do muzyki :) ))))

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)