| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 14 Lip 2008 Wiek: 37 Posty: 30 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 14-09-2008, 23:46 | #421
|
| MoH jak najbardziej udany ! Hardcore, hardcore i jeszcze raz hardcore ! full wypas. Set Catscan'a był zajebisty Eres też doje***nie zagrał wybawiłem sie za wszystkie czasy | |
| |
 | |
|
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Kwi 2007 Posty: 152 (0,02/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: z Mamy :)  | Wys³any: 15-09-2008, 05:13 | #423
|
| @Frog jakiej klaudusi bo ja w wdepłem w jakiegos pawia bleee | _________________ ik houd van HARDSTYLE en HARDCORE en jij ? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 15-09-2008, 12:07 | #424
|
| | Dzis po 18:00 zostana podane nr szczesliwego kuponu ktory wygral bilety na Q2k8 - powodzenia | |
| |
 | |
zeberdee89 ^^boMbArdIuSz^^

Informacje Do³±czy³: 24 Wrz 2007 Posty: 126 (0,02/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Suchedniów  | Wys³any: 15-09-2008, 13:21 | #425
|
| Eloooo :mrgreen: , ja pier***e 4 dni neta nie mialem dopiero dzisiaj mi wlaczyli :-P Wiec chyba jako ostatni sie wypowiem ;-) . No więc tak :
Impreza byla wypas , catscan moze nie powalil mnie na suty swoim secikiem jednak i tak byl na bardzo wysokim poziomie , no ale sa gusta i gusciki ;-) Eres tutaj bardzo mila niespodzianka ..... niespodziewalem sie tak dobrego wystepu z jego strony , szkoda tylko ze juz sily nie mialem tyniac ;-)
Anna thx za wszystko * ( juz sie nie bede rozdrabnial ;-) )
Roozi , Netya standardowo za to samo co zwykle thx ;-) ( b4 w cugu , i powrot do krk )
Poznalem tez kolejne osoby : Kala , Angela , Marcia ,Kasiolka pozdro dla was , co prawda nie mielismy okazji jakos cos wiecej pogadac ale to sie jeszcze da nadrobic :-P ;-)
Oraz thx wszystkim ktorzy byli obecni ( bez wyjatkow ) , za naprawde wspanialy klimat i kolejna niezapomniana impreze :-D
HARDCORE NA MOH`ACH W WIEKSZYCH ILOSCIACH CHYBA ZAGOSCI JUZ NA STALE (MAM TAKA CICHA NADZIEJE ;-) HEHE )
Co tu duzo pisac do zobaczyska 11 pazdziernika ** | _________________ <3 HardCore !!! <3
 | | Ostatnio zmieniony przez zeberdee89 15-09-2008, 13:29, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 15-09-2008, 13:25 | #426
|
| OMG! teraz dopiero ja ...Zaliczam ten MOH to najlepszych !!! było pięęęęknie! Dziekuje ślicznie wszystkim za zabawe i rozmowy Catscan - zaaaajebisty gościu, bardzo miły Secik piękny, Kostuch tak samo! Ostatnia piosenka najlepsza! Juz prawie wysiadałam to chyba wogole 1-szy MOH na ktorym tak duuuuuuzo taniałam ale przy tych setach nie szło siedzieć! Racid z kolegą juz od poczatku fajnie mnie rozruszali Aaaaaa i dziekuje dziekuje dziekuuuuje jeszcze raz za -> Hard Society :*:*:*:*:*:* a jak Catscan zapodał - bpm countdown to juz byłam w 7 niebie!!! KOOOCHAM TO!
Netya i reszta laseczek dzieki za rozmowe w kibelku hahaha (Następnym razem biore Netya lakier i grzebyk i robie Ci fryyyyz )
AnGeluÅ› -> Tobie za wszyyyystko dziekuje! DefQon -> Thx za lekcje Hakke! Clauuudiucha -> za tany,tany wariatko
Własnie, i co do małej sali gdzie grali Electro to powiem Wam ze było suuuuper! tez tam sporo przetanczyłam podobało mi sie max! TechnoBeat Ty krejzolu dalismy tam czadu haha
Tomaszowi dziekuje jeszcze raz za opaske! Dozobaczenia na nastepnej imprezie dupeCzki
[ Dodano: 2008-09-15, 13:28 ] Mi równiez bylo miło poznać Zeberdee I jeszcze Ciebie Esio | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | | Ostatnio zmieniony przez 15-09-2008, 13:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Kwi 2008 Posty: 47 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Namysłów  | Wys³any: 15-09-2008, 13:30 | #427
|
| A teraz wkoncu napisze cos od siebie bo dopiero teraz jestem w pelni sil po sobocie wg mnie impreza na ogromny plus!! nie myslalem ze przybedize az tyle osob na poczatku: - racid vs boszu bardzo dobry secik mimo tego iz ludzie dopiero wchodzili do klubu chlopaki sie postarali - pozniej naszego wystepu nie komentuje bo nie wypada hehe - radialsi jak zwykle set na bardzo wysokim poziomie gratki dla was.
No i od 00 Catscan mnie poprostu zmiazdzyl a po nim jeszcze Eres zrobil to co do niego nalezalo czyli trzymal wysoki poziom jak jego HC poprzednik
Wlasnie na tym MoH'u probowalem wcielic sie delikatnie w role MC choc wiem ze przedemna jest jeszcze bardzo duzo pracy i nauki ale mysle ze nei zepsulem nikomu imprezy swoim gadaniem .
Pozdrawiam i do zobaczneia 10.10 i 11.10 | _________________ http://www.myspace.com/theroughboyzz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 15-09-2008, 13:32 | #428
|
| | Matius napisa³/a: | | Wlasnie na tym MoH'u probowalem wcielic sie delikatnie w role MC choc wiem ze przedemna jest jeszcze bardzo duzo pracy i nauki ale mysle ze nei zepsulem nikomu imprezy swoim gadaniem . |
Poczytaj komenty to sie dowiesz komu zepsułeś xP | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzieñ) Piwa: 12 Sk±d: Chorzów BatoRy  | Wys³any: 15-09-2008, 14:22 | #429
|
| | KALA_HS napisa³/a: | dziekuje dziekuje dziekuuuuje jeszcze raz za -> Hard Society :*:*:*:*:*:* |
nie ma problemu, nutka byla planowania do zagranie, jak nie przezemnie to przez radialsow pozniej, ale ja ja zagralem na koniec naszego seta, a radialsi pozniej moja nowsza nutke can you hear zapodali (ta, ktora kayem zapuscil w WW-filmik od rooziego)
ogolnie impreza po raz kolejny juz na + to co udalo mi sie od catscana uslyszec bylo swietne, chociaz nie mialem okazji posluchac do konca catscana i eresa, bo o 1:30 sie zmylem z pewnych powodow...
milo slyszec, ze sie podobalo jak gralismy pozdro! | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 15-09-2008, 14:27 | #430
|
| Kostuch nic sie nie stało wiem ze nie słyszałes bo ja sama siebie nie slyszalam haha Ale teraz juz bedziesz wiedział o co mi chodziło :
Menace II Society - Chronic Disorder http://pl.youtube.com/watch?v=PFbcTxJwc3A <= :-D Jak to byś własnie zapodał to bym tam sie tam popłakała ze szczescia hiii. Nie no i tak było meeeega zajebiscie! | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
| |