| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzień) Piwa: 8 Skąd: sandomierz/krakĂłw  | Wysłany: 14-09-2008, 20:30 | #411
|
| | ze niby ze mnie sie smial??:P | _________________ nie kaĹźdy rozumie, Ĺźe myĹli; wielu myĹli, Ĺźe rozumie | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 550 (0,08/dzień) Piwa: 4 Skąd: WirekĹwirek  | Wysłany: 14-09-2008, 20:37 | #412
|
| | DefQon.1 napisał/a: | a Qubus siedzial i sie smial |
kiedy co oco kaman hehe nic nieiwiem co zĹego to nie ja | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 14-09-2008, 20:49 | #413
|
| | Q-bus napisał/a: | | DefQon.1 napisał/a: | a Qubus siedzial i sie smial |
kiedy co oco kaman hehe nic nieiwiem co zĹego to nie ja |
a niewazne zaniki pamieci Cie dopadly
eni nic nic to do kubusia bylo | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Paź 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzień) Piwa: 25 Skąd: Katowice/KrakĂłw  | Wysłany: 14-09-2008, 21:25 | #414
|
| no to ja
imprezka zaczela sie dla mnie o 20 na beforze pod rula w znakomitym towarzystwie ludzi z HF(bylo mnostwo smiechu i alkoholu) kamikadze by ROoZi RLZ o 21 zebralismy sie wszyscy ok 30 osob na podboj Mega impreza zaczela sie dla mnie dosyc slabo poprostu sety malo co mnie ruszaly ale wszystko zrekompensowal mi set glownej gwiazdy Catscan'a ktory byl jednym z lepszych setow HC jakie slyszalem live na koncu za konsole weszedl Eres i zagral pare kawalkow ktore bardzo lubie a nie jestem w stanie dzisiaj wymienic ze wzgledu na moj stan psychofizyczny imprezka zakonczyla sie po godz 4 nad ranem impreze zaliczam do jednych z najlepszych MOH-ow na ktorym bylem
pozdrawiam wszystkich nowo poznanych:) | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 14-09-2008, 21:29 | #415
|
| B4 nr.1 w pociagu juz zapowiadal ze bedzie ciekawa impreza b4 nr.2 jakos w chyyj szybko mi minol a bylismy tam juz kolo 19 XD zaprawilismy sie dosc ostro ze tak powiem az za
Racid vs Buszu - to byla ta niespodzianka jak pisze w temacie set fajny, tylko wlasnie szkoda ze malo ludu bylo na poczatku ale z minuty na minute grono "you can dance'Ăłw" sie powiekszalo debiut na MOHu zaliczony do udanych
The Roughboyzz / Radial Playerz / Catscan - hehe zbytnio nie mam co pisac bo nie pamietam nie przeboleje ze przesapalem prawie caly set Catscana !!! qrwasss
Eres - obudzialem sie i pierwsze to obadalem na djce czy jeszcze gra Catscan a tu ZONK ni ma XD w Vip roomie tez nikogo juz nie bylo heh ten przyspieszony HC a potem HS to troche dziwnie sie sluchalo
dziÄkĂłwka wszystkim a gĹownie Zebreede, eni91, Rafir za dobrze zaprawione befory dwa i Fruwczkowi:*** za kolejny mmmm weekend | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 14-09-2008, 22:19 | #416
|
| hmmm dla mnie imrpezka jak i before`y w pociagu i pod rula rewelacja :D:D
o dziwo w przeciwienstwie do wszystkich o wiele bardziej podobal mi sie set Eresa i na nim sie duzo bawilam. set Catscana mnie niepowalil niestety ,myslalam ze zagra bardziej po swojemu i tak jak ja lubie no ale zle niebylo :d bylo ok . zreszta tez pewnej czesci nieslyszalalm bom w terenie gdzies zkims byla albo w vip roomie albo niewiem tym sposobem moja ukochana nutke przepuscilam ale trudno eh.
niechce mi sie wiecej pisac bo imrpeza w kazdym calu byla swietna.tak jak lubie morze % i dobry hc (aczkolwiek hs na poczatku tez elegancko !!! :D:D)
Lukasz,Q-bus,Seba (Raaf? sorry myle was ciagle lol ) oraz Pumba dzieki za wspolne kamikadzowanie haha XD i rozmowy i wszystko :*:* btw niewiem co to czerwone bylo cosmy pili potem masakra
eni91, marciaaa milo bylo poznac i sie napic i pobawic wspolnie :D:D
Angela HS,Kala dzieki za fajna rozmowe Claudiucha Zeberdee,eni91 dzieki za wspolne podrozowanie
i dziekuje ofc bracikowi Rafirowi i mojemu mÄĹźusiowi ROoZiemu za wszystko :*:*:*
btw malym minusem bylo to ze jednak paru osob mi brakowalo na imrpezie do pelni szczescia
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 29 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 451 (0,07/dzień) Piwa: 15 Skąd: Katowice Witosa  | Wysłany: 14-09-2008, 23:00 | #417
|
| mnie tez sie bardzo podobalo, chociaz nie moglam wybawic sie i wyskakac tak jakbym chciala to i tak troszke potanialam, jestem sama z siebie dumna ze wytrzymalam cala noc i to bez zadnych wspomagaczy hehe;) bylo mocno i szybko ale ludzie na parkiecie caly czas sie trzymali wiec moze teraz czescie j beda zapraszane gwiazdy hc;)
DefQon dziekuje za dotrzymanie towarzystwa podczas imprezy i masz racje Q-bus siedzial i sie smial a sam nam mowil ze jak tak robi to ma BANIE hahahaa no tak Q-busik ma zaniki pamieci:P
Kamcia dzieki za wspolne tany no i za ta troske;)
Q-bus za pol kieliszka kamikaze:P sorki ale wiecej nie moglam, tak symbolicznie;)
bylam zdziwiona tym ze w klubie dzialalo juz ogrzewanie:P
milo bylo znow was wszystkich zobaczyc:* do zobaczenia na rocznicy , o ile moj BabiĹ pozwoli;) | _________________ NaJwAĹźNiEjSzE SÄ
WsPoMnIeNiA:) | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 14-09-2008, 23:28 | #418
|
| No sasiadka to ja po tobie Choc byl to MOH przy ktorym tanczylem najmniej (jakos nie mialem weny po piatkowym A4) to muzycznie mi sie BARDZO BARDZO podobal ! Nie zwracalem uwagi kto w danej chwili jest za DJka ale conajmniej 75% imprezki to byly GODNE HC i HSowe nutki ! Dlatego stawiam pytanie czy beda dostepne jakies SETY ? Bo z checia bym WSZYSTKIE jeszcze raz posluchal ! Milo bylo cie zobaczyc i poklachac siostrczyczko @Maniaczko , porozmawiac z Renia i Kasia Oraz zobaczyc @Marcieee (tak tak pamietam cie;) No i standartowo cala reszte ekipy HF. Na minus - PAW Klaudusi FUJJJ | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 10 Lis 2007 Wiek: 39 Posty: 88 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: Eindhoven  | Wysłany: 14-09-2008, 23:29 | #419
|
| | ZnĂłw przekozacko fest! MaĹo ludzi, piÄkne szybkie tempo i elegancka ekipa. Pozdro i do zobaczona na rocznicy! :mrgreen: | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 14-09-2008, 23:40 | #420
|
| | Frog napisał/a: | Na minus - PAW Klaudusi FUJJJ |
yyy coo? XDD
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
| |