| |
| Kto wpadnie na impreze? | | Bede na bank! | | 82% | [ 135 ] | | Jeszcze sie zastanowie | | 11% | [ 19 ] | | W Ĺźyciu siÄ tam nie pojawiÄ! | | 6% | [ 10 ] | | | Głosowań: 164 | | Wszystkich Głosów: 164 | | | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-10-2008, 13:42 | #1141
|
| Ch***wa bania .... Heee zaraz jak odszedl ;] ... zeby wiesz zawrocic go jak cos hehehhe Nie no zartuje | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 13-10-2008, 13:49 | #1142
|
| SoLDieR, jak Ty caly czas tanczylas to na nastepnym mohu biegam nagoo :O co chwile jakies przerwy :Dza slaba kondycja P hehehehe <joke> | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 13-10-2008, 13:51 | #1143
|
| hah wogole to byl pierwszy moj MoH gdzie niewypilam ani 1 piwa - caly czas kamikadze lecialo albo tam lyczka od kogos i tyle.kasy niemialam to nic niekupowalam nawet poza 1 kolejka nektaru:) hahaha:D
chyba ze niepamietam ze pilam na poczatku 1 to prosze mnie poprawic bo moglo tak byc,ale chba nie bo niekupowalam zadnego:)
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 13-10-2008, 13:56 | #1144
|
| | pelap napisał/a: | SoLDieR, jak Ty caly czas tanczylas to na nastepnym mohu biegam nagoo :O co chwile jakies przerwy :Dza slaba kondycja P hehehehe <joke> |
Pelap niechce na to patrzec. Angela tez sie cos za bardzo "obijala" na tej djce malo tanczylas | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 536 (0,08/dzień) Piwa: 2 Skąd: RzeszĂłw/Krakow  | Wysłany: 13-10-2008, 13:58 | #1145
|
| | netya napisał/a: | hah wogole to byl pierwszy moj MoH gdzie niewypilam ani 1 piwa - caly czas kamikadze lecialo albo tam lyczka od kogos i tyle.kasy niemialam to nic niekupowalam nawet poza 1 kolejka nektaru:) hahaha:D
chyba ze niepamietam ze pilam na poczatku 1 to prosze mnie poprawic bo moglo tak byc,ale chba nie bo niekupowalam zadnego:)
pozdrro:):* |
netya nie piĹaĹ wiĹniĂłwki w pociÄ
gu ? D | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 13-10-2008, 14:12 | #1146
|
| KiDZioR, hmmm moze 30ml tej malinowki wypilam.wiecej nic. i kamikadze nasze. potem na before pilam vodke z czyms ...niepamietam z czym no i kamikadze wklubie.ale chodzilo mi oto ze nigdy niezdarzylo mi sie ani 1 piwa niewypic i niekupic na bibie
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Paź 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzień) Piwa: 25 Skąd: Katowice/KrakĂłw  | Wysłany: 13-10-2008, 15:55 | #1147
|
| a wiec ja na szarym koncu
Wszystko zaczelo sie juz o 15.30 poniewaz o tej godzinie umowilem sie z paroma osobami w cetrum i jak sie pozniej okazalo niektorzy myla fontanne zabke ze sklepem zabka xP (tak Fury to o tobie) a wiec po jakze interesujacej rozmowie o polskim hokeju z pewnym emerytem(jo zech jest Ruchala xDDD) w skladzie ja i Hardstylez udalismy sie pod rule gdzie spotkalismy tylko Pumbe ktory rozmawial z poczta glosowa po angielsku po krotkim czasie dolaczyly do nas Primek i Celcia-rosjat D oczywiscie sporo osob deklarowalo sie na beforek o 16 a bylo nas tam moze max 6 osob cala reszta pomalu dotarla na miejsce kolo godz 17 i sie zaczelo cos czego nie umie do teraz ogarnac tyle Hardmaniakow pod rula to jeszcze nie widzialem Same wejscie do klubu obylo sie bez kolejki o dziwo po zalatwieniu lozy dla hs.pl i ogarnieciu tych wariatow moglem spokojnie przejsc do "rozmow" z Krakoffem,-M-,Sasim,Dropsem i sam nie wiem z kim jeszcze sorry jak kogos nie wymienilem ) oczywscie "rozmowe" przeprowadzilem z mr.popersem za co dziekuje Gugowi co do strony muzycznej to wolalbym sie za bardzo nie wypowiadac bo jak na tak miazdzacy rocznicowy Line-up to zawiodlem sie bardzo:( cala impreza minela mi pomiedzy balkonem HF-parkietem-secret room'em hs.pl gdzie wodzirejem i gwozdziem programu byl Noisyboy :megalol: chlopie zniszczyles mnie fest a i na koniec chcialem podziekowac pewnej osobie ktora zrobila mi MEGA niespodzianke
Oczywiscie milo bylo poznac nowe osoby Do nastepnej Hardimprezy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzień) Piwa: 547 Skąd: Strefa Zieleni  | Wysłany: 13-10-2008, 16:13 | #1148
|
| haha, doszedĹem do siebie o imprezie powiem tak: nu style mi siÄ poprostu przejadĹ, jakoĹ mi wogĂłle nie wchodziĹ, nie mĂłwiÄ
c o tym, Ĺźeby mnie coĹ ruszyĹo... Dopiero jak wszedĹ Endymion to rzeczywiĹcie poczuĹem MOC :mrgreen: jego set mnie konkretnie wymÄczyĹ, no a jak usĹyszaĹem PUSSY MOTHERFUCKERZ no to poprostu coĹ piÄknego ;-) imprezÄ moge zaliczyÄ na + ale jakby byĹo mniej nu to ten + by byĹ zdecydowanie wiÄkszy ;-)
no i jeszcze dziÄkuje piÄknie za tÄ
Ĺmiechawe w drodze powrotnej do KRK, ja pierdziele co siÄ w tym pociÄ
gu kminiĹo
"ja mam bilet to mi wolno" | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schĹodzone wiesz piÄ je na Ĺźywo | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 108 (0,02/dzień) Piwa: 9 Skąd: krk  | Wysłany: 13-10-2008, 16:46 | #1149
|
| | Daron37 napisał/a: | | evvellina napisał/a: | problemy z pociagiem z ktorego mnie i siostre wyrzucono przez pojebanego chlopa z katowickiego okienka z biletami, ktory nam sprzedal zle bilety i musialysmy ponad godzine czekac na jakims zasdupiu na nastepny (spozniony) pociag, a gdybysmy wiedzialy ze tak bedzie to bysmy sobie zostaly w mega dluzej . |
lol. ChĹop w okienku nie byĹ pojebany. ByĹ czĹowiekiem a kaĹźdy czĹowiek siÄ myli. Wasza wina bo nie doĹÄ Ĺźe same nie sprawdziĹyĹcie biletĂłw w kasie to jeszcze daĹyĹcie siÄ wyrzuciÄ konduktorowi majÄ
c kase, kiedy mogĹyĹcie kupic bilet u niego |
oj to tu sie mylisz, bo nie placilysmy kary w pociagu tylko dlatego, ze konduktorka czy tam kierowniczka pociagu, powiedziala ze to ewidentna wina goscia w okienku i my mamy prawo nie wiedziec czegos tam, bo nie musimy znac rozkladow itp pociagow, a osoba sprzedajaca bilet powinna. dlatego tez moglysmy wysiasc a nie placic po 300 zl kary, jak ona to powiedziala gdyby byla chamska baba. a i oczywiscie ze nam proponowali bilet, ale nie mialysmy na bilet po 28 zl doplaty, a poza tym pierd*le bilet do krk za 40 zl.... nie mowiac o tym, ze gadalysmy z jakims mezczyzna w pociagu ktory mowi ze dzisiaj [czyli wtedy] wlepili mu mandat 100zl, przez to ze wyudrukowano mu bilet z rezerwacja miejsca na 115, a w tym pociagu nie bylo nawet takiego miejsca. wiec on tez mogl sprawdzic i to jest wina?? :-P
a tak w temacie to tez mi sie b.podobal MC M-Shane (pod kazdym wzgledem) :-D szczescie ze nie bylo ruffiana bo on mnie jakos tak drazni | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Wrz 2007 Wiek: 40 Posty: 179 (0,03/dzień) Piwa: 0 Skąd: Bykowina City  | Wysłany: 13-10-2008, 16:46 | #1150
|
| Nemek zaj*biscie ze wkoncu przyjechales Troche sie napilo ... poogladalo GPSa heh Mysle ze wpadniesz niedlugo znaczy sie do Mega albo gdzies na piwo ;-) | |
| |
 | |
| |