Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: Brak tagów.

Masters of Hardstyle - 4'ta rocznica 11.10.2008 @ Megaclub

Kto wpadnie na impreze?
Bede na bank!
82%
 82%  [ 135 ]
Jeszcze sie zastanowie
11%
 11%  [ 19 ]
W życiu się tam nie pojawię!
6%
 6%  [ 10 ]
Głosowań: 164
Wszystkich Głosów: 164

Autor Wiadomość
Nemek 

Informacje
Piwa: 37

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 13-10-2008, 11:32    #1131

Wiec teraz troszke ode mnie :)

Na poczatku chcialbym podziekowac Tomkowi i Frogowi :) kazdy wie za co :-)

Dla mnie impreza super moze dlatego tez ze ostani raz bylem na MoHu w lutym :P Polacy zagrali super :) Trancowy poczatek Malca i pozniej coraz ciezej :-) ktos tam tylko HC zapodal wczesnie jakos chyba 21 byla :D ale to jeden kawalek i moze zrobil wszytskim przedsmak tego co czekalo nas na koncu. Dla mnie HC nadal jednak zdecydowanie jest za ciezki aczkolwiek musze przyznac ze nawet wysluchalem seta prawie do konca.

Teraz tutaj powiem o paru sprawach jednak nie jestem tak super obeznany technicznie wiec nie bijcie jak cos pomieszam.

Niestety to ze piszecie ze naglosnienie charczy i trzeszcy to nie jest tez wina samego naglosnienia (jako glosnikow - chyba). To samo mam niestety w setach. Ale co sie dziwic jak Thilo gral Master byl gdzies na 70% juz byly przestery a on mastera dal na 100% :D Kiedy sie dalo staralem sie zmniejszyc to tak zeby czasami albo nawet czesto byly maksymalne wartosci na mixerze ale nie tak ze czerwone diody to sie topia bo sieca sie non-stop. Nie wiem czy moja intepretacja jest sluszna jednak jak Endymion sam przyciszyl mastera prawie ze do polowy zeby nie bylo przesterow wydaje mi sie ze tak :-)

Jak juz sie tam ktos wygadal :-) Co do setow to PL DJ'e sie do mnie odezwali przesluchaja i ewentualnie gdzies wrzuca :-) Takze czekac. Isaaca nie ma ;-) stwierdzil ze nie chce nagrywaia i tyle :)

Dziekuje wszystkim HFkom :-P za super impreze, swietny klimacik i za nowo poznanych userow (ale juz nickow nie pamietam :mrgreen: )

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 13-10-2008, 12:40    #1132

Nemek, nast.razem cie ubije w tym VIP roomie za te "klotnie " buahaha :P zartuje:P gadalo sie fajnie,jeszcze z nami Matius :D

zapomnialam dodac ze wkoncu poznalalm Budika :) hahah bo znami w pociagu wracal a wszyscy 0_0 kto to xD no a DropsNH go przechrzcil na Wezyra xD

Daron37 buehehehe to wesolo miales jak sama z toba na dworcu gadalama jak zesmy bilety rano kupowali;p aczkowiek z pociagu cie malo pamietam bo zes kimal chyba za Kidziorem a on mi cie zaslanial :P

a co do ochrony to ja musze powiedziec ze jak dla mnie byli wszyscy z ktorymi doczynienia mialam bardzo mili.na scenie kulturalnie.szczegolne dzieki za to ze moglam wyjsc na zewntarz do Kayema ,Magdy i Resq a potem bez problemu wejsc.tka jak i do meskiego WC (hahah wszyscy 0_0 na twarzach i lol xD tego niezapomne hahahah XD! ) zeby bezpiecznie doszedl.

ogolnie mi sie podobala i 3 rocznica i 4 :) niewiem czy ktoras bardziej..ta ze wzgledu na hc napewno bardziej no i ze cala impreze ogarnialam i sie swietnie bawilam caly czas. a rok temu to z bracikiem bania byla za mocna wiec niepamietam zbyt wiele xD
obie rocznice byly eleganckie :d

bylabym super wdzieczna za trackliste Thilo bo zagral szczegolnie 1 walek taki ze łooo ...no ale pewnie dupa jak zwykle.

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 13-10-2008, 12:50    #1133

MC M-Shane jak dla mnie spoko ;) I jak pisałam wczesniej , ciesze sie max ze nie bylo Ruffiana :| :/ bo by mnie tam chuj strzelił !!!!! ;/

Pelap- jeszcze raz dziekuje za opaske dla mnie i mojego chłopaka ;)

Haj_T dzieki wielkie za opaske i ze mogłam pogadać sobie z Isaakiem i napić sie % :)

Wogole, jak przy barze mi barmanka powiedziala ze woda 4zł to ja wysmiałam ... choć i tak kupiłam Heńka za 9zł ale to i tak przesada gRrrRRR :/

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

KiDa 

Informacje

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 13-10-2008, 12:52    #1134

netya napisał/a:
Daron37 buehehehe to wesolo miales jak sama z toba na dworcu gadalama jak zesmy bilety rano kupowali;p aczkowiek z pociagu cie malo pamietam bo zes kimal chyba za Kidziorem a on mi cie zaslanial :P

Netya ale Daron z nami nie jechał :D :O Obok mnie chyba sikor spał :d

marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Piwa: 342

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 13-10-2008, 13:01    #1135

ahaaa!! i dziekuje Pelapowi za opaske xD :* ****

\o/

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 13-10-2008, 13:08    #1136

KiDZioR napisał/a:
Netya ale Daron z nami nie jechał :D :O Obok mnie chyba sikor spał :d

hahah wlasnie przed chwila zdalam sobie z tego sprawe xDDDDD LOL xD :P racja Sikor chyba to byl.ale niewidzialam dokladnie bo zes zaslanial go to dlatego mi sie tak pomylilo no i przyzwyczajona jestem ze Daron37 nami wracal zawsze.:)

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

jareckiopole 
Jaś-Q

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 13-10-2008, 13:22    #1137

SoLDieR napisał/a:
woda 4zł to ja wysmiałam

dokładnie...ale już kupiłem bo od piwa susza mnie już łapała przed edymionem:)

ten lepszy :P

AngeL-a 

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 13-10-2008, 13:29    #1138

Ekhmm :P

Pierwszy raaz HS mnie wogole nie cignal do taniania ... WOOOGOLE :o Byl dla mie za wolny ;/ Dlatego jak wszedl Endymion to uffff myslalam ze mnie rozkuurwi ;] Naj** set jaki slyszalam dotychczas :D Mmmmm .... no po prostu podobala mi sie kaaazda nuuta ;] A jak zapuscil HC Your Pussy MotherFuckerz to pozamiatalo mnie hehe :D <3

A co do MC M-Shane to uffff moooj ideeeal .... napatrzec sie na niego nie moglam ale to tylko taak ooo :P hehe ...

Udalo mi sie porozmawiac z paroma osobkami takze pozdrawiam ;)
Kalu$ ---> :* za wszystko heh <3
Pelap ---> za opaske :* i pol dopalaCza ;]
Rafir ---> Hahaha mmmm .... te interesy :D
Bebol ---> Rowniez bylo wkoncu Cie poznac i dziekuje hehe ;];]
Ostatnio zmieniony przez AngeL-a 13-10-2008, 13:33, w całości zmieniany 1 raz  

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Piwa: 471

$ wspomagacz (Ilość: 6)

Wysłany: 13-10-2008, 13:32    #1139

AnGela_HS napisał/a:

Rafir ---> Hahaha mmmm .... te interesy :D

hahahaha :) mówiłem , że dobrze na tym wyjdziesz ^^
Polecam sie na przyszłośc i dzięki ;*

KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje

Wysłany: 13-10-2008, 13:40    #1140

AnGeL-a - Myszko ja tez dziekuje za wszystko ;) Ale dupo przy ,,HC Your Pussy MotherFuckerz'' to ja wiecej taniałam niż Ty , az bylam w szoku bo to Twoja piosenka haha ;P
Sprawdzałas wogole czy Rafir Ci nie wje***ł fałszywki ??? ;P

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)