| |
| Kto wpadnie na impreze? | | Bede na bank! | | 82% | [ 135 ] | | Jeszcze sie zastanowie | | 11% | [ 19 ] | | W Ĺźyciu siÄ tam nie pojawiÄ! | | 6% | [ 10 ] | | | Głosowań: 164 | | Wszystkich Głosów: 164 | | | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 454 (0,06/dzień) Piwa: 37 Skąd: ĹĂłdĹş/Katowice  | Wysłany: 13-10-2008, 11:32 | #1131
|
| Wiec teraz troszke ode mnie
Na poczatku chcialbym podziekowac Tomkowi i Frogowi kazdy wie za co :-)
Dla mnie impreza super moze dlatego tez ze ostani raz bylem na MoHu w lutym Polacy zagrali super Trancowy poczatek Malca i pozniej coraz ciezej :-) ktos tam tylko HC zapodal wczesnie jakos chyba 21 byla ale to jeden kawalek i moze zrobil wszytskim przedsmak tego co czekalo nas na koncu. Dla mnie HC nadal jednak zdecydowanie jest za ciezki aczkolwiek musze przyznac ze nawet wysluchalem seta prawie do konca.
Teraz tutaj powiem o paru sprawach jednak nie jestem tak super obeznany technicznie wiec nie bijcie jak cos pomieszam.
Niestety to ze piszecie ze naglosnienie charczy i trzeszcy to nie jest tez wina samego naglosnienia (jako glosnikow - chyba). To samo mam niestety w setach. Ale co sie dziwic jak Thilo gral Master byl gdzies na 70% juz byly przestery a on mastera dal na 100% Kiedy sie dalo staralem sie zmniejszyc to tak zeby czasami albo nawet czesto byly maksymalne wartosci na mixerze ale nie tak ze czerwone diody to sie topia bo sieca sie non-stop. Nie wiem czy moja intepretacja jest sluszna jednak jak Endymion sam przyciszyl mastera prawie ze do polowy zeby nie bylo przesterow wydaje mi sie ze tak :-)
Jak juz sie tam ktos wygadal :-) Co do setow to PL DJ'e sie do mnie odezwali przesluchaja i ewentualnie gdzies wrzuca :-) Takze czekac. Isaaca nie ma ;-) stwierdzil ze nie chce nagrywaia i tyle
Dziekuje wszystkim HFkom :-P za super impreze, swietny klimacik i za nowo poznanych userow (ale juz nickow nie pamietam :mrgreen: ) | _________________ I live for Hardstyles, I live for Hardstyle baby!! "NajwaĹźnieszje sÄ
wspomnienia" _-^-_ | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 13-10-2008, 12:40 | #1132
|
| Nemek, nast.razem cie ubije w tym VIP roomie za te "klotnie " buahaha zartuje:P gadalo sie fajnie,jeszcze z nami Matius
zapomnialam dodac ze wkoncu poznalalm Budika hahah bo znami w pociagu wracal a wszyscy 0_0 kto to no a DropsNH go przechrzcil na Wezyra
Daron37 buehehehe to wesolo miales jak sama z toba na dworcu gadalama jak zesmy bilety rano kupowali;p aczkowiek z pociagu cie malo pamietam bo zes kimal chyba za Kidziorem a on mi cie zaslanial
a co do ochrony to ja musze powiedziec ze jak dla mnie byli wszyscy z ktorymi doczynienia mialam bardzo mili.na scenie kulturalnie.szczegolne dzieki za to ze moglam wyjsc na zewntarz do Kayema ,Magdy i Resq a potem bez problemu wejsc.tka jak i do meskiego WC (hahah wszyscy 0_0 na twarzach i lol tego niezapomne hahahah XD! ) zeby bezpiecznie doszedl.
ogolnie mi sie podobala i 3 rocznica i 4 niewiem czy ktoras bardziej..ta ze wzgledu na hc napewno bardziej no i ze cala impreze ogarnialam i sie swietnie bawilam caly czas. a rok temu to z bracikiem bania byla za mocna wiec niepamietam zbyt wiele obie rocznice byly eleganckie :d
bylabym super wdzieczna za trackliste Thilo bo zagral szczegolnie 1 walek taki ze Ĺooo ...no ale pewnie dupa jak zwykle.
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-10-2008, 12:50 | #1133
|
| MC M-Shane jak dla mnie spoko I jak pisaĹam wczesniej , ciesze sie max ze nie bylo Ruffiana bo by mnie tam chuj strzeliĹ !!!!! ;/
Pelap- jeszcze raz dziekuje za opaske dla mnie i mojego chĹopaka
Haj_T dzieki wielkie za opaske i ze mogĹam pogadaÄ sobie z Isaakiem i napiÄ sie %
Wogole, jak przy barze mi barmanka powiedziala ze woda 4zĹ to ja wysmiaĹam ... choÄ i tak kupiĹam HeĹka za 9zĹ ale to i tak przesada gRrrRRR | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 536 (0,08/dzień) Piwa: 2 Skąd: RzeszĂłw/Krakow  | Wysłany: 13-10-2008, 12:52 | #1134
|
| | netya napisał/a: | Daron37 buehehehe to wesolo miales jak sama z toba na dworcu gadalama jak zesmy bilety rano kupowali;p aczkowiek z pociagu cie malo pamietam bo zes kimal chyba za Kidziorem a on mi cie zaslanial |
Netya ale Daron z nami nie jechaĹ Obok mnie chyba sikor spaĹ :d | _________________
 | |
| |
 | |
marciaaa GaduĹa nad GaduĹami

Informacje Dołączyła: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzień) Piwa: 342 Skąd: KatowicE  | Wysłany: 13-10-2008, 13:01 | #1135
|
| ahaaa!! i dziekuje Pelapowi za opaske **** | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 13-10-2008, 13:08 | #1136
|
| | KiDZioR napisał/a: | Netya ale Daron z nami nie jechaĹ Obok mnie chyba sikor spaĹ :d |
hahah wlasnie przed chwila zdalam sobie z tego sprawe xDDDDD LOL racja Sikor chyba to byl.ale niewidzialam dokladnie bo zes zaslanial go to dlatego mi sie tak pomylilo no i przyzwyczajona jestem ze Daron37 nami wracal zawsze.:)
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 10 Lis 2007 Wiek: 37 Posty: 106 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Opole  | Wysłany: 13-10-2008, 13:22 | #1137
|
| | SoLDieR napisał/a: | | woda 4zĹ to ja wysmiaĹam |
dokĹadnie...ale juĹź kupiĹem bo od piwa susza mnie juĹź ĹapaĹa przed edymionem:) | _________________
 ten lepszy | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-10-2008, 13:29 | #1138
|
| Ekhmm
Pierwszy raaz HS mnie wogole nie cignal do taniania ... WOOOGOLE Byl dla mie za wolny ;/ Dlatego jak wszedl Endymion to uffff myslalam ze mnie rozkuurwi ;] Naj** set jaki slyszalam dotychczas Mmmmm .... no po prostu podobala mi sie kaaazda nuuta ;] A jak zapuscil HC Your Pussy MotherFuckerz to pozamiatalo mnie hehe <3
A co do MC M-Shane to uffff moooj ideeeal .... napatrzec sie na niego nie moglam ale to tylko taak ooo hehe ...
Udalo mi sie porozmawiac z paroma osobkami takze pozdrawiam Kalu$ ---> za wszystko heh <3 Pelap ---> za opaske i pol dopalaCza ;] Rafir ---> Hahaha mmmm .... te interesy Bebol ---> Rowniez bylo wkoncu Cie poznac i dziekuje hehe ;];] | | Ostatnio zmieniony przez AngeL-a 13-10-2008, 13:33, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 13-10-2008, 13:32 | #1139
|
| | AnGela_HS napisał/a: | Rafir ---> Hahaha mmmm .... te interesy |
hahahaha mĂłwiĹem , Ĺźe dobrze na tym wyjdziesz Polecam sie na przyszĹoĹc i dziÄki ;* | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-10-2008, 13:40 | #1140
|
| AnGeL-a - Myszko ja tez dziekuje za wszystko Ale dupo przy ,,HC Your Pussy MotherFuckerz'' to ja wiecej taniaĹam niĹź Ty , az bylam w szoku bo to Twoja piosenka haha SprawdzaĹas wogole czy Rafir Ci nie wje***Ĺ faĹszywki ??? | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
| |