| |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 02 Sty 2011 Wiek: 37 Posty: 592 (0,1/dzie) Piwa: 268 Skd: Tarnowskie Góry  | Wysany: 12-04-2016, 22:09 | #11
|
| Napisze to jeszcze raz , jak mamy zakończyć na 9leciu, to ja mogę nawet zostać adminem by dotrzymać forum do 10 lecia
impreze można zrobić jakieś działki czy coś "zlot hardforum" czy jak kto tam sobie to nazwie
spróbujmy uratować to co jest nasza wspólna pasją , to co łączy ludzi z każdego praktycznie zakątka naszego kraju i nie tylko gdzieś ktoś wspomniał o koszulkach - też fajny pomysł (myślę ,że znalazły by się chętne osoby tak jak Emcusia pisała co z tymi wszystkimi danymi ?
Roozi , zdaje sobie sprawę ,że teraz nagle każdy chce by forum było , a prowadzić nie ma komu, czy też cisza... ale może to właśnie cisza przed burzą
obstawiam,że co roku nad tym sie zastanawiasz czy tego wszystkiego nie zostawić ale może dajmy szanse temu jeszcze na kolejny rok. jak mamy coś zakończyć to niech to będzie jak na hardforum przystało na pełnej piździe , a nie po cichaczu. Ma się każdemu łezka w oku zakręcić na samą myśl o tym ile tu godzin spędził, ile postów napisał
ILU ZAJEBISTYCH LUDZI DZIĘKI FORUM POZNAŁ | _________________ Są kobiety piękne i wkurwiające, Ja piękna nie jestem więc wkurwiam podwójnie ] | |
| |
Podzikowali: | emcusia, Modzin |
|
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 22 Wrz 2010 Posty: 199 (0,03/dzie) Piwa: 98 Skd: Żory  | Wysany: 13-04-2016, 15:34 | #13
|
| Jak mamy kminić w przyszłym roku na 10-cio lecie to bym się nie pierdolił w tańcu i kminił już coś na 9-cio lecie | _________________ Hardstyle is my true religion | |
| |
Podzikowali: | remik09 |
Informacje Doczy: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzie) Piwa: 616 Skd: Chrzanów  | Wysany: 13-04-2016, 17:59 | #14
|
| He he he he he he he to pokazuje pewną sprawę dość jasno. Forum jest muzyczne. Muzyka jest chujowa to ludzie się katapultowali gdzie indziej. Do czego zmierzam? Do tego, że osoby które pisały negatywnie na temat zmian jakie zachodziły w hardstyle'u miały racje. Nie potrzebne są dyskusje na tysiące postów na temat co jest lepsze. RYNEK ZWERYFIKOWAŁ. Nie ma popytu podaż zdechł. I chuj | |
| |
Podzikowali: | Ivanow, KristoF |
Informacje Doczy: 22 Wrz 2010 Posty: 199 (0,03/dzie) Piwa: 98 Skd: Żory  | Wysany: 13-04-2016, 18:05 | #15
|
| Jesteś w bardzo dużym błędzie. Rynek nie zweryfikował tego, że muzyka jest chujowa, czy cokolwiek takiego. Po prostu przegapiłeś to co się od paru lat dzieje na rynku technologicznym. Rozwój technologi mobilnej położył archaizmy typu "forum". Ludzie są nadal, ale mają wszystko jednym kliknięciem w telefonie, na fejsbuku itp. Ciągłe wchodzenie na jakieś forum kosztuje ludzi zbyt dużo wysiłku. To tylko i wyłącznie w tym problem leży. | _________________ Hardstyle is my true religion | |
| |
Podzikowali: | ROoZi, Whitestyler, Koksu, MichasQ |
Informacje Doczy: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzie) Piwa: 616 Skd: Chrzanów  | Wysany: 13-04-2016, 18:31 | #16
|
| Czyli to, że w Polsce nie ma imprez HS to też wina technologii? Rok 2008 raz w miesiącu duża impreza w mega. Jakieś toxikatory itp itd. Aż ludzie planowali gdzie pojadą bo dwie impry na weekend wypadały. Teraz tylko e2000. To gdzie ci ludzie? Tyle w temacie.
A co do idei forum. Jestem zarejestrowany np. na forum motoryzacyjnym ruch jest jak chuj. Kilka setek aktywnych użytkowników dziennie. Jakoś ich FB nie zjadło. Jak by w magiczny sposób usunąć wszystkie auta na świecie forum by zdechło w tydzień.
Rynek weryfikuje wszystko.
Po co siedzieć na MUZYCZNYM forum skoro MUZYKA do bani? | | Ostatnio zmieniony przez ADEN 13-04-2016, 18:39, w caoci zmieniany 3 razy | |
| |
Podzikowali: | Ivanow |
Informacje Doczy: 22 Wrz 2010 Posty: 199 (0,03/dzie) Piwa: 98 Skd: Żory  | Wysany: 13-04-2016, 18:43 | #17
|
| 1. Jeżeli muzyka w twoim mniemaniu jest do bani to wypad stąd. 2. Nie porównuj forum muzycznego z forum motoryzacyjnym gdzie jakiś chłopek z zapyziałego podlaskiego wchodzi zapytać jaki rozmiar dywaników do swojego nowego Fiata 126p kupić bo to dwa odrębne światy. 3. Wejdź na fb i zobacz ile osób należy do grupy FB Hardforum którą parę h temu założył Roozi, zobacz ile osób polubiło od Adama fanpage HardTripy, albo ile osób jeździ na imprezy za granicę 4. Nie jedna impreza czasami w ene, tylko jest jeszcze A4, jest Metronom w Warszawie, czasami coś w Szczecinie, Poznaniu no i juz nie mówię o Energylandii i KoH Festiwal.
Widzę, że kompletnie straciłeś kontakt z rzeczywistością i swoje brednie próbujesz weprzeć innym. Wracaj tam skąd przyszedłeś | _________________ Hardstyle is my true religion | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzie) Piwa: 616 Skd: Chrzanów  | Wysany: 13-04-2016, 18:50 | #18
|
| XD
Przekonałeś mnie XD XD XD
Właściciel Megaclubu zrezygnował z organizacji hard eventów bo za dużo ludzi przychodziło i nie miał już gdzie upychać hajsu z biletów. | |
| |
Podzikowali: | Whitestyler |
Informacje Doczy: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzie) Piwa: 217 Skd: Ruda Ślonsko  | Wysany: 13-04-2016, 23:24 | #19
|
| | Rokuś napisa/a: | | ILU ZAJEBISTYCH LUDZI DZIĘKI FORUM POZNAŁ |
dziynki , no to widza że postanowione jest | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 19 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 228 (0,03/dzie) Piwa: 120 Skd: Bydgoszcz  | Wysany: 14-04-2016, 00:38 | #20
|
| Już widzę przewagę forum nad grupami fb - tu jest wszystko bardziej usystematyzowane i łatwiej coś znaleźć. Aden weź nie porównuj motoryzacji do niszowej w kraju muzyki, proszę cię. Ile osob wie co to jest samochód osobowy a ile osób wie co to jest hardstajl?? o hc, sc, industrialach czy terrorach nie mówię... W Nl czy gdzie indziej to jest popularniejsze niz w Pl i nic tego nie zmieni. Do tego ta muzyka jest podzielona na kilka kręgów w Pl - Śląsk, 3city, Poznań, Warszawa --> nie ma ciągłości, wspólpracy i zazębienia. Jak ty chcesz propagować niepopularną muzykę mając 4 gniazda w całym kraju?? i tak jest od lat, teraz i tak jest lepiej bo np Śląsk współpracuje z Poznaniem a Wawa z 3city, ale to trochę mało... Do niedawna było tak, że ludzie ze śląska nie znali się z poznaniakami a ci z Gdańskiem, to o czym my mówimy?? jakby nie e2k to niektórzy młodzi by w ogóle nie wiedzieli o istnieniu takich nut...
[ Dodano: 14-04-2016, 00:44 ]
| ADEN napisa/a: | | Właściciel Megaclubu zrezygnował z organizacji hard eventów bo za dużo ludzi przychodziło i nie miał już gdzie upychać hajsu z biletów. |
szczerze?? Na moje to te imprezy były ZA CZĘSTO. Przypomnij sobie niektóre dyskusje - znowu impreza w mega, a nie chce mi się iść, znowu grają ci sami, Driver, Resq, Schiz, Dela, czy kto tam jeszcze, nie ma megazajebistej gwiazdy, nie idę, nie chce mi się... Byście mieli raz na kwartał taką imprezę to by było inaczej. Inna kwestia - wasze lenistwo. Miałem mega pod nosem, to jak ja mam jechać do Poznania na imprezę? Nie chce mi się, po co, niedługo będzie coś w mega... może nie wprost ale wiele razy tak mozna było odebrać dyskusję na forum. Jechać do NL nie było problemu, ruszyć dupę parę km od domu - już tak. Czasem za daleko było niektórym do Zabrza czy Bytomia. I to mówię ja, która w mega była co kwartał, do tego imprezy w Gdańsku, Warszawie, Krakowie, Poznaniu, Toruniu, dla mnie były trzy przeszkody - zdrowie, finanse i brak dojazdu / powrotu. Czyli byłam z Vulcanem często gdzieś. z reszta temat poruszany milion razy. | |
| |
Podzikowali: | Artiks, lamborghini17, Koksu, noisyboy, vulcan |
| |