Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: bedzie, edycji, juz, kolejnych, nie, toxicator

Zamkniêty przez: ROoZi
26-09-2011, 18:08
Kolejnych edycji TOXICATOR już nie będzie !!!
Autor Wiadomo¶æ
Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 12-05-2011, 06:50    #71

DJ Mike napisa³/a:
Czy to nie jest powód by dramatyzować?

Jak ktos jest dzieciakiem ktory placze jak mu "zabawke zabiora" to faktycznie.... Dramatyzowanie NIC NIE DAJE wiec nie warto... No chyba ze mi powiesz ze cos ci da te dramatyzowanie... Lepiej znalesc w sobie troche optymizmu a znim juz napewno bedzie lepiej...
Ostatnio zmieniony przez Frog 12-05-2011, 06:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:netya, vulcan
Grzybek 

Informacje
Do³±czy³: 06 Lip 2009
Piwa: 833
Sk±d: ---

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 12-05-2011, 07:21    #72

DJ Mike napisa³/a:
co 20 osoba słucha Hardu

:klepacz:

DJ Mike napisa³/a:
chore Terrory, Speedcory

:fp:

Możesz sobie dramatyzować ale najlepiej po cichu w domu i nas nie denerwuj ;)

Podziêkowali:foxy123, vulcan
DJ Mike 
RAW HARDSTYLE!

Informacje
Do³±czy³: 20 Lut 2010
Piwa: 581
Sk±d: Starachowice

Wys³any: 12-05-2011, 07:57    #73

Grzybek napisa³/a:
Możesz sobie dramatyzować ale najlepiej po cichu w domu i nas nie denerwuj ;)

Grzybuś bo sie bać zaczne ;p Nie dramatyzyje tylko jakbyście przeczytali mojego posta to zaczeło sie od tego ja Vulcan napisał czy tam napisała żeby nie dramatyzować bo ciągle mamy pełno klubówek... Jak najbardziej jedyne co nam zostało to spakować grzecznie dupe w samochód sunąć 400km do Energy by tam w cukierkowym Nu klimacie bawić sie w rytmach Headhunterza. Powodu do dramatyzowania nie ma a w ręcz przeciwnie... Trzeba sie cieszyć że Heady sie zgodzil wystąpić w naszym kraju :sugoi: :sugoi:

P.S Tak wogóle to wczoraj kolega urodziny miał i powiem wam że bylo grubo więc bez żadnych afer bo jak tak przeczytałem dzisiaj te posty to sam sie dziwiłem ze takie cos mi sie udalo stworzyć :D
Ostatnio zmieniony przez DJ Mike 12-05-2011, 08:47, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

djdanto 
Dj Danto

Informacje
Do³±czy³: 13 Sie 2007
Piwa: 13
Sk±d: Krzyżanowice

Wys³any: 12-05-2011, 09:14    #74

Gife napisa³/a:
na śląsku Mega i A4..

A4 już upadło względem hardów.

LeD 
Retal

Informacje
Do³±czy³: 02 Maj 2010
Piwa: 481
Sk±d: M-ce

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 12-05-2011, 09:23    #75

A wenus w Pń też rezygnuje z Ghogh...

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Sk±d: MyÅ›lenice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 12-05-2011, 10:21    #76

DJ Mike napisa³/a:
Niemcy... kto tam kiedy Hardu słuchał? dopiero w ostatnich latach uruchomiła sie Niemiecka scena Hard i ile już mamy tam imprez?? Też co jakiś czas jest duży event.
Sorry, ale w niemczech tak jak holandii to sie dosc dawno juz rozpoczelo, tylko nie na taka skale jak w NL

DJ Mike napisa³/a:

Hmmmmmm kogo by tu wymienić dalej... Czechy? Kolejny kraj który w gospodarce jest zacofany

to tez chyba nie sledziles poczynan Czechow, bo kilka lat temu wybili jak rakieta i sa gospodarka przed Polska, gdzie wiekszosc firm zagranicznych widzi swoja przyszlosc

Co do imprez w PL, mysle ze ludzie troche sie znudzili, byl BUM w 2004-2005 roku z powodu filmu Qlimaxa, rozpoczely sie MOHy w Piramidzie, bylo pelno osob, byla motywacja, no i z czasem jak minela ta euforia ludzi zaczelo ubywac... i ustabilizowalo sie to do dnia dzisiejszego. Ile osob w PL slucha HS ? ciezko powiedziec, moze duzo - ale co z tego jezeli tylko maly odsetek procent pojedzie na impreze, bo HSu slucha "tak przy okazji" i nie jest na tyle zmotywowana by pojechac na wieksza impreze.

Mysle ze niestety nie ma tu zlotego srodka, pomiedzy "nu" czyli komercyjnym HSem a tym bardziej undergroundowym... teraz to trzeba by wogule jakas scene rozkrecic w PL by cos sie dzialo, i mysle ze trzeba postawic w 100% na najbardziej rozpoznawanych artystow, czyli HHZ, Zatox, DBSTF, Coone itd

Problem zaczyna sie gdzie indziej, czy jak ktos zainwestuje, zrobi wieksza impreze, to czy na pewno te znane nazwiska przyciagna odpowiednia ilosc osob, by koszt takiej imprezy sie zwrocil ? no wlasnie... w ciemno zaden organizator nie wyda takiej sumy, no chyba ze ktos charytatywnie ma ok. 500-600 tys zl na organizacje (bo tyle mniej wiecej wyjdzie taki mniejszy event...)

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

Podziêkowali:eni, netya, vulcan
DJ Mike 
RAW HARDSTYLE!

Informacje

Wys³any: 12-05-2011, 10:39    #77

ResQ napisa³/a:
DJ Mike napisał/a:
Niemcy... kto tam kiedy Hardu słuchał? dopiero w ostatnich latach uruchomiła sie Niemiecka scena Hard i ile już mamy tam imprez?? Też co jakiś czas jest duży event.
Sorry, ale w niemczech tak jak holandii to sie dosc dawno juz rozpoczelo, tylko nie na taka skale jak w NL

DJ Mike napisał/a:

Hmmmmmm kogo by tu wymienić dalej... Czechy? Kolejny kraj który w gospodarce jest zacofany

to tez chyba nie sledziles poczynan Czechow, bo kilka lat temu wybili jak rakieta i sa gospodarka przed Polska, gdzie wiekszosc firm zagranicznych widzi swoja przyszlosc

Teraz to wiem Resq ale wczoraj byłem troszke nabity pozatym ta cala sytuacja z końcem Toxicatora aż mi ciśnienie podniosła ;D No niestety nie jesteśmy tak rozwinięci jak Niemcy i nawet Czechy i w najbliższym czasie sie to nie zmieni...

ResQ napisa³/a:
Mysle ze niestety nie ma tu zlotego srodka, pomiedzy "nu" czyli komercyjnym HSem a tym bardziej undergroundowym... teraz to trzeba by wogule jakas scene rozkrecic w PL by cos sie dzialo, i mysle ze trzeba postawic w 100% na najbardziej rozpoznawanych artystow, czyli HHZ, Zatox, DBSTF, Coone
itd

Tu sie z tobą zgadzam w 100% tylko głośne nazwiska mogą przyciągnąć ludzi. Ale własnie... kto w ciemno podejmie sie po 1-sze organizacji Hardstylowego eventu a po 2-gie sprowadzi takie gwiazdki które jak wszyscy dobrze wiemy mało za taki występ nie biorą. Odpowiedź jest krótka i prosta: Nikt i musimy sie z tym pogodzic... Pozostaje nam mieć nadzieje ze polskie kluby nie przestaną rozwijać swoich Hardstylowych imprez i cały czas Polske odwiedzać będą gwiazdy z najwyższej półki. Ja osobiście jestem pewien że jeśli miałby w Polsce zagrać Zatox, Psyko Punkz lub Coone ze swoją nową płytką to w ciemno moge jechać nawet przez całą Polske :)
27.04.2015 Superizsed Kingsday
19-21.06.2015 - Defqon1
18.08.2015 - Decibel Outdoor
31.12.2015 - Freaqshow

tiz 

Informacje
Do³±czy³: 24 Maj 2010
Piwa: 169
Sk±d: west

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 12-05-2011, 11:06    #78

DJ Mike napisa³/a:
Teraz to wiem Resq ale wczoraj byłem troszke nabity pozatym ta cala sytuacja z końcem Toxicatora aż mi ciśnienie podniosła No niestety nie jesteśmy tak rozwinięci jak Niemcy i nawet Czechy i w najbliższym czasie sie to nie zmieni...

raczej chodzi o to co ludzie mają w glowach a u nas wiekszosc ma disco polo i lejdi gage a techno to dla ćpunów , tak przynajmniej głosi tv a jak wiadomo , to co mówią w tv to najprawdziwsza prawda i to się już nie zmieni

DJ Mike napisa³/a:
Ja osobiście jestem pewien że jeśli miałby w Polsce zagrać Zatox, Psyko Punkz lub Coone ze swoją nową płytką to w ciemno moge jechać nawet przez całą Polske

o tym pisał niedawno Frog... deklaracje ^^

czasem tylko mi sie wydaje ze ludzie ktorzy chca u nas zrobic duzÄ… impreze wpadli na ten pomysl oglÄ…dajÄ…c dvd z qlimaxa na jutubie ^^
Ostatnio zmieniony przez tiz 12-05-2011, 11:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:vulcan
Q-DC__ 
SRC

Informacje
Do³±czy³: 21 Lut 2009
Piwa: 746
Sk±d: Oslo

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 12-05-2011, 11:13    #79

ResQ napisa³/a:
ale co z tego jezeli tylko maly odsetek procent pojedzie na impreze, bo HSu slucha "tak przy okazji" i nie jest na tyle zmotywowana by pojechac na wieksza impreze.

dokładnie,moich 3 kumpli co słuchają HS a ostatnio na takiej imprezie byli w 2009 roku bo teraz im sie nie chce..
Ostatnio zmieniony przez Q-DC__ 12-05-2011, 11:13, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

DJ Mike 
RAW HARDSTYLE!

Informacje

Wys³any: 12-05-2011, 11:14    #80

tiz napisa³/a:
raczej chodzi o to co ludzie mają w glowach a u nas wiekszosc ma disco polo i lejdi gage a techno to dla ćpunów , tak przynajmniej głosi tv a jak wiadomo , to co mówią w tv to najprawdziwsza prawda i to się już nie zmieni

Zgadzam sie z tobą ale nie do końca... Wiadomo że to co mówią w telewizji to jest święte i że połowa ludzi słucha lady gagi, justina bibera i całą reszte pajaców jednak jakby nie patrzeć w Polsce jest masa zwolenników muzyki elektronicznej ale nie czarujmy sie nie Hardstylu. W Polsce góruje muzyka Trance a zaraz za nią muzyka House i to sie nie zmieni. Jakby nie patrzeć mamy w Polsce kilka naprawde dobrych eventów na najwyższym Eurpoejskim poziomie np: Sunrise Festival, Sensation White, Mayday, Tunnel Electrocitym Global Gathering i dużo dużo więcej, jednak nasi rodacy kochają te klimaty a my jako fani Hardu jesteśmy wyróżniającą sie grupą w tym tłumie fanów Trance i Housu.
27.04.2015 Superizsed Kingsday
19-21.06.2015 - Defqon1
18.08.2015 - Decibel Outdoor
31.12.2015 - Freaqshow

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 12631
Odpowiedzi: 231
Odwiedzin z google: 2855
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: