Zamkniêty przez: ROoZi 26-09-2011, 18:08 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 09-05-2011, 17:48 | #11
|
| | djdanto napisa³/a: | graph napisaÅ‚/a: No i niestety byÅ‚a to ostatnia polska edycja Toxicator, oto info ze strony ogranizatora.
Dziękujemy wszystkim którzy przybyli w sobotę na TOXICATOR
do Galerii Szyb Wilson.
Mamy nadzieję, że bawiliście się świetnie i że spełniliśmy wasze oczekiwania.
Ci którzy nigdy nie przeżyli TOXICATOR’a na żywo – nich żaÅ‚ujÄ….
TOXICATOR 2011 był ostatnią edycją.
Byliście z nami od 2009. Dziękujemy za wytrwałość.
Mimo naszych usilnych staraÅ„- zmiany miejsc, organizacjÄ™ edycji Open Air, rzeczywistość brutalnie pokazaÅ‚a nam, że gatunki muzyczne prezentowane podczas TOXICATOR’a majÄ… niestety ograniczonÄ… publiczność.
My próbowaliÅ›my to zmienić – niestety nie udaÅ‚o siÄ™.
Marka TOXICATOR stworzona od początku do końca w Polsce, przez Polaków
i dla Polaków- została zapożyczona na rynek Niemiecki i tam święci tryumfy.
My jako Organizatorzy, zmuszeni jesteśmy kontynuować jej historię właśnie w Niemczech.
Zgodnie z przysÅ‚owiem: „Cudze chwalicie , swego nie znacie” – wszystkich polskich fanów zapraszamy na niemieckÄ… edycjÄ™ TOXICATOR.
Raz jeszcze dziękujemy wszystkim za 3 lata i 4 edycje imprezy TOXICATOR. Organizatorzy |
Po TOA myślałem że HARD maniacy się rozmnożą ale już po zeszłorocznej edycji Toxi jakoś ubogo mi to wyglądało i ten spadek frekwencji w Mega mnie przekonał że polska scena hard jest w zaścianku | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzieñ) Piwa: 217 Sk±d: Ruda Åšlonsko  | Wys³any: 09-05-2011, 17:51 | #12
|
| | ROoZi napisa³/a: | | Po TOA myÅ›laÅ‚em że HARD maniacy siÄ™ rozmnożą ale już po zeszÅ‚orocznej edycji Toxi jakoÅ› ubogo mi to wyglÄ…daÅ‚o i ten spadek frekwencji w Mega mnie przekonaÅ‚ że polska scena hard jest w zaÅ›cianku |
ale na tyj edycji było chyba nojwiyncyj ludzi | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 09-05-2011, 17:56 | #13
|
| | wiecej ludzi ale wieksze pieniadze wlozone w promocje, czyli pewnie wyszlo im na to samo.. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzieñ) Piwa: 547 Sk±d: Strefa Zieleni  | Wys³any: 09-05-2011, 18:01 | #14
|
| cóż tu dużo gadać... szkoda, poprostu szkoda, sam miałem nadzieję, że jednak się coś u nas ruszy, może nie na jakąś ogromną skalę ale powoli, małymi kroczkami a do przodu... no ale jak widać chyba nic z tego pozostaje mieć tylko nadzieję, że ktoś inny podejmie się organizacji takich imprez | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 09-05-2011, 18:05 | #15
|
| | Esio napisa³/a: | ale na tyj edycji byÅ‚o chyba nojwiyncyj ludzi |
no na oko wydawało się że było więcej na tym Toxi ale scena HT chyba najwięcej zawiodła bo tam ludzi było tylko pod scena | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 09-05-2011, 18:41 | #16
|
| uuuu kapowato aczkolwiek to było do przewidzenia | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 09-05-2011, 19:23 | #17
|
| HT zawiodła bo pewnie większość po Mayday.de, gdzie o wiele lepsze wrażenia mięli Zawiódł organizator przede wszystkim ze swoim nastawieniem na zysk, który przynoszą inne imprezy jak widać. Nie ma co się oszukiwać. Jesteśmy zaściankiem HS/HC. Imprezy godne robimy, ale tylko te, gdzie nie ma komery ;] | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 15 Lip 2008 Wiek: 37 Posty: 436 (0,07/dzieñ) Piwa: 112 Sk±d: Maassluis/NL  | Wys³any: 09-05-2011, 19:43 | #18
|
| | Gife napisa³/a: | HT zawiodÅ‚a bo pewnie wiÄ™kszość po Mayday.de, gdzie o wiele lepsze wrażenia miÄ™li ZawiódÅ‚ organizator przede wszystkim ze swoim nastawieniem na zysk, który przynoszÄ… inne imprezy jak widać. Nie ma co siÄ™ oszukiwać. JesteÅ›my zaÅ›ciankiem HS/HC. Imprezy godne robimy, ale tylko te, gdzie nie ma komery ;] |
No szkoda szkoda ze w PL nic nie idzie do przodu
Gife nie ma co sie przejmowac mysle ze na (Together we are hardcore sie widzimy) | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzieñ) Piwa: 288 Sk±d: Siemianowice Åšl.  | Wys³any: 09-05-2011, 20:04 | #19
|
| Powoli bida się robi. Mega zaciska pasa, tox się skończył, a nic nowego na horyzoncie się nie pojawia. Przyjdzie czas, że będzie trzeba na harddomówki chodzić,, żeby się pobawić
Trzeba przyznać, że ten Toxi był dopracowany dość dobrze i skoro mimo to impreza słabo wypadła, to znaczy, że na obecne czasy niewiele więcej można zrobić. Mimo wszystko szacun dla MTP za to, że próbowali aż czterokrotnie. | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 23 Maj 2009 Wiek: 36 Posty: 155 (0,02/dzieñ) Piwa: 9 Sk±d: Zawiercie  | Wys³any: 09-05-2011, 21:03 | #20
|
| MPT nie bała się zrobić czegoś świeżego (czytaj imprezy w klimatach hard) no i niestety to ich trochę zgubiło. Za mały popyt - za duże wydatki i już wiemy, że takie eventy w naszym kraju na daną chwilę są nieopłacalne.
Swoją drogą pierwsza edycja i Open Air cieszyły się całkiem niezła frekwencją. Dziwne skąd ten spadek zwłaszcza, że żadna z edycji nie była niewypałem, więc i nastawienie ludzi powinno być pozytywne do tej marki, a frekwencja rosnąć, aniżeli maleć. | _________________ www.gjfoto.pl - fotografia koncertowa na najwyższym poziomie! www.elevenstudio.pl - studio fotografii kreatywnej | |
| |
 | |
| |