Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 2000, deepack, energy, hardstyle, in, kings, of

Kings of Hardstyle- Deepack in Energy 2000
Autor Wiadomo¶æ
HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 24-09-2007, 00:16    #571

Super:)...żałuję że mnie tam nie było :-( ...no ale tak to jest w tym życiu....ale cieszę się Netya że się dobrze bawiłaś i że nam dobre wrażenie przywiozłaś...pozdrawiam Cię:) oraz resztę HF :-) :-D :* .
Następnym razem postaram się z Wami być

HardForum

Informacje

Wys³any: 24-09-2007, 14:09    #572

jesli ktos nagrywal filmiki na kkomorce neich wrzuca tutaj, albo na youtube, chetnie obejrze ;)

(Rooziego filmik na youtube juz widzialem;))

Hasu 
Sick Maniac

Informacje
Do³±czy³: 30 Cze 2007
Piwa: 0
Sk±d: Jamaica

Wys³any: 24-09-2007, 14:28    #573

siemano tubbbi wkoncu ktos odemnie ;)

zdjecia juz sa wrzucone na forum od grzyba rooziego froga itd

yoshko 
Infectious

Informacje
Do³±czy³: 27 Kwi 2007
Piwa: 48
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 24-09-2007, 17:05    #574

No może też coś naskrobie :)

Wycieczka zaczeła sie niepozornie... od lekkiego relaxu u bracika... potem wypad na dworzec w Zabrzu i po chwili czekania nadjechał busik... szybko zajęliśmy miejsca na samym koncu... usiadłem i już było pięknie... Epicentrum nastąpiło w katowickim pareczku, gdzie trzeba było załatwić ważne sprawy... :) jak juz zasiedli wszyscy to reszte mialem w żici ;P pięknie sie z wami jechało...

Co do samego Energy 2000... byłem przygotowany na jakies niemiłe widoki... chciaż nie takie rzeczy juz widzidziałem... ogólnie wszyscy ludzie tam byli pozytywnie nastawienia... nie spotkałem się z jakimiś agresywnymi typami itd. (no jedynie jak juz wychodziliśmy to ktoś kogoś kopał na ziemi)

Miałem nadzieje, że jak wejde to od razu dostane takim dupnym basem po mordzie ale sie rozczarowałem... jak to powiedziałem "smerfne hity" zmechaciły mi głowe... musiałem to jakoś zagłuszyć... ;) Z resztą to już ciężko... pamiętam tylko takie urywki... Oczywiście "szoł" tych 2 panów wywołał u mnie uśmiech od ucha do ucha! Oni są wspaniali

Oczywiście w przyrodzie jest jak jest... i jak coś udało mi sie zdobyć (trafiłem na ziarenko ;) to coś mi musiało umknąć... Vinylek napewno mi sie przyda i będzie przypominał o tej super imprezie. No i mam jedno pytanie do kogoś z was... :) czy ktoś jest w stanie sie przyznać, że łozdupcył mi bryle? czy może też ktoś widział jak ja je zniszczyłem? :P

Powrotu prawie wcale nie pamietam... może spałem a może i nie... ale wiem że było pięknie...

Pozdrawiam oczywiście wszystkich! Nie bede was wymieniał... bo jesteśmy za dużą rodzinką... :) Ale oczywiście wszyscy wiedzą, że ich pozdrawiam :P

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 24-09-2007, 17:44    #575

yoshko napisa³/a:
Epicentrum nastąpiło w katowickim pareczku, gdzie trzeba było załatwić ważne sprawy

dobrze wiedziec zapamietam sobie to ! -.-'

a tera co do Deepack'a

hmm siakoś dziwnie tam było nie czułem atmosfery hs'u ...

jak weszłem i usłyszałem tą muze? xD to zwątpiłem myślałem ze w ch*ja leca z tym Deepack'iem i mi jakiegos Pakito przyślą :D dobra coś tam leciało do 23:59 pozwiedzilem troche klub i sie podniecałem na balkonie laserami ... xD w tym momencie baĹ?ka mi weszła omg xD

dobra back na loże pifko i oczywiście ktoś nie wiem kto wylał na mnie standartowo piwo ...

potem jakies powalone foty nie wiem co to było kupa na biskupa czy co ja oczywiście na samym dole fotki mi przywróciły pamięć xD

a tera Deepack wchodzi wszyscy zeszli ze mnie chyba?

heh i z seta z Deepacka pamietam tylko to że leciał FTS , Fother Mucker(tu chyba Darie na barana miałęm xD ), Cocain MF, Nothing Else Matters, Ride With Us noo i potem ten scisk na dj'ce dwie nowe dziarki od Deepacków na ręce (porycie) xD jakies fotki z nimi ...

Na Enim powróciłem do świadomości :D aparat w ruch i filmik 9,50 nakręciałe3m (wkręta na maxa operator ROoZi, tamci sie kryli ) noo i baterie padły haha no to back na parkiet i dalej to juz jakoś normalnie było elooo

PS.

nigdy wiecej takich kap!

nie wiem czy mój post trzyma sie kupy mogłem pomylić fakty, ludzi i pieniądze xD

OczywiÅ›cie pozdro dla tych co znam & Ω itp itd oleee & elooo

[ Dodano: 2007-09-24, 17:49 ]
... aha zapomiałem o kusiolkach xD :* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

[ Movies From Parties ]

maniaczka 

Informacje
Do³±czy³a: 30 Mar 2007
Piwa: 160

Wys³any: 24-09-2007, 23:18    #576

lleeeejaa z was.. normalnie leja.. xD wos kochom wszystkich!!!!! :* :*:*:*

HardForum

Informacje

Wys³any: 24-09-2007, 23:21    #577

maniaczka napisa³/a:
lleeeejaa z was.. normalnie leja.. xD wos kochom wszystkich!!!!! :* :*:*:*

My Ciebie też maniaczka...nasza kochana:):*:*:*
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

lew 
Hardstyle 4ever:]

Informacje
Do³±czy³: 20 Maj 2007
Piwa: 0
Sk±d: BYTOM

Wys³any: 24-09-2007, 23:53    #578

Nooo to teraz jo :-D
sama podroz busikiem to wypas,
szacun dla zbyszka za postoje :D
ja osobiscie byłem troche zmeczony bo jechałem prosto z roboty ale dałem rade

sam klub zrobił na mnie poztywne wrazenie lokal wypas ale co do rezydentow to czesto hs to oni nie graja przynajmniej ja odniosłem takie wrazenie

deepack to normalnie wypas ogromny plus jak za dawnych czasow w _-^-_

eni to tez wypas :D i jak dobrze pamietam[ a nie jestem pewnien] grał też driver i co koles chciał mnie dobić :-D :mrgreen: :mrgreen:

zabrakowało mi jedynie hardcoru na koncówce imprezy i ogólnie impreza sie za szybko skoĹ?czyła :/

a najlepsi byli wszyscy ludzie z Hardforum (and Friends)
kolejny raz było z wami piknie !!!!!!! za co wszystkim dziekuje !!!!!!!!!!

ps.a co się stało z CD co podarował mi enigmato żebyśmy sobie w HappyBus posłuchali

maniaczka 

Informacje
Do³±czy³a: 30 Mar 2007
Piwa: 160

Wys³any: 25-09-2007, 01:03    #579

lew napisa³/a:
ja osobiscie byłem troche zmeczony bo jechałem prosto z roboty ale dałem rade
kuuuuuuule jo w łachach z roboty jechała też prosciutko dałam rade po 12h tyrania... nie nazekaj!! ;-) a o CD do busa hm.... kule szkoda bo by my z tyłu na bank nie spali.. niewiem jak przód.. xD .. szkoda

_-^-_sNeJk_-^-_ 
Ily KaLi <3 :*

Informacje
Do³±czy³: 04 Maj 2007
Piwa: 7
Sk±d: Chorzow/sNeJkoLaNdIa

Wys³any: 25-09-2007, 01:47    #580

No wszyscy sie wypowiedzieli chyba wiec ja tez moge :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A wiec tak moja podroz zaczela sie w seacie jechalismy okolo 2h oczywisice zabladzilismy bo jakby nie inaczej :mrgreen:
Po dlugisz poszukiwaniach dotarlismy na miejsce.... zanim wysiedlismy z auta patrzymy ochora kopie jakiegos kolesia :o najebany byl czy cos....
Wchodzimy do srodka po uporaniu sie przez bramke nawet pasek 3ba bylo zdjac -.-
No ale szatnia i wogole....Wrazenie na mnie zrobily projektory laserowe co jest nagrane na 1 filmiku moim :o (za niedlugo wzuce) odrazu mi sie spodobalo ze az tyle efektow jest :mrgreen:
Pierwsze wrazenie nawet dobre...ale ludzie byli tam beznadziejni bardziej tacy co Love trance niz HS...
Zanim gral Deepack i reszta wspanialych mistrzow bylo piwo szukanie Fard forum i poznawanie znajomych:) ogolnie muza kupa jak nie wiem byla... dopiero jak HS poscili to zaczelo cos sie dziac:D
Wogole tlum byl jak niewiem ale naszczescie Deepack jak zagral troche ludzi uplynnilo sie a jak Enigmato wlazl to juz dosc sporo miejsca bylo:D

Najbardziej co mnie draznilo to ludzi na hsie stojoacy i nic nie robiacy....tka jak by 1 raz w zyciu Hs slyszeli...byli rozczarowani widocznie ;) a pffff na 2 raz niech nie przychodza:P
wogole najgorsze co tam widzialem to ta wixa biale rekawiczki brrrr az mi sie zrobilo zimno jak to zobaczylem:P .... wogole ludzie pachali sie jak porabani wiec 3ba bylo uzyc argumentow w stylu lokcie i rece pchac ile wlezie oni tak potrafia czemu ja nie;) potem zrobilo sie duzo miejsca wiec argumenty 3ba bylo schowac:>

Moim zzdaniem Deepack nie zagral tak fenomenalnie jak w _-^-_ ale tez bylo godnie wkoncu HS:)\Oczywiscie Eni i Driver tez konkretnie pokazali co umia :>

Cala impra skonczyla sie cos okolo 4:30 o ile dobrze pamietam....
Najleszpe jest to ze: przyjechalem z kumplem a wracalem Busem Frogusem :mrgreen:

W busie tez duzo rzeczy sie dzialo :mrgreen: najlepsze nakrecilem na koniec czyli Pila 4 By sNeJk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: posikacie sie jak to zobaczycie xD

No a wiec po przyjezdzie do Katowic ja yoshko Maniaczka ROozi i netya udalismy sie na afterek maly do mnie :mrgreen: ogladali my fotki i filmiki wogole polewa na maras :D jest jedna fotka jak widac na drodze gigantyczna paczke Viceroyow na drodze :D pieknie mi te zdjecie wyszlo....
No to chyba tyle :) motylek zaluj ze cie nie bylo a bylo dosc konkretnie:)
Pozdro for all i czekamy na next :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 40879
Odpowiedzi: 619
Odwiedzin z google: 6677
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: