| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 24-09-2007, 00:16 | #571
|
| Super:)...żałuję że mnie tam nie było :-( ...no ale tak to jest w tym życiu....ale cieszę się Netya że się dobrze bawiłaś i że nam dobre wrażenie przywiozłaś...pozdrawiam Cię:) oraz resztę HF :-) :-D . Następnym razem postaram się z Wami być | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 24-09-2007, 14:09 | #572
|
| jesli ktos nagrywal filmiki na kkomorce neich wrzuca tutaj, albo na youtube, chetnie obejrze
(Rooziego filmik na youtube juz widzialem;)) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 30 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 261 (0,04/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Jamaica  | Wys³any: 24-09-2007, 14:28 | #573
|
| siemano tubbbi wkoncu ktos odemnie
zdjecia juz sa wrzucone na forum od grzyba rooziego froga itd | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzieñ) Piwa: 48 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 24-09-2007, 17:05 | #574
|
| No może też coś naskrobie
Wycieczka zaczeła sie niepozornie... od lekkiego relaxu u bracika... potem wypad na dworzec w Zabrzu i po chwili czekania nadjechał busik... szybko zajęliśmy miejsca na samym koncu... usiadłem i już było pięknie... Epicentrum nastąpiło w katowickim pareczku, gdzie trzeba było załatwić ważne sprawy... jak juz zasiedli wszyscy to reszte mialem w żici pięknie sie z wami jechało...
Co do samego Energy 2000... byłem przygotowany na jakies niemiłe widoki... chciaż nie takie rzeczy juz widzidziałem... ogólnie wszyscy ludzie tam byli pozytywnie nastawienia... nie spotkałem się z jakimiś agresywnymi typami itd. (no jedynie jak juz wychodziliśmy to ktoś kogoś kopał na ziemi)
Miałem nadzieje, że jak wejde to od razu dostane takim dupnym basem po mordzie ale sie rozczarowałem... jak to powiedziałem "smerfne hity" zmechaciły mi głowe... musiałem to jakoś zagłuszyć... Z resztą to już ciężko... pamiętam tylko takie urywki... Oczywiście "szoł" tych 2 panów wywołał u mnie uśmiech od ucha do ucha! Oni są wspaniali
Oczywiście w przyrodzie jest jak jest... i jak coś udało mi sie zdobyć (trafiłem na ziarenko to coś mi musiało umknąć... Vinylek napewno mi sie przyda i będzie przypominał o tej super imprezie. No i mam jedno pytanie do kogoś z was... czy ktoś jest w stanie sie przyznać, że łozdupcył mi bryle? czy może też ktoś widział jak ja je zniszczyłem?
Powrotu prawie wcale nie pamietam... może spałem a może i nie... ale wiem że było pięknie...
Pozdrawiam oczywiście wszystkich! Nie bede was wymieniał... bo jesteśmy za dużą rodzinką... Ale oczywiście wszyscy wiedzą, że ich pozdrawiam | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 24-09-2007, 17:44 | #575
|
| | yoshko napisa³/a: | | Epicentrum nastÄ…piÅ‚o w katowickim pareczku, gdzie trzeba byÅ‚o zaÅ‚atwić ważne sprawy |
dobrze wiedziec zapamietam sobie to ! -.-'
a tera co do Deepack'a
hmm siakoś dziwnie tam było nie czułem atmosfery hs'u ...
jak weszłem i usłyszałem tą muze? to zwątpiłem myślałem ze w ch*ja leca z tym Deepack'iem i mi jakiegos Pakito przyślą dobra coś tam leciało do 23:59 pozwiedzilem troche klub i sie podniecałem na balkonie laserami ... w tym momencie baĹ?ka mi weszła omg
dobra back na loże pifko i oczywiście ktoś nie wiem kto wylał na mnie standartowo piwo ...
potem jakies powalone foty nie wiem co to było kupa na biskupa czy co ja oczywiście na samym dole fotki mi przywróciły pamięć
a tera Deepack wchodzi wszyscy zeszli ze mnie chyba?
heh i z seta z Deepacka pamietam tylko to że leciał FTS , Fother Mucker(tu chyba Darie na barana miałęm ), Cocain MF, Nothing Else Matters, Ride With Us noo i potem ten scisk na dj'ce dwie nowe dziarki od Deepacków na ręce (porycie) jakies fotki z nimi ...
Na Enim powróciłem do świadomości aparat w ruch i filmik 9,50 nakręciałe3m (wkręta na maxa operator ROoZi, tamci sie kryli ) noo i baterie padły haha no to back na parkiet i dalej to juz jakoś normalnie było elooo
PS.
nigdy wiecej takich kap!
nie wiem czy mój post trzyma sie kupy mogłem pomylić fakty, ludzi i pieniądze
OczywiÅ›cie pozdro dla tych co znam & Ω itp itd oleee & elooo
[ Dodano: 2007-09-24, 17:49 ] ... aha zapomiałem o kusiolkach :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 24-09-2007, 23:18 | #576
|
| lleeeejaa z was.. normalnie leja.. wos kochom wszystkich!!!!! :*:*:* | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 24-09-2007, 23:21 | #577
|
| | maniaczka napisa³/a: | lleeeejaa z was.. normalnie leja.. wos kochom wszystkich!!!!! :*:*:* |
My Ciebie też maniaczka...nasza kochana:):*:*:* | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Maj 2007 Wiek: 40 Posty: 274 (0,04/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: BYTOM  | Wys³any: 24-09-2007, 23:53 | #578
|
| Nooo to teraz jo :-D sama podroz busikiem to wypas, szacun dla zbyszka za postoje ja osobiscie byłem troche zmeczony bo jechałem prosto z roboty ale dałem rade
sam klub zrobił na mnie poztywne wrazenie lokal wypas ale co do rezydentow to czesto hs to oni nie graja przynajmniej ja odniosłem takie wrazenie
deepack to normalnie wypas ogromny plus jak za dawnych czasow w _-^-_
eni to tez wypas i jak dobrze pamietam[ a nie jestem pewnien] grał też driver i co koles chciał mnie dobić :-D :mrgreen: :mrgreen:
zabrakowało mi jedynie hardcoru na koncówce imprezy i ogólnie impreza sie za szybko skoĹ?czyła
a najlepsi byli wszyscy ludzie z Hardforum (and Friends) kolejny raz było z wami piknie !!!!!!! za co wszystkim dziekuje !!!!!!!!!!
ps.a co się stało z CD co podarował mi enigmato żebyśmy sobie w HappyBus posłuchali | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 25-09-2007, 01:03 | #579
|
| | lew napisa³/a: | | ja osobiscie byÅ‚em troche zmeczony bo jechaÅ‚em prosto z roboty ale daÅ‚em rade | kuuuuuuule jo w Å‚achach z roboty jechaÅ‚a też prosciutko daÅ‚am rade po 12h tyrania... nie nazekaj!! ;-) a o CD do busa hm.... kule szkoda bo by my z tyÅ‚u na bank nie spali.. niewiem jak przód.. .. szkoda | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
_-^-_sNeJk_-^-_ Ily KaLi <3 :*

Informacje Do³±czy³: 04 Maj 2007 Wiek: 39 Posty: 182 (0,03/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: Chorzow/sNeJkoLaNdIa  | Wys³any: 25-09-2007, 01:47 | #580
|
| No wszyscy sie wypowiedzieli chyba wiec ja tez moge :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A wiec tak moja podroz zaczela sie w seacie jechalismy okolo 2h oczywisice zabladzilismy bo jakby nie inaczej :mrgreen: Po dlugisz poszukiwaniach dotarlismy na miejsce.... zanim wysiedlismy z auta patrzymy ochora kopie jakiegos kolesia najebany byl czy cos.... Wchodzimy do srodka po uporaniu sie przez bramke nawet pasek 3ba bylo zdjac -.- No ale szatnia i wogole....Wrazenie na mnie zrobily projektory laserowe co jest nagrane na 1 filmiku moim (za niedlugo wzuce) odrazu mi sie spodobalo ze az tyle efektow jest :mrgreen: Pierwsze wrazenie nawet dobre...ale ludzie byli tam beznadziejni bardziej tacy co Love trance niz HS... Zanim gral Deepack i reszta wspanialych mistrzow bylo piwo szukanie Fard forum i poznawanie znajomych:) ogolnie muza kupa jak nie wiem byla... dopiero jak HS poscili to zaczelo cos sie dziac:D Wogole tlum byl jak niewiem ale naszczescie Deepack jak zagral troche ludzi uplynnilo sie a jak Enigmato wlazl to juz dosc sporo miejsca bylo:D
Najbardziej co mnie draznilo to ludzi na hsie stojoacy i nic nie robiacy....tka jak by 1 raz w zyciu Hs slyszeli...byli rozczarowani widocznie a pffff na 2 raz niech nie przychodza:P wogole najgorsze co tam widzialem to ta wixa biale rekawiczki brrrr az mi sie zrobilo zimno jak to zobaczylem:P .... wogole ludzie pachali sie jak porabani wiec 3ba bylo uzyc argumentow w stylu lokcie i rece pchac ile wlezie oni tak potrafia czemu ja nie;) potem zrobilo sie duzo miejsca wiec argumenty 3ba bylo schowac:>
Moim zzdaniem Deepack nie zagral tak fenomenalnie jak w _-^-_ ale tez bylo godnie wkoncu HS:)\Oczywiscie Eni i Driver tez konkretnie pokazali co umia
Cala impra skonczyla sie cos okolo 4:30 o ile dobrze pamietam.... Najleszpe jest to ze: przyjechalem z kumplem a wracalem Busem Frogusem :mrgreen:
W busie tez duzo rzeczy sie dzialo :mrgreen: najlepsze nakrecilem na koniec czyli Pila 4 By sNeJk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: posikacie sie jak to zobaczycie
No a wiec po przyjezdzie do Katowic ja yoshko Maniaczka ROozi i netya udalismy sie na afterek maly do mnie :mrgreen: ogladali my fotki i filmiki wogole polewa na maras jest jedna fotka jak widac na drodze gigantyczna paczke Viceroyow na drodze pieknie mi te zdjecie wyszlo.... No to chyba tyle motylek zaluj ze cie nie bylo a bylo dosc konkretnie:) Pozdro for all i czekamy na next :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: | _________________ W blasku mojej zajebistosci to się możesz tylko poopalać | |
| |
 | |
| |