Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2000, deepack, energy, hardstyle, in, kings, of

Kings of Hardstyle- Deepack in Energy 2000
Autor Wiadomość
HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 23-09-2007, 16:47    #561

Ja tez wrzuce pare slow od siebie:)
impreze oceniam pozytywnie,set deepaka hmmm myslalem ze chlopaki zagraja troche mocniej,tak czy siak podobal mi sie ich show,enigmato bardzo ladnie,driver tez ale widziale ze mial klopoty z drgajacym podestem,nieda sie grac na vinylach jak wszystko skacze:)
pozdro i podziekowania dla calego hforum za przybycie bo to oni w zasadzie chyba wiedzieli co to jest hard style na tej imprezie:)

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Piwa: 31

Wysłany: 23-09-2007, 17:39    #562

Naga-Suka napisał/a:
a w kiblu przetrzepali kilka osob..

i ch*ja daja im te trzepanki bo i tak bydło jest i kto chce to cpa.. poziomu ludzi w klubie nie da sie od tak zmienic.. jesli kiedykolwiek sie tam pojawie to jesli bedzie jeszcze jakas impreza HSowa ale tez bede nad tym myslal.. ale tak czy tak nie zaluje ;]

Tubi 
Hardstyle Lover

Informacje

Wysłany: 23-09-2007, 21:55    #563

a ja powiem tak ze bylo ZAJEEEEEEFAJNIE ;) ) wybawilem sie i czekam na cos nowego ;] i nawet byl moj ulubiony kawalek i nie spodziewalem ze driver go zagra ;P ale coz impreza sie udala ^^

HardForum

Informacje

Wysłany: 23-09-2007, 21:59    #564

To fajnie:)...ja miałam okazje tylko posłuchać w radioparty ale powiem Ci że też jak najbardziej pozywtynie odebrałam występ Deepack'a oraz Enigmato....Driver'a nie słuchałam a ni też do koĹ?ca Enigmato...padłam ze zmęczenia...po całym dniu

Tubi 
Hardstyle Lover

Informacje

Wysłany: 23-09-2007, 22:03    #565

Deepack zagral dobrze co prawda mogl zagrac mocniej i lepiej, ale wybrzydzajmy skoro chlopaki do nas z Holandii przyjechali trzeba sie cieszyc tym co bylo ;) Enigmato gral genialnie ;) ) a Driver tez dosc dobrze gral chociarz powtorzyl pare kawalko po Deepacku :P

HardForum

Informacje

Wysłany: 23-09-2007, 22:17    #566

Ano dokładnie Tubi..zgodzę się z Tobą...trzeba się cieszyć tym co było:)...pozdrawiam Cię

Tubi 
Hardstyle Lover

Informacje

Wysłany: 23-09-2007, 22:20    #567

hehe dzieki wzajemnie ;) ) ale z tego co widzialem Deepackowi tez sie podobalo w Energy ^^ wiec moze jeszcze zawita (nieraz) ;p

HardForum

Informacje

Wysłany: 23-09-2007, 22:21    #568

Naga-Suka napisał/a:
a w kiblu przetrzepali kilka osob..

no mnie zgarneli zk ibla do szatni :/ nic nie znalezli, choc powinni haha bo sprawdzal mi skarpetki i nic nie znalazl a powinien xD ale za to zajebali mi czapeczke :( moja kochana czapeczke x( nie wiem po co mu taka uzywana spocona juz czapka, ale sobie wzial chuj jebany :/

HardForum

Informacje

Wysłany: 23-09-2007, 22:23    #569

Tubi napisał/a:
hehe dzieki wzajemnie ;) ) ale z tego co widzialem Deepackowi tez sie podobalo w Energy ^^ wiec moze jeszcze zawita (nieraz) ;p

no napewno...i wtedy mam nadzieję że mi nic nie wyskoczy głupiego i pojadę na Deep'a

[ Dodano: 2007-09-23, 22:24 ]
PSyHoOo napisał/a:
no mnie zgarneli zk ibla do szatni :/ nic nie znalezli, choc powinni haha bo sprawdzal mi skarpetki i nic nie znalazl a powinien xD ale za to zajebali mi czapeczke :( moja kochana czapeczke x( nie wiem po co mu taka uzywana spocona juz czapka, ale sobie wzial chuj jebany :/

Ważne ze Tobie się nic nie stało... :-)
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 24-09-2007, 00:03    #570

ja w 1 kawalQ powrocilam do domu dzis po 20 ze slaska hehe :P i napisze odnosnie piatQ pare slow ... odrazu mowie ze moge kogos niechcacy obrazic bo niektore rzeczy ktore zostaly napisane wywolaly umnie lekkiego wQrwa ze tak powiem ...

impreza jak dla mnie 15/10.wiedzialam ze hs w nrg z tym sprzetem itp to bedzie swietny pomysl i bylo poprostu bosko.znajomych tyle ze nieweidzialam do kogo sie odwrocic i zkim witac czy napic itp xDDDDDD po prostu klimat zajebisty :) )
no nuta sama za siebie zdala exam i tak mialo byc.mowie o hs`ie of course :) zaskoczeniem byla dla mnie kolejnosc dj`ow heh no i ze dopiero od 24 byl hs`ik...ale niepytalam wczesniej jak bedzie wygladac wszystko czasowo wiec ok.poza ty mysle ze w sumie dobra taka rozgrzewa jak ktos juz napisal bo jest czas na napicie sie i pogadanie przynajmiej hehe:)
co do Maxima i jego gadania to chyba normalne ze dj`e zapowiadaja kawalek...jak sobie dobrze przypominam to w Piramidzie tez byla nawijka i h*** z tym. ja tam zadnych textow pt.jazda czy cos nieslyszalam...i niebronie Maxima dlatego bo jest moim kolega ... no ale koniec tego tematu bo kazdy swoje zdanie moze miec byleby je wyrazil Qlturalnie (co niestety niekazdy potrafi :| !)
chlopaki z Deepacka swiry maxymalne :D swietny klimat potrafia zrobic.zagrali rowniez elegancko no ...slow brak :) )) i The Prophecy na moja prosbe zagrali <3 piknie ! :) )
set Przemka rowniez miazga,ale sie wytanczylam xDDD na secie Drivera bylam zatankowac nieco % :P i go nieslyszalam prawie calego ;)

powrot busem byl eleganz :D :D hah kocham takie powroty ze wspaniala ekipa :*

koncze moja epopeje bo bym tak dluugo mogla pisac bo dzialo sie wiele :) )) (rym xD )

Rafir koniecznie powtorka musi byc ! :D

kisses 4:Frog,Yoshko,Maniaczka,Hardlola,ROoZi,Sora,Rafir,majka2680,Fleshu,Mala Czarna,Grzyb,Wendeta,Lew,HardTech,Snejk,Pafcik,Krakoff,DefQon1,theHSgirl :* :*:* i Symbiosisa ktory widze sie zarejestrowal :)
hmmm tyle sobie przypominam ludzi z HF... jak kogos pominelam to prosze sie upomniec :P

pozdrro:):*

[ Dodano: 2007-09-24, 00:06 ]
aa co do transmisji to nagrywane sa zawsze z kazdej imprezy od 22 - przewaznie konca wiec w kazdym momencie moge linka wrzucic ;] zreszta na stronie Qmpla tez napewno zamieszczony bedzie.ktos chce to pisac do mnie na PM`a :) tracklista tez w toQ robienia :)

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)