| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 23-09-2007, 16:47 | #561
|
| Ja tez wrzuce pare slow od siebie:) impreze oceniam pozytywnie,set deepaka hmmm myslalem ze chlopaki zagraja troche mocniej,tak czy siak podobal mi sie ich show,enigmato bardzo ladnie,driver tez ale widziale ze mial klopoty z drgajacym podestem,nieda sie grac na vinylach jak wszystko skacze:) pozdro i podziekowania dla calego hforum za przybycie bo to oni w zasadzie chyba wiedzieli co to jest hard style na tej imprezie:) | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 23-09-2007, 17:39 | #562
|
| | Naga-Suka napisał/a: | | a w kiblu przetrzepali kilka osob.. |
i ch*ja daja im te trzepanki bo i tak bydĹo jest i kto chce to cpa.. poziomu ludzi w klubie nie da sie od tak zmienic.. jesli kiedykolwiek sie tam pojawie to jesli bedzie jeszcze jakas impreza HSowa ale tez bede nad tym myslal.. ale tak czy tak nie zaluje ;] | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 36 Posty: 280 (0,04/dzień) Piwa: 1 Skąd: Wola Filipowska  | Wysłany: 23-09-2007, 21:55 | #563
|
| a ja powiem tak ze bylo ZAJEEEEEEFAJNIE ) wybawilem sie i czekam na cos nowego ;] i nawet byl moj ulubiony kawalek i nie spodziewalem ze driver go zagra ale coz impreza sie udala | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 23-09-2007, 21:59 | #564
|
| | To fajnie:)...ja miaĹam okazje tylko posĹuchaÄ w radioparty ale powiem Ci Ĺźe teĹź jak najbardziej pozywtynie odebraĹam wystÄp Deepack'a oraz Enigmato....Driver'a nie sĹuchaĹam a ni teĹź do koÄš?ca Enigmato...padĹam ze zmÄczenia...po caĹym dniu | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 36 Posty: 280 (0,04/dzień) Piwa: 1 Skąd: Wola Filipowska  | Wysłany: 23-09-2007, 22:03 | #565
|
| Deepack zagral dobrze co prawda mogl zagrac mocniej i lepiej, ale wybrzydzajmy skoro chlopaki do nas z Holandii przyjechali trzeba sie cieszyc tym co bylo Enigmato gral genialnie ) a Driver tez dosc dobrze gral chociarz powtorzyl pare kawalko po Deepacku | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 23-09-2007, 22:17 | #566
|
| | Ano dokĹadnie Tubi..zgodzÄ siÄ z TobÄ
...trzeba siÄ cieszyÄ tym co byĹo:)...pozdrawiam CiÄ | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 36 Posty: 280 (0,04/dzień) Piwa: 1 Skąd: Wola Filipowska  | Wysłany: 23-09-2007, 22:20 | #567
|
| hehe dzieki wzajemnie ) ale z tego co widzialem Deepackowi tez sie podobalo w Energy wiec moze jeszcze zawita (nieraz) | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 23-09-2007, 22:21 | #568
|
| | Naga-Suka napisał/a: | | a w kiblu przetrzepali kilka osob.. |
no mnie zgarneli zk ibla do szatni nic nie znalezli, choc powinni haha bo sprawdzal mi skarpetki i nic nie znalazl a powinien ale za to zajebali mi czapeczke moja kochana czapeczke x( nie wiem po co mu taka uzywana spocona juz czapka, ale sobie wzial chuj jebany | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 23-09-2007, 22:23 | #569
|
| | Tubi napisał/a: | hehe dzieki wzajemnie ) ale z tego co widzialem Deepackowi tez sie podobalo w Energy wiec moze jeszcze zawita (nieraz) |
no napewno...i wtedy mam nadziejÄ Ĺźe mi nic nie wyskoczy gĹupiego i pojadÄ na Deep'a
[ Dodano: 2007-09-23, 22:24 ]
| PSyHoOo napisał/a: | no mnie zgarneli zk ibla do szatni nic nie znalezli, choc powinni haha bo sprawdzal mi skarpetki i nic nie znalazl a powinien ale za to zajebali mi czapeczke moja kochana czapeczke x( nie wiem po co mu taka uzywana spocona juz czapka, ale sobie wzial chuj jebany |
WaĹźne ze Tobie siÄ nic nie staĹo... :-) | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 24-09-2007, 00:03 | #570
|
| ja w 1 kawalQ powrocilam do domu dzis po 20 ze slaska hehe i napisze odnosnie piatQ pare slow ... odrazu mowie ze moge kogos niechcacy obrazic bo niektore rzeczy ktore zostaly napisane wywolaly umnie lekkiego wQrwa ze tak powiem ...
impreza jak dla mnie 15/10.wiedzialam ze hs w nrg z tym sprzetem itp to bedzie swietny pomysl i bylo poprostu bosko.znajomych tyle ze nieweidzialam do kogo sie odwrocic i zkim witac czy napic itp xDDDDDD po prostu klimat zajebisty ) no nuta sama za siebie zdala exam i tak mialo byc.mowie o hs`ie of course zaskoczeniem byla dla mnie kolejnosc dj`ow heh no i ze dopiero od 24 byl hs`ik...ale niepytalam wczesniej jak bedzie wygladac wszystko czasowo wiec ok.poza ty mysle ze w sumie dobra taka rozgrzewa jak ktos juz napisal bo jest czas na napicie sie i pogadanie przynajmiej hehe:) co do Maxima i jego gadania to chyba normalne ze dj`e zapowiadaja kawalek...jak sobie dobrze przypominam to w Piramidzie tez byla nawijka i h*** z tym. ja tam zadnych textow pt.jazda czy cos nieslyszalam...i niebronie Maxima dlatego bo jest moim kolega ... no ale koniec tego tematu bo kazdy swoje zdanie moze miec byleby je wyrazil Qlturalnie (co niestety niekazdy potrafi !) chlopaki z Deepacka swiry maxymalne swietny klimat potrafia zrobic.zagrali rowniez elegancko no ...slow brak )) i The Prophecy na moja prosbe zagrali <3 piknie ! ) set Przemka rowniez miazga,ale sie wytanczylam xDDD na secie Drivera bylam zatankowac nieco % i go nieslyszalam prawie calego
powrot busem byl eleganz :D hah kocham takie powroty ze wspaniala ekipa
koncze moja epopeje bo bym tak dluugo mogla pisac bo dzialo sie wiele )) (rym )
Rafir koniecznie powtorka musi byc !
kisses 4:Frog,Yoshko,Maniaczka,Hardlola,ROoZi,Sora,Rafir,majka2680,Fleshu,Mala Czarna,Grzyb,Wendeta,Lew,HardTech,Snejk,Pafcik,Krakoff,DefQon1,theHSgirl :*:* i Symbiosisa ktory widze sie zarejestrowal hmmm tyle sobie przypominam ludzi z HF... jak kogos pominelam to prosze sie upomniec
pozdrro:):*
[ Dodano: 2007-09-24, 00:06 ] aa co do transmisji to nagrywane sa zawsze z kazdej imprezy od 22 - przewaznie konca wiec w kazdym momencie moge linka wrzucic ;] zreszta na stronie Qmpla tez napewno zamieszczony bedzie.ktos chce to pisac do mnie na PM`a tracklista tez w toQ robienia | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
| |