Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwość i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 0809, hali, love, new, stulecia, sylwester, year

Przesunięty przez: Troi
03-01-2009, 21:20
I Love New Year 08/09 - Sylwester w Hali Stulecia!!
Autor Wiadomo¶ć
Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Doł±czył: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Ĺšl

Wysłany: 30-12-2008, 00:01    #51

dozobaczenia w srode tym co beda :)

Over Freak 
OverFreak

Informacje
Doł±czył: 15 Wrz 2007
Piwa: 0
Sk±d: Tychy

Wysłany: 01-01-2009, 11:01    #52

Własnie wrociłem. Impreza była świetna. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy po wtargnięciu na Hale, po 20 minutach stania w kolejnce w jednym z 4 wejsc na obiekt, to piekna aranżacja. Pół hali obudowanej w rozne migajace ledy. Duzy LCD nad sceną i cała scena skonstruowana z małych ekranów LED. Bardzo pięknie to wyglądało. Ludzi od groma. Nie wiem gdzie oni się miescili. Atmosfera imrpezy cudowna... Nawet na Eventach HS nie spotkałem się z taką interakcją publiczności z samą muzyką. Dje choc 60% setów nie było w moim stylu, tak dawali technicznie rade. Naprawdę światowy poziom. Zniszczył mnie potęzny set "Aly & Fila"
Poprotu piękny. choć nie miałem już w ogole siły, nie potrafiłem zejść z parkietu lub nawet ochłonąć na 5 minut. Pięknie... Poziom w jakim zagrali był wręcz wybitny... Czysty jak łza.

Ogóna organizacja wyśmienita. Naamiot z piwem, lokal, strefa Xbox gdzie mozna było pograć na konsolach. Stoisko z zapiekankami (dobrymi) do okoła hostessy rozdające Speed8;) ze Sweet ogonkami i Uszkami na glowie Mraaau:P

Dw aminusy imprezy według mnie. to szatnia. koncówka... i pare set ludzi stojących przy małym oknie szatni obsługiwanej przez 5 osób;] co zajeło mi 40 minut. nie cce myslec o ludziach którzy zostyali do konca i o 6 rano chcieli zabrać swoje rzeczy. jak i chłopca sterującego światłami. Albo przysypiał, albo pierwszy raz widział na oczy takie coś. jego reakcje z włączaniem efektów to czaem długie sekundy. brak stroboskopów. statycznosc, i całkowicie nei logiczne zarządzanie wszystkimi efektami. Wydaje mi się, ze VJ na aka imrpeze powinien wiedziec co ma robić i miec pojecie muzyce jaka bedzie na niej grana...

impreze zaliczam za Bardzo UdanÄ…!!

Pozdro:) i ide spac;p

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Doł±czył: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Ĺšl

Wysłany: 01-01-2009, 11:24    #53

Over Freak napisał/a:
Zniszczył mnie potęzny set "Aly & Fila

tak mnie rĂłwniez :) przecudownie romantyczno upliftingowy secik :) )
reszta taka sobie
Power Hour to jakby hity z eski potem usterka, pierwsza polowa to porazka ale wejscie w nowy rok z kawalkiem Alexa Morpha - Walk the Eage doprowadzil mnie do lez szczescia :) )

dosiego wszystkim :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych użytkowników)