Przesuniêty przez: ROoZi 04-03-2012, 20:51 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 31-10-2011, 18:22 | #151
|
| | Hate Machine napisa³/a: | | Oprócz mnie szykuje ktoÅ› coÅ›??? |
no ja mam nadzieje że tak | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 29 Sty 2011 Posty: 457 (0,08/dzieñ) Piwa: 100 Sk±d: z DolnoÅ›lÄ…skiego  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Wrz 2011 Wiek: 35 Posty: 52 (0,01/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: Szczytno  | Wys³any: 01-11-2011, 09:48 | #153
|
| | No ja mam nadzieję, że chociaż z 5 demek będzie. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Sty 2011 Posty: 457 (0,08/dzieñ) Piwa: 100 Sk±d: z DolnoÅ›lÄ…skiego  | |
| |
Podziêkowali: | _Pawel_, Q-DC__, Daron37 |
Informacje Do³±czy³: 04 Lip 2010 Wiek: 36 Posty: 767 (0,13/dzieñ) Piwa: 235 Sk±d: Bydgoszcz  | Wys³any: 01-11-2011, 18:59 | #155
|
| Pozwole sobie skomentowac tutaj traczek z gory Na poczatku nie podoba mi sie bass i to w zasadzie jedyna rzecz, ktora mnie mierzi. Build up choc jest prosty, jest tez bardzo przyjemny i fajnie mi sie go slucha. Brawo za zastosowanie przeroznych efektow, ktore urozmaicaja track. Niestety build jest tez troszke przydlugi i na koncu troche nudzi. Intro na maina jest poprawnie wykonane, ale lba nie urywa do tego tez jest za dlugi przez co rowniez nudzi pod koniec :/Mainlead jest bardzo dobry i bardzo dobrze, prosto ulozony. Jest prosto, krotko i zwiezle. Ale ja rozegralbym nieco inaczej maina i po wejsciu agresywnego leada, bez zadnych snarow i fx'ow dojebalbym kicka. Bylo by tak klasycznie i zajebiscie agresywnie! Jezeli cos mi nie przypasilo na mainie to to, ze moznaby bylo bardziej pobawic sie melo i tym samym urozmaicic ta czesc. Ale i tak nie jest nudno. O mixie nie jestem w stanie wiele powiedziec bo niestety tracka sluchalem na lapku i jakosc dzwieku z laptopowych glosniczkow pozostawia wiele do zyczenia, ale powiem ze czysto jest Podsumowujac: nie oszukujmy sie - ten track raczej anthemem nie zostanie, ale glowa do gory bo mozesz potraktowac to jako osobisty sukces, duzy sukces - dodam!! Przepasc w jakosci miedzy tym trackiem, a twoimi pozostalymi jest ogromna. Nie proznowales przez ten czas twojej ciszy i jak widac lepiej pokazac cos rzadziej, a lepiej. Brawo za to, ze bawiles sie tym trackiem - to widac i slychac, dzieki temu nie jest nudno i nadaje to twojemu kawalkowi nowy level wzgledem poprzednich produkcji. Najwiekszym mankamentem jest rozciagniecie tego tracka. Powinienes go nieco skrocic i wowczas stalby sie on bardziej wypelniony trescia i nie tak nudny. No i intromain nie robi wrazenia jakiegos wielkiego. To pierwszy twoj track, ktorego poslucham w wolnej chwili. Jest on bardzo przyjemny, gratuluje tak 3maj!! | |
| |
Podziêkowali: | Hate Machine |
Informacje Do³±czy³: 29 Sty 2011 Posty: 457 (0,08/dzieñ) Piwa: 100 Sk±d: z DolnoÅ›lÄ…skiego  | Wys³any: 01-11-2011, 19:24 | #156
|
| Bass tu już rzecz gustu. Co do wejścia na main to chciałem tak trochę po swojemu
| Xearo napisa³/a: | | Przepasc w jakosci miedzy tym trackiem, a twoimi pozostalymi jest ogromna. Nie proznowales przez ten czas twojej ciszy i jak widac lepiej pokazac cos rzadziej, a lepiej. Brawo za to, ze bawiles sie tym trackiem - to widac i slychac, dzieki temu nie jest nudno i nadaje to twojemu kawalkowi nowy level wzgledem poprzednich produkcji. |
W wakacje za duży level sobie narzuciłem i nie mogłem za uja zrobić do końca tracka. Jak coś zrobiłem to po jakimś czasie dochodziłem do wniosku że to shit i zaczynałem od nowa i tak w kółko. W końcu się udało
| Xearo napisa³/a: | | To pierwszy twoj track, ktorego poslucham w wolnej chwili |
Jestem pod wrażeniem
Dodam jeszcze, że wszystkie dźwięki są wykonane przeze mnie, nie ma tu żadnych gotowców
Dzięki za wyczerpujący komentarz | _________________ Soundcloud: https://soundcloud.com/datraxx
Youtube: http://www.youtube.com/user/dawdtrxx
Fan Page: http://www.facebook.com/DatraxxMusic | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 04 Lip 2010 Wiek: 36 Posty: 767 (0,13/dzieñ) Piwa: 235 Sk±d: Bydgoszcz  | Wys³any: 01-11-2011, 20:01 | #157
|
| | Hate Machine napisa³/a: | W wakacje za duży level sobie narzuciÅ‚em i nie mogÅ‚em za uja zrobić do koÅ„ca tracka. Jak coÅ› zrobiÅ‚em to po jakimÅ› czasie dochodziÅ‚em do wniosku że to shit i zaczynaÅ‚em od nowa i tak w kółko. W koÅ„cu siÄ™ udaÅ‚o |
Heh, tez tak mialem, tez myslalem ze nie dam rady, tez mi sie udalo Dobrze jest sobie podniesc poprzeczke, byle nie za nisko i nie za wysoko - efekty beda zawsze zadowalajace!
| Hate Machine napisa³/a: | Dodam jeszcze, że wszystkie dźwiÄ™ki sÄ… wykonane przeze mnie, nie ma tu żadnych gotowców |
I Bardzo ladnie!
| Hate Machine napisa³/a: | DziÄ™ki za wyczerpujÄ…cy komentarz |
Cala przyjemnosc po mojej stronie!
ROoZi, a Tobie chcialbym zarzucic nieco chuj*wa organizacje wszystkiego(chyba, ze Ty za tym nie stoisz to przepraszam Cie najmocniej bro) i to, ze dales HM wypuscic tracka pod swoim aliasem, a nie anonimowo tak jak mialo byc. Moga z tego wynikac sytuacje takie jak: "a dam glos na swojego zioma dj'a xx bo dal swoj utwor do anthem contest'u", "zaglosuje na Ciebie bo jestes moim kolega" - cos w ten desen. DUZA , czerwona czcionka na szczycie forum oglasza, ze anthem contest to cos waznego dla forum (przynajmniej ja tak rozumuje), a temat nie jest potraktowany powaznie. Jak jest taki contest to wszystko powinno byc tip-top, a nie jeden temat i wszystko do tego wora wrzucic i czesc. Powinno byc anonimowo, powinny byc jakies kryteria co do materialu jaki udostepniaja uczestnicy bo jest tak, ze: wrzucta demo, melo, kawalek builda, moze outra i na tej podstawie ocenimy. chuj*a! powinno byc jasno, ze udostepnic do oceny pokazny material z builda, maina, a najlepiej full bo na takiej podstawie najlepiej wybrac zwyciezce! Co z tego, ze ktos udostepni kozackiego builda, ludzie go wybiora a ten ktos spierdoli maina i anthem bedzie jaki bedzie (a powinno to byc cos wyrozniajacego sie sposrod tlumu, cos o lepszej jakosci niz przecietny track). Jedziem dalej: wszyscy powinni najpierw wyslac do Cb dema, pozniej robisz temat (z anonimami), pozniej lud wybiera. Teraz chlopak udostepnil dobry track (chwala mu za to, ze full), ale za 2 tyg. pojawia sie nastepne, moze lepsze, moze nie ale o tym nikt juz nie bedzie pamietal. Glosowanie/ankieta byloby nieporownywalnie bardziej sprawiedliwe. Nie chodzi nawet o to, ale o lad i porzadek jaki powinien byc przy organizowaniu takich rzeczy. Pamietacie jak Aden kiedys organizowal rmx contest na hs.pl?? Tak to powinno wygladac, tam wszystko bylo przemyslane i przejrzyste. Z zasadami. To, ze dalej organizacyjnie kompletnie nie wypalilo to osobna historia, ale niektorzy pamietaja: Byl specjalny, wyrozniony dzial, tam tematy, informacje i gdyby nie organizacja to byloby zajebicho. Osoba, ktora pelni role trzymania reki na tym contescie niech sie na mnie nie obraza, naprawde nie chce nikogo urazic, ani jakos na sile wytykac bledow, ale tylko napisac co o tym sadze i zobrazowac mniej wiecej jak ja bym to widzial. Pozdro! | |
| |
Podziêkowali: | Hate Machine |
| |
 | |
BEBE a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzieñ) Piwa: 416 Sk±d: Radom  | Wys³any: 01-11-2011, 21:20 | #159
|
| rowniez popieram slowa Xearo i tez co tam wymodzilem z kolega wiec mam nadzieje ze ROoZi (o ile to Ty sie tym zajmujesz) napiszesz czy do Ciebie czy gdzies tutaj w temacie trzeba to wstawiac | | Ostatnio zmieniony przez BEBE 01-11-2011, 21:24, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 02-11-2011, 16:27 | #160
|
| tak to ja organizowałem
napisałem żeby producenci dawali tutaj demka/melo/cały kawałek, jak kto wolał
co do anonimowości to myślałem że nie będzie raczej dziecinady z dawaniem sobie głosów bo "znam" kogoś, tylko że kawałek mu się podoba
co do osobnych tematów, to taki ma powstać jak będą wszystkie utwory do ankiety
oczywiście można było to inaczej zorganizować ale na ten pomysł wpadłem spontanicznie i nie przemyślałem tego wszystkiego, tyko myślałem że wystarczy rzucić pomysł->producenci biorą się do pracy->robimy ankietę i wygrywa najlepszy | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
Podziêkowali: | Q-DC__ |
| |