| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 28-03-2010, 15:48 Gorzkie żale, bóle, kropki i peele | #1
|
| Admini & Modzi ideałem nie jesteśmy (choć niewiele nam brakuje). Zdarza nam się pominąć jakiś wątek, jako ludzie bywami zmęczeni i możemy nie zwrócić uwagi na daną rzecz. Dlatego jeśli uważasz że: -zamknięto temat który nie powinien być zamknięty? -jest burdel (offtop) z którym nikt nic nie robi? -ktoś odwala chałe i powinien zostać ukarany modną ręką sprawiedliwości? -otrzymałeś warna niesprawiedliwie? -są inne straszne rzeczy?
Pisz tutaj albo zapraszam na PW. Dziękuje.
PS. Temat nie jest tematem o propozycjach do forum. Propozycje służą rozwojowi forum, ten temat zaś służy ku większemu porządkowi. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | | Ostatnio zmieniony przez Daron37 24-08-2010, 12:24, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 29-03-2010, 08:34 | #2
|
| z tego co wyniknelo w temacie 'skad dowiedziales sie o hf' to wiekszosc dochodzila tutaj bedac znajomym znajomego ktorego wszyscy znali, niejednokrotie ta osoba rejestrowala sie dopiero po byciu na balkonie - na ktorym bycie bylo swego rodzaju 'elita'. Teraz wiele osob jest takich ktorych sie nie zna, ja np witajac sie na beforze czesto z 20 osob dziesieciu nie znam, pytam kogos przyblizonego stazem 'kto to jest?' i ta osoba tez nie wie. Mysle ze wlasnie w ten sposob popsul sie klimat, wczesniej to byla rodzina gdzie kazdy byl przyjacielem a teraz nawet nie kazdego zna sie z imienia/nicku. Co wiecej, nieraz inny user juz nawet nie jest kolega - jest wrogiem, przez to cholernie psuje sie klimat(pozdrawiam ludzi ktorzy byli w Krakowie 20 marca).
Jeszcze cos: podkreslam iz jest to moja opinia, nie doszukiwac sie osobistych aluzji, nie ma to na calu obrazenia konkretnej osoby, czy grupy.
Kiedys kochalismy dokladnie ta sama muzyke, jezdzilismy na te same imprezy, dawali to bralismy. Teraz przed kazda impreza, schemat wyglada tak; 1. Post z informacja o imprezie. 2. 3 posty 'super bede!" 3. Eee ja nie wiem, jakos mnie nie ciagnie. 4. Słyszalem go na Klajmaks 2015 i tanderdom 2022, nie mam po co jechac. 5. Poszedlbym ale impreza jest na dworze, bedzie zimno. 7. W tym klubie jest za goraco. 8. 20 postow offtopu 9. 1 post 'ale wy wszyscy marudzicie' 10. 5 postow ripostujacych ta osobe 11. 'Ja nie wiem dlaczego te bilety kosztują AŻ 10 zł!!!!! moglibyscie za darmo zrobic!!!11!! 11. Nie zauwazyles ze nie bylo numeru 6, prawda? (musialem, sorry ) 12. temat dalej ciagnie sie na granicy offtopu, albo jest zamykany 'do czasu imprezy'
Po imprezie okazuje sie ze 'co to byla za impreza, nie czuje nóg!!!!!" a Ci co narzekali 'zaluje ze mnie nie bylo'.
Dodatkowo moda, nie wiem skad to sie wzielo ale w ciagu roku czasu zrobila sie moda: 1.Najpierw byl hardcore, oczywiscie wszyscy mainstream. 2.Potem ludzie masowo zaczeli jezdzic na eventy i zaczela sie moda na frenchcore 3.Teraz co chyba kazdy widzi jest moda na early hardcore. 4.A i pamietaj ze musisz lofciac hardcore, nawet jesli sluchasz go 3 miesiace, dajesz sobie w podpis I love hardcore, robisz taki tatuaz, koszulke, tapete w pokoju. Co z tego ze jestes sezonowcem.
Sie troche rozpisalem, moze napisalem rzeczy oczywiste a moze kontrowersyjne ale ja to tak widze, a nie jestem tu od wczoraj | | Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 29-03-2010, 08:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | asik, marciaaa, Chemical_girl, tiz, KiniaK |
Informacje Do³±czy³: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzieñ) Piwa: 12 Sk±d: Chorzów BatoRy  | Wys³any: 29-03-2010, 12:40 | #3
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | dawali to bralismy |
+1
kiedys bylo inaczej, potrafilismy sie cieszyc z tego co nam daja zamiast narzekac na to czego niema, na zwykly HSN z polskim skladem potrafilo sie ustawic pod rula z 15-20 szczerze zainteresowanych osob, ktore cieszyly sie, ze w ogole maja mozliwosc poimprezowac w rytmach HS, nie bylo zadnych gadek, ze to zle, tamto zle, tylko kazdy sie cieszyl z tego co jest, niektorzy nawet na MoHy i HSNy z 2giego konca polski przyjezdzali i nie marudzili | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 29-03-2010, 12:49 | #4
|
| | racid napisa³/a: | | kiedys bylo inaczej, potrafilismy sie cieszyc z tego co nam daja | znasz to: im wiecej masz tym wiecej sie chce | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzieñ) Piwa: 8 Sk±d: sandomierz/kraków  | Wys³any: 29-03-2010, 14:50 | #5
|
| świetnie Schiz to wszystko podsumował czasem przykra, ale jednak prawda... | _________________ nie każdy rozumie, że myśli; wielu myśli, że rozumie | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 29-03-2010, 14:56 | #6
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | Teraz co chyba kazdy widzi jest moda na early hardcore. |
MAinstramowcy nadal będą truć dupę o mainstream.. Early na tej stronie kilka osób reprezentuje, a że każdy lubi posłuchać to już inna sprawa.
Wg mnie forum się nie zjebało, bo na żywca i tak imprezujemy razem..Znudziła nam się merytoryka, stajemy się bardziej doświadczeni i wymagający. A to dużo potrafi zmienić. | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 29-03-2010, 15:20 | #7
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | z tego co wyniknelo w temacie 'skad dowiedziales sie o hf' to wiekszosc dochodzila tutaj bedac znajomym znajomego ktorego wszyscy znali, niejednokrotie ta osoba rejestrowala sie dopiero po byciu na balkonie - na ktorym bycie bylo swego rodzaju 'elita'. Teraz wiele osob jest takich ktorych sie nie zna, ja np witajac sie na beforze czesto z 20 osob dziesieciu nie znam, pytam kogos przyblizonego stazem 'kto to jest?' i ta osoba tez nie wie. Mysle ze wlasnie w ten sposob popsul sie klimat, wczesniej to byla rodzina gdzie kazdy byl przyjacielem a teraz nawet nie kazdego zna sie z imienia/nicku. Co wiecej, nieraz inny user juz nawet nie jest kolega - jest wrogiem, przez to cholernie psuje sie klimat(pozdrawiam ludzi ktorzy byli w Krakowie 20 marca). |
lepiej bym sama tego chyba nie ujela. dla mnie tutaj w tym jest sedno calej sprawy , zmiany na gorsze itp wiaodmo o co chodzi. no ale coz zrobic - czasu sie nie cofnie. oby tylko ludzie zdali i zdawali sobie sprawe z tej istoty rzeczy i potrafili i probowali zmieniac na lepsze a nie na odwrot....
co do dalszej czesci posta rowniez sie zgodze apropo panujacych mód ( tak sie odmienia?:P ) , co mi sie rowniez nie podoba , ale kto hmm jest konsekwentny jesli chodzi o gusta muzyczne , zdanie i czyny ( w tym wypadku mam na mysli siebie na przyklad ofc - sluchalam wielu gatunkow i nadal tak jest, nieprzerzucam sie z dnia na dzien na cos innego bo jest to modne czy popularne ;] ) to taki pozostanie, mam nadzieje. a reszta? ich problem ;]
| Gife napisa³/a: | | Wg mnie forum siÄ™ nie zjebaÅ‚o, bo na żywca i tak imprezujemy razem..ZnudziÅ‚a nam siÄ™ merytoryka, stajemy siÄ™ bardziej doÅ›wiadczeni i wymagajÄ…cy. A to dużo potrafi zmienić. |
zgadzam sie:) no i tutaj sa jak widac 2 strony - dobra i zla , 2 strony medalu jak to mowia.
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 31 Sty 2010 Wiek: 35 Posty: 1546 (0,26/dzieñ) Piwa: 220 Sk±d: inny wymiar  | Wys³any: 29-03-2010, 15:28 | #8
|
| | 3. Eee ja nie wiem, jakos mnie nie ciagnie. 4. Słyszalem go na Klajmaks 2015 i tanderdom 2022, nie mam po co jechac.
9. 1 post 'ale wy wszyscy marudzicie' 11. 'Ja nie wiem dlaczego te bilety kosztują AŻ 10 zł!!!!! moglibyscie za darmo zrobic!!!11!!
Po imprezie okazuje sie ze 'co to byla za impreza, nie czuje nóg!!!!!" a Ci co narzekali 'zaluje ze mnie nie bylo'. |
co do tego to sie zgadzam w 100% co do paru innych zdan mam troche inne poglady:)
po za tym Thao zeby nie bylo ze offotop po ostrzezeniu ale dopiero teraz przyczailam ze to napisales i to juz byla kolejna strona:D | _________________
| | Ostatnio zmieniony przez Chemiczno 29-03-2010, 15:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Sie 2008 Wiek: 36 Posty: 190 (0,03/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: Slonsk  | Wys³any: 29-03-2010, 18:10 | #9
|
| | | 4.A i pamietaj ze musisz lofciac hardcore, nawet jesli sluchasz go 3 miesiace, dajesz sobie w podpis I love hardcore, robisz taki tatuaz, koszulke, tapete w pokoju. Co z tego ze jestes sezonowcem. |
mi sie najbardziej to podoba, znam duuuzo takich ludzi | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez MatiX 29-03-2010, 18:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 29-03-2010, 19:08 | #10
|
| | MatiX napisa³/a: | | | 4.A i pamietaj ze musisz lofciac hardcore, nawet jesli sluchasz go 3 miesiace, dajesz sobie w podpis I love hardcore, robisz taki tatuaz, koszulke, tapete w pokoju. Co z tego ze jestes sezonowcem. |
mi sie najbardziej to podoba, znam duuuzo takich ludzi |
To Was może czasem mylić.. Ja taki byłem z początku..przejechałem już najlepsze imprezy w europie w swoim gatunku, co nie znaczy, że od razu early pokochałem..Kocham naprawdę TECHNO, a gabber był blisko powiązany więc nie jest łatwo odejść od early i industrial, który jest mocniejszym hardtechno .. Tylko faktycznie problem ten dotyczy ludzi, którzy o muzyce pojęcia nie mają..przecież kumata osoba nie wpisze sobie w podpisie opisu, który z góry skazuje ją na pożarcie..Chociaż uwagi do opisów powinniśmy w najmniejszym stopniu zwracać..Niektórzy zbytnio do siebie biorą pewne kwestie na wyrost lub bez dystansu..Jesteśmy ludźmi i mamy kaprysy na różne rzeczy, w tym też muzyczne upodobania na daną chwilę..stopkę zawsze można zmienić.. | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
| |