1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
PĂłki co stwierdzam Ĺźe nudneee... nic siÄ w tym demie nie dziejÄ. Co do melodii to nawet fajna, z poczatku mi przypomniala chyba melodie z jakiegos tracka Hedzia:P
Bassdrum jest sĹaby wedĹug mnie. CaĹy jakiĹ potĹumiony. W ogĂłle nie ma tam uderzenia. Tak na dobra sprawÄ do nawet ciÄĹźko nazwaÄ demkiem. Clap, melo i bassdrum to caĹe twoje "demo" Co wiÄcej prawie przez 3 minuty idzie ta sama pÄtla melodyczna ktĂłra najprawdopodobniej jest jakimĹ midi. (Sory jeĹli Ĺşle wywnioskowaĹem) Tak Ĺźe nudy. Dla mnie bardzo liche to demo. Sporo do poprawy.
Ostatnio zmieniony przez ADEN 01-09-2011, 00:05, w całości zmieniany 1 raz
zbieram cegĹe .... w tym demku chodzilo jedynie o melodiÄ ... sugerujÄ c siÄ stylem Headhunterz-a nieukrywajÄ c ze lubie jego muzykÄ stworzyĹem taka a nie inna melo... wczesniej tworzyĹem caĹkiem inny styl muzyczny pod innym pseudo aczkolwiek teraz postanowiĹem sprĂłbowaÄ czegoĹ innego... spokojnie nikt odrazu geniuszem sie nie urodziĹ... wkurwia mnie jedynie na tym forum to ze obojetnie kto by tu wrzuciĹ traca czy to demo czy peĹnÄ wersje prawie zawsze bedzie chuja warta ! Znajac zycie jesli tu nawet sam Head,lub Prophet..wrzucila by demko nie podpisujac sie pod nie jako takie scierwo to i tak zostaĹo by skrytyowane.ale jak juz byĹo by to samo demo podpisane to inaczej byscie wtedy pierdolili na ten temat.. troche rozsadku panowie !
wkurwia mnie jedynie na tym forum to ze obojetnie kto by tu wrzuciĹ traca czy to demo czy peĹnÄ wersje prawie zawsze bedzie chuja warta ! Znajac zycie jesli tu nawet sam Head,lub Prophet..wrzucila by demko nie podpisujac sie pod nie jako takie scierwo to i tak zostaĹo by skrytyowane.ale jak juz byĹo by to samo demo podpisane to inaczej byscie wtedy pierdolili na ten temat.. troche rozsadku panowie !
Ogarnij siÄ. Chyba lepiej Ĺźe dostajesz szczerÄ opiniÄ od kogoĹ kto juĹź ma o tym pojÄcie? WolaĹbyĹ Ĺźeby wszyscy sĹodzili jaki to ten track jest zajebisty mimo Ĺźe jest sĹaby? Powodzenia... I przeglÄ daj sobie forum a zobaczysz Ĺźe jesteĹ w bĹÄdzie i pozytywne opinie teĹź sÄ , chociaĹźby ostatnie demka od Beat Destroyers.
ZastanĂłw siÄ teraz jak byĹ zareagowaĹ gdyby pojawiĹy siÄ same pozytywne komentarze. Wszyscy by Cie chwalili i opiewywali twojÄ zajebistoĹÄ. Czy nakrzyczaĹ byĹ na wszystkich za to? "co za forum! jak moĹźecie mnie tak chwaliÄ! nie znacie w ogĂłle litoĹci! idÄ stÄ d!!!!!111" WiÄc byĹo napisaÄ Ĺźe akceptujesz tylko pozytywne komentarze, nie Ĺźyczysz sobie negatywnych opinii i byĹo by po sprawie.
A tak apropos zajrzyj do dziaĹy "dyskusja o kawaĹkach" i sam oceĹ czy "gweiady" HS cieszÄ siÄ popularnoĹci jeĹli zrobiÄ lipe
tak Ĺźe ochĹoĹ
Ostatnio zmieniony przez ADEN 01-09-2011, 13:14, w całości zmieniany 2 razy
Chyba lepiej Ĺźe dostajesz szczerÄ opiniÄ od kogoĹ kto juĹź ma o tym pojÄcie?
tak jak np. ja wysyĹajÄ c tracka koledze bez pojÄcia produkcji dostaje odpowiedĹź " zajebiste itd." a wysyĹajÄ c jÄ np. Noojsiemu (z hf) czy teĹź Rawnessowi , Chaoticowi lub komukolwiek innemu co chodĹź trochÄ siedzi w muzyce ( jakieĹ 60% forum mniej lub wiecej) dostajÄ pojazd za coĹ co Ĺźle brzmi. I o to chodzi , zostaniesz zjechany 10 , 20 , 30 razy aĹź poprawisz to i nauczysz siÄ na przyszĹoĹÄ. Co do samego Twojego demka tak jak wspomniaĹem wyĹźej meoldia mi siÄ podoba ale teĹź twierdzÄ ze jest to trochÄ inaczej uĹoĹźony midi od Hedzia.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)