Zamknięty przez: Daron37 03-09-2011, 10:33 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 20 Kwi 2007 Wiek: 36 Posty: 1612 (0,23/dzień) Piwa: 464 Skąd: KrakĂłw  | Wysłany: 02-09-2011, 12:05 | #31
|
| | SchizeQ napisał/a: | | artis, nie powinienes byc teraz na przyrodzie w 1-3? Juz drugi wrzesnia kolego.. |
Pewnie student i ma miesiÄ
c wolnego jeszcze | _________________ www.facebook.com/overbizzdjofficial | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 31 Sie 2011 Wiek: 39 Posty: 8 (0/dzień) Piwa: 2 Skąd: localhost  | Wysłany: 02-09-2011, 12:50 | #32
|
| | Nie poprieram nikogo i nie jestem po niczyjej stronie ale troche zrobiĹ sie tu chaos jak to czytam.Artis... jest jak jest, to jest forum a tu sÄ
ludzie, jacy sÄ
tacy sÄ
.Trzeba sie z tym liczyÄ%-)a krytyke przyjÄ
Ä na klate.Mnie zawsze szczera krytyka mobilizowaĹa do jeszcze wiekszej pracy.Znajdzie siÄ ktoĹ taki co zawsze ma najwiÄcej do powiedzenie a sam nie bĹyszczy (nie mam namysli nikogo konkretnego)bo zdaĹźaja sie tacy (myĹlÄ kwestia charakteru czlowieka, albo jego dojrzaĹoĹci) Traktuje powaĹźnie tych co szczerze sie wypowiadaja na temat moich produkcji, nawet jak nie majÄ
duĹźego doĹwiadczenia i wĹasnych osiÄ
gniÄÄ, a jak widze Ĺźe ktoĹ mi napisze "pfff sĹaby kick, nie popisaĹeĹ sie" (btw Ĺwiat nie krÄci sie wokóŠnu i scantrax) i to tyle z jego wylewnej wypowiedzi to nie traktuje kogoĹ takiego juĹź tak powaĹźnie i zatrzymuje mysli dla siebie.Jednak nie powiem, przesĹuchaĹem tutaj juĹź troszke kawaĹkĂłw i analizowaĹem takĹźe komentarze.Znajdzie sie ktoĹ taki co sam nie robi lepiej a Ci powie ambitnie;] Miej wyjebane, pracuj ciÄĹźko a jesli cos z tego ma byÄ to dojdziesz do tego... | |
| |
Podziękowali: | CiachO, Overbizz |
Informacje Dołączył: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzień) Piwa: 746 Skąd: Oslo  | Wysłany: 02-09-2011, 13:50 | #33
|
| | artis napisał/a: | | ...bez waszych zjebanych opini! |
zastanawiam sie nadal, to po kiego chuja sie wypowiadasz jeĹli przeszkadzajÄ
Ci nasze wypowiedzi? idz se na forum RobeĹta M ( jeĹli wgl jest takie ) i jemu sie pochwal Ĺźe masz zajebiste waĹki, on bankowo to zrozumie
| artis napisał/a: | | 1-3 lat w produkcji a ich kawaĹki byĹby grane przez Tiesto,Armina van burena |
Jak byĹ mogĹ to podaj mi tych producentĂłw,nie siedze w tych gatunkach, a chciaĹbym wiedzieÄ komu sie tak poszczÄĹciĹo | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 21 Sie 2011 Wiek: 33 Posty: 13 (0/dzień) Piwa: 7 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 02-09-2011, 15:25 | #34
|
| | mnie tez zalatuje troche scrap attackiem | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 02-09-2011, 15:46 | #35
|
| | artis napisał/a: | | Do tego zrobiÄ przejscie miedzy jednym a drugim a reszta to swirowanie pokretĹami ze niby cos sie robi | aha to po chuj te mixery na imprezach , odtwarzacze itd. jak wszystko samo gra? i niby jesteĹ taki fajny elo dj producent a nic o Tobie nie slyszalem ... 0 produkcji i 0 setĂłw to jak to jest? po 2 jak myĹlisz Ĺźe my jestesmy hejterami ktorzy jada po kawalkach niby "fajnych" to moĹźe powysyĹamy Twoje poĹźal siÄ boĹźe demo jakimĹ znanym producentom i niech oni siÄ wypowiedzÄ
| |
| |
 | |
Chaotic Spirit Unleash your spirit!

Informacje Dołączył: 11 Sie 2011 Wiek: 31 Posty: 277 (0,05/dzień) Piwa: 135 Skąd: GdaĹsk  | Wysłany: 02-09-2011, 22:26 | #36
|
| | SchizeQ napisał/a: | | Chaotic Spirit napisał/a: | | Zachowujesz siÄ jak tamten Troll z tematu o Dream Within Dream... | przeciez to jest on -.- |
Hahahaha, nie zauwaĹźyĹem Ja pierdole, Ĺźe tacy w ogĂłle majÄ
prawo siÄ tu udzielaÄ to jest jakaĹ poraĹźka... Bez jaj
| artis napisał/a: | OgĂłlnie lata tu nie maja znaczenia znam takich producentĂłw z ktĂłrymi miaĹem stycznoĹÄ co maja po 1-3 lat w produkcji a ich kawaĹki byĹby grane przez Tiesto,Armina van burena itd. |
ZajebiĹcie, do moich waĹkĂłw Ĺpiewa Doda i Ich Troje i nie muszÄ siÄ tym jakoĹ specjalnie chwaliÄ. JesteĹ Ĺmieszny, chcesz pokazaÄ jakich masz fajnych kolegĂłw? Popisz siÄ czymĹ sam
| artis napisał/a: | | A ten track nie na takich imprezach byĹ grany ...bez waszych zjebanych opini! |
Okej, jest tak wspaniaĹa i fenomenalna, Ĺźe bÄdzie tegorocznym Anthemem Qlimax'a. Cieszysz siÄ? | _________________ http://djchaoticspirit.com/ For bookings and info: contact@djchaoticspirit.com | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzień) Piwa: 582 Skąd: Sosnowiec  | Wysłany: 02-09-2011, 22:34 | #37
|
| | Ale napierdala!! Dobra nuta ziom!! | |
| |
Podziękowali: | Rawness |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 02-09-2011, 22:47 | #38
|
| | artis tyĹ jest jakiĹ zakompleksiony -.- zapoznaj siÄ pierw ze wszystkimi tematami na temat utworĂłw tutaj wrzuconych i ich komentarzy a nie wysuwaj jakieĹ nobowskie wnioski z 7 przeglÄ
danych tematĂłw (tak mam magiczne zdolnoĹci i zobaczyĹem specjalnie z iloma tematami siÄ tu zapoznaĹeĹ) tak wiÄc stfu, pozdro & poÄwicz | |
| |
Podziękowali: | SchizeQ, Overbizz, vulcan |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 03-09-2011, 10:33 | #39
|
| Dobra. Robi sie bezsensowna kĹĂłtnia.
Temat zamykam. DziÄkujÄ. | |
| |
Podziękowali: | Overbizz |
| |