1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Zabawne, że do tej pory 90% osób miało go za leszcza i wgl. Teraz zacznie produkować naprawdę dobre nuty to wszyscy zmienią zdanie Czy to ludzie zawsze z zazdrości go krytykowali czy co bo nie mam już pojęcia Track elegancki
Zabawne, że do tej pory 90% osób miało go za leszcza i wgl. Teraz zacznie produkować naprawdę dobre nuty to wszyscy zmienią zdanie Czy to ludzie zawsze z zazdrości go krytykowali czy co bo nie mam już pojęcia Track elegancki
Robił dobre kawałki potem sie opuścił i robił gówna teraz robił znowu coś dobrego Każdy artysta ma taki etap w swojej twórczości, nikt nie powiedział że cała dyskografia hedzia to "gufno"
ResQ napisa³/a:
przeciez to jest wokal z Unreal Turnament ...
chyba bardziej go ludzie kojarzą z cs'a chodz chyba akurat ten hs występował w paru grach
No tylko dla mnie dziwne wydaje się to jak spotykam się z tekstami "Jezu jakie gówno. Niech on już sobie da spokój." A po miesiącu osoba która go nienawidziła staje się jego "pseudo" fanem i szaleje za jego trackami. No jak już być kogoś fanem to być bez względu na to jaki etap przechodzi
Jeśli to rzeczywiście jego track, to się bardzo cieszę, bo utworami takimi jak Doomed, Message is Hardstyle czy From Within zniszczył u mnie swoje zaufanie.
no jezeli dalej tak bedzie tworzył to napewno wzbudzi ponownie zainteresowanie swoja osobą duzy + !!
[ Dodano: 06-11-2011, 19:02 ] to bedzie hymn hardbass tylko HHZ podmienił wokal tak mysle i duzo ludzi tak sadzi czytalem duzo na party flock i zamiast HEADSHOT usłyszymy słynne HARDBASS bardzo pasuje kawałek zobaczymy
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 2404 Odpowiedzi: 25 Odwiedzin z google: 573