1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Co to kurw* jest ?:OO nie wiem co to ma wspolnego z oryginaĹem jedyne co tu jest z oryginalu to preset z Vanguarda Digivawe i melodia i dodatkowo ja tu w ogole nie slysze kicka nie istnieje w tym tracku.Sorry ale tego sie w oogle nie da porownac do oryginalnej wersji zero skĹadu zero Ĺadu nic...totalne zero.
NastÄpny ktĂłry rozstawiĹ kick w stereo? Plumkanie to za mocne okreĹlenie
MyĹlÄ, Ĺźe nawet nie wie, co to i jak to siÄ robi. Gdyby potrafiĹ, to dobrze by wiedziaĹ, gdzie kicka miejsce.
Ja pierdziele. PomaĹu zaczynam siÄ irytowaÄ, bez kitu. KoleĹ daje track do oceny, wiÄc z Ĺaski swojej oceĹcie mu go i doradĹşcie co ma zrobiÄ by dobrze graĹo a nie "Ĺoo, on pewnie nie wie". Tak, nie wie, wiÄc jeĹli wy wiecie to poĹwiÄÄcie kilka minut na wytĹumaczenie mu jak ustawiÄ kick a nie poĹwiÄcacie kilka sekund na napisanie w sumie niczego. To nie jest dziaĹ "Utwory pro producentĂłw" tylko "Utwory", nie jest napisane, Ĺźe bÄdÄ same kosiary. WiÄc jeĹli track maĹo sobÄ prezentuje to pomóşcie koledze, wytĹumaczcie mu a nie "aaa dobra, widzÄ, Ĺźe nie umie robiÄ muzyki to zjadÄ po nim bo frajer".
WidzÄ, Ĺźe ludzie nic siÄ nie zmienili... Przykre ale prawdziwe.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)