Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: colors, headhunterz

Headhunterz - Colors
Autor Wiadomo¶æ
AntramxDJ 

Informacje
Do³±czy³: 27 Kwi 2013
Piwa: 39
Sk±d: BiaÅ‚ystok

Wys³any: 14-08-2013, 15:24    #11

Boze ludzie ogarnijcie się, jak Frontliner z raw przeszedł na nu-style to nikomu to nie przeszkadzało. A każdy chyba wie, że wydał kilka dobrych tracków z B-Frontem i wszystko raw, teraz jest w chuj melodyjny i nikomu nie przeszkadza. Czepiacie się go jak rzep psiego ogona i każdy udaje wielkiego fana oldschool'u albo raw i w głowie mają takie "gwiazdy" jak Crypsis, B-Front, Adaro czy kto inny z tym ze popularnoscią nawet w polowie nie dorównują Headhunterz'owi razem wzięci. Dla mnie to jedna wielka propaganda te całe hejtowanie HHZ. Jakiejs grupie osób się nie spodoba a reszta idzie za nimi z chęcią bycią "modnym" bo każdy go wyzywa to i ja bede!
Mi tam sie podoba i wcale nie jestem stronniczy, lubie i ostry raw i melodyjny nu i nokomu nic do tego, chcecie to mozecie mnie hejtować ze podoba mi się ten track. Ch*j wam w odbyty (prosze administację o nie usuwanie mojej wypowiedzi z racji tego, ze są tu 2 czy 3 przekleństwa. Inaczej sie nie dało)
Moze i poleciał w komerche ale co z tego?! Davida Guette, tego całego (nie)Hardwella kazdy kocha i nikt im nie zarzuca ze sie sprzedali. Nie walczcie z komercjalizacją hardstyle bo to i tak nic nie zmieni, caly swiat jest nastawiony na kase i tak musi być. Nie podoba sie wam to nei sluchajcie i kazdy bedzie zadowolony...
Chyba slepi jestescie jesli nie widzicie, ze prawie wszyscy przechodzą na tej lżejszy styl. Oczywysie nie znaczy to, że nikt nie zostanie przy cięzkim raw. Nawet Zatox się zmienia - każdy niemal dosłownie.
HHZ był legendą, jest i będzie. Druga sprawa, duzo ludzi hejtuje go dlatego ze odszedł ze Scantraxx'u i załozył własną wytwórnie rzekomo aby "łoić więcej kasy". LUDZIE! ogarnijcie się! przeciez scantraxx to jedna wielka maszynka do robienia kasy, kombinuje tylko skąd wziąć nowego producenta po wszyscy duzi i znani dj'e odeszli. Zostali z tego co wiem na pewno DBSTF (Evolutionz).
Chcieliscie RAW - zrobił Doomed i The Perfect Weapon, chcieliscie hitów - mieliscie hity i bedziecie mieli chociaz nie każdy się do tego przyzna.
Poczekajcie jeszcze rok/dwa/pięc, Zatox, Noisecontrollers, Coone, Frontliner i Bóg wie kto jeszcze będą mieli po 500k lajkow na fejsie (jesli nie odejdą) i oni tak samo zaczną być hejtowani bo niby się sprzedali.
Słuchajcie czego chcecie, jesli sie nie podoba bo to nie wasz styl to nie dawajcie łapki w dół tylko pomińcie, zignorujcie bądz wyłączcie. Dziekuje dobranoc.

Podziêkowali:flahu, Antek, Mistella
DoctorTaz 

Informacje
Do³±czy³: 11 Wrz 2010
Piwa: 35
Sk±d: Pasłęk

Wys³any: 14-08-2013, 15:26    #12

za długie nie czytałem XD

Podziêkowali:BEBE, HardStylerz224, Daron37, Fast Finger, Dark Oscillator, Whitestyler
Rawness 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 09 Lip 2009
Piwa: 532
Sk±d: Zabrze

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 14-08-2013, 15:38    #13

AntramxDJ napisa³/a:
Dla mnie to jedna wielka propaganda te całe hejtowanie HHZ. Jakiejs grupie osób się nie spodoba a reszta idzie za nimi z chęcią bycią "modnym" bo każdy go wyzywa to i ja bede!

Ja oceniam muzykę, nie artystę. Nie zwracam uwagi na to, czy ktoś jest na scenie 2 lata czy 10. Lubię NU, Raw, Early i dużo innych gatunków o których ty nawet nie masz pojęcia. Prawda jest taka, że headhunterz robi teraz gówno, bo to nawet nie jest NU. Ty sie jarasz Hedziem ja muzyką. Dla mnie muzyka ma być dobra, nie ważne od kogo.
Ostatnio zmieniony przez Rawness 14-08-2013, 15:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:Overbizz, BEBE, Artiks, HardStylerz224, Kogeki, Xearo, UbeX, Fast Finger, Dark Oscillator
Piekarz 

Informacje
Do³±czy³: 13 Sty 2012
Piwa: 363
Sk±d: Starachowice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 14-08-2013, 16:03    #14

AntramxDJ napisa³/a:
HHZ był legendą, jest i będzie.

;DD ;DD ;DD

Podziêkowali:Artiks, Overbizz, prusio, Whitestyler
AntramxDJ 

Informacje

Wys³any: 14-08-2013, 16:38    #15

Nie jaram sie Headhunterz'em, mowie tylko zeby nie hejtować kogos z powodu swoich upodobań...

Piekarz 

Informacje
Do³±czy³: 13 Sty 2012
Piwa: 363
Sk±d: Starachowice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 14-08-2013, 16:56    #16

AntramxDJ napisa³/a:
mowie tylko zeby nie hejtować

Żyjemy w wolnym kraju wiec każdy może hejtować kogo chce jak chce i kiedy chce ;DD
Ostatnio zmieniony przez Piekarz 14-08-2013, 16:57, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:DJ Mike, Daron37
BEBE 
a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje
Do³±czy³: 11 Lis 2010
Piwa: 416
Sk±d: Radom

Wys³any: 14-08-2013, 18:02    #17

AntramxDJ, to dla Ciebie

Rawness, a to dla Ciebie

mój saundklaud

AntramxDJ 

Informacje

Wys³any: 14-08-2013, 23:12    #18

Dobra nie będę sie bawił jak dziecko w te bóle dupy i kłótnie o hejty. Dobranoc.

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 15-08-2013, 06:59    #19

AntramxDJ napisa³/a:
Poczekajcie jeszcze rok/dwa/pięc, Zatox, Noisecontrollers, Coone, Frontliner i Bóg wie kto jeszcze będą mieli po 500k lajkow na fejsie (jesli nie odejdą) i oni tak samo zaczną być hejtowani bo niby się sprzedali.

Pomijając to ze hhz był gnojony juz w czasach Say My Name, kiedy o globalnym facebooku nikomu sie nawet nie śniło :P

Overbizz 

Informacje
Do³±czy³: 20 Kwi 2007
Piwa: 464
Sk±d: Kraków

Wys³any: 15-08-2013, 12:10    #20

a medja milczom

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 4015
Odpowiedzi: 57
Odwiedzin z google: 1305
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: