| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 27 Kwi 2013 Posty: 225 (0,05/dzieñ) Piwa: 39 Sk±d: BiaÅ‚ystok  | Wys³any: 14-08-2013, 15:24 | #11
|
| Boze ludzie ogarnijcie się, jak Frontliner z raw przeszedł na nu-style to nikomu to nie przeszkadzało. A każdy chyba wie, że wydał kilka dobrych tracków z B-Frontem i wszystko raw, teraz jest w chuj melodyjny i nikomu nie przeszkadza. Czepiacie się go jak rzep psiego ogona i każdy udaje wielkiego fana oldschool'u albo raw i w głowie mają takie "gwiazdy" jak Crypsis, B-Front, Adaro czy kto inny z tym ze popularnoscią nawet w polowie nie dorównują Headhunterz'owi razem wzięci. Dla mnie to jedna wielka propaganda te całe hejtowanie HHZ. Jakiejs grupie osób się nie spodoba a reszta idzie za nimi z chęcią bycią "modnym" bo każdy go wyzywa to i ja bede! Mi tam sie podoba i wcale nie jestem stronniczy, lubie i ostry raw i melodyjny nu i nokomu nic do tego, chcecie to mozecie mnie hejtować ze podoba mi się ten track. Ch*j wam w odbyty (prosze administację o nie usuwanie mojej wypowiedzi z racji tego, ze są tu 2 czy 3 przekleństwa. Inaczej sie nie dało) Moze i poleciał w komerche ale co z tego?! Davida Guette, tego całego (nie)Hardwella kazdy kocha i nikt im nie zarzuca ze sie sprzedali. Nie walczcie z komercjalizacją hardstyle bo to i tak nic nie zmieni, caly swiat jest nastawiony na kase i tak musi być. Nie podoba sie wam to nei sluchajcie i kazdy bedzie zadowolony... Chyba slepi jestescie jesli nie widzicie, ze prawie wszyscy przechodzą na tej lżejszy styl. Oczywysie nie znaczy to, że nikt nie zostanie przy cięzkim raw. Nawet Zatox się zmienia - każdy niemal dosłownie. HHZ był legendą, jest i będzie. Druga sprawa, duzo ludzi hejtuje go dlatego ze odszedł ze Scantraxx'u i załozył własną wytwórnie rzekomo aby "łoić więcej kasy". LUDZIE! ogarnijcie się! przeciez scantraxx to jedna wielka maszynka do robienia kasy, kombinuje tylko skąd wziąć nowego producenta po wszyscy duzi i znani dj'e odeszli. Zostali z tego co wiem na pewno DBSTF (Evolutionz). Chcieliscie RAW - zrobił Doomed i The Perfect Weapon, chcieliscie hitów - mieliscie hity i bedziecie mieli chociaz nie każdy się do tego przyzna. Poczekajcie jeszcze rok/dwa/pięc, Zatox, Noisecontrollers, Coone, Frontliner i Bóg wie kto jeszcze będą mieli po 500k lajkow na fejsie (jesli nie odejdą) i oni tak samo zaczną być hejtowani bo niby się sprzedali. Słuchajcie czego chcecie, jesli sie nie podoba bo to nie wasz styl to nie dawajcie łapki w dół tylko pomińcie, zignorujcie bądz wyłączcie. Dziekuje dobranoc. | |
| |
Podziêkowali: | flahu, Antek, Mistella |
|
Informacje Do³±czy³: 11 Wrz 2010 Wiek: 33 Posty: 367 (0,06/dzieñ) Piwa: 35 Sk±d: Pasłęk  | Wys³any: 14-08-2013, 15:26 | #12
|
| | za długie nie czytałem XD | |
| |
Podziêkowali: | BEBE, HardStylerz224, Daron37, Fast Finger, Dark Oscillator, Whitestyler |
Informacje Do³±czy³: 09 Lip 2009 Wiek: 37 Posty: 1077 (0,17/dzieñ) Piwa: 532 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 14-08-2013, 15:38 | #13
|
| | AntramxDJ napisa³/a: | | Dla mnie to jedna wielka propaganda te caÅ‚e hejtowanie HHZ. Jakiejs grupie osób siÄ™ nie spodoba a reszta idzie za nimi z chÄ™ciÄ… byciÄ… "modnym" bo każdy go wyzywa to i ja bede! |
Ja oceniam muzykÄ™, nie artystÄ™. Nie zwracam uwagi na to, czy ktoÅ› jest na scenie 2 lata czy 10. LubiÄ™ NU, Raw, Early i dużo innych gatunków o których ty nawet nie masz pojÄ™cia. Prawda jest taka, że headhunterz robi teraz gówno, bo to nawet nie jest NU. Ty sie jarasz Hedziem ja muzykÄ…. Dla mnie muzyka ma być dobra, nie ważne od kogo. | _________________ http://www.facebook.com/BeatDestroyers | | Ostatnio zmieniony przez Rawness 14-08-2013, 15:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | Overbizz, BEBE, Artiks, HardStylerz224, Kogeki, Xearo, UbeX, Fast Finger, Dark Oscillator |
Informacje Do³±czy³: 13 Sty 2012 Wiek: 35 Posty: 2967 (0,56/dzieñ) Piwa: 363 Sk±d: Starachowice  | Wys³any: 14-08-2013, 16:03 | #14
|
| | AntramxDJ napisa³/a: | | HHZ byÅ‚ legendÄ…, jest i bÄ™dzie. |
| _________________
 | |
| |
Podziêkowali: | Artiks, Overbizz, prusio, Whitestyler |
Informacje Do³±czy³: 27 Kwi 2013 Posty: 225 (0,05/dzieñ) Piwa: 39 Sk±d: BiaÅ‚ystok  | Wys³any: 14-08-2013, 16:38 | #15
|
| | Nie jaram sie Headhunterz'em, mowie tylko zeby nie hejtować kogos z powodu swoich upodobań... | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Sty 2012 Wiek: 35 Posty: 2967 (0,56/dzieñ) Piwa: 363 Sk±d: Starachowice  | Wys³any: 14-08-2013, 16:56 | #16
|
| | AntramxDJ napisa³/a: | | mowie tylko zeby nie hejtować |
Żyjemy w wolnym kraju wiec każdy może hejtować kogo chce jak chce i kiedy chce | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Piekarz 14-08-2013, 16:57, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | DJ Mike, Daron37 |
BEBE a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzieñ) Piwa: 416 Sk±d: Radom  | Wys³any: 14-08-2013, 18:02 | #17
|
| AntramxDJ, to dla Ciebie
Rawness, a to dla Ciebie
 | _________________

mój saundklaud | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Kwi 2013 Posty: 225 (0,05/dzieñ) Piwa: 39 Sk±d: BiaÅ‚ystok  | Wys³any: 14-08-2013, 23:12 | #18
|
| | Dobra nie będę sie bawił jak dziecko w te bóle dupy i kłótnie o hejty. Dobranoc. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 15-08-2013, 06:59 | #19
|
| | AntramxDJ napisa³/a: | | Poczekajcie jeszcze rok/dwa/piÄ™c, Zatox, Noisecontrollers, Coone, Frontliner i Bóg wie kto jeszcze bÄ™dÄ… mieli po 500k lajkow na fejsie (jesli nie odejdÄ…) i oni tak samo zacznÄ… być hejtowani bo niby siÄ™ sprzedali. |
Pomijając to ze hhz był gnojony juz w czasach Say My Name, kiedy o globalnym facebooku nikomu sie nawet nie śniło | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Kwi 2007 Wiek: 36 Posty: 1612 (0,23/dzieñ) Piwa: 464 Sk±d: Kraków  | |
| |
 | |
| |