Przesunięty przez: Troi 14-02-2009, 22:05 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 15-02-2009, 14:47 | #251
|
| | racid napisał/a: | Eni: Przezegnac sie najpierw! ... a potem jeszcze raz sie przezegnac | zle bo bylo Przezegnac sie.. a potem caĹy czas sie modlic
dla tych co nie byli a sa ciekawi ile bylo ludu
[ Dodano: 2009-02-15, 14:49 ] koko123, troche nad tym pomysle i napisze co pamietam | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzień) Piwa: 12 Skąd: ChorzĂłw BatoRy  | Wysłany: 15-02-2009, 14:52 | #252
|
| gÄÄÄÄsto! a nawet na sam koniec przy HC nigdy wczesniej w mega tyle ludzi nie widzialem, pumba gral juz tak ostro zeby ludzi wygonic a oni i tak nie chcieli opuscic parkietu hehe niewiele brakowalo do tego zeby musial grac terrorcore czy speedcore (lub jak sie to fachowo nazywa) | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
Bogiel Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzień) Piwa: 20 Skąd: HardstyleLand  | Wysłany: 15-02-2009, 15:08 | #253
|
| | racid napisał/a: | Ja: co to jest gdy ktos ma czerwone uszy Roozi: Flaga Polski |
dobra dajcie mi numer do waszego dilera | _________________

| |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzień) Piwa: 288 Skąd: Siemianowice Ĺl.  | Wysłany: 15-02-2009, 15:24 | #254
|
| imprezka cudowna. oby kaĹźda impreza byĹa taka.
teraz taki komunikat. nie znalazĹ ktoĹ portfela? Kumpela zostawiĹa na balkonie torebkÄ i jak otrzymaĹa jÄ
z powrotem to portfela juĹź w niej nie byĹo. | _________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 15-02-2009, 15:35 | #255
|
| | btw kto te wszystkie kurtki z tej dziupli powyciagal ? ... | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 15-02-2009, 15:37 | #256
|
| | Topao napisał/a: | Sorry, ale czegoĹ nie rozumiem.BÄdzie trance, a później hardcore?Dla mnie to nieporozumienie.Wpierw bÄdÄ
grane jakieĹ tam kawaĹki trancowe, a później moĹźe Angerfist "F*ck Trance"???NiewyobraĹźalne. Z caĹym szacunkiem i bez obrazy, ale... lipa totalna. | hehe podejscie jak u holendra
Bogielnie ma sprawy ogolnie to thao robil bardziej za obsluge na balkonie niz za klubowaicz
co do HS to fajnie, ze nie lecialy zadne headhunterzy itp. secik early elegancki a co do hc to pierwsza polowa do dupy ale pozniej jak zes Pumba zaczal fajnie grac, tos juz musial przyspieszac i konczyc :<
z kawalkami bedzie ciezko | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| | Ostatnio zmieniony przez Thao 15-02-2009, 15:45, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 15-02-2009, 15:42 | #257
|
| | Thao napisał/a: | Topao napisaĹ/a: Sorry, ale czegoĹ nie rozumiem.BÄdzie trance, a później hardcore?Dla mnie to nieporozumienie.Wpierw bÄdÄ
grane jakieĹ tam kawaĹki trancowe, a później moĹźe Angerfist "F*ck Trance"???NiewyobraĹźalne. Z caĹym szacunkiem i bez obrazy, ale... lipa totalna. hehe podejscie jak u holendra |
a jak na Qlimaxie jest ? HT-HS-HC zadna nowosc | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzień) Piwa: 86 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 15-02-2009, 15:44 | #258
|
| A wiec ... zaczynajac od poczatku :
Podobalo mi sie to, ze ochrona sprawdzala dowody przy wejsciu, tak powinno byc na kazdej imprezie !! Dobrze, ze jednak z DefQonem zaĹatwilismy ten balkon, hehe, ludzi bylo tylu w klubie ze biorac loze bysmy chyba siedzieli cala noc bo nie byloby sie gdzie bawic, a tak mielismy balkon przynajmniej Apropo ochrony, ten ochroniarz co pilnowal na samym poczatku balkonu byl bardzo spoko, jednak po jakims czasie zastapil go jakis jego kolega, ktory totalnie olaĹ sprawe pilnowania balkonu ;/ Ci powie, ze pracownicy klubu maja prawo siedziec na balkonie, helloĹ, z jakiej racji my placimy 400 zlotych za balkon, po to zeby ekipa sprzatajaca zajmowala nam cala loze ?!? przynajmniej ten taki najbardziej napakowany co stal kolo wejscia, byl spoko i za kazdym razem gdy przychodzilam z Agacia sie poskarzyc od razu reagowal odpowiednio Jesli chodzi o czesc muzyczna, to w sumie podobalo mi sie bardzo, hs byl dobry co mnie bardzo cieszy a o HC to chyba nie musze nic wiecej mowic, bo logiczne ze sie podobal, i zgadzam sie z poprzednikami, Resq koncowka byla najlepsza Co do konkursu to zal zal zal i jeszcze raz zal.pl !! smiechawe mialam jak nie wiem Dzieki Gug za pana popersa Agaci, Celci i Netyi ;*** Towdi dzieki za konwersacje SchizeQ nmzc Milo bylo w koncu poznac Tricky i Remika i zobaczyc Iwokke Jedyne co mnie bardzo denerwowalo, to juz nawet nie te cale bydlo na dole, chociaz tez bylo wkurzajace ale jeden koles z balkonu, nie wiem jak mu lecialo, Szaman czy cus ;/ ten koles to byla masakra generalnie ;/
Tyle ode mnie, pozdro i do nastepnej | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 15-02-2009, 15:47 | #259
|
| | ROoZi napisał/a: | | Thao napisał/a: | Topao napisaĹ/a: Sorry, ale czegoĹ nie rozumiem.BÄdzie trance, a później hardcore?Dla mnie to nieporozumienie.Wpierw bÄdÄ
grane jakieĹ tam kawaĹki trancowe, a później moĹźe Angerfist "F*ck Trance"???NiewyobraĹźalne. Z caĹym szacunkiem i bez obrazy, ale... lipa totalna. hehe podejscie jak u holendra |
a jak na Qlimaxie jest ? HT-HS-HC zadna nowosc | no tak, ale ja mowie o tej czesci hardcore'owej | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Maj 2007 Wiek: 41 Posty: 57 (0,01/dzień) Piwa: 5 Skąd: MikoĹĂłw  | Wysłany: 15-02-2009, 16:03 | #260
|
| mi sie balety podobaly set eniego mi sie podobal moze dlatego ze reszty nie pamietam :D pamietam tez ze z laskÄ
mnie sepiĹ z fajek ktĂłre odkupiÄ musi :D gdybym mial sie tutaj rozpisac rozpisal bym sie na temat ochrony przeludnienia i orgnizatorĂłw ale po co wwszyscy widzieli porache tego systemu ;/ takze no coment...
PS: Klaudziucha lecz sie na Ĺep :D i niespij nie spij !!! :D
AVE SATAN !!!! | _________________
 | |
| |
 | |
| |