Przesunity przez: Troi 14-02-2009, 22:05 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 05 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 607 (0,09/dzie) Piwa: 79 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 15-02-2009, 14:08 | #241
|
| | SchizeQ napisa/a: | | AgaciA napisa/a: | | dobrze ze mielismy balkon bo cięzko by było;DDD | taa wy chcialyscie brac bodajze 2 loze zamiast balkonu.. | Chyba Ci sie cos pomyliłooo bo Ja nic takiego nie gadałam, wogole na temat lozy, balkonu itp sie nie wypowiadałam ;] :D
Własnie beda sety jakies ?najlepiej HC !! | _________________ Because we are the HARDCORE HOOLIGANS !!!! | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 19 Sie 2008 Wiek: 41 Posty: 5 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Tauzen boy  | Wysany: 15-02-2009, 14:11 | #242
|
| nie spodziewałem sie az tak dobrej imprezy:) na szczescie nie bylo wystroju typowo walentynkowego, serduszka, kwiatki itp cuda.
Muzycznie to z mojej strony slowa uznania dla Enigmato za ten old school na koncu ku rwa kiedy ja ostatni raz slyszalem na zywo Sky high Zanego ?? a stary styl Issaca w All over in the world i Backstage????????? tego sie nie spodziewalem przed impreza a pozytywnie mnie zaskoczylo :-) przy Hardcore to chwilami czulem sie jak na Toxicatorze, caly parkiet sie bawi | _________________ ---Move your body, relax your soul--- | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzie) Piwa: 634 Skd: Myślenice  | Wysany: 15-02-2009, 14:16 | #243
|
| Ja na wstepnie napisze tak ... Łoooo kurw.... spodziewalismy sie duzo ludzi ale nie az tyle tam bylo wiecej ludzi niz na nie jednym MoHu ... masakra - ale to dobrze wrozy na nastepne Hard imprezy ;-)
Impreza jak najbardziej dla mnie udana i cudowna Ten konkurs to jakas porazka tylko teraz pytanie jak go zorganizowac wsrod 800 osob ? no ale coz ... nastepnym razem trzeba inaczej to wykombinowac i naprawde ujowo ze tak wyszlo szczegolnie dla Enigmato
Dzieki wszystkim za wytrzymanie do konca (musialem zagrac az tak szybko ze nie w mojim stylu, zeby wygonic ludzi z klubu juz... i tak z 1h sie 1:30h HC zrobilo ). Mam nadzieje ze Oldschool HS set versus z Racidem (taki maly iberaszung ze wpadl ) sie wam podowal, postanowilismy zagrac najbardziej znane hity z MoHow w piramidzie, zeby przypomniec stare dobre czasy i ten "prawdziwy" HS
| SpydA napisa/a: | | beda sety ? |
niestety nie ... sie nagraly z duzym harczeniem ze ledwo co slychac jedynie beda tracklisty ... z HC sie jakies 25min przed koncem mp3 rozladowalo wiec koncowki tracklisty z HC nie bedzie
| --Wiensi-- napisa/a: | nie spodziewałem sie az tak dobrej imprezy:) na szczescie nie bylo wystroju typowo walentynkowego, serduszka, kwiatki itp cuda.
Muzycznie to z mojej strony slowa uznania dla Enigmato za ten old school na koncu ku rwa kiedy ja ostatni raz slyszalem na zywo Sky high Zanego ?? a stary styl Issaca w All over in the world i Backstage????????? tego sie nie spodziewalem przed impreza a pozytywnie mnie zaskoczylo :-) przy Hardcore to chwilami czulem sie jak na Toxicatorze, caly parkiet sie bawi |
to nie enigmato a ja z Racidem te hity gralismy | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzie) Piwa: 6 Skd: R-Śl / Schiedam  | Wysany: 15-02-2009, 14:19 | #244
|
| | Resq napisa/a: | wiec koncowki tracklisty z HC nie bedzie |
uuu to nie dobrze bo właśnie ta końcówka była najlepsza heh | _________________ Są bohaterowie, są superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 15-02-2009, 14:21 | #245
|
| ja mniej wiecej pamietam co grałes na koncu, Thao tez cos bedzie pamietał wiec pomozemy jak ktos czego szuka | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Doczya: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzie) Piwa: 342 Skd: KatowicE  | Wysany: 15-02-2009, 14:22 | #246
|
| ha ha! etraz ja
ogolnie az dziw ze udalo mi sie dotrzec na ta impreze muzycznie bardzo godnie :-) i o dziwo!! ani raz nie lecialo project one!! ;O :mrgreen: niestety kiedy zaczal sie hardcore musialam zbijac ale i tak bardzo mi sie podobalo dziekuje Beboczki za impreze bo byla bardzo zacna buziaki dla tych z ktorymi moglam troszke poklachac i ogolnie do nastepnej Pupyyy :mrgreen: PS: co do ludzi! ła ła łi łał!! skad ich sie tyle wzielo to nie wiem na szczescie byl balkon gdzie w spokoju mozna bylo posiedziec i potaniac jeszcze raz dzieki z impreze :mrgreen: ** | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 15-02-2009, 14:23 | #247
|
| | SchizeQ napisa/a: | ja mniej wiecej pamietam co grałes na koncu, Thao tez cos bedzie pamietał wiec pomozemy jak ktos czego szuka |
a mógłbyś tutaj rzucić jakieś tytuły z końcóweczki, bo jestem ciekaw co tam na koniec grało ? | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Bogiel Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzie) Piwa: 20 Skd: HardstyleLand  | Wysany: 15-02-2009, 14:25 | #248
|
| Booże no ku**wa zajebiście set Raidlsów to masakra !! piękny ! myślałem że mnie z butów wyj***e Trochę za dużo ludzi, ale dało rade Pozdro dla Ekipy z Zabrza i sośnicy i HF Thao dzięki za latarke !! | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Doczya: 07 Mar 2008 Wiek: 36 Posty: 33 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 15-02-2009, 14:26 | #249
|
| Imprezka jak najbardziej udana, muzycznie jak najbardziej mi sie podobało. Minus tego ze bylo tak duzo ludzi i nie bylo szans sie pobawic na parkiecie ;/ Pozatym fajnie bylo znow was wszystkich zobaczyc i pogadac z niektorymi Pzdr i do nastepnej | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzie) Piwa: 12 Skd: Chorzów BatoRy  | Wysany: 15-02-2009, 14:42 | #250
|
| no to teraz ja ....
zaczne od tego, ze wogole mialo mnie tam nie byc, bo mialem grac w red music no ale z pewnych powodow nie doszlo to do skutku i wracajac do domu ok polnocy postanowilem ze moze wybiore sie do mega odreagowac po naprawde ciezkim dniu
przyjechalem, jak weszlem do klubu to po prostu zSZOKowala mnie liczba ludzi spodziewalem sie kameralnej imprezy a ty tyle ludu, ze chyba 10min sie przeciskalem przez tlum zeby wejsc na DJke
postanowilismy z ResQ zagrac VS'a z "hitow" z piramidy i wyszlo nam to dokladnie tak jak chcielismy same krysztalowe perly eHSu, a ludziom tez sie podobalo z tego co widzielismy
i taki dialog z enim odnosnie sprzetu Ja: Eni! jak z tego grac? Eni: Przezegnac sie najpierw! ... a potem jeszcze raz sie przezegnac
a pozniej w drodze powrotnej kolejne haselka typu Ja: co to jest gdy ktos ma czerwone uszy Roozi: Flaga Polski :mrgreen:
z minusow to to, co napisal Eni no i naprawde nie gra sie fajnie jak ktos skacze kolo ciebie, macha ci rekami przed nosem i bawi sie mikserem gdy grasz i robi to dalej pomimo upomnien (mysle ze ta osoba wie, ze do niej kieruje te slowa)
Podsumowywujac impreza super! chyba dawno takiej nie bylo i podziekowania dla ResQ i szefa klubu za "szybki montaz" | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
| |