Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: a4, discoplex, hardstyle, night, vol

Przesuniêty przez: Thao
18-04-2009, 12:18
Hardstyle Night Vol. 7 @ Discoplex A4
Autor Wiadomo¶æ
krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Do³±czy³: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Sk±d: Rotterdam

Wys³any: 18-04-2009, 14:49    #481

takze tego caly wyjazd bardzo udany, poczawszy od b4 skonczywszy na spokojnej podrozy powrotnej =) klub zostawil bardzo dobre wrazenie, towarzystwo dopisalo, piekny secik Zanego wiec coz wiecej chciec =) no moze troche HC nie zachwycil, ale to z przyzwyczajenia po pieknych setach ResQ =) jesli bedzie jeszcze kiedys organizowany busik na podobnych zasadach to mysle ze chetnie sie przejade tam znow =)
i wielkie podziekowania dla organizatorow busa i salki!!
pozdrooo i do nastepnej

Dela 
Hardtrance god

Informacje
Do³±czy³: 13 Sie 2008
Piwa: 25
Sk±d: Katowice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 18-04-2009, 15:08    #482

dobra, to teraz moja kolej :)

Zaczynając od b4 - tutaj średni początek. Umawialiśmy się na MKT o godzinie 17... Oczywiście jako że Dela miał najbliżej, to pojawił się tampierwszy... Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że po 35 minutach (!) pojawiła się pierwsza osoba. Że nie wspomnę o tym, że jakoś dziwnym trafem reszta ludzi nagle znalazł siępod Rulą :| . Ale to chyba jedyny minus tego dnia ;)
Potem Potem na placu Anrzzzzejea miałem okazję poznać kilka osób z tego wirtualnego świata - w tym naszą szefową :P - które chciałem przy okazji pozdrowić :girlhaha:
W busie jak o w busie, posiedzieliśmy, pośmialiśmy się itp. itd.
Zajechaliśmy pod klub, przy którym stała dupna palma, poczułem się prawie jak w Miami :lol:
Klub wywar na mnie bardzo pozytywnewrażenie - duża salka bardo fajnie (a tak właściwie - zajebiście !) oświetlona i nagłośniona. Profeska jeśłi chodzi o oprawę audiowizualną. Jedynym minusem był strasznie klejący się do butów parkiet - ale to pewnie przez to że ktoś coś wylał na podłogę.

SchizeQ napisa³/a:
Mniej wiecej w tym momencie nadszedł Jojo i powiedzial ze mozemy wbijac za konsole bo nawet mamy oficjalne pozwolenie szefa

i za to chciałem podziękować i Jojowi, który to załatwił i Schizowi który na ostatnią chwilę poinformował mnie o tym fakcie - co przesądziło o moim BYĆ na tej bibie ;)

Mam nadzieję że podobało się Wam nasze granie, pomimo błędów na początku naszgo grania ;) Piszę na początku, bo potem rozkręciliśmy się masakrycznie - czego zasługą były głównie płytki z HS Eniego :dj: Współpraca ze Schizem na DJce układała się bardzo dobrze, pod koniec tak wczuliśmy się w granie, że ładne kozactwa tam odchodziły momentami :D (Here Come The Drums !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: :dance1: ). Aha, no i Koko - dzięki za wspaniałego live z beatboxem w tle, hehehe :D

Co do gwiazd imprezy -przyznam się szczerze, że nie wiem czy spędziłem 2 minuty na live akcie ;) Na Zanym byłem pewne z pół godziny (początek występu) podobało mi się, ale nie rozruszało mnie jakoś specjalnie...

Dalej na chwilę obecną nie chce mi się nic pisać. Straciłęm wenę :D Później dopiszę rzeczy których nie zamieściłem w powyższej recenzji ;)

FurY 
Hardstyle Freak

Informacje
Do³±czy³: 03 Kwi 2007
Piwa: 0
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 18-04-2009, 15:40    #483

Mnie się nie chce pisać tej zasranej recki ;P było po prostu przezak*rwiście! Set HS Zany'ego był ok. Live act zmiażdżył mi mózg! :crazy: :crazy: :crazy: :yeah: :yeah: :yeah: ...

No i później... set HC Zany'ego... nie no, zajebie sk*rwiela normalnie. Myślałem, że po Donkeyach sobie zejdę z parkietu ochłonąć trochę, a on tak doj*bał do pieca :yeah: po Gas met die zoi musiałem zejść, bo serce nie wytrzymało :)

W każdym razie wybawiłem się i jestem bardzo zadowolony z takiego ich występu :)

Nie wziąłem ze sobą dużo kasy, żeby nie przej*bać i teraz pluję sobie w brodę, bo nie starczyło mi na koszulkę Zany'ego ;( musiałem zadowolić się frotką na nadgarstek...

Anyway...impreza dla mnie pod każdym względem była zajebista, no może za wyjątkiem tego, że moja Madzia źle się czuła, ale to aspekt z poza samej imprezy.

Dzięki wszystkim za bibe i dozo na ALPHA TWINS :dance:

EDIT

koko, kosiłeś beatbox'em! :D respect :!:

primeczq 

Informacje
Do³±czy³a: 31 Gru 2007
Piwa: 86
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 18-04-2009, 15:44    #484

ja sie tez nie bede zbytnio rozpisywac ...
impreza byla przekozacka xD
wybawilam sie jak nie wiem :D

dla mnie nie bylo zadnych minusow, od strony muzycznej po organizacyjna wszystko na duzy plus :D
na poczatku tak bardzo mi sie spodobalo jak grali chlopacy na naszej sali, ze az tam chcialam zostac i sie bawic haha :D

Miło było zobaczyc Wasze mordki i dozoba w mega :) :*

MoDa 

Informacje
Do³±czy³a: 13 Lis 2007
Piwa: 0
Sk±d: Orzesze

Wys³any: 18-04-2009, 16:00    #485

No to ja też moze coś napisze.. :)
niedawno wstaliśmy więc jeszcze jestem z leksza nietomna.. :)

A więc na początku trochu pobłądziliśmy, ale dotarliśmy na czas na całe szczęście. W Kato trochę szoku w busie, ale kierowca powiedział że byliście zajebiści i wszystko jest w najlepszym porządku bo i posprzątane i niema żadnych zastrzeżen co do zachowania.. W klubie wszystko odbywało się elegancko, kontakt z managerem świetny, ochrona też działała na 5+ (nie wpuscili nikogo bez opaski na salę), barmanki i kelnerki bardzo przyjemne więc jeśli chodzi o sprawy 'klubowe' wzorowo...

Teraz dalej.. Ekipa! MIAŻDŻĄCA :D Zobaczyć naje****go Czikena - bezcenne! Heheheh ogółem musze przyznać że wszyscy bawili się iście zajebiscie.. Schiz & Dela dali zajebisty popis za konsolą (pozniej wrzuce foty) No i w końcu mogliśmy sobie wszyscy pogadać :) Ciesze się że mogłam poznać tych których jeszcze nie miałam okazji poznać (Dela, M, Cip Cip Cziken, ZieloneQ, Becia, NOISY!!!, i ta kurwa wredna Sikor co mnie gonił po parkiecie!, koko!, Stonka i wszyscy Ci których nie wymieniłam :piwo: ) Nooo i dalej... dalej... dalej to już było tylko coraz lepiej...

Teraz co do muzy...
hardcorekurwakurwy! xD Przeeeeee zajebiście.. Zany zmiażdzył mnie na maksa! aż nie chciało się schodzić z pakietu! Nie mówiąc juz o Donkey Rollers..! No cudddddddddnie poprostu cudnie.. Zagrali mój kochany Followers <3 i Voice of... Hardcore w wykonaniu Zanego był przecudny! dawno tak dobrze nie bawiłam się przy takiej muzie no i juz na sam koniec nogi odmówiły mi posłuszeństwa, ale dotrwałam do końca.. :) Masa zajebistych tracków nie będe tego wymieniać bo jak zaczne to mi braknie znaków :P

Ogółem cała impreza na zajebisty pierdolny +! Klub na 10, ekipa na 10, muza na 10 więc nie mogło być źle!

Dzięki jeszcze raz wszystkim za zajebisty wieczór ;*

P.S. Fajnie było poznać ludzi od was z forum.. Netya fajnie się gadało i tak jak gadałyśmy "jest ok" :)
A co do busa to już pisałam chyba gdzieś wyżej że kierowca był z was dumny :) jak zadzwonilismy to powiedział że nie było zadnych problemów, śmieci i niczego zniszczonego więc myślę że następnym razem wiadomo skąd brać busika.. :)

asik 

Informacje
Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007
Piwa: 254
Sk±d: SR

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 18-04-2009, 16:07    #486

djdanto, nie wiedzialam ze jedziecie :(

maly 
aka. m4h

Informacje
Do³±czy³: 31 Lip 2007
Piwa: 582
Sk±d: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 18-04-2009, 16:07    #487

Impreza przecudowna jednym słowem. _O_
Czas na małą recke. :D

Więc tak, na początku to był b4. :D Świetna atmosfera nam towarzyszyła ;) , co prawda plan z b4rowaniem w parku nie wypalił i trafiliśmy w końcu pod rułe, ale i tak było zaje*iście. :D Pozdro dla ekipy z b4'a. :D
Wejście do klubu przebiegło bez żadnych problemów. W tej naszej sali chłopaki ładnie grali i wkręcali nas dobrym trensikiem. :D To na duży plus. ;)
Co do setów:
Na Sky'u nie byłem, choć z początku byłem na jakimś secie i ten ktoś zagrał jakiś wałek z lyrics: "Jest jedna rzecz dla której warto żyć, hardstyle i nie zmienia się nic". :blink: Później jeszcze było Memento od Brenana (nie wiem czy to Sky, czy A4 wtedy grał/li), więc zwątpiłem i poszedłem na naszą salke, bo na niej nasi Dj'e lepiej grali. : P

Ale to nic. :P Bo w końcu przyszedł czas na Zany'ego. _O_ Jak dla mnie secik cudeńko, poleciało trochę starszych kawałków, a końcówka była wręcz miodna. :) Jak usłyszałem tylko Octavius Augustus musiałem wycisnąć z siebie wszystko. _O_ I zaraz potem Wilde Gullie Bass, masakra totalna, ale takiej końcówki się spodziewałem na koniec (seta HS'owego) od Zany'ego. _O_
I później przyszedł czas na Donkey Rollers. ;D To było coś niesamowitego. :olaboga: Starsze kawałki jak nie trudno się domyślić miażdżyły Discoplex doszczętnie. :D Jak to po prostu usłyszałem na żywo byłem w 7 niebie. : D W dodatku zaszczycili nas 2 nowymi wałkami, no niezłe, niezłe, szczególnie ten drugi - kur*a wał świetny. _O_ DV8 pięknie nakręcał. :D Respekt dla niego. :D Browarki elegancko walił i się trzymał nieźle choć jak na niego patrzyłem to ładnie wstawiony już był, ale nadal dawał rade. :P Zany jako MC też świetnie. :D Niezłe z nich świry. ;D

Ale Hardkorowy set Zany'ego to było coś genialnego. ]:D Shadowlands Anthem w nowym remixie - cudeńko - "Ok party people this is Hardcore power". :D Odlatywałem wtedy dosłownie. :D Gas Met Die Zooi później też miazga. _O_
Tekst później przy barze Mariana do mnie, że Zany'ego za to powinni ozłocić ;D +1000 -M-. :D

Niestety już po tych setach byłem maksymalnie wyczerpany, bo od początku HS'owego seta Znanego do końca HC'owego i w przerwie na Osły cały czas taniałem. :D Więc na Eni'ego secie odpoczywałem, lecz na końcówke (jakieś 4 kawałki przed) poszedłem na sale i całkiem konkretnie grał. Hasta La Pasta, wałek Sonar'a, Stampuhh, no szkoda, że nie dałem rady być od początku, bo pewnie było równie konkretnie. :)

Ostatni Hardcore'owy set jakoś średnio mi podszedł. Co prawda mój ulubiony wałek: Nico & Tetta - Untouchables poleciał, co mnie bardzo ucieszyło lecz jakieś wolne tempo na nim było i brzmiał dziwnie. Później troche eHC za którym zbytnio nie przepadam, ale bawiłem się i całkiem nieźle było. :)

Organizacja była dobra itp. itd. :P
Naświetle, nagłośnienie też bardzo dobre, ogólnie klubik świetny. :)

Szkoda mi było tylko jak się dowiedziałem, że sprzedawane były te gadżety, których zresztą nie kupiłem. :<<: Bo za późno się dowiedziałem, a i szkoda że nie było tego gdzieś w bardziej widocznym miejscu. :/ Może ktoś zrobił jakiś zapas frotek i mógłby sprzedać 1-2? :D
Pozdrowienia dla wszystkich których poznałem (a troche ich było), z którymi zamieniłem więcej słów i mniej. : P Z którymi się bawiłem itd. itd. :D

Celcia 
Hardcore <3

Informacje
Do³±czy³a: 18 Lut 2008
Piwa: 2

Wys³any: 18-04-2009, 16:34    #488

dobra.... postaram sie tak nie rozpisac xP
wiec szybko: transport, sala, organizacja, ochrona na biiiig plus!
a sie zastanawiałam czy z pilnowaniem sali nie bedzie tak jak z balkonem w mega wiec sie miło zaskoczyłam... sala generalnie bardzo fajna ale stwierdziłam ze jednak wolałabym loze kajs koło parkietu... nie chce mi sie tłumaczyc dlaczego i nadal uwazam, ze sala jest super ale.. no dobra mniejsza... ;p
jesli o sety chodzi... pewnie nikogo nie zaskocze jak napisze.... ZANYYYYY! łaaaaaaaa! omg! juz nie pamietam kiedy sie tak do HSu bawiłam! to było cos pieknego! grał tak jakbym mu sama trackliste ułozyła! umarłam po prostu! a jak octavius augustus usłyszałam to myslałam, ze odlece ;D potem DR - teeez zajo set i tez przetaniany cały...
ale zniszczyło mnie pytanie pewnej osoby w połowie ich seta: ''kiedy ci donkeysi w koncu wejda?!'' hua hua ;D ale bede taka dobra i nie napisze kto był taki zdolny xP (:*)
potem Zany grał HC tez super ale to juz nie była ''moja tracklista'' (xD) tak jak w przypadku HSu, ale bardzo mi sie podobało... no a potem to juz sił nie było takze tylko chwile posłuchałam Eniego i poszłam se siednac (no dobra, kimnac xDDD)

dobra konczyc trzeba, miałam sie nie rozpisywac ;p
Impreze zaliczam do udanych i oby wiecej takich :)
Dziekuje towarzystwu za konwersacje, tanianie i wszyyyyystko w ogole! :*
Do nastepnej! :)
edit:
ahaa! miałam jeszcze dodac, ze bardzo miło było poznac troszke osob ;)
niestety nie jestem w stanie ich wymienic oczywiscie ;D
pozdroo

AgaciA 
Industrial <3

Informacje
Do³±czy³a: 05 Sty 2008
Piwa: 79

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 18-04-2009, 17:20    #489

Ja sie rozpisywać nie będe .. bo nawet Mi sie nie chce zbytnio .:D
Co tu dużo pisac .. SUPER, SUPER I JESZCZE RAZ SUPER ! Imprezka pierwsza klasa;)
Set Zanego i DR MIODZIOOOOOO :) , jedynie HC na samym końcu Mi zbytno nie podszedł .. ale to sie wytnie :D :D
Generalnie same plusyyyy :D
Dzięki wszystkim i do następnej :D :D :*

abdul 

Informacje
Do³±czy³: 25 Pa¼ 2007
Piwa: 3
Sk±d: Vlaardingen NL

Wys³any: 18-04-2009, 17:24    #490

Co tu duzo pisac było ZAJEBISCIE :-D :-D
Jedna z najlepszych imprez HSN w A4 :-D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 24286
Odpowiedzi: 576
Odwiedzin z google: 7057
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: