Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: a4, discoplex, hardstyle, night, vol

Przesunity przez: Thao
18-04-2009, 12:18
Hardstyle Night Vol. 7 @ Discoplex A4
Autor Wiadomo
RokiCor 
DEFQON.1

Informacje
Doczy: 04 Lut 2009
Piwa: 119
Skd: Kędzierzyn-Koźle

Wysany: 18-04-2009, 12:17    #471

Impra no po prostu zajebista w kosmos. Jakiś zapisów filmowych się porobiło więc wkrótce zrobi się jakiś montaż i film się wrzuci na youtube.

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Doczy: 14 Lip 2007
Piwa: 392
Skd: Ruda Śląska /Ruda 1

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 18-04-2009, 12:31    #472

moj pierwszy wyjazd do tego klubu i cos niesamowitego klub jest zajebiaszczy praktycznie pod kazdym wzgledem nagłosnienie ,oswietlenie ,ochrona zajebista, miła i nie szaleje tak jak w niepowiem gdzie :p , sluzby porzadkowe tez dzialaja idealnie szklanka pusta na stole minuta i juz szklanki nie ma ! w tym klubie widze same pozytywy no jeden minus dla mnie ze zimno jest i przeciag z ktorym ja przegralem i sie nie pobawiłem !

RokiCor 
DEFQON.1

Informacje
Doczy: 04 Lut 2009
Piwa: 119
Skd: Kędzierzyn-Koźle

Wysany: 18-04-2009, 12:46    #473

Ee , tam. Zimno to tam jest tylko jak wejdziesz na początku samego otwarcia ale przez lato od samego początku jest ciepło.

hardstylerz 
music producer

Informacje
Doczy: 19 Pa 2007
Piwa: 0
Skd: Ruda Śląska

Wysany: 18-04-2009, 13:12    #474

Impreza udana pod każdym względem brak słów mi żeby to opisac co tam się działo ;-) dziękuję wszystkim za udaną imprezę i do następnego ;-) ;-) ....

Slideout 
HARDSTYLE

Informacje
Doczy: 14 Kwi 2009
Piwa: 0
Skd: Biała

Wysany: 18-04-2009, 13:37    #475

Impreza jednym slowem mowiac wypas...;)

djdanto 
Dj Danto

Informacje
Doczy: 13 Sie 2007
Piwa: 13
Skd: Krzyżanowice

Wysany: 18-04-2009, 13:45    #476

asik napisa/a:
zazdroszcze tym co jada! ;( ide sie potaczyc na jakas zwykla dyske ;(

Asik trzeba było dać mi znać to byśmy Cie wzieli po drodze.Mieliśmy 2 miejsca wolne w aucie a kierowca był z Wodzia.

remik09 

Informacje
Doczy: 27 Gru 2007
Piwa: 228
Skd: Ruda Slaska

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 18-04-2009, 13:54    #477

Łosiu napisa/a:
sluzby porzadkowe tez dzialaja idealnie szklanka pusta na stole minuta i juz szklanki nie ma !

w sumie z tym to przesadzili, wszystko ze stołu brali, pół paczki fajek zostawiłem i tez mi je wzięli ale co tam ;) poszedłem potańczyć i znalazłem całą :D

więc nawet to chyba mają opracowane, taki system rekompensaty :D

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 18-04-2009, 14:13    #478

No to czas na moją recke pewnie bedzie w ci*l długa.. :D

na początku był oczywiscie before.. tak niedogadana sprawa ze szkoda gadac, czesc byla na zyrafie czesc na mkt a czesc pod rułą :| Kolejna sprawa - 2 monopolowe w centrum Katowic i żeby leśnego dzbana nie było to jest hańba :/ a w jednym żeby bylo lepiej najtansze wino 9,80 :o co ja niby taki bogaty jestem ? xD

W busie jakos poleciało, troche smiechu (wiecie jak Kaczynskiemu zakladaja krawat? :D ) troche przesadnej obscenicznosci (wylatuje 20 chopa z busa i leją na płot a 20m obok jest kibel :D ).

Po przyjezdzie zadnych problemów po za kolesiem któremu chyba w zyciu nic nie pasuje i od razu chcial sie klocic ale ze ja jestem cwaniak to sie nie dalem (ten co powiedzial ze niby mamy 15 miejsc a chodzilo o 15 cateringów :| ) XD
Potem pare sprawa organizacyjnych z teamem odnosnie rozwoju forum itp. mysle ze bedziecie wszyscy zadowoleni nadchodzacymi zmianami i ulepszeniami bo troche sie tego szykuje :) Kielonek(wlasciwie to szklaneczka xD ) pysznej wódki mietowej no i mozemy sie bawic :P "Pani zostawi te puste szklanki.. my.. robimy sobie z nimi zdjęcia :) "
Mniej wiecej w tym momencie nadszedł Jojo i powiedzial ze mozemy wbijac za konsole bo nawet mamy oficjalne pozwolenie szefa(mamy nadzieje ze niespodzianka sie podobala) :) Nastawilismy sie z Dela ze bedziemy grac u nas trance jako odskocznie do głownej sali dlatego ja nagralem tylko trance i jedna plytke Ht a Dela tez tylko Ht.. potem udalo sie wysepić od Eniego 3 plytki z HSem (Eni jesli to czytasz to plytki dam Ci w Krk 16.05 :* ) no i troche pogralismy Hsu - nie miejcie pretensji ze gralismy np Kingdom bo ciezko bylo byc wybrednym majac ok 30 tracków w dodatku bez tracklisty do płytek :) Gdzies tam po drodze walnelismy jeszcze mały live act xD Koko udzielił beatboxu my z Delą decki i wokale i swietnie xD nawet udalo sie wplesc ' live jingle' "hardstyle.pl radio" mowione przez Afganskiego terroryste z Bagdadu aka MC SchizeQ xDDDD Im dluzej gralismy tym bardziej czulismy sie w swoim żywiole bo udawalo nam sie robic coraz wiekawsze rzeczy :P Ogólnie przez DJke przewineli sie jeszcze Skydriver, ResQ i Eres(bedziesz chcial to Cie jeszcze keidys poucze xD ) :dj:

Na main'ie bylem tylko jakies 30 minut na Zanym, zaczal od Bleeding for costam wiadomo ocb :P ale potem ładnie do**bał np Evolution :) Była opcja kupienia pamiątek:
Koszulka - 50zl
Fortka - 10zl
Plytka - 40zl
Czapka - 40zl

Froteczki 2 kupilem jedna juz powedrowala do Huciapa :)

Teraz co do ekipy.. Fajnie bylo zobaczyc pare mordek ale mialbym pare słow odnosnie niektorych no ale jako ze to byl ogolnopolski zlot blablabla to sie nie odzywałem ;] Tu tez kolejna sprawa, fajnie jakby sie niektorzy nie wpier**lali mi i Deli bo troche psuło nam to zabawe i humor :) Miniol i jego scratche ftw - fajne utrudnianie mi przejsc :D

Światła i ogolne wrazenie klubu nie musze pisac bo bylem tam 2 raz, podoba mi sie tam :) Ale pierwszy raz mialem okazje byc w restauracji i jestem milo zaskoczony, najadlem sie burgerem za 4zł :)

Organizacyjnie - ochrona, kelnerki itd swietnie.. az do zakonczenia imprezy kiedy nasza sala skonczyla byt w dziwnych okolicznosciach no ale cóz :)

Powrót nie wiem bo spałem, obudzilem sie na bezryju :D Ale zniszczylo mnie to ze Gug jeszcze byl w stanie isc na after na litra :O zreszta.. nie takie rzeczy sie robilo xD

Tak jak obiecalem Zielonemu - bylem wczoraj trzezwy, bo nei mielismy wczesniej okazji zobaczyc sie w stanie trzezwym :D jednakze mialem ochote sie na**bac tylko nei umialem sie za to zabrac :P

To mneij wiecej na tyle, potem jeszcze cos pewnie dopisze do postów innych :)
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 20-04-2009, 10:27, w caoci zmieniany 2 razy  

MotyleeeQ 
Only 4 V.I.P

Informacje
Doczya: 04 Lip 2007
Piwa: 55
Skd: Mysłowice

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 18-04-2009, 14:31    #479

A ja nie będe sie tak rozpisywać.
Wszystko mi się podobało :-) impreza idealna. Dziekuje za miłe towarzystwo i spędzenie czasu :-D do następnej

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Doczy: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Skd: Zabrze

Wysany: 18-04-2009, 14:39    #480

Ale bylo Zajefajnie ! ;>

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 24289
Odpowiedzi: 576
Odwiedzin z google: 7057
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: