Przesunity przez: Thao 18-04-2009, 12:18 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzie) Piwa: 119 Skd: Kędzierzyn-Koźle  | Wysany: 18-04-2009, 12:17 | #471
|
| | Impra no po prostu zajebista w kosmos. Jakiś zapisów filmowych się porobiło więc wkrótce zrobi się jakiś montaż i film się wrzuci na youtube. | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 18-04-2009, 12:31 | #472
|
| | moj pierwszy wyjazd do tego klubu i cos niesamowitego klub jest zajebiaszczy praktycznie pod kazdym wzgledem nagłosnienie ,oswietlenie ,ochrona zajebista, miła i nie szaleje tak jak w niepowiem gdzie :p , sluzby porzadkowe tez dzialaja idealnie szklanka pusta na stole minuta i juz szklanki nie ma ! w tym klubie widze same pozytywy no jeden minus dla mnie ze zimno jest i przeciag z ktorym ja przegralem i sie nie pobawiłem ! | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzie) Piwa: 119 Skd: Kędzierzyn-Koźle  | Wysany: 18-04-2009, 12:46 | #473
|
| | Ee , tam. Zimno to tam jest tylko jak wejdziesz na początku samego otwarcia ale przez lato od samego początku jest ciepło. | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
hardstylerz music producer

Informacje Doczy: 19 Pa 2007 Wiek: 38 Posty: 162 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 18-04-2009, 13:12 | #474
|
| | Impreza udana pod każdym względem brak słów mi żeby to opisac co tam się działo ;-) dziękuję wszystkim za udaną imprezę i do następnego ;-) ;-) .... | _________________ Only Hardcore Music !!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Kwi 2009 Wiek: 34 Posty: 41 (0,01/dzie) Piwa: 0 Skd: Biała  | Wysany: 18-04-2009, 13:37 | #475
|
| | Impreza jednym slowem mowiac wypas...;) | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 13 Sie 2007 Wiek: 39 Posty: 139 (0,02/dzie) Piwa: 13 Skd: Krzyżanowice  | Wysany: 18-04-2009, 13:45 | #476
|
| | asik napisa/a: | zazdroszcze tym co jada! ide sie potaczyc na jakas zwykla dyske |
Asik trzeba było dać mi znać to byśmy Cie wzieli po drodze.Mieliśmy 2 miejsca wolne w aucie a kierowca był z Wodzia. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzie) Piwa: 228 Skd: Ruda Slaska  | Wysany: 18-04-2009, 13:54 | #477
|
| | Łosiu napisa/a: | | sluzby porzadkowe tez dzialaja idealnie szklanka pusta na stole minuta i juz szklanki nie ma ! |
w sumie z tym to przesadzili, wszystko ze stołu brali, pół paczki fajek zostawiłem i tez mi je wzięli ale co tam poszedłem potańczyć i znalazłem całą
więc nawet to chyba mają opracowane, taki system rekompensaty | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 18-04-2009, 14:13 | #478
|
| No to czas na moją recke pewnie bedzie w ci*l długa..
na początku był oczywiscie before.. tak niedogadana sprawa ze szkoda gadac, czesc byla na zyrafie czesc na mkt a czesc pod rułą Kolejna sprawa - 2 monopolowe w centrum Katowic i żeby leśnego dzbana nie było to jest hańba a w jednym żeby bylo lepiej najtansze wino 9,80 co ja niby taki bogaty jestem ?
W busie jakos poleciało, troche smiechu (wiecie jak Kaczynskiemu zakladaja krawat? ) troche przesadnej obscenicznosci (wylatuje 20 chopa z busa i leją na płot a 20m obok jest kibel ).
Po przyjezdzie zadnych problemów po za kolesiem któremu chyba w zyciu nic nie pasuje i od razu chcial sie klocic ale ze ja jestem cwaniak to sie nie dalem (ten co powiedzial ze niby mamy 15 miejsc a chodzilo o 15 cateringów ) XD Potem pare sprawa organizacyjnych z teamem odnosnie rozwoju forum itp. mysle ze bedziecie wszyscy zadowoleni nadchodzacymi zmianami i ulepszeniami bo troche sie tego szykuje Kielonek(wlasciwie to szklaneczka ) pysznej wódki mietowej no i mozemy sie bawic "Pani zostawi te puste szklanki.. my.. robimy sobie z nimi zdjęcia " Mniej wiecej w tym momencie nadszedł Jojo i powiedzial ze mozemy wbijac za konsole bo nawet mamy oficjalne pozwolenie szefa(mamy nadzieje ze niespodzianka sie podobala) Nastawilismy sie z Dela ze bedziemy grac u nas trance jako odskocznie do głownej sali dlatego ja nagralem tylko trance i jedna plytke Ht a Dela tez tylko Ht.. potem udalo sie wysepić od Eniego 3 plytki z HSem (Eni jesli to czytasz to plytki dam Ci w Krk 16.05 ) no i troche pogralismy Hsu - nie miejcie pretensji ze gralismy np Kingdom bo ciezko bylo byc wybrednym majac ok 30 tracków w dodatku bez tracklisty do płytek Gdzies tam po drodze walnelismy jeszcze mały live act Koko udzielił beatboxu my z Delą decki i wokale i swietnie nawet udalo sie wplesc ' live jingle' "hardstyle.pl radio" mowione przez Afganskiego terroryste z Bagdadu aka MC SchizeQ xDDDD Im dluzej gralismy tym bardziej czulismy sie w swoim żywiole bo udawalo nam sie robic coraz wiekawsze rzeczy Ogólnie przez DJke przewineli sie jeszcze Skydriver, ResQ i Eres(bedziesz chcial to Cie jeszcze keidys poucze ) :dj:
Na main'ie bylem tylko jakies 30 minut na Zanym, zaczal od Bleeding for costam wiadomo ocb ale potem ładnie do**bał np Evolution Była opcja kupienia pamiątek: Koszulka - 50zl Fortka - 10zl Plytka - 40zl Czapka - 40zl
Froteczki 2 kupilem jedna juz powedrowala do Huciapa
Teraz co do ekipy.. Fajnie bylo zobaczyc pare mordek ale mialbym pare słow odnosnie niektorych no ale jako ze to byl ogolnopolski zlot blablabla to sie nie odzywałem ;] Tu tez kolejna sprawa, fajnie jakby sie niektorzy nie wpier**lali mi i Deli bo troche psuło nam to zabawe i humor Miniol i jego scratche ftw - fajne utrudnianie mi przejsc
Światła i ogolne wrazenie klubu nie musze pisac bo bylem tam 2 raz, podoba mi sie tam Ale pierwszy raz mialem okazje byc w restauracji i jestem milo zaskoczony, najadlem sie burgerem za 4zł
Organizacyjnie - ochrona, kelnerki itd swietnie.. az do zakonczenia imprezy kiedy nasza sala skonczyla byt w dziwnych okolicznosciach no ale cóz
Powrót nie wiem bo spałem, obudzilem sie na bezryju Ale zniszczylo mnie to ze Gug jeszcze byl w stanie isc na after na litra zreszta.. nie takie rzeczy sie robilo
Tak jak obiecalem Zielonemu - bylem wczoraj trzezwy, bo nei mielismy wczesniej okazji zobaczyc sie w stanie trzezwym jednakze mialem ochote sie na**bac tylko nei umialem sie za to zabrac
To mneij wiecej na tyle, potem jeszcze cos pewnie dopisze do postów innych | | Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 20-04-2009, 10:27, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzie) Piwa: 55 Skd: Mysłowice  | Wysany: 18-04-2009, 14:31 | #479
|
| A ja nie będe sie tak rozpisywać. Wszystko mi się podobało :-) impreza idealna. Dziekuje za miłe towarzystwo i spędzenie czasu :-D do następnej | _________________ ...::: Żyj szybko, umieraj młodo :::... Dziwka w łóżku, dama na ulicy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzie) Piwa: 484 Skd: Zabrze  | Wysany: 18-04-2009, 14:39 | #480
|
| | Ale bylo Zajefajnie ! ;> | _________________
  | |
| |
 | |
| |