1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Mi się bardzo często zdarza wrzucać kilka trackow na raz. Ale najczęściej jest to uzależnione od ilości trackow wychodzących danego dnia. I naprawdę mi osobiście nie przeszkadza jak ktoś zaspamuje całą strone trackami... znajde zawsze to co chcę bez problemu
W ogóle nie wiem w czym problem. Gdyby spam leciał w dzialach typu imprezy czy innych ważnych, gdzie liczy sie każda odpowiedź to bym rozumiał bulwers. Ale w dziale z muzyką... co wy tam tak strasznie czytacie w jedym wątku z określonym trackiem, ze wam znika na innych stronach i musicie go szukac.
Coś od wczoraj chyba piwka nie działają? Ja bynajmniej nie mogę dać ich w moim temacie, po kliknięciu "piwo" niby się pojawia, ale po ponownym wejściu do tematu nie ma ich.
A no tak, zapomniałem o tej "poprawie" skryptu, bo wcześniej mogłem dać piweczka. A co do linków YT, to przeważnie trzeba dać "normalny" link, a nie z jakimiś dziwnymi dopiskami jak niektórzy to robią, jak już jest zbyt długi i wygląda podejrzanie to zapewne nie będzie działać. Ja jak komuś poprawiam to wrzucam nazwe jeszcze raz do wyszukiwarki na YT i kopiuje ten normalny link.
co do tego YT to już pisałem gdzieś żeby nie dawać linków z youtu.be bo to alias ktory nie jest bezpośrednim linkiem do filmu i nie dawać megadupnych linków a'la
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 39643 Odpowiedzi: 1044 Odwiedzin z google: 12947