Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: bole, gorzkie, kropki, peele, zale

Gorzkie żale, bóle, kropki i peele
Autor Wiadomo
Frog 
Alone Warrior

Informacje
Doczy: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Skd: Zabrze

Wysany: 18-04-2010, 10:40    #91

Ostrzeżenie na Pm mogą dostać nowe osoby, które nie czają do końca regulaminu a nie stare konie, które regulamin znają ( a przynajmniej powinny)

no w sumie racja. Ale wyjasnienie kazdy mysle powinien dostac. Ale double warn nie powinien byc za nic. Wszedzie one warn.
Ostatnio zmieniony przez Frog 18-04-2010, 10:48, w caoci zmieniany 1 raz  

koko123 

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 18-04-2010, 11:28    #92

Legolek napisa/a:
Jak nie mam nic ciekawego do przekazania to nie piszę

Piękne zdanie, które absolutnie popieram! :)

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Doczy: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Skd: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 18-04-2010, 11:37    #93

yoshko napisa/a:
pelap, lepiej za wszystko karać!

nikogo to nie obchodzi czy zrobiłeś coś specjalnie czy przypadkowo. zrobiłeś - ciul warn!

ostatecznie to pierdole... z tym, że nie podoba mi się to, bo to jest tak samo moje forum jak i każdego z nas.

Sorry ale czy ty masz 14 lat, biegasz po podwórku i wypisujesz JP 100% bo kolege twojego kolegi policja spisała za picie piwa pod blokiem? Bo twoje dziecinne krzyczenie i pieprzenie na to wskazuje. Pier**lisz głupoty że w każdym dziale są regulaminy, że wszystkich karamy, a sam w swoim żywocie na forum otrzymałeś 1 ostrzeżenie za komentowanie w humorze. Od tamtej pory strzeliłeś wielkiego k*rwa focha i robisz wielkie halo przy byle jakim gównie. Momentami zastanawiam sie czy ty po prostu trollujesz by mnie wk*rwić a dla siebie załatwić kupe zabawy czy po prostu masz źle z głową. Odpowiedz?
Wiesz jeśli ten warn za komentowanie w dziale humor tak skrzywdził twoją biedną smutną wrażliwą duszyczke, to powiem modowi (bo tego akurat nie ja dałem) żeby napisał Ci przeprosiny na mejla nieszczęśniku.

maly napisa/a:
Chemical_girl napisa/a:
i w sumie jedna rzecz mnie drazni:P czemu my dostajemy warny za offotop a np. nie raz byla sytuacja ze mod robil OT drugi go upominal (lub admin) padlo haslo bede pisal co chce gdzie chce i warna nie bylo:D was to nie obowiazuje czy jak xD ??
Eeee, nonsens. xD Ostatnio nawet Thao dostał bana. xD A Nemek jakiś czas temu dostał warna za prawa autorskie, bo się zapomniał. :D

Thao dostał za offtop, ja też dostałem za offtop, Nemek dostał za łamanie praw, ja sam siebie kiedys ukarałem za obrażanie remika, nawet ROoZi też dostał warna :D . Nietykalni niejesteśmy ;)

Legolek napisa/a:
Warny za podwójne posty oki ale nie jak np nie ma zainteresowania imprezą jakąś i organizator imprezy (tematu) podbija tylko temat wtedy powinno być oki

8. Automatyczne scalanie postów jest wyłączone w związku z tym w przypadku gdy NIE JEST wymagane odświeżenie tematu używamy opcji "Edytuj" !!

yoshko 
Infectious

Informacje
Doczy: 27 Kwi 2007
Piwa: 48
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 18-04-2010, 13:50    #94

Daron37 napisa/a:
Sorry ale czy ty masz 14 lat, biegasz po podwórku i wypisujesz JP 100% bo kolege twojego kolegi policja spisała za picie piwa pod blokiem? Bo twoje dziecinne krzyczenie i pieprzenie na to wskazuje. Pier**lisz głupoty że w każdym dziale są regulaminy, że wszystkich karamy, a sam w swoim żywocie na forum otrzymałeś 1 ostrzeżenie za komentowanie w humorze. Od tamtej pory strzeliłeś wielkiego k*rwa focha i robisz wielkie halo przy byle jakim gównie. Momentami zastanawiam sie czy ty po prostu trollujesz by mnie wk*rwić a dla siebie załatwić kupe zabawy czy po prostu masz źle z głową. Odpowiedz?
Wiesz jeśli ten warn za komentowanie w dziale humor tak skrzywdził twoją biedną smutną wrażliwą duszyczke, to powiem modowi (bo tego akurat nie ja dałem) żeby napisał Ci przeprosiny na mejla nieszczęśniku.

Twoja ogromna pseudo inteligencja chyba Cie przerasta. Widać, że rozzłościłeś się bo ktoś zwraca Ci uwagę, że nadużywasz swojej władzy w jakże w mojej opinii "TROLLOWATY" sposób. Nie zamierzam Ci wcale odpowiadać, ale czasem się zastanawiam czy czerpiesz z dawania bezwartościowych i głupich warnów trollowską przyjemność i rzucasz uśmieszki w monitor, zawsze gdy komuś się powinie noga. Czy twoje wielkie ego nie pozwala Ci na zostawienie pewnych błahych spraw w spokoju? Manifestowanie wszem i wobec swojej władzy na forum z pewnością podwyższa twoją samoocenę w świecie realnym, a te wszystkie mistrzowskie docinki ugruntowują cię w przekonaniu, że domniemane iq Dody to dla ciebie wysilenie tylko 1/547 siły umysłu?

Daron37 
HARDróżnik

Informacje

Wysany: 18-04-2010, 18:31    #95

yoshko napisa/a:
Widać, że rozzłościłeś się bo ktoś zwraca Ci uwagę, że nadużywasz swojej władzy

Nadużywam władze? Pokaż gdzie. Wszyscy chcieli rygoru to jest. Były duże luzy, było źle, jesty rygor też źle, tyle że tylko dla Ciebie bo tylko ty wielki bojownik o wolność krzyczysz pierwszy. To samo tyczyło sie krytyki o Nu-Style'u zresztą.

yoshko napisa/a:
rozzłościłeś się bo ktoś zwraca Ci uwagę, że nadużywasz swojej władzy w jakże w mojej opinii "TROLLOWATY" sposób

Zirytowałeś. Do rozzłoszczenia brakuje. Owszem że trolluje bo to mi sprawia radość : DDD (co zresztą z kimś już na ten temat gadałem na realu). Dlatego zapytałem czy ty też to robisz, bo wtedy bym Ci przybił pjonteczke za to że prawie Ci sie udało, ale...
yoshko napisa/a:
Nie zamierzam Ci wcale odpowiadać,

...przepraszam za zbyt trudne pytanie :( .

yoshko napisa/a:
czy czerpiesz z dawania bezwartościowych i głupich warnów trollowską przyjemność i rzucasz uśmieszki w monitor, zawsze gdy komuś się powinie noga

bezwartościowe i głupie? Czasami daje takie dla jaj i wtedy czerpie z tego radoche wraz z obdarowanym. Wiesz wymieniamy sie tekstami "hahaha" itd na GG albo SB. Jest zabawnie i wesoło. W twoim drętwym wypadku skończyło by sie to pewnie na twoim kolejnym poście jaki to świat jest niesprawiedliwy.
A jak komuś sie powinie noga to po prostu zasłużył i tyle. Wiesz yoshko jesteś chyba jedyną osobą która z jednego warna robi wielką tragedie pokroju upadku poziomu całego forum. Tutaj u Łosia nie zdziwiłem sie z powodu oburzenia bo gość jest na granicy bana ale ty i tak musisz przyklaskiwać.

yoshko napisa/a:
Czy twoje wielkie ego nie pozwala Ci na zostawienie pewnych błahych spraw w spokoju?

Mam wielkie ego? Nieeee raczej jestem skromnym człowiekiem (co może pamiętasz, chociaż widzieliśmy sie osobiście raz czy dwa). Problem tkwi w tym że ty to forum traktujesz chyba zbyt serio wraz z moimi tekstami. Zluzuj i zacznij sie cieszyć :) .

yoshko napisa/a:
Manifestowanie wszem i wobec swojej władzy na forum z pewnością podwyższa twoją samoocenę w świecie realnym,

Manifestuje swoją władze? Przeczytaj 2 ostatnie zdanie poprzedniej odpowiedzi. A w świecie realnym czuje sie bardzo dobrze i wręcz szczęśliwie, z modem na forum jak i bez :) .

yoshko napisa/a:
a te wszystkie mistrzowskie docinki

a dziękuje dziękuje, staram się jak moge

yoshko napisa/a:
ugruntowują cię w przekonaniu, że domniemane iq Dody to dla ciebie wysilenie tylko 1/547 siły umysłu?

Dody może nieee, Nergala prędzej. Też lubie czarny.

asik 

Informacje
Doczya: 15 Pa 2007
Piwa: 254
Skd: SR

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 19-04-2010, 03:41    #96

a ja tam uwazam ze regulamin jest jak najbardziej na plus! przynajmniej nie ma syfu. tyle :D

ToWdi_HC 
HardCore...Neophyte

Informacje
Doczy: 05 Lut 2009
Piwa: 26
Skd: HardCore Land

Wysany: 19-04-2010, 11:21    #97

Daron37, Brak mi słow na ciebie poprostu...

Daron37 
HARDróżnik

Informacje

Wysany: 19-04-2010, 11:25    #98

Nie czytasz ze zrozumieniem to ci wywaliłem bezsensowne posty.

[wywyższanie sie władzą mode]A mogłem uznać za offtop, obraze moderatora i zabić...[/wywyższanie się władzą mode]

Ostatnio zmieniony przez Daron37 19-04-2010, 11:27, w caoci zmieniany 1 raz  

maniaczka 

Informacje
Doczya: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 19-04-2010, 11:28    #99

ToWdi_HC napisa/a:
Daron37, Brak mi słow na ciebie poprostu...
co? umi ciśnienie dzwignąć nie?? :D
dobra chopy dajcie se siana co? ;)

ToWdi_HC 
HardCore...Neophyte

Informacje
Doczy: 05 Lut 2009
Piwa: 26
Skd: HardCore Land

Wysany: 19-04-2010, 11:30    #100

A mi wydaje sie ze Kawaleczek Prawdy Napisałem ale Ty oczywiscie masz na wszystko wytłumacznie i słynne docinki Darona;) Niech ci bedzie bedziesz mial swoje czarno na białym mi wystarczy Satysfakcja:)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 39586
Odpowiedzi: 1044
Odwiedzin z google: 12947
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: