| |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzie) Piwa: 484 Skd: Zabrze  | Wysany: 18-04-2010, 10:40 | #91
|
| | | Ostrzeżenie na Pm mogą dostać nowe osoby, które nie czają do końca regulaminu a nie stare konie, które regulamin znają ( a przynajmniej powinny) |
no w sumie racja. Ale wyjasnienie kazdy mysle powinien dostac. Ale double warn nie powinien byc za nic. Wszedzie one warn. | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 18-04-2010, 10:48, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 18-04-2010, 11:28 | #92
|
| | Legolek napisa/a: | | Jak nie mam nic ciekawego do przekazania to nie piszę |
Piękne zdanie, które absolutnie popieram! | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 18-04-2010, 11:37 | #93
|
| | yoshko napisa/a: | pelap, lepiej za wszystko karać!
nikogo to nie obchodzi czy zrobiłeś coś specjalnie czy przypadkowo. zrobiłeś - ciul warn!
ostatecznie to pierdole... z tym, że nie podoba mi się to, bo to jest tak samo moje forum jak i każdego z nas. |
Sorry ale czy ty masz 14 lat, biegasz po podwórku i wypisujesz JP 100% bo kolege twojego kolegi policja spisała za picie piwa pod blokiem? Bo twoje dziecinne krzyczenie i pieprzenie na to wskazuje. Pier**lisz głupoty że w każdym dziale są regulaminy, że wszystkich karamy, a sam w swoim żywocie na forum otrzymałeś 1 ostrzeżenie za komentowanie w humorze. Od tamtej pory strzeliłeś wielkiego k*rwa focha i robisz wielkie halo przy byle jakim gównie. Momentami zastanawiam sie czy ty po prostu trollujesz by mnie wk*rwić a dla siebie załatwić kupe zabawy czy po prostu masz źle z głową. Odpowiedz? Wiesz jeśli ten warn za komentowanie w dziale humor tak skrzywdził twoją biedną smutną wrażliwą duszyczke, to powiem modowi (bo tego akurat nie ja dałem) żeby napisał Ci przeprosiny na mejla nieszczęśniku.
| maly napisa/a: | | Chemical_girl napisa/a: | i w sumie jedna rzecz mnie drazni:P czemu my dostajemy warny za offotop a np. nie raz byla sytuacja ze mod robil OT drugi go upominal (lub admin) padlo haslo bede pisal co chce gdzie chce i warna nie bylo:D was to nie obowiazuje czy jak ?? | Eeee, nonsens. Ostatnio nawet Thao dostał bana. A Nemek jakiś czas temu dostał warna za prawa autorskie, bo się zapomniał. |
Thao dostał za offtop, ja też dostałem za offtop, Nemek dostał za łamanie praw, ja sam siebie kiedys ukarałem za obrażanie remika, nawet ROoZi też dostał warna . Nietykalni niejesteśmy
| Legolek napisa/a: | | Warny za podwójne posty oki ale nie jak np nie ma zainteresowania imprezą jakąś i organizator imprezy (tematu) podbija tylko temat wtedy powinno być oki |
| | 8. Automatyczne scalanie postów jest wyłączone w związku z tym w przypadku gdy NIE JEST wymagane odświeżenie tematu używamy opcji "Edytuj" !! |
| _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzie) Piwa: 48 Skd: Bytom  | Wysany: 18-04-2010, 13:50 | #94
|
| | Daron37 napisa/a: | Sorry ale czy ty masz 14 lat, biegasz po podwórku i wypisujesz JP 100% bo kolege twojego kolegi policja spisała za picie piwa pod blokiem? Bo twoje dziecinne krzyczenie i pieprzenie na to wskazuje. Pier**lisz głupoty że w każdym dziale są regulaminy, że wszystkich karamy, a sam w swoim żywocie na forum otrzymałeś 1 ostrzeżenie za komentowanie w humorze. Od tamtej pory strzeliłeś wielkiego k*rwa focha i robisz wielkie halo przy byle jakim gównie. Momentami zastanawiam sie czy ty po prostu trollujesz by mnie wk*rwić a dla siebie załatwić kupe zabawy czy po prostu masz źle z głową. Odpowiedz? Wiesz jeśli ten warn za komentowanie w dziale humor tak skrzywdził twoją biedną smutną wrażliwą duszyczke, to powiem modowi (bo tego akurat nie ja dałem) żeby napisał Ci przeprosiny na mejla nieszczęśniku. |
Twoja ogromna pseudo inteligencja chyba Cie przerasta. Widać, że rozzłościłeś się bo ktoś zwraca Ci uwagę, że nadużywasz swojej władzy w jakże w mojej opinii "TROLLOWATY" sposób. Nie zamierzam Ci wcale odpowiadać, ale czasem się zastanawiam czy czerpiesz z dawania bezwartościowych i głupich warnów trollowską przyjemność i rzucasz uśmieszki w monitor, zawsze gdy komuś się powinie noga. Czy twoje wielkie ego nie pozwala Ci na zostawienie pewnych błahych spraw w spokoju? Manifestowanie wszem i wobec swojej władzy na forum z pewnością podwyższa twoją samoocenę w świecie realnym, a te wszystkie mistrzowskie docinki ugruntowują cię w przekonaniu, że domniemane iq Dody to dla ciebie wysilenie tylko 1/547 siły umysłu? | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 18-04-2010, 18:31 | #95
|
| | yoshko napisa/a: | | Widać, że rozzłościłeś się bo ktoś zwraca Ci uwagę, że nadużywasz swojej władzy |
Nadużywam władze? Pokaż gdzie. Wszyscy chcieli rygoru to jest. Były duże luzy, było źle, jesty rygor też źle, tyle że tylko dla Ciebie bo tylko ty wielki bojownik o wolność krzyczysz pierwszy. To samo tyczyło sie krytyki o Nu-Style'u zresztą.
| yoshko napisa/a: | | rozzłościłeś się bo ktoś zwraca Ci uwagę, że nadużywasz swojej władzy w jakże w mojej opinii "TROLLOWATY" sposób |
Zirytowałeś. Do rozzłoszczenia brakuje. Owszem że trolluje bo to mi sprawia radość : DDD (co zresztą z kimś już na ten temat gadałem na realu). Dlatego zapytałem czy ty też to robisz, bo wtedy bym Ci przybił pjonteczke za to że prawie Ci sie udało, ale...
| yoshko napisa/a: | | Nie zamierzam Ci wcale odpowiadać, |
...przepraszam za zbyt trudne pytanie .
| yoshko napisa/a: | | czy czerpiesz z dawania bezwartościowych i głupich warnów trollowską przyjemność i rzucasz uśmieszki w monitor, zawsze gdy komuś się powinie noga |
bezwartościowe i głupie? Czasami daje takie dla jaj i wtedy czerpie z tego radoche wraz z obdarowanym. Wiesz wymieniamy sie tekstami "hahaha" itd na GG albo SB. Jest zabawnie i wesoło. W twoim drętwym wypadku skończyło by sie to pewnie na twoim kolejnym poście jaki to świat jest niesprawiedliwy. A jak komuś sie powinie noga to po prostu zasłużył i tyle. Wiesz yoshko jesteś chyba jedyną osobą która z jednego warna robi wielką tragedie pokroju upadku poziomu całego forum. Tutaj u Łosia nie zdziwiłem sie z powodu oburzenia bo gość jest na granicy bana ale ty i tak musisz przyklaskiwać.
| yoshko napisa/a: | | Czy twoje wielkie ego nie pozwala Ci na zostawienie pewnych błahych spraw w spokoju? |
Mam wielkie ego? Nieeee raczej jestem skromnym człowiekiem (co może pamiętasz, chociaż widzieliśmy sie osobiście raz czy dwa). Problem tkwi w tym że ty to forum traktujesz chyba zbyt serio wraz z moimi tekstami. Zluzuj i zacznij sie cieszyć .
| yoshko napisa/a: | | Manifestowanie wszem i wobec swojej władzy na forum z pewnością podwyższa twoją samoocenę w świecie realnym, |
Manifestuje swoją władze? Przeczytaj 2 ostatnie zdanie poprzedniej odpowiedzi. A w świecie realnym czuje sie bardzo dobrze i wręcz szczęśliwie, z modem na forum jak i bez .
| yoshko napisa/a: | | a te wszystkie mistrzowskie docinki |
a dziękuje dziękuje, staram się jak moge
| yoshko napisa/a: | | ugruntowują cię w przekonaniu, że domniemane iq Dody to dla ciebie wysilenie tylko 1/547 siły umysłu? |
Dody może nieee, Nergala prędzej. Też lubie czarny. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 15 Pa 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzie) Piwa: 254 Skd: SR  | Wysany: 19-04-2010, 03:41 | #96
|
| a ja tam uwazam ze regulamin jest jak najbardziej na plus! przynajmniej nie ma syfu. tyle | |
| |
 | |
ToWdi_HC HardCore...Neophyte

Informacje Doczy: 05 Lut 2009 Wiek: 36 Posty: 163 (0,03/dzie) Piwa: 26 Skd: HardCore Land  | Wysany: 19-04-2010, 11:21 | #97
|
| | Daron37, Brak mi słow na ciebie poprostu... | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 19-04-2010, 11:25 | #98
|
| Nie czytasz ze zrozumieniem to ci wywaliłem bezsensowne posty.
[wywyższanie sie władzą mode]A mogłem uznać za offtop, obraze moderatora i zabić...[/wywyższanie się władzą mode] | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | | Ostatnio zmieniony przez Daron37 19-04-2010, 11:27, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzie) Piwa: 160 Skd: Bytom  | Wysany: 19-04-2010, 11:28 | #99
|
| | ToWdi_HC napisa/a: | | Daron37, Brak mi słow na ciebie poprostu... | co? umi ciśnienie dzwignąć nie?? dobra chopy dajcie se siana co? | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
ToWdi_HC HardCore...Neophyte

Informacje Doczy: 05 Lut 2009 Wiek: 36 Posty: 163 (0,03/dzie) Piwa: 26 Skd: HardCore Land  | Wysany: 19-04-2010, 11:30 | #100
|
| | A mi wydaje sie ze Kawaleczek Prawdy Napisałem ale Ty oczywiscie masz na wszystko wytłumacznie i słynne docinki Darona;) Niech ci bedzie bedziesz mial swoje czarno na białym mi wystarczy Satysfakcja:) | |
| |
 | |
| |