| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2010 Wiek: 42 Posty: 1469 (0,25/dzieñ) Piwa: 198 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 08-09-2010, 18:21 | #371
|
| | yoshko napisa³/a: | czÅ‚owieku. zniszczyÅ‚eÅ› mnie tym!
Szacun! i Pozdro! |
Dobra, mozesz sie nabijac, luz ale mowisz, ze tak sporo z nas nabija sobie postow jedno-, dwuwyrazowymi wypowiedziami, a pozwolilem sobie luknac na Twoje posty i, miedzy Bogiem a prawda, w niczym nie roznia sie od naszych, nie wnosza hiperswiezosci poza tym, tez Ci sie zdarzaja wypowiedzi jednowyrazowe wiec nie rozumiem narzekania... chcesz 'forum kameralnego' jak to ujales, to proponuje bloga zalozyc Forum - 'otwarta, publiczna przestrzen'
Szacun nawzajem | _________________ 09.12.2011 - KOH: Zany @ E2K, Katowice 10.12.2011 - Toxicator @ MegaClub, Katowice | | Ostatnio zmieniony przez Qbek 08-09-2010, 18:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 08-09-2010, 18:36 | #372
|
| | yoshko napisa³/a: | | to byÅ‚o kiedyÅ› forum tematyczne, dokÅ‚adnie o Hardstyle'u i w mniejszej części o mocniejszych brzmieniach. Teraz jest to skupisko tematów syfiastych i o niczym. teraz to forum jest tematem o wszystkim i nawet patole z onetu mogÄ… tu wbić i bedÄ… mieli o czym pierdolić smuty! |
ja rozumiem. i pamietam ale! wez pod uwage ze wiele osb z dawnej ekipy ktora non stop sie udzielala , obecnie ich niema. i gdyby niedochodzily nowe osoby , a takze nowe dyskusje itp to forum by sie zamknelo poprostu ,skonczylo i umarlo smiercia naturalna. takze wiadomo ze jak cie nieinteresi cos to olal , po to jest ignor, ale tez trzeba brac pod uwage ze poprostu taka moim zdaniem kolej rzeczy. nieznma forum osobiscie , a udzielalam sie na wielu i to muzycznych , gdzie bylaby dyskusja tylko o kawalkach , ewentualnie impreza, i koniec. ludzie sie chca poznac itp sa rozne gusta muzyczne.itp itd niemozna byc takim restrykcyjnym bo poprostu forum by dawno juz nieistnialo | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
Podziêkowali: | Qbek |
Informacje Do³±czy³: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzieñ) Piwa: 48 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 08-09-2010, 18:55 | #373
|
| | już olałem tyle tematów, że niebawem zabraknie. Trudno. Niestety dla mnie to forum jest już na wymarciu. No ale przynajmniej wam posłuży! | |
| |
Podziêkowali: | Pushupek |
Informacje Do³±czy³: 24 Maj 2010 Wiek: 41 Posty: 1536 (0,26/dzieñ) Piwa: 169 Sk±d: west  | Wys³any: 08-09-2010, 18:56 | #374
|
| | yoshko napisa³/a: | | Kogo ku*wa tu interesuje jakieÅ› numa numa jej, kulfony i inne ciulstwa. każdy z nas ma dostÄ™p do YT to se ku*wa może to chyba wyszukać jak go najdzie wena na takie badziewia, czyż nie? |
oo nieźle za każdym razem jak tu wchodze i widze ostatni post : jola rutkowicz ,to myśle tak samo i z tej okazji chciałbym polecić fanom i antyfanom rutkowiczowej forum kozaczek , plotek , płotek , kamyk itp gówno ;]
niedawno przeczytałem post w temacie z kawałkiem niejakiej ewy farmy ; " kiedyś tego słuchałam " ... i to mówi samo za siebie .... LOOL | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2010 Wiek: 42 Posty: 1469 (0,25/dzieñ) Piwa: 198 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 08-09-2010, 18:58 | #375
|
| | yoshko napisa³/a: | | Niestety dla mnie to forum jest już na wymarciu |
W naturze z reguly tak bywa, ze wymiera to, co sie nie zmienia i nie adaptuje do otoczenia wiec wieszcze nam jeszcze sporo czasu | _________________ 09.12.2011 - KOH: Zany @ E2K, Katowice 10.12.2011 - Toxicator @ MegaClub, Katowice | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 08-09-2010, 18:58 | #376
|
| To | yoshko napisa³/a: | | Np. dzisiaj utwierdziÅ‚em siÄ™ w przekonaniu, że wiÄ™kszość postów (które sÄ… w dużej mierze niepotrzebne) jest pisanych tylko po to żeby licznik pod avatarem siÄ™ podnosiÅ‚. |
Pokaż mi kto, jak chcesz napisz mi na PW, bo za taki bezsens trzeba karać.
| yoshko napisa³/a: | | ZakÅ‚adanie zbÄ™dnych tematów... Kogo kurwa tu interesuje jakieÅ› numa numa jej, kulfony i inne ciulstwa. każdy z nas ma dostÄ™p do YT to se kurwa może to chyba wyszukać jak go najdzie wena na takie badziewia, czyż nie? |
To jest forum muzyczne. Faktem jest że z forum o muzyce HS/HC rozwineło sie to bardziej w stronę elektronicznych i to nie tylko hard gatunków. Po to masz ignorowanie działów byś takich rzeczy czytać nie musiał.
| yoshko napisa³/a: | I tak jak sobie czytam dziennie niektóre tematy to moim zdaniem poziom dyskusji jest przeważnie ZEROWY "0' !
Jak zaczynam czytać jakiś temat i widze 4 nowe strony, gdzie już po pierwszych 5 postach nie moge dalej czytać i odznaczam jako przeczytane. |
Cóż jeszcze miesiąc temu, były wonty do nas że czepiamy sie gdy ludzie zaczynają schodzić z tematu, teraz ty masz wonty że nie pilnujemy (bo nie można jakby nie patrzeć winić ludzi którzy mają wolną ręke i im się zwyczajnie na to pozwala). Moze po prostu wy userzy sie zdecydujecie
| | Podirytowany jestem też tym (ale to tylko moja taka jakaś może głupia sprawa), że jak wchodze po kilku godzinach nazot na forum, jest około 100 nowych postów i 36 tematów z czego napewno połowa to jakieś ciulstwa. |
to czy ciulstwa czy nie ciulstwa to J/W. A co do ilości pisanych postów: rozwijamy się i wciąż będziemy się rozwijać. Stare HardForum nie posiadało tylu userów o zupełnie różnych gustach muzycznych. Otwieramy się i napewno nie otworzymy się dla byle dzieciaków z Onetu. Oto sie raczej martwić nie musisz. Kiedyś ilu miałeś "hardcore'owców"? Nie mówiac o speedcore'owcach? . Pare osób od Trance'u i nikt od d'n'b. Same "hardstajle". Gadanie wkółko o tym samym doprowadziło by do wspólnej agonalnej śmierci, wykitowania na maxa, cholernego kaputu i zastoju. To forum rusza i robi kroki w przód i będzie jeszcze parło do przodu. Mamy teraz w koncu coraz to nowych userów, mniej lub bardziej ogarniętych, ale są i są nowe posty i mnie osobiście to cieszy, bo aż chce sie wracać do starej chamskiej foremki. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2010 Wiek: 42 Posty: 1469 (0,25/dzieñ) Piwa: 198 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 08-09-2010, 18:59 | #377
|
| | tiz napisa³/a: | | " kiedyÅ› tego sÅ‚uchaÅ‚am " |
'Kiedys'? jak ona wyplynela z rok temu
Daron, ujales sedno w powyzszym poscie (notabene ow post podniosl Ci licznik pod avatarem, masz szczescie, ze wnosil cos do rozmowy) | _________________ 09.12.2011 - KOH: Zany @ E2K, Katowice 10.12.2011 - Toxicator @ MegaClub, Katowice | | Ostatnio zmieniony przez Qbek 08-09-2010, 19:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 24 Maj 2010 Wiek: 41 Posty: 1536 (0,26/dzieñ) Piwa: 169 Sk±d: west  | Wys³any: 08-09-2010, 19:07 | #378
|
| | Daron37 napisa³/a: | | bo aż chce sie wracać do starej chamskiej foremki. |
| Qbek napisa³/a: | | 'Kiedys'? jak ona wyplynela z rok temu |
no właśnie .... ;] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 08-09-2010, 19:15 | #379
|
| | Daron37 napisa³/a: | | A co do iloÅ›ci pisanych postów: rozwijamy siÄ™ i wciąż bÄ™dziemy siÄ™ rozwijać. Stare HardForum nie posiadaÅ‚o tylu userów o zupeÅ‚nie różnych gustach muzycznych. Otwieramy siÄ™ i napewno nie otworzymy siÄ™ dla byle dzieciaków z Onetu. Oto sie raczej martwić nie musisz. KiedyÅ› ilu miaÅ‚eÅ› "hardcore'owców"? Nie mówiac o speedcore'owcach? . Pare osób od Trance'u i nikt od d'n'b. Same "hardstajle". Gadanie wkółko o tym samym doprowadziÅ‚o by do wspólnej agonalnej Å›mierci, wykitowania na maxa, cholernego kaputu i zastoju. To forum rusza i robi kroki w przód i bÄ™dzie jeszcze parÅ‚o do przodu. Mamy teraz w koncu coraz to nowych userów, mniej lub bardziej ogarniÄ™tych, ale sÄ… i sÄ… nowe posty i mnie osobiÅ›cie to cieszy, bo aż chce sie wracać do starej chamskiej foremki. |
to samo napisalam tylko po mojemu w kazdym razie 100% prawdy | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | |
| |
 | |
| |