| |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 24-06-2010, 21:27 | #151
|
| | a czego wy chcecie na FORUM MUZYCZNYM?! Wiecej tematów z imionami na zabawnie czy wiecej tematów o homosiach? | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 15 Pa 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzie) Piwa: 254 Skd: SR  | Wysany: 24-06-2010, 21:31 | #152
|
| bardzo fajne jest te wrzucanie kawalkow. tylko zeby nie zamienialo sie to we wrzucanie byle czego dla nabijania ilosci postow | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 24-06-2010, 21:38 | #153
|
| | dla mnie zdecydownie za duzo sie ich wrzuca i na dodatek jakies coco jambo wtf ?? wiecej nowych trackow jest na dzien niz postow w normlanych tematach | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 24-06-2010, 21:41 | #154
|
| | Łosiu napisa/a: | | ? wiecej nowych trackow jest na dzien niz postow w normlanych tematach | a czy ktos komus zabrania pisania postow w "normalnych" tematach? Przeciez zawartosc forum tworzysz ty a nie ktos. Jak ludzie w koncu zauwaza ze hardforum to forum muzyczne to bedzie zupelnie inaczej, na razie jest jak jest. Gadanie o zyciu, kolko wzajemnej adoracji + ewentualnie gadka o wyjazdach na superzajebiste eventy i narzekanie na wszystko co Polskie. | |
| |
Podzikowali: | tiz |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 24-06-2010, 22:06 | #155
|
| | SchizeQ napisa/a: | | kolko wzajemnej adoracji |
? XD | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 24-06-2010, 22:07 | #156
|
| SchizeQ, oj nieprzesadzaj. asik dobrze napisala. neich wrzucaja , tylko niech to tez bedzie mialo wartosc jakas itp a nie byle co byleby bylo z danego gatunku itp i potem 0 komentarzy w temacie ,albo 1 , max 2 i temat wogole "widmo". mi to tam tak bardzo nieprzeszkadza bo moge ignorowac albo wylaczac ale no co innego tematy gdzie sie ludzie wypowiadaja a co innego te puste...i teog robi sie multum.
forum to forum - miejsce gdzie ludzie sie spotykaja i chca tez wymienic poglady na rozne tematy. od teog to jest. wiec niewiem ocb ci w tym miejscu i z tym kolkiem adoracji. hs.pl a teraz hs.eu czy jakmutam tez posiada na forum tematy rozne , nie tylko o kawalkach i muzyce ;] | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 15 Pa 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzie) Piwa: 254 Skd: SR  | Wysany: 24-06-2010, 22:12 | #157
|
| to ja mam takiego anty-żala : bardzo podoba mi sie obecna wersja forum. nigdy nie bylo tak dobrze jak jest teraz a nie pierwszy dzien tu siedze XD | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 25-06-2010, 08:48 | #158
|
| | netya napisa/a: | | i potem 0 komentarzy w temacie |
| | Przeciez zawartosc forum tworzysz ty a nie ktos. |
ROoZi nie chce tego rozwijać, bo nie mam zamiaru wytykac nikogo palcami i z nazwisk/nickow, ale cos takiego jest. Spójrzcie z boku to moze zauwazycie
| netya napisa/a: | | hs.pl a teraz hs.eu czy jakmutam tez posiada na forum tematy rozne , nie tylko o kawalkach i muzyce ;] | nie napisałem kompletnie nic o hseu ale jak juz nawiazujesz to masz racje - sa inne tematy ale jako DODATEK. Hydepark jest(a przynajmniej powinien byc) DODATKIEM. A tutaj ludzie prosza zeby mogli ignorowac całe działy z muzyka.. Jak komus przeszkadzaja puste tematy to znajduje dla siebie 5-10 tematow na dzien pisze jednego posta reszte odznacza jako przeczytane. Jak kazdy tak bedzie robil to i pustych tematow nie bedzie bo komentarz napedza komentarz, a z pustego to i Salomon nie naleje(patrz zainteresowanie samo sie nie zrobi). | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 25-06-2010, 11:36 | #159
|
| Już wypowiadałem się na ten temat, ale podkreślę i to dobitnie jeszcze raz, że gardzę jakimkolwiek działaniami w jakimkolwiek stopniu ograniczającymi wrzucanie tematów dotyczących muzyki na forum, bo może sobie nie zdajecie z tego sprawy, gdyż rzeczywiście nie da się tego odczuć, ale tematem przewodnim hardforum jest uwaga uwaga... tak tak moi drodzy, zgadliście.. MUZYKA!
Przeszkadzają Wam tematy związane z muzyką, a na sam wydźwięk topiców takich jak "Nasze daty urodzenia na wesoło" lecicie masowo i wrzucacie swoje bezwartościowe posty w stylu "Zerżnąłem kota w kuchni". SRY, ale ja zdecydowanie wolę wejść do działu z muzyką i odsłuchać sobie utwory z różnych gatunków, czasami nawet ich nie komentując gdy nie mam takiej ochoty/potrzeby, ale z satysfakcją zapisując sobie tytuł na dysku i do niego wrócić będąc wdzięcznym, że moja wiedza muzyczna poszerzyła się o znajomość kolejnego utworu.
Poza tym ludzie, których rzeczywistym celem udzielania się na forum jest muzyka również muszą znosić Wasze fanaberie, smuty, narzekanie, jałowość i przekomarzanie się w wielu tematach i wspomniane już kółko wzajemnej adoracji, toteż myślę, że Wy jakoś przebolejcie tą porcję muzyki na forum muzycznym, mam nadzieję, że podołacie temu, o zgrozo strasznemu wyzwaniu | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 18 Pa 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzie) Piwa: 611 Skd: RŚL <WrK>  | Wysany: 25-06-2010, 11:52 | #160
|
| | koko123, dobrze prawisz. Mi np. nie zależy na ilości postów ale na pokazaniu ludzią czegos innego czego może nie znali lub zapomnieli i co z tego ze tematów jest trylion ? Zignorujcie je sobie jesli wam przeszkadzają. | |
| |
 | |
| |