Przesuniêty przez: Troi 07-06-2009, 13:46 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 07-06-2009, 22:16 | #821
|
| Gdyby była pogoda to na prawde było by 100razy lepiej. Ten Global tak jak pisałam wczesniej nie ma co sie mierzyć z tamtym. Nooo własnie a co do szatni!!!!!!! PORAŻKA! zamiast tam wyłozyć maty to nie- wszystkie torby i plecaki leżały w błocie - dosłownie. Moja tylko w połowie była uje**na, ale przed Nami koleś brał plecak, to az z niego ciekło I jeszcze szok: Kupujemy z Towdim wode mineralną małą, a koleś pado: 6zł :eek: | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzieñ) Piwa: 526 Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa  | Wys³any: 07-06-2009, 22:22 | #822
|
| | KaLa napisa³/a: | Moja tylko w poÅ‚owie byÅ‚a uje**na, ale przed Nami koleÅ› braÅ‚ plecak, to az z niego ciekÅ‚o I jeszcze szok: Kupujemy z Towdim wode mineralnÄ… małą, a koleÅ› pado: 6zÅ‚ :eek: |
Przeco to normalne na takich spędach i do tego to wodne piwo. Mi prawdę powiedziawszy Global wcale się tak nie podobał w zeszłym roku jak choćby Tunnel i to mimo tego ,że tam żadnych hardów nie było z wyjątkiem Remusa.
Podsumowując, po raz kolejny potwierdza się ,że eventy MSN pod względem organizacji to jedna wielka chała. Tak było w zeszłym roku w tym wygląda na to ,że było nie wiele lepiej wide: miałby być umywalki a był zlew i trzy krany .... W porównaniu do organizacji Soundtrade to niebo a ziemia.
EDIT: I wÅ‚aÅ›nie dlatego zawsze jak ktoÅ› siÄ™ mnie pyta co wybrać Tunnel czy Global to sto razy polecam Tunnel bo tutaj organizacja w przeÅ‚ożeniu choćby do ceny biletu jest zupeÅ‚nie inna. | | Ostatnio zmieniony przez vulcan 07-06-2009, 22:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 07-06-2009, 22:31 | #823
|
| | @ koko gife robil fotki na scenie bo mial vipa i nawet fajne fotki jej robil :d nawet same nogi fotografowal:PP | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 07-06-2009, 22:33 | #824
|
| nie wiem co Wy gadacie ale oprócz deszczu to NASZ namiot byl w chhooooj lepszy niz rok temu ! wszystko bylo bardziej ELOOO ... swiatla, lasery, maty, naglosnienie ! a muza jak muza nie kazdemu spasi ... wiec pod tym wzgledem Q namiot wydupcył zeszłoroczny maksymalnie a ze wydawalo sie ze mnie ludzi bylo niz rok temu na nim to dlatego ze tegoroczny byl 2x wiekszy | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
claudiucha Industrial/Terror

Informacje Do³±czy³a: 04 Lut 2008 Wiek: 35 Posty: 338 (0,05/dzieñ) Piwa: 24 Sk±d: Venlo  | Wys³any: 07-06-2009, 22:44 | #825
|
| | ROoZi napisa³/a: | O_O nie wiem co Wy gadacie ale oprócz deszczu to NASZ namiot byl w chhooooj lepszy niz rok temu ! wszystko bylo bardziej ELOOO ... swiatla, lasery, maty, naglosnienie ! a muza jak muza nie kazdemu spasi ... wiec pod tym wzgledem Q namiot wydupcyÅ‚ zeszÅ‚oroczny maksymalnie a ze wydawalo sie ze mnie ludzi bylo niz rok temu na nim to dlatego ze tegoroczny byl 2x wiekszy |
+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 | _________________ Die bass moet je niet horen, die moet je VOELEN!

| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 09 Pa¼ 2007 Wiek: 42 Posty: 436 (0,06/dzieñ) Piwa: 8 Sk±d: NL/ P-Å„  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 07-06-2009, 23:20 | #827
|
| podroz do jak i spacer i obiad w Poznaniu na + dojazd na Tor taxa tylko 35zl haha lol takze luzik i nieprzeszukiwali nas itp:) bo jak zobaczylismy ten tlum na busa to skapitulowalismy wraz z Motylami i sie oplacilo. gorzej ze reszta tego szczescia niemiala. powrot tyle godzin bez ani kropli picia ,w duchocie itp dramat;/ myslalam ze w pewnym momencie tam zaslabne ;/ ale na szczescie jakos od katowic sie wyluzowalo i dalej juz se lezalam i nawet wode sie udalo kupic:)
ja ogolnie impreze mialam na + mimo ze bawilam sie moze chwile haha i to nie na hardach jeszcze ale mimo to bylo wesolo i ogolnie spoko deszcz wiaodmo na minus ale az tak zimno niebylo jak rok temu w nocy , a przynajmniej mi maty w namiotach , duzo wiekszy ogrodek piwny , piwa w puszkach :D:D
umywalki niewidzialam ale na VIPach w WC bylo elegancko w porowaniu do ToiToi haha. wkurzylo mnie ze chcac sie napic drinka - a mialo byc 5 darmowych trz abylo miec zetony a nikt niewiedzial gdzie je dostac;/ powinno na wejsciu sie dawac;/ no ale kij z tym a za drina 24zl to ja niedam a tyle mi baba krzyknela hahahahaa i to jeszcze najzwyklejsza vodka albo whisky z sokiem czy napojem jakims lol. odnosnie bufetu na VIPach to tak samo lol bo poszlismy tam z Radialsami jakos 23 chyba i juz nic niebylo;/ lol ! malo miejsca do siedzenia bardzo ;/ na podescie na VIPach zimno i zacinalo deszczem;/
muzycznie tyle co bylam to bylismy na Trance chwile i tam faaajnnie grali ,wtedy chyba ten dj z USA gral lasery elegancko i ludzi w ciul. na House na Dalbacku bylismy chwile i spoko zagral ale bez szalu ale na Blinka sie udalo trafic:D na main mielismy isc na Above& Beyond ale kupa bo deszcz byl najgorszy wtedy i od pewnego momentu poszlismy poprostu wygrzac sie w przyczepie na backstage i napic bo sie niedalo;/ kij ze pradu w niej niebylo i po ciemku siedzielismy hahahah ale za to kino mielismy jak jakas parka za przyczepa sie ten tegez xDDD co to bylo a nad ranem beka z Q-factorem jak cholera i powrot na busa udalo sie zdazyc na 7:35 na pkp:D
przelazilismy jeszcze na Kosheen i slyszalam tyle i bardzo mi sie podobalo piekny glos
z naszej sceny slyszalam tylko Fausto i fajnie zagral potem lazilismy miedzy piwem itp takze urywkami cos slyszalam , ciezko powiedziec co i jak bo niemialma zegarka wiec niepamietam o ktorej gdzie bylam. wiem ze na Coone potanczylismy troche i jego set tyle co slyszalam mi sie podobal reszte slyszalam z przyczepy wiec nieoceniam.ale hardcore nad ranem to wogole mi niepasowal. ale sam namiot wystroj fajny wizualizacje itp:) naglosnienie o niebo lepsze niz rok temu. sklepik spoko i damska nawet koszulka ladna byla ale ceny xDDDD ahha XD a bluza za 150zl !!!
takiej wielkiej zapiekanki to niewidzialam hahah i 10zl kielbacha tez za 10zl to bylo smieszne troche ale kij tam bo bulke dawali jeszcze;p piwa ceny spoko bo tak jak rok temu i czego innego sie spodziewac na eventach.
podsumowujac i rok temu i teraz byly + i - wiec ciezko powiedziec ktora lepsza:) ale za rok mocno sie zastanowie czy jechac bo jednak od pogody duzo zalezy no i kawal drogi ;/
dzieki wszystkim a w szczegolnosci Radial Playerz i ResQ, Krakoffowi no i mojemu R:* no i Motylom za niespodzianke ze sie pojawili ,mimo ze razem bardzo malo spedzilismy czasu Gife milo bylo poznac w koncu
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 07-06-2009, 23:27, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 19 Pa¼ 2008 Wiek: 41 Posty: 228 (0,03/dzieñ) Piwa: 120 Sk±d: Bydgoszcz  | Wys³any: 07-06-2009, 23:54 | #828
|
| taaa kawał drogi... a co my mamy powiedzieć jadąc z Bydgoszczy na Śląsk czy do Krakowa P A Zieloneq z trójmiasta A jak do NL daleko nie jest W sumie po wypowiedziach widzę, że wiele nie straciłam. jedyne co, to żałuję że po raz kolejny ominął mnie występ Orjana Nilsena | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 08-06-2009, 07:38 | #829
|
| | Legolek napisa³/a: | Umywalki- MiaÅ‚a wÅ‚aÅ›nie ich być liczba mnoga a byÅ‚a tylko jedna z 3 kranami chyba |
a ja nie widziałam! a sie ciepac chciałam, ze nic nie ma
| Frog napisa³/a: | | No to kto sie odwazyl na Bungee z zapowiadajacych ? |
ja to olałam edit: i jeszcze jedno... ktostam o te helikoptery pytał... były, były | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Celcia 08-06-2009, 07:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Do³±czy³a: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzieñ) Piwa: 342 Sk±d: KatowicE  | Wys³any: 08-06-2009, 08:15 | #830
|
| | Celcia napisa³/a: | i jeszcze jedno... ktostam o te helikoptery pytaÅ‚... byÅ‚y, byÅ‚y |
sama widzialam aha ja tez jak wiekszosc ludzi mialam kryzys, chyba o 2 w nocy choc nie jestem pewna.. glowa tak mnie masakycznie bolala ze myslalam ze wykituje poszlam do punktu medycznego i ta babka mi ze maja tylko ZASTRZYKI przeciwbolowe, to ja podziekowalam i dalej sie meczylam " no ale potem z pol godziny poszlajalam sie po dworze i jakos w kocu przeszlo pomimo kryzysu dotrwalam na "parkiecie" do samego prawie ze konca | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
| |