Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 06, 06, 09, gathering, global, poznan, tor

Przesuniêty przez: Troi
07-06-2009, 13:46
Global Gathering @ Tor Poznań, 06.06.09
Autor Wiadomo¶æ
KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje
Do³±czy³a: 01 Sty 2008
Piwa: 2
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 07-06-2009, 22:16    #821

Gdyby była pogoda to na prawde było by 100razy lepiej. Ten Global tak jak pisałam wczesniej nie ma co sie mierzyć z tamtym.
Nooo własnie a co do szatni!!!!!!! :/ PORAŻKA! zamiast tam wyłozyć maty to nie- wszystkie torby i plecaki leżały w błocie - dosłownie. Moja tylko w połowie była uje**na, ale przed Nami koleś brał plecak, to az z niego ciekło :O
I jeszcze szok: Kupujemy z Towdim wode mineralną małą, a koleś pado: 6zł :eek:

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008
Piwa: 526
Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 07-06-2009, 22:22    #822

KaLa napisa³/a:
Moja tylko w połowie była uje**na, ale przed Nami koleś brał plecak, to az z niego ciekło :O
I jeszcze szok: Kupujemy z Towdim wode mineralną małą, a koleś pado: 6zł :eek:

Przeco to normalne na takich spędach i do tego to wodne piwo.
Mi prawdę powiedziawszy Global wcale się tak nie podobał w zeszłym roku jak choćby Tunnel i to mimo tego ,że tam żadnych hardów nie było z wyjątkiem Remusa.

Podsumowując, po raz kolejny potwierdza się ,że eventy MSN pod względem organizacji to jedna wielka chała. Tak było w zeszłym roku w tym wygląda na to ,że było nie wiele lepiej wide: miałby być umywalki a był zlew i trzy krany ....
W porównaniu do organizacji Soundtrade to niebo a ziemia.

EDIT: I właśnie dlatego zawsze jak ktoś się mnie pyta co wybrać Tunnel czy Global to sto razy polecam Tunnel bo tutaj organizacja w przełożeniu choćby do ceny biletu jest zupełnie inna.
Ostatnio zmieniony przez vulcan 07-06-2009, 22:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

pelap 
Pusia

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 88
Sk±d: Lohne

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 07-06-2009, 22:31    #823

@ koko gife robil fotki na scenie bo mial vipa i nawet fajne fotki jej robil :d nawet same nogi fotografowal:PP

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 07-06-2009, 22:33    #824

O_O nie wiem co Wy gadacie ale oprócz deszczu to NASZ namiot byl w chhooooj lepszy niz rok temu ! wszystko bylo bardziej ELOOO ... swiatla, lasery, maty, naglosnienie ! a muza jak muza nie kazdemu spasi ... wiec pod tym wzgledem Q namiot wydupcył zeszłoroczny maksymalnie :D a ze wydawalo sie ze mnie ludzi bylo niz rok temu na nim to dlatego ze tegoroczny byl 2x wiekszy ;)

[ Movies From Parties ]

claudiucha 
Industrial/Terror

Informacje
Do³±czy³a: 04 Lut 2008
Piwa: 24
Sk±d: Venlo

Wys³any: 07-06-2009, 22:44    #825

ROoZi napisa³/a:
O_O nie wiem co Wy gadacie ale oprócz deszczu to NASZ namiot byl w chhooooj lepszy niz rok temu ! wszystko bylo bardziej ELOOO ... swiatla, lasery, maty, naglosnienie ! a muza jak muza nie kazdemu spasi ... wiec pod tym wzgledem Q namiot wydupcył zeszłoroczny maksymalnie :D a ze wydawalo sie ze mnie ludzi bylo niz rok temu na nim to dlatego ze tegoroczny byl 2x wiekszy ;)

+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 :clap: :sugoi: :thumbup:

Wenus84 
HC TERRORist

Informacje
Do³±czy³a: 09 Pa¼ 2007
Piwa: 8
Sk±d: NL/ P-Å„

Wys³any: 07-06-2009, 23:11    #826

http://www.06062009global...250,874625.html

:D
ogolnie to ostatni set najlepszy, scenka q-dance super, fajne maty i to wszystko z pozytywow :D
minusow nie wymieniam bo szkoda literek :P

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 07-06-2009, 23:20    #827

podroz do jak i spacer i obiad w Poznaniu na + :) dojazd na Tor taxa tylko 35zl haha lol takze luzik i nieprzeszukiwali nas itp:) bo jak zobaczylismy ten tlum na busa to skapitulowalismy wraz z Motylami xD i sie oplacilo. gorzej ze reszta tego szczescia niemiala.
powrot tyle godzin bez ani kropli picia ,w duchocie itp dramat;/ myslalam ze w pewnym momencie tam zaslabne ;/ ale na szczescie jakos od katowic sie wyluzowalo i dalej juz se lezalam i nawet wode sie udalo kupic:)

ja ogolnie impreze mialam na + mimo ze bawilam sie moze chwile haha i to nie na hardach jeszcze xD ale mimo to bylo wesolo i ogolnie spoko :)
deszcz wiaodmo na minus ale az tak zimno niebylo jak rok temu w nocy , a przynajmniej mi :)
maty w namiotach , duzo wiekszy ogrodek piwny , piwa w puszkach :D :D:D

umywalki niewidzialam ale na VIPach w WC bylo elegancko w porowaniu do ToiToi xD haha.
wkurzylo mnie ze chcac sie napic drinka - a mialo byc 5 darmowych trz abylo miec zetony a nikt niewiedzial gdzie je dostac;/ powinno na wejsciu sie dawac;/ no ale kij z tym a za drina 24zl to ja niedam a tyle mi baba krzyknela hahahahaa i to jeszcze najzwyklejsza vodka albo whisky z sokiem czy napojem jakims lol. odnosnie bufetu na VIPach to tak samo lol bo poszlismy tam z Radialsami jakos 23 chyba i juz nic niebylo;/ lol ! malo miejsca do siedzenia bardzo ;/ na podescie na VIPach zimno i zacinalo deszczem;/

muzycznie tyle co bylam to bylismy na Trance chwile i tam faaajnnie grali ,wtedy chyba ten dj z USA gral :D lasery elegancko i ludzi w ciul.
na House na Dalbacku bylismy chwile i spoko zagral ale bez szalu ale na Blinka sie udalo trafic:D
na main mielismy isc na Above& Beyond ale kupa bo deszcz byl najgorszy wtedy i od pewnego momentu poszlismy poprostu wygrzac sie w przyczepie na backstage i napic bo sie niedalo;/ kij ze pradu w niej niebylo i po ciemku siedzielismy hahahah xD
ale za to kino mielismy jak jakas parka za przyczepa sie ten tegez xDDD co to bylo xD a nad ranem beka z Q-factorem jak cholera i powrot na busa xD udalo sie zdazyc na 7:35 na pkp:D

przelazilismy jeszcze na Kosheen i slyszalam tyle i bardzo mi sie podobalo :) piekny glos :)

z naszej sceny slyszalam tylko Fausto i fajnie zagral :D potem lazilismy miedzy piwem itp takze urywkami cos slyszalam , ciezko powiedziec co i jak bo niemialma zegarka wiec niepamietam o ktorej gdzie bylam.
wiem ze na Coone potanczylismy troche i jego set tyle co slyszalam mi sie podobal :)
reszte slyszalam z przyczepy wiec nieoceniam.ale hardcore nad ranem to wogole mi niepasowal.
ale sam namiot wystroj fajny :) wizualizacje itp:) naglosnienie o niebo lepsze niz rok temu.
sklepik spoko i damska nawet koszulka ladna byla ale ceny xDDDD ahha XD a bluza za 150zl xD !!!

takiej wielkiej zapiekanki to niewidzialam hahah i 10zl xD kielbacha tez za 10zl to bylo smieszne troche ale kij tam bo bulke dawali jeszcze;p xD
piwa ceny spoko bo tak jak rok temu i czego innego sie spodziewac na eventach.

podsumowujac i rok temu i teraz byly + i - wiec ciezko powiedziec ktora lepsza:)
ale za rok mocno sie zastanowie czy jechac bo jednak od pogody duzo zalezy no i kawal drogi ;/

dzieki wszystkim a w szczegolnosci Radial Playerz i ResQ, Krakoffowi no i mojemu R:*
no i Motylom za niespodzianke ze sie pojawili ,mimo ze razem bardzo malo spedzilismy czasu :*
Gife milo bylo poznac w koncu :)

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Ostatnio zmieniony przez netya 07-06-2009, 23:27, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

emcusia 

Informacje
Do³±czy³a: 19 Pa¼ 2008
Piwa: 120
Sk±d: Bydgoszcz

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5)

Wys³any: 07-06-2009, 23:54    #828

taaa kawał drogi... a co my mamy powiedzieć jadąc z Bydgoszczy na Śląsk czy do Krakowa :?: P A Zieloneq z trójmiasta :?: A jak do NL daleko nie jest :?:
W sumie po wypowiedziach widzę, że wiele nie straciłam. jedyne co, to żałuję że po raz kolejny ominął mnie występ Orjana Nilsena :/

Celcia 
Hardcore <3

Informacje
Do³±czy³a: 18 Lut 2008
Piwa: 2
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

Wys³any: 08-06-2009, 07:38    #829

Legolek napisa³/a:
Umywalki- Miała właśnie ich być liczba mnoga a była tylko jedna z 3 kranami chyba :rotfl:

a ja nie widziałam! a sie ciepac chciałam, ze nic nie ma :/
Frog napisa³/a:
No to kto sie odwazyl na Bungee z zapowiadajacych ?

ja to olałam XP
edit:
i jeszcze jedno... ktostam o te helikoptery pytał...
były, były :)
Ostatnio zmieniony przez Celcia 08-06-2009, 07:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Do³±czy³a: 22 Maj 2008
Piwa: 342
Sk±d: KatowicE

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 08-06-2009, 08:15    #830

Celcia napisa³/a:
i jeszcze jedno... ktostam o te helikoptery pytał...
były, były

sama widzialam ;)
aha ja tez jak wiekszosc ludzi mialam kryzys, chyba o 2 w nocy choc nie jestem pewna.. glowa tak mnie masakycznie bolala ze myslalam ze wykituje :( poszlam do punktu medycznego i ta babka mi ze maja tylko ZASTRZYKI przeciwbolowe, to ja podziekowalam i dalej sie meczylam :( ^^ " no ale potem z pol godziny poszlajalam sie po dworze i jakos w kocu przeszlo ;) pomimo kryzysu dotrwalam na "parkiecie" do samego prawie ze konca xD

\o/

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 31705
Odpowiedzi: 905
Odwiedzin z google: 9560
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: