Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 06, 06, 09, gathering, global, poznan, tor

Przesuniêty przez: Troi
07-06-2009, 13:46
Global Gathering @ Tor Poznań, 06.06.09
Autor Wiadomo¶æ
Gife 
F B I

Informacje
Do³±czy³: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Sk±d: PoznaÅ„

Wys³any: 07-06-2009, 17:51    #801

Wiedziałem, że idę tam tylko dla zdjęć..zupełnie nic mnie tam już nie ruszyło poza setem Luny i Ich Troje :O w Techno też nie mogłem usiedzieć..Carla i Felix jedynie podnieśli ten namiot na duchu albo mnie w jakiś lepszy nastrój :shy:
Pelap przyznaj siÄ™ co do plakatu :hihi:

claudiucha 
Industrial/Terror

Informacje
Do³±czy³a: 04 Lut 2008
Piwa: 24
Sk±d: Venlo

Wys³any: 07-06-2009, 18:07    #802

Buszu napisa³/a:
primeczq napisa³/a:
SchizeQ z naszych Kayema z tego co wiem wzieli na osobiste rewizje i Claudiuche, ale niczego przy nich nie znalezli, takze naszym sie udalo :)

Claudiuche to sam bym wzial na osobista rewizje haha :D
:lmao:

No to teru Jo :P
Jak już Primeczka wspomniała, zostałam przetrzepana od od szyi aż po sam dół, w warunkachh, że szkoda gadać :/ Osobistą ( w krzakach ) - kazała mi tylko ściągnąć buty i macanko po łebkach, także gdybym chciała to i tak bym wniosła co tylko chcę ;P Bo wiem, że jedna dziewczyna po mniej miała gorzej, bo jej nawet do stanika patrzyli :/ Za to plecak mi przetrzepał i wywrócił do góry nogami wszystko w środku, strasznie wredny cwaniaczek w kominiarce ze służby celnej.. ! Co za faja ! :/ Jebane państwo policyjne ! :middlef:
No i przez to mieliśmy olbrzymie spóźnienie, bo z dworca wyjechaliśmy busem o 15.45 a na scenie Q byliśmy dopiero o 17.30 ! Przez co spóźniliśmy się na seta Resq :thumbdown:
Pod względem organizacji i wystroju wizualnego Stage Of Qdance - nic dodać, nic ująć ! Byłam zaskoczona kiedy zobaczyłam wystrój naszej sceny xD Jak dla mnie zajebiaszczo była zrobiona, tylko te oślepiające stroboskopy :rotfl:
Pod względem muzycznym:
* Stephany a.k.a Stephy from team of Technoboy- omfg ?! :eek: - porażka wieczoru, utwory to m.in. "Disento"
, ect... :wht:
* Dj Coone - pierwsza połowa seta, zbyt dużo jumpstylu, no kto jak woli, ale ja osobiście nie przepadam za tego rodzajem muzy... :P Druga część, hardstylu w jego wykonaniu, jak całą reszta zacnie :D
* Ale największe podziękowania dla ostatniego z Dji - Panic ! :love: Jak dla mnie to był set wieczoru ! :heart:
Mi osobiście jakoś nie było zimno i deszcz też mi w niczym nie przeszkadzał, ważne że było śmiesznie w chłój i na browara w największej ulewie też się szło xD
Prawda jest taka, że jak chcesz się dobrze bawić, to nic nie stoi na przeszkodzie żeby to robić, wystarczy mieć tylko dobre chęci i nie patrzeć na wszystko kręcąc nosem... :wht:
Ps. Podziękowania ekipie ze Śląska i Poznania - było zacnie :lol-above: xD
Ps. part II - @ części ekipy ze Śląska, ect.. Następnym razem byłoby milej gdybyście nie zostawiali garstki osób, a sami zawinęli tyłki na chawire niewiadomo kiedy :/
Z namiotu spośród całej ekipy, wyszła ze mną tylko Celcia I Agacia - no pięknie :thumbup: :clap:
Reasumując całość - jeszczee lepsza niż poprzednia, zeszłoroczna edycja, imprezę zaliczam na OLBRZYMI PLUS i podziękowania dla naszego Managera oczywiście xD :shy: ^^
Wielkie pozdro still from Poznań :D :D ;P

Ostatnio zmieniony przez claudiucha 07-06-2009, 18:24, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

Disiple 

Informacje
Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007
Piwa: 0
Sk±d: Katowice

Wys³any: 07-06-2009, 18:27    #803

jesli na prawdÄ™ byla taka ujowa pogoda to sie ciesze ze nie pojechalam strasznie marzne zawsze i nie ma bata nie przezylabym....

claudiucha 
Industrial/Terror

Informacje
Do³±czy³a: 04 Lut 2008
Piwa: 24
Sk±d: Venlo

Wys³any: 07-06-2009, 18:34    #804

Disiple napisa³/a:
jesli na prawdÄ™ byla taka ujowa pogoda to sie ciesze ze nie pojechalam strasznie marzne zawsze i nie ma bata nie przezylabym....

Dla mnie nie było zimno wcale ;P a całą noc biegałam w krótkim rękawku i spodenkach xD

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 07-06-2009, 18:39    #805

claudiucha napisa³/a:
Dla mnie nie było zimno wcale ;P

Sa ludzie i morsy ;D

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Do³±czy³: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Sk±d: Rotterdam

Wys³any: 07-06-2009, 18:41    #806

no wiec jesli chodzi o mnie... to impreza szalu niestety nie zrobila i pierwszy raz sie zastanawiam czy warto bylo wogole jechac taki kawal drogi i wydawac tyle kasy..
co prawda pierwszy raz od dluuuuuzszego czasu pobawilem sie calkiem sporo do hs'u ale od polnocy zaczelo juz brakowac weny, energii i checi zeby zostawac do samego konca.. choc nawet wczesniej jak jeszcze sily i nastroj jak najbardziej dopisywaly to i tak czas jakos megaaaaaaaa powoli lecial.. :O od strony organizacji - moge sie wypowiedziec tylko o ogrodku piwnym i q-dance stage.. no i tutaj w porownaniu z zeszlym rokiem zmiany jaknajbardziej na +.. choc mialem wrazenie ze czasami byly jakies problemy z naglosnieniem.. muzycznie tragedii nie bylo bo lecialo calkiem sporo naprawde mocnych walkow, niesttey przeplatanych żeNUą.. ale w koncu mieli sie bawic tam wszyscy, dla kazdego cos dobrego.. wiec w sumie muzycznie dobrze wszystko dobrane.. no tylko pani Stephy to jakas zenada ;| nie wiem co to ma byc ku*wa hardpop czy co? :O mc jakos tak zawieszal sie na pol godziny, wyszedl, pogadal cos i znowu ciiiisza =] balistic chyba najlepiej jak dla mnie zagral (z tych co slyszalem) choc chyba z 5 walkow lecialo i non stop DECIBEL, DECIBEL =] no i punkt 1.15 to byl dla mnie koniec imprezy i dluuuuuuuugi powrot do domu.. pozdro dla ekipy z pociagu i wszystkich z ktorymi mialem okazje pogadac czy sie pobawic na imprezie!!

Q-DC__ 
SRC

Informacje
Do³±czy³: 21 Lut 2009
Piwa: 746
Sk±d: Oslo

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 07-06-2009, 18:57    #807

ja powiem tak:

deszcz (pogoda) ;/
błoto ;/
ceny ;/
Q - Dance Arena ; DDDDD
set Luny <sex> ; DDD
Dany <sex>
Stephanie <sex>

;)

troche czasu mnie skurwole trzepały na bramce.. ;/ beznadziejni byli.

Hasu 
Sick Maniac

Informacje
Do³±czy³: 30 Cze 2007
Piwa: 0
Sk±d: Jamaica

Wys³any: 07-06-2009, 19:17    #808

no i nie żałuje ze nie pojechalem ;) rok temu byl odjazd juz przed sama impreza na domkach :D dozo na TOXIC za miecha ;*

eni 

Informacje
Do³±czy³a: 14 Wrz 2008
Piwa: 8
Sk±d: sandomierz/kraków

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 07-06-2009, 20:42    #809

claudiucha kochanie chyba nie bardzo wiesz jaka byla sytuacja a sie napinasz :)
kto chcial wybyl wczesniej proste :) eot

KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje
Do³±czy³a: 01 Sty 2008
Piwa: 2
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 07-06-2009, 21:08    #810

Juz jestem w domu :O Nareszcie! No więc ogółem:
-> Załuje trochę że pojechałam, bo ta impreza z Globalem rok temu nie ma sie nawet co mierzyć. Narzekaliśmy na kurz przez który normlanie nie szło oddychac, ale uwierzcie ze to bylo 100razy lepsze niz ten zjeeeeeee***ny deszcz :/ Było ZIMNO max! Jak chciało mi sie siu-siu to aż miałam łzy w oczach że musze ten kawałek przebiec do kibla ;( Juz w połowie imprezy a moze i wczesniej musiałam się przebrać w dres :/
Połowy z rozrywek też nie widziałam , tak jak i umywalek!
Przez tą pier***loną pogode nie chciało się NIC! Miałam iść na Johna Dalhbacka i nawet nie byłam w stanie wyjsc z namiotu bo był umarła chyba.

Co to setów-> Moim zdaniem najlepiej zagrali Radial Playerz :) Piękne kawałki wybraliście!
Stephy -> PORAŻKA!!! Co to bylo wogole :| Poszłam z Angelą i ToWdim pod samą scene bo troche liczyłam na nią a tu - hahaha! smiech... Jak juz na początku wyjebała w tych sluchawkach swoich rózowych z diamentami, a potem myślała ze odpier**la super show tańcząc na DJ'ce przy tej rurce. A potem nie umiała zejść haha. I jeszcze Ci pajace co darli ryja- WE LOVE YOU STEPHY!!! MARRIED ME!!! :lmao:
Coone -> :/ :/:/:/:/ Przy całym jego secie nie zatańczyłam ani razu. Masakra...
Dana - ładnie! ale powtórzyła z 5kawałków. Niestety na połowie jej setu juz mnie nie było bo sie zwineliśmy do dom.
ToWdi->Kochanie dziękuje Ci za grzanie mnie i za opiekę hihi :kiss: :P
AnGela-> Jak zwykle ... ;* ale nie wybacze Ci ze nie przyszłaś sie z nami pożegnać :P
Primka-> Daj znać jak tam oczy - bo mnie dalej napier**ją :(
GuGens-> Alkoholik jakich mało. Przysiegam ze takiego desperata na wóde jeszcze nie widziałam. 0,7 z samego rana - bleeeee :lmao:

U Nas z busa każdy miał rewizje osobistą. Mi tam to pasowało nawet bo fajną policjantke miałam :letssin: Znajomego zadnego nie zatrzymali ale GuGensowi popersa zabrali haha.

Za rok chyba sobie odpuszcze tą impreze. Jak mi sie coś przypomni to potem napisze. teraz ide poumierać.

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 31702
Odpowiedzi: 905
Odwiedzin z google: 9560
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: