Przesuniêty przez: Troi 07-06-2009, 13:46 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 07-06-2009, 17:51 | #801
|
| Wiedziałem, że idę tam tylko dla zdjęć..zupełnie nic mnie tam już nie ruszyło poza setem Luny i Ich Troje w Techno też nie mogłem usiedzieć..Carla i Felix jedynie podnieśli ten namiot na duchu albo mnie w jakiś lepszy nastrój Pelap przyznaj się co do plakatu | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
|
claudiucha Industrial/Terror

Informacje Do³±czy³a: 04 Lut 2008 Wiek: 35 Posty: 338 (0,05/dzieñ) Piwa: 24 Sk±d: Venlo  | Wys³any: 07-06-2009, 18:07 | #802
|
| | Buszu napisa³/a: | | primeczq napisa³/a: | SchizeQ z naszych Kayema z tego co wiem wzieli na osobiste rewizje i Claudiuche, ale niczego przy nich nie znalezli, takze naszym sie udalo |
Claudiuche to sam bym wzial na osobista rewizje haha | :lmao:
No to teru Jo Jak już Primeczka wspomniała, zostałam przetrzepana od od szyi aż po sam dół, w warunkachh, że szkoda gadać Osobistą ( w krzakach ) - kazała mi tylko ściągnąć buty i macanko po łebkach, także gdybym chciała to i tak bym wniosła co tylko chcę Bo wiem, że jedna dziewczyna po mniej miała gorzej, bo jej nawet do stanika patrzyli Za to plecak mi przetrzepał i wywrócił do góry nogami wszystko w środku, strasznie wredny cwaniaczek w kominiarce ze służby celnej.. ! Co za faja ! Jebane państwo policyjne ! No i przez to mieliśmy olbrzymie spóźnienie, bo z dworca wyjechaliśmy busem o 15.45 a na scenie Q byliśmy dopiero o 17.30 ! Przez co spóźniliśmy się na seta Resq Pod względem organizacji i wystroju wizualnego Stage Of Qdance - nic dodać, nic ująć ! Byłam zaskoczona kiedy zobaczyłam wystrój naszej sceny Jak dla mnie zajebiaszczo była zrobiona, tylko te oślepiające stroboskopy Pod względem muzycznym: * Stephany a.k.a Stephy from team of Technoboy- omfg ?! :eek: - porażka wieczoru, utwory to m.in. "Disento" , ect... * Dj Coone - pierwsza połowa seta, zbyt dużo jumpstylu, no kto jak woli, ale ja osobiście nie przepadam za tego rodzajem muzy... Druga część, hardstylu w jego wykonaniu, jak całą reszta zacnie * Ale największe podziękowania dla ostatniego z Dji - Panic ! Jak dla mnie to był set wieczoru ! Mi osobiście jakoś nie było zimno i deszcz też mi w niczym nie przeszkadzał, ważne że było śmiesznie w chłój i na browara w największej ulewie też się szło Prawda jest taka, że jak chcesz się dobrze bawić, to nic nie stoi na przeszkodzie żeby to robić, wystarczy mieć tylko dobre chęci i nie patrzeć na wszystko kręcąc nosem... Ps. Podziękowania ekipie ze Śląska i Poznania - było zacnie Ps. part II - @ części ekipy ze Śląska, ect.. Następnym razem byłoby milej gdybyście nie zostawiali garstki osób, a sami zawinęli tyłki na chawire niewiadomo kiedy Z namiotu spośród całej ekipy, wyszła ze mną tylko Celcia I Agacia - no pięknie Reasumując całość - jeszczee lepsza niż poprzednia, zeszłoroczna edycja, imprezę zaliczam na OLBRZYMI PLUS i podziękowania dla naszego Managera oczywiście Wielkie pozdro still from Poznań | _________________ Die bass moet je niet horen, die moet je VOELEN!

| | Ostatnio zmieniony przez claudiucha 07-06-2009, 18:24, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 07-06-2009, 18:27 | #803
|
| | jesli na prawdÄ™ byla taka ujowa pogoda to sie ciesze ze nie pojechalam strasznie marzne zawsze i nie ma bata nie przezylabym.... | _________________
 | |
| |
 | |
claudiucha Industrial/Terror

Informacje Do³±czy³a: 04 Lut 2008 Wiek: 35 Posty: 338 (0,05/dzieñ) Piwa: 24 Sk±d: Venlo  | Wys³any: 07-06-2009, 18:34 | #804
|
| | Disiple napisa³/a: | | jesli na prawdÄ™ byla taka ujowa pogoda to sie ciesze ze nie pojechalam strasznie marzne zawsze i nie ma bata nie przezylabym.... |
Dla mnie nie było zimno wcale a całą noc biegałam w krótkim rękawku i spodenkach | _________________ Die bass moet je niet horen, die moet je VOELEN!

| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 07-06-2009, 18:39 | #805
|
| | claudiucha napisa³/a: | Dla mnie nie byÅ‚o zimno wcale |
Sa ludzie i morsy | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzieñ) Piwa: 31 Sk±d: Rotterdam  | Wys³any: 07-06-2009, 18:41 | #806
|
| no wiec jesli chodzi o mnie... to impreza szalu niestety nie zrobila i pierwszy raz sie zastanawiam czy warto bylo wogole jechac taki kawal drogi i wydawac tyle kasy.. co prawda pierwszy raz od dluuuuuzszego czasu pobawilem sie calkiem sporo do hs'u ale od polnocy zaczelo juz brakowac weny, energii i checi zeby zostawac do samego konca.. choc nawet wczesniej jak jeszcze sily i nastroj jak najbardziej dopisywaly to i tak czas jakos megaaaaaaaa powoli lecial.. od strony organizacji - moge sie wypowiedziec tylko o ogrodku piwnym i q-dance stage.. no i tutaj w porownaniu z zeszlym rokiem zmiany jaknajbardziej na +.. choc mialem wrazenie ze czasami byly jakies problemy z naglosnieniem.. muzycznie tragedii nie bylo bo lecialo calkiem sporo naprawde mocnych walkow, niesttey przeplatanych żeNUą.. ale w koncu mieli sie bawic tam wszyscy, dla kazdego cos dobrego.. wiec w sumie muzycznie dobrze wszystko dobrane.. no tylko pani Stephy to jakas zenada ;| nie wiem co to ma byc ku*wa hardpop czy co? mc jakos tak zawieszal sie na pol godziny, wyszedl, pogadal cos i znowu ciiiisza =] balistic chyba najlepiej jak dla mnie zagral (z tych co slyszalem) choc chyba z 5 walkow lecialo i non stop DECIBEL, DECIBEL =] no i punkt 1.15 to byl dla mnie koniec imprezy i dluuuuuuuugi powrot do domu.. pozdro dla ekipy z pociagu i wszystkich z ktorymi mialem okazje pogadac czy sie pobawic na imprezie!! | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzieñ) Piwa: 746 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 07-06-2009, 18:57 | #807
|
| ja powiem tak:
deszcz (pogoda) ;/ błoto ;/ ceny ;/ Q - Dance Arena ; DDDDD set Luny <sex> ; DDD Dany <sex> Stephanie <sex>
troche czasu mnie skurwole trzepały na bramce.. ;/ beznadziejni byli. | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 30 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 261 (0,04/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Jamaica  | Wys³any: 07-06-2009, 19:17 | #808
|
| no i nie żałuje ze nie pojechalem rok temu byl odjazd juz przed sama impreza na domkach dozo na TOXIC za miecha ;* | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzieñ) Piwa: 8 Sk±d: sandomierz/kraków  | Wys³any: 07-06-2009, 20:42 | #809
|
| claudiucha kochanie chyba nie bardzo wiesz jaka byla sytuacja a sie napinasz kto chcial wybyl wczesniej proste eot | _________________ nie każdy rozumie, że myśli; wielu myśli, że rozumie | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 07-06-2009, 21:08 | #810
|
| Juz jestem w domu Nareszcie! No więc ogółem: -> Załuje trochę że pojechałam, bo ta impreza z Globalem rok temu nie ma sie nawet co mierzyć. Narzekaliśmy na kurz przez który normlanie nie szło oddychac, ale uwierzcie ze to bylo 100razy lepsze niz ten zjeeeeeee***ny deszcz Było ZIMNO max! Jak chciało mi sie siu-siu to aż miałam łzy w oczach że musze ten kawałek przebiec do kibla Juz w połowie imprezy a moze i wczesniej musiałam się przebrać w dres Połowy z rozrywek też nie widziałam , tak jak i umywalek! Przez tą pier***loną pogode nie chciało się NIC! Miałam iść na Johna Dalhbacka i nawet nie byłam w stanie wyjsc z namiotu bo był umarła chyba.
Co to setów-> Moim zdaniem najlepiej zagrali Radial Playerz Piękne kawałki wybraliście! Stephy -> PORAŻKA!!! Co to bylo wogole Poszłam z Angelą i ToWdim pod samą scene bo troche liczyłam na nią a tu - hahaha! smiech... Jak juz na początku wyjebała w tych sluchawkach swoich rózowych z diamentami, a potem myślała ze odpier**la super show tańcząc na DJ'ce przy tej rurce. A potem nie umiała zejść haha. I jeszcze Ci pajace co darli ryja- WE LOVE YOU STEPHY!!! MARRIED ME!!! :lmao: Coone -> :/:/:/:/ Przy całym jego secie nie zatańczyłam ani razu. Masakra... Dana - ładnie! ale powtórzyła z 5kawałków. Niestety na połowie jej setu juz mnie nie było bo sie zwineliśmy do dom. ToWdi->Kochanie dziękuje Ci za grzanie mnie i za opiekę hihi AnGela-> Jak zwykle ... ;* ale nie wybacze Ci ze nie przyszłaś sie z nami pożegnać Primka-> Daj znać jak tam oczy - bo mnie dalej napier**ją GuGens-> Alkoholik jakich mało. Przysiegam ze takiego desperata na wóde jeszcze nie widziałam. 0,7 z samego rana - bleeeee :lmao:
U Nas z busa każdy miał rewizje osobistą. Mi tam to pasowało nawet bo fajną policjantke miałam Znajomego zadnego nie zatrzymali ale GuGensowi popersa zabrali haha.
Za rok chyba sobie odpuszcze tą impreze. Jak mi sie coś przypomni to potem napisze. teraz ide poumierać. | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
| |