Przesuniêty przez: Troi 07-06-2009, 13:46 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Doł±czył: 29 PaŒ 2007 Wiek: 37 Posty: 255 (0,04/dzień) Piwa: 30 Sk±d: ChrzanĂłw  | Wysłany: 07-06-2009, 13:56 | #791
|
| | primeczq napisał/a: | SchizeQ z naszych Kayema z tego co wiem wzieli na osobiste rewizje i Claudiuche, ale niczego przy nich nie znalezli, takze naszym sie udalo |
Claudiuche to sam bym wzial na osobista rewizje haha | _________________ I am what I play My beats fucks up your brain Bitch thats what I'm saying Don't you forget my name | |
| |
 | |
|
Informacje Doł±czył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wysłany: 07-06-2009, 14:00 | #792
|
| yy tak czytam recki na ftb no i nie powiem jestem niemile zaskoczony
| Jednymy minusem byĆ dojazd, a dokladniej KONTROLA POLICYJNA JadÄ
c taksĂłwkÄ
policja kazala zjechaÄ na pobocze - wytargali nas z taksĂłwki jak jakichĆ przestÄpcĂłw, klnÄli, byli agresywni, jakaĆ paranoja Gdy kumpel powiedziaĆ ĆŒe jesteĆmy czyĆci, dwĂłch goĆci w kominiarkach przygwoĆșdzilo go do ziemi mĂłwiÄ
c "zaraz ****a sie przekonamy"
Nie jestem kibolem, ale juĆŒ chyba pojmujÄ dlaczego oni tak nie cierpiÄ
policji |
no i to ze tam bylo TVP to tez przegiecie.. ale nie oceniam bo nie bylem. | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzień) Piwa: 228 Sk±d: Ruda Slaska  | Wysłany: 07-06-2009, 14:11 | #793
|
| o mamo dopiero co wrĂłciĆem ale opĆacaĆo siÄ przejechaÄ taki szmat drogi. OczywiĆcie gĆĂłwna scena to Q-dance Stage ale inne tez zwiedziĆem, co najdziwniejsze dla mnie to Stephy zagraĆa jeden z lepszych setĂłw imprezy chociaĆŒ na ĆŒanym z setĂłw nie byĆem caĆym bo robiĆem sobie chwilkÄ przerwy na piwko lub jakieĆ maĆe co nieco do jedzenia Tak jak juĆŒ napisalem Stephy zaskoczenie na plus a na mega minus to Coone, byĆem na nim 30 minut ale juĆŒ sĆuchaÄ tego nie umiaĆem, Words from The gang czyli jego najlepsza wg mnie nuta jak poleciaĆa to myĆlaĆem, ĆŒe uratuje impreze ale jak usĆyszaĆem ten remix to juĆŒ zaczÄ
Ćem siÄ zbieraÄ a pĂłĆșniej jeszcze dodaĆ jakÄ
Ć nutÄ podobno boba marleya przerobionÄ
na hard (jump ?). Ćadnie zagraĆ teĆŒ Fausto i Balistic Luna i Dana oczywiĆcie na swoim poziomie, ale najwiÄkszy doje**niem byĆ oczywiĆcie HC ze strony Panica, Luny i dany. AAA normalnie wszystko mi w tym secie spasowaĆo.
W sumie dziwne byĆo to, ĆŒe kaĆŒda z nut leciaĆa po 2-3 razy co byĆo wielkkim zdziwieniem dla mnie, tak jakby dje wziÄli dla caĆej paki tylko jeden komplet pĆyt
Z innych scen to podobaĆy mi siÄ w sumie efekty jakie w nocy byĆy na mainstage i caĆkiem ciekawie byĆo na trance area. Na techno byĆem w sumie chwile na Carli Roci i Umeku, Carla mi siÄ spodobaĆa jak zagraĆa.
No i najwiÄkszy minus imprezy, podrĂłz busem na tor przez pĂłĆtorej godziny przez to, ĆŒe policja szukaĆa narkotykĂłw, to byĆo normalnie straszne tyle staÄ w tej duchocie i wiedzÄ
c, ze gra tam juĆŒ jeden z djĂłw HS, ale cue factor niby w sumie zagraĆ 15 minut podobno ze wzglÄdu na jakieĆ awarie czy cuĆ masakra z takim czymĆ
ale impreza jak dla mnie na bardzo duĆŒy plus | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wysłany: 07-06-2009, 14:23 | #794
|
| | pelap napisał/a: | ceny koszulek z kosmusu 90 zl |
jeszcze dycha i by dorownalu MONSTER JAMOWI. Popierd... ! | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzień) Piwa: 20 Sk±d: MysĆowice  | Wysłany: 07-06-2009, 14:33 | #795
|
| | Jak wyglÄ
daĆa kwestia zaludnienia w namiocie Q i w ogĂłle ?? | |
| |
 | |
Informacje Doł±czyła: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzień) Piwa: 2 Sk±d: Ruda ĆlÄ
ska  | Wysłany: 07-06-2009, 14:44 | #796
|
| boze! wracam zayebana do dom a tu caĆa rodzina na obiadku! aaaaa! jaa pierdziele... od czego by tu zaczac? o trzepaniu byĆa gadka wiec sobie podaruje... podroz cugiem - super Stephy - set imprezy! Ćooo! tak doyebaĆa, ze hej! tiaaa... to byĆ moj taki mega zarcik na poczatek... przez caĆy jej set zastanawiaĆam sie czym by tu w nia rzucic! to byĆa jakas kpina a nie HS! i myslaĆam, ze gorzej juz byc nie moze... ale sie pomyliĆam... Coone... no ja pie*dole! to byĆ dĆŒoĆk dopiero.... ĆŒal... a Bob Marley w wersji JUMP/HS?! <sciana> generalnie na pewno juz na globalu nie zawitam... w zyciu tak nie zmokĆam i nie zmarzĆam... od 20 chciaĆam jechac do domu.... jeszcze sie w kaĆuĆŒe wdupiĆam to dopiero... i wogole... nontoper te same nuty leciaĆy! a kawaĆek gdzie jest tekst jakis bla bla bla britney to chyba kazdy zagraĆ! i jeszcze moj Dahlback! matko... zawiodĆam sie tak, ze myslaĆam, ze sie popĆacze! a tak liczyĆam na niego! alke plusy jakies tez byĆy... Balistic- w koncu jakis HS Dana - jejuuu! jaka ona jest kochana! tak sie slicznie usmiechaĆa, ze sie nie mogĆam napatrzec na nia! hihih to byĆo takie sĆodkie! i zagraĆa tez Ćadnie w koncu sie bawic zaczeĆam i moje Like This leciaĆo! Ćiiii! Luna - suuuuper! no ale wiadomo, dokĆadnie tego sie spodziewaĆam - ale miaĆam nadzieje, ze jakims Hardcorkiem zakonczy czy cus... ale i tak spoko - potem weszli Dana, Luna i Panic - czekaĆam tylko az bedzie mocniej! i mocniej! no w koncu sie zaczeĆo.... huhuuuuu! HAAARDCORE!!! yaaa leciaĆo Lost in Dreams, How Long... super... momentami zayebiscie elo napie*dalanka hiah... Agacia Bejbe! - dzieki za kicanie do samego konca Krzysia, Pafcik - spasiba - gdyby nie Wasze bluzy prawdopodobnie zrobiĆabym sobie krzywde gdybym cos do skrzywdzenia siebie znalazĆa GuGens - nie bulwersuj sie na mnie! pipipipiiii! | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Celcia 07-06-2009, 14:45, w cało¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doł±czyła: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzień) Piwa: 8 Sk±d: sandomierz/krakĂłw  | Wysłany: 07-06-2009, 17:13 | #797
|
| grzyb, spogladajac i porownujac nasza scene i scene trance- na Q bylo chwilami polowa namiotu natomiast na trance byl caluski namiot chociaz nie wiem jak bylo pozniej bo po 1 wyszlam, no ale od poczatku
ekipa zugowaa dopisala bylo nieco smiesznie czasem az za dzieki wielkie po tak meeeeeczacej <:P> podrozy kapa i ujnia z przeszukwaniem i tym calym zamieszaniem to az normalnie
pogoda od poczatku lipniasta ludzi jakos tak malo iiii tak w ogole nie wiedzialam tych wszystkich rozrywek o ktorych byla mowa m.in na ftb pozwiedzalam sobie sceny i myknelam na seciora sebastiana sanda jak na poczatek baardzo elo mu to wyszlo pozniej juz pobieglam na fausta ii tu jak myslalam- nie zawiodlam sie straaaaaasznie fajowy secik i znowu myk na trensyy tym razem na first state i tu baardzo melodycznie i wkrecajaco pozniej gral orjan nilsen ale jego set nie przpadl mi do gustu wiec wyszlam znow na nasza scene i boooooooskÄ
hardstajjjjjlowa stephanne fujjj co ona zapodala jakiegos rmx crazy froga albo ti sento noo porazka az mi sie odechcialo i znowu wbilam na trensy i menno de jonga jak dla mnie jego set i poczatek <bylam tylko chwilke> setu matta dareya nalepszy z calej imprezy pozniej juz zostalam na naszej scenie probujac sie bawic do setu balastica i coone ogolnie scena Q pozytywne wrazenie fajnie dobrane laseki i cala reszta tylko tak jak Primka pisala juz pozniej namiot zaczal przeciekac i zaczelo robic sie bagienko ogolniee kilka czynnikow spodowodalo ze wyszlam szybciej niz chcialam z tej imprezy nie posluchalam niestety nikogo z maina ani tez koncowki lu ze sceny trance co do pogody- bez komentarza, co do cen- procz pamiatek z Q ok
podsumowujac- zajefajna impreza ktora po prostu nie wypalila gdyby nie ekipa, kilka dibrych setow <tresny pobily jak dla mnie HS > tooo naprawde zalowalabym ze jechalam taki kawal:) | _________________ nie kaĆŒdy rozumie, ĆŒe myĆli; wielu myĆli, ĆŒe rozumie | |
| |
 | |
marciaaa GaduĆa nad GaduĆami

Informacje Doł±czyła: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzień) Piwa: 342 Sk±d: KatowicE  | Wysłany: 07-06-2009, 17:30 | #798
|
| No to teraz ja kuuuuurde! wszystko mnie tak boli ze masakra, hahah Impreza zaczÄĆa sie juz w autokarze, hahaha! co tam sie nie dzialo dojechalismy na miejsce ta pogoda juz zac\zynala byc coraz bardziej z dupy ;/ ale w sumie namiot byl, a jak czlowiek chcial sie przewietrzyc to kaptur na glowe i hej! jak dla mnie ceny przesadzone ;/ wydalam tyle kasy na napoje ze olaboga! ;/;/ 6 zl pol litra napoju? :wow: ale sie mowi trudno co do muzyki... w sumie spoko, na scenie Qdance siedzialam (znaczy przetanczylam) cala impreze prawie najlepszy set Luuna Dana tez dala rade na koniec Hardcore, taki kupawy troche wiec po 20 min hcu sie wynieslismy... co do towarzystwa, dziekuje Pelap za caĆÄ
imprezÄ i w ogole kazdemu z ktorym zamienilam kilka slow czy potanialam na "parkiecie" impreza jak najbardziej na plus ahaaa i no tak! fajnie bylo poznac kilka nowych osob i jeszcze zapomnialam! najgorsze bylo to ze nie bylo ani kawalka lawki :eek: co prawda pod budkami z jedzeniem byly ale co z tego jak cala noc zmoczone? albo pod namiotami powinno byc zamontowanych kilka lawek zeby czlowiek mogl odsapnac troche a nie na tej ziemii, brrr wiec to byla stanowcza kuuupa wieczoru | _________________ Party Lover! \o/ | | Ostatnio zmieniony przez marciaaa 07-06-2009, 17:36, w cało¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Doł±czył: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzień) Piwa: 88 Sk±d: ChorzĂłw  | Wysłany: 07-06-2009, 17:35 | #799
|
| A wiÄc teraz i ja
O dziwo nas z kumplami nie trzepali podrĂłĆŒ w pociÄ
gu elegancka dojazd na tor teĆŒ ĆŒadnych problemĂłw i odrazu na poczÄ
tek zwiedzanie scen
ZaczeliĆmy od Sound Of Q - Dance akurat ResQ graĆ
Dj Neil - Go Ahead (Orange Mix) i wszystko jasne. Poprostu pokazaĆ co to jest prawdziy hardtrance i hardstyle! ChowaÄ mi siÄ z tymi Headhunterzami
Namiot electro najlepsza nagĆoĆnienie podczas setu Mark Knight-a tak waliĆo basem ĆŒe szok wgniotĆo w ziemie.
Na techno chwile byĆem bo nudno. AĆŒ sam Dubfire siedziaĆ i graĆ od niechcenia niemrawo wciskajÄ
c te knefle.
Main stage to wystarczyĆo mi Kosheen na moment i Above & Beyond coĆ piÄknego.
3/4 imprezy przetaĆczyĆem na Trance Arena i nie ĆŒaĆuje.
Pierwsz First State - jak siÄ okazaĆo nie przyjechaĆ w komplecie tylko zjawiĆ siÄ sam Sander Van Dien. MyĆlaĆem ĆŒe bÄdzie sĆabo a tu proszÄ
Zapodali swoje First State - Falling i wszystko byĆo jasne moĆŒna byĆo odlecieÄ.
Potem Orjan Nilsen bardzo Ćadnie i na koniec sĆynne La Guitara
Menno De Jong- Nic dodaÄ nic ujÄ
Ä piÄkny secik z Airplay 47 – Be Free (Mat Zo Remix) w secie coĆ piÄknego.
Potem Matt Darey jak dla mnie Ćrednio i o dziwo graĆ nie 1,5 godziny a 1 godzine i gdyĆŒ potem na 2 wskoczyli Kyau And Albert
Tego duetu nie trzeba byĆo opisywaÄ to co zrobili to szok. Przypomnieli ich stare hiciory i nowe.
Potem Joop tutaj Ćadny Tech Trance i oczekiwanie na Leona Boliera a on poprostu wgniĂłtĆ w ziemie jak na seta prawie o 4 nad ranem. SZOK!!!
Potem Second Mind lajtowy secik i fruu do domciu
Teraz troszkÄ od strony organizacyjnej:
Plusy: Maty w namiotach Szybkie Wejscie Dobry Dojazd z Dworca PKP
Minusy:
Nie przygotowanie siÄ do warunkĂłw pogodowych (nie wiem czy ten helikopter lataĆ pewnie nie) do tego wiÄkszoĆÄ atrakcji byĆa zbÄdna bo nikt nie skorzystaĆ z kuli pogody po za bungee.
Umywalki- MiaĆa wĆaĆnie ich byÄ liczba mnoga a byĆa tylko jedna z 3 kranami chyba
Do tego nawet na scenie electro raz wywaliĆo prÄ
d i nie byĆo przez chwile muzyki.
I po za mainem i namiotem q dance (ktĂłry wiadomo miaĆ wĆasnÄ
scenerie) w namiotach ubogo standard 3 laserki i jakieĆ lampy powieszone tak by byĆy.
DuĆŒo plusĂłw ale i minusĂłw no ale i tak ogĂłlnie bibka udana
Fotki z dziale fotkami filmiki pĂłĆșniej | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Legolek 07-06-2009, 17:37, w cało¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wysłany: 07-06-2009, 17:50 | #800
|
| | No to kto sie odwazyl na Bungee z zapowiadajacych ? | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 07-06-2009, 18:00, w cało¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
| |