1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Build up mi sie podoba, melo nie bardzo, ale zajebiste bebny czy co to jest od 2:15 I co dziwne tutaj sie nikt nie przyjebal o "te same dzwieki" a przeciez wiele podobnych jest w produkcjach Eniego(nie uderzam w Ciebie Przemek, chodzi o dyskusje z innego tematu )
Spoko ChoÄ jak moĹźesz to podaj gdzie mam takie dĹşwiÄki bo szczerze to nowy projekt i szokĹoby mnie takie stwierdzenie nawet nigdzie podobnego bassline nie mam (coĹ w tym stylu moĹźe jest w Bang Ya). Z podobnych dĹşwiÄkĂłw to moĹźe coĹ byÄ jedynie z perkusji.
Kojarze temat z Waszym trackiem i posty z "podobnymi dĹşwiÄkami" Sam staram siÄ tego jak najbardziej unikaÄ i nie robiÄ trackĂłw "na poprzednim projekcie", ale imho o wiele wiÄcej tego moĹźna uĹwiadczyÄ sĹuchajÄ c zagraniczne "gwiazdy" niĹź rodzime produkcje.
Enigmato, kurde narobiles tego tyle ze znalesc nie umiem ale rzeczywiscie ten klakson gdzies byl, nawet jesli nie ten to podobny Nawet jesli go robiles od zera to na podobnym schemacie a bassline moze nie u Ciebie ale tez zblizony gdzies byl
Oryginal lepszy niz remix Nuttiego(tak samo jak bylo w przypadku rlsu Noisyboya)
Schizeq nie wiem czy wiesz ale obrona wĹasnych racji nie powinna byÄ na zasadzie "bo inni tak majÄ " jeĹli ktoĹ nam zarzuca coĹ negatywnego bo po pierwsze jest to pĹytkie a po drugie robisz gnĂłj komuĹ.
ZresztÄ zapewne znasz wszystkie kawaĹki Enigamto jest ich grubo ponad 40. Nawet nie wiem czy w ogĂłle ogarniasz taki wieloletni dorobek producencki. I Ty chcesz udowodniÄ Ĺźe ktoĹ uĹźyĹ tego samego dĹşwiÄku? DĹşwiÄku ktĂłry byĹ uĹźyty w kawaĹku z przed PIÄCIU lat? A Wy jako duet CS uĹźyliĹcie identycznego scratch (tego pewien jestem w 100 %) we wszystkich kawaĹkach na przestrzeni miesiÄ ca, dwĂłch. No to sorry. Schizeq, ale nie tÄdy droga. Nie traktuj tego jako ataku, ja po po prostu wyraĹźam swoje zdanie.
Ostatnio zmieniony przez ADEN 19-08-2011, 12:40, w całości zmieniany 1 raz
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)