Przesuniêty przez: Troi 13-01-2008, 10:57 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 09 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 40 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Chrzanów  | Wys³any: 13-01-2008, 14:52 | #541
|
| oj wczorajsza impreza to naprawde wtopa. Na początku nie chcieli nas wpuscic do klubu bo "nie byliśmy wpisani na liste", wiec musielismy czekać jakies 30 min na Haj_T'iego. Driver nie mógł nagrać seta [i nam przy okazji] bo sie coś tam skaszaniło, padł odsłuch w mixerze zaraz przy naszym starcie, niemozna było pierwszego mixu nawet zrobić i tracki leciały "jak z winampa" bez przejsc, my zamiast grać to szukaliśmy kogos kto mógłby to naprawić . Potem juz całkiem straciliśmy chęc do gry i jakiejkolwiek zabawy, w połowie seta sie jeszcze spieprzyły słuchawki, waliliśmy przejścia, przeskakiwały płyty...ogólnie to porazka, chce zapomniec o wczorajszej imprezie, oby nic podobnego juz nie miało miejsca. Ciesze sie ze udało mi sie poznać pare osób, nie pamiętam juz pseudo kazdego ale wszyscy byli naprawde wporzo do zobaczenia na następnej party :-) | _________________

Hardwave & Crackman | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 03 Kwi 2007 Wiek: 37 Posty: 189 (0,03/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Gliwice  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 13-01-2008, 15:25 | #543
|
| Dobra wkoncu usiadlem do kompa xPPP Dzis cierpie :f Ale bylo warto! Wczoraj byla magia, i wymarzona impreza na 18tke! Znow poznałem troche osób, ale nie bede wymieniac xP Sry Wiki, ze przekrecalem ciagle Twoj nick D Fury, pod ruła to ciagle musialem Moanderowi lac do kielona xPP Az wkoncu powiedzialem, ze juz mu nie naleje bo musi zagrac I jak widac dobrze mu poszlo, tak jak calej reszcie. Cytrynowka Rafira i Darona byla bardzo dobra Pozdro wogole dla solenizantow Powiem szczerze, ze liczylem chociaz na odrobine HC xP i nie tylko ja, no ale bylo gites, bo walki zajebiste lecialy. Zwinalem sie kolo 4:30 sam nie wiem czemu xP Cos mnie natchnelo W sumie zaluje, bo moglem zostac dluzej :f Powrot kaszana totalna szedlem z Zelaznej na przystanek w strone chorzowa, widze jedzie bana, mysle se to polece (nie radze biegac jak sie jest nap***dolonym ), na szczescie nie bylo tak zle i nie wyglebilem, ale bana mi uciekla :f ide pod silesie patrze za siebie jedzie bana, to znow lece, myslalem ze wypluje pluca. Juz taki zadowolony stoje na przystanku, naciskam guzik, a tu zonk, drzwi sie nie otwieraja, patrze a koles jedzie dalej... Myslalem, ze mnie tam cos strzeli xP Ale za 10 minut mialem nastepna bane i spokojnie zajechalem do domu ShizeQ dzieki za plytki, musimy sie kiedys ugadac, to Ci oddam, bo zapomnialem zabrac, bo odemnie z domu na szybciora wychodzilismy xP Netya musisz czesciej na Ślonsk przyjezdzac To Cie nauczymy po naszymu godac xP Dobra nie wiem juz co pisac najwyzej pozniej cos napisze jeszcze. Dzieki all * | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 13-01-2008, 15:42 | #544
|
| No i Rafir sie obudził xDDD Nie jestem w stanie poskładac mądrych zdań wiec napisze tylko tyle , że impreza był godna :mrgreen: Podziękowania dla starej ekipy Hf jak i ludzi których miałem okazje dopiero poznac : MoDa , Beatka , SchizeQ , Hokej... więcej grzechów nie pamiętam D Do następnej 8-) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 13-01-2008, 15:47 | #545
|
| po 1 zajebiaszczo wystrojona sala !! po 2 dziekuje FROG'owi za opaske po 3 Skydriver mnie zniszczył )) nową premierą i na poczatku jakims kawalkie ktory sie tak spiewająco zaczął i sie zmienił w 170 BPM jak dobrze pamietam dzieki Ci bardzo za te kawalki po 4 Enigmato przedługi secisz i bardzo ładny miło bylo usłyszeć starsze Twoje produkcje i oczywiscie dobiła mnie Twoja koncowka wszyscy na mnie dziwili jak zapie..dalam nawet ochrona sie smiała po 5 Driver tu juz sie na tyłach bawilem bo nie mialem sil zeby sie pchac pod sceną ale set jakby nie te deb... kolo sceny to naprawde wysmienicie wyszedł po 6 Radialsi no mieli klotopy czego im nie zycze na na przyszłosc ale i tak zajebiaszcze tempo w niektorych momentach po 7 jakby nie my to Hardforum to sami jazdowicze i latajacy tam byli <- przydala by sie nowa zasada !! NIE WPUSZCZAC TAKICH BO ROBIĄ SYF i to wielki !! WIXA OUT ! po 8 wkurza mnie to jak widze ze ktos stoi na scenie przed didzejem ;[[[ zero szacunku do niego a on z kolei nie ma kontaktku z publiką musialem kazdemu 10 razy mowic zeby sie przesunął ;/ kolejna zasada by sie przydala albo jeden ochroniarz na scenie przez cala noc po 9 jak ktos podchodzi non stop do dj zeby cos mu tam powiedziec zrobic fotke itd. :[[[ kurde no przez to przyjezdza chyba wczesniej zeby i mozecie mu powiedziec co nieco czy fotke zrobic !! ale w czasie seta to jest fess wkur...jące ;/ sami mogą Wam to powiedziec po 10 za duzo ludzi na scenie ! po 11 zajebiscie sie wybawilem i po 12 dziekuje wiekszosci za miłą zabawe dozobaczenia znow
[ Dodano: 2008-01-13, 15:52 ] chcialem dodac bo nie mam Edycji ;/
za niedlugo bedziemy miec nowego MCa w polsce Driver ft. MC Lew tylko mu mikrofon do reki dac | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 09 Pa¼ 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzieñ) Piwa: 349 Sk±d: Gliwice / Chorzów  | Wys³any: 13-01-2008, 15:54 | #546
|
| Witam wszystkich ;-) Ja rowniez napisze kilka zdan od siebie,imprez bardzo udana,cudowna atmosfera,mam tylko male zastrzezenie do oprawy technicznej,ktora delikatnie mowiac troszke zawiodla.Zaraz na poczatku mojego seta bylo duzo problemow z adapterami ktore musialem sam podlaczac i ustawiac.Tak czy siak za impreze na wilki plus dla organizatorow;-) Wielkie podziekowania dla wszystkich znajomych z Hard Forum ;-)
Pozdrawiam Dj Driver :-) | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 13-01-2008, 15:56 | #547
|
| Dlaczego Driver, nie jest wpisany do grupy MoH DJ? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 13-01-2008, 16:03 | #548
|
| | SchizeQ napisa³/a: | Dlaczego Driver, nie jest wpisany do grupy MoH DJ? |
bo nie jest Dj'em MoHa mam nadzieje ze to sie zmieni | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 13-01-2008, 16:05 | #549
|
| | DefQon.1 napisa³/a: | bo nie jest Dj'em MoHa mam nadzieje ze to sie zmieni |
Dla mnie może byc nawet zwykłym userem ale i tak gra najlepiej ;] Nie trzeba mu żadnych kolorów na nicku | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 13-01-2008, 16:07 | #550
|
| | DefQon.1 napisa³/a: | | kolejna zasada by sie przydala albo jeden ochroniarz na scenie przez cala noc | I tu jest walek :f bo kurna ile razy wchodzilem na loze, musialem machac opaska przed nosem ochroniarzowi, zeby ja zobaczyl I nie raz bylo tak, ze na dole nikt nie pilnowal, dla mnie porazka jezeli chodzi o ta jedna sprawe, ja rozumiem, ze ochroniarzowi napewno sie nie chce tam siedziec, ale to moze sie z kims zmienic | _________________ Thao aka TaÅ‚o aka Taho aka TarÅ‚o aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
| |