Przesuniêty przez: Troi 13-01-2008, 10:57 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 13-01-2008, 12:42 | #531
|
| To była dla mnie najlepsza impreza HS!! Było zajebiście! Banie miałem straaszną ale bawiłem się bosko. Niemam siły pisać więcej, wszyscy DJ'e dali ostro rady w szczególności Eni i Driver. Choć Moander i Eres też nie byli gorsi . Oczywiście pozdrowienia dla całego HF, dla ludzi z którmi piłem, bawiłęm i dla całego świata . Odrazy podziekowania dla krakoff'a za wspólną podróż z Krk do Katowic i spowrotem . Dla wszystkich solenizantów (yoshko, Frog wy macie podwójne dzięki, wiecie za co ) za udany wieczór i wszystkich ludzi którzy na tej imprezie byli! Było pięknie! | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 13-01-2008, 12:45 | #532
|
| | elo, ma ktoÅ› jakieÅ› ciekawe fotki z tej imprezy ? piszcie na GG: 9349064 :mrgreen: | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Pa¼ 2007 Wiek: 37 Posty: 255 (0,04/dzieñ) Piwa: 30 Sk±d: Chrzanów  | Wys³any: 13-01-2008, 12:56 | #533
|
| Impra kozacka Szkoda, że Radialsi mieli problem z wejsciem i pozniej ze sprzetem, ale ja zajebiscie sie bawilem. Pozdro 4 all | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Kwi 2007 Wiek: 37 Posty: 189 (0,03/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Gliwice  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 13-01-2008, 13:26 | #535
|
| No to czas napisac cos konkretnego
Na początku odebralem Disiple i Furego z autobusu na stawowej, w "Albercie" dołączyła do nas ekipa z Hardstyle.pl i tutaj szczególne pozrowienia i buziole w stronę Magdy (Moda). Skierowalismy sie w strone Mega, jak sie okazalo zrobilismy z deczka hektar no ale nic Mijamy Mega, idziemy i slyszymy że jakas nieokrzesana banda drze ryja no to bylo wiadomo ze HF Pod rułą poznalem wiekszosc osobistosci, oczywiscie uslyszalem, że przyszedł Mini Enigmato, Kamcia "a ja myslalam ze ty jestes wyzszy " ogólnie niektórzy mieli troche zdziwione(rozczarowane?) miny jak mowilem ze SchizeQ to ja godzina ok 20.50 pytam ludzi "gdzie jest Rafir?" a wszyscy mi mowia "no przeciez Racid jest tutaj" chyba nic wiecej nie trzeba komentowac oczywiscie trzeba bylo sie honorowo napic - obie cytrynówki genialne! ale ta slodsza(nie wiem czyja) lepsza. idziemy pod Mega. Tam z silver kadeta Green Teamu "Remember Remember" - swietne na rozgrzanie tam poznalem Malutką, Agi, i jeszcze jedną dziewczyne tylko nie umiem sobie przypomniec jak sie nazywala(za duzo was wczoraj bylo nowych dla mnie:P) pare foteczek i do srodka. Moander - niezly set, ale to byl poczatek i parkiet prawie pusty a szkoda bo gral dobrze Jakos potem przytoczyłem sie na scenę przedstawiam sie Eniemu a On "SchizeQ? moj mlodszy brat tak? hehe" potem foteczka + vinylek za co bardzo dziekuje ** potem przypadkowo poznalem Drivera.. hmm to bylo dziwne poszedłem na mały bar gdzie poznalem Pana Hajtiego(czy jak to napisac ) i nawet uslyszalem o sobie, że porządny chlopak jestem Jeśli ktoś chce zapytać co bralem to mowie od razu ze nie biore ja poprostu normalnie taki jestem - juz wiecie skąd "SchizeQ" :PPP wpadli Radialsi - foteczka 1, foteczka 2, pogadałem i wrócilem na balkon Nastepnie jesli ktos mnei widzial na balkonie i wygladalem jakbym mial zgon totalny to ja poprostu przysypialem bo ostatnio nie mialem okazji sie wyspac.. najwieksza porazka imprezy jak dla mnie to moment gdy "padł" odsluch na mikserze.. godzina 4.00 zbieramy sie do domu przychodze na dworze 4.15 a mialem autobus 4.13 - masakra ;/ pol godziny czekania, doszedl na przystanek Pelap, stwierdzil ze konczy z imprezami... O.o powtorz to dzisiaj! ogólnie impreza na + ale.. -co drugi koles w czapce -pełno ludzi na linii dj - publika -chyba godzine bolala mnie glowa bo tym waszym popersie jak przeszla faza -kolesie bez koszulek -widzialem jak jakis koles dostal w morde a ochron nic
o k**wa ale sie rozpisalem O.o
[ Dodano: 2008-01-13, 13:27 ]
| FurY napisa³/a: | | a Schizu pÅ‚akaÅ‚ | nie plakal tylko narzekal | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 13-01-2008, 13:38 | #536
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | tutaj szczególne pozrowienia i buziole w stronÄ™ Magdy (Moda). |
dzieki SchizQ..:0 Ciebie rowniez milo bylo poznać | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 550 (0,08/dzieñ) Piwa: 4 Sk±d: WirekÅšwirek  | Wys³any: 13-01-2008, 13:58 | #537
|
| ha terazsie obudziłem było dojee.. poznałem duzo nowych ludzików Moda (Doda):P, Darona, SchziQa, Mielca, Disiple , Furego , i jeszcze pare ale juz niepamietam imprezka konkretna fajnie grali szkoda ze tak krótko haha :P
Teraz nic tylko z nicierpliwościa czekac na kolejna imprezke w Szarotce | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzieñ) Piwa: 31 Sk±d: Rotterdam  | Wys³any: 13-01-2008, 14:07 | #538
|
| nooo nie pospalem za duzo bo lacznie 3,5 godziny ale zawsze to cos ;] takze pora cos napisac.. ostrzegam ze zdania moga byc dziwnie zbudowane ale cierpie na typowy poimprezowy bezmozg totalny i nie nadaje sie raczej do normalnego funkcjonowania ;] tylko szlugi jestem w stanie jarac poki co ale przechodzac do sedna sprawy.. przez pieprzone pkp dotarlem pod rule dopiero o 20.30 ;/ ale mialo to i swoj plus bo wreszcie moglem zobaczyc innych na bombie jak ja bylem trzezwiutki jak slup soli juz nawet nie wiem kto ale ktos sie zapytalk z wyraznym zdziwieniem czemu ja jeszcze nie mam copy :-P swojego produktu tym razem nie przynioslem bo takto sie konczy jak sie kupuje wodke w srode na sobote w czwartek ulegla nieszczesliwemu wypadkowi i sie wypila najlepszy wodka to oczywiscie cytrynowka Rafira hehe i mam nadzieje ze zawsze bedziesz sie zjawial z taka pod rula ;] dalej.. wchodzimy do srodka, jak zawsze maly zamet na poczatku ze wszystkim takze nawet nie zwrocilem uwagi jak gral Moander ;/ dobra teraz juz generalnie skracajac moja wypowiedz bo bede tak pisal i pisal te pierdoly w nieskonczonosc czekalem bardzo na te impreze i sie nei zawiodlem.. jak zawsze klimat naszego balkonu nie do podj*bania.. ludzi malo ale to moze i lepiej bo poza paroma wyjatkami widac ze przyszli tam prawdziwi maniacy hsu.. muzycznie tez cala impreza jak dla mnie na wysokim poziomie, uslyszalem wiele moich ulubionych walkow no i to na co czekalem - moj numero 1 - Silver Bullet :-) bardzo pozytywnie zaskoczyl mnei Kostuch bo niespodziewalem sie ze bedzie potrafil zagrac na takim poziomie ;-) gratulacje! poznalem pare nowych osob, tym razem bede pamietal wasze ksyffffki bo spelnilem moje noworoczne postanowienie poprawy i zmniejszylem spozycie :-P pozdro wielkie dla solenizantów!! mysle ze lepszej imprezy na obchodzenie urodzin nie mogliscie wybrac :-) 100lat bani! nooo chyba tyle, podziwiam jak komus sie bedzie chcialo czytac te pierdoly :-P jak sobei cos przypomne jeszcze to dopisze xXD pozdro! | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 13-01-2008, 14:14 | #539
|
| Noooo kosmos był niesamowity.Ludzi było dosyć sporo ale albo Eni tak dojebał że wymiękli wszyscy albo wszyscy spali po występie Eniego Ale gazz był nieziemski Roozi i Frog największa bania haha wstyd Ja miałem fajną przygodę bo wysszłem niestety po secie Eniego czyli po 2 a i tak o 5:30 dopiero w domu na Batorym bylem haha Trzeżwy byłem spać mi się nie chcialo za 30 min doszłem na rynek bo kumpla na bane odprowadzałem bo nic mu nie jechało potem oczywiscie piękne 139 o godzinie 3:40 nie przyjechało to wsiadłem za 30 min w 48 bo juz nie miałem sił by iść a następnie pomimo tego przysneło mi się i obudziłem się na Kochłowicach hahaha Udało mi się wysiąść jeden przystanek za rynkiem w Kochłowicach ale potem pech znowu trafił i wsiadłem do 139 Ino że jakoś nie jechało na Batory tylko Bykowinę I znowu czas zmarnowany bo wysiadłem przystanek za rynkiem przeszłem na drugą stronę i czekalem na busa i wkoncu o 5:30 w domu hahaha to był najdłuższy powrót na Batory
Ale impreza kozak
Enigmato jak zapodal Addicted To Hardstyle to wszystko było jasne:)
Link do fotek:
http://www.speedyshare.com/836759379.html
Nie sugerować się wagą fotek jest 29 są skompresowane i tak mało zajmują odrazu mówie że nie przebierane i robione normalnym aparatem | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Kwi 2007 Wiek: 37 Posty: 189 (0,03/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Gliwice  | |
| |
 | |
| |