Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 01, 12, 2008, amp, enigmato, friends, megaclub

Przesuniêty przez: Troi
13-01-2008, 10:57
Enigmato & Friends - 12.01.2008 @ Megaclub
Autor Wiadomo¶æ
Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 13-01-2008, 12:42    #531

To była dla mnie najlepsza impreza HS!! Było zajebiście! :D Banie miałem straaszną ale bawiłem się bosko. Niemam siły pisać więcej, wszyscy DJ'e dali ostro rady w szczególności Eni i Driver. Choć Moander i Eres też nie byli gorsi :) . Oczywiście pozdrowienia dla całego HF, dla ludzi z którmi piłem, bawiłęm i dla całego świata :D . Odrazy podziekowania dla krakoff'a za wspólną podróż z Krk do Katowic i spowrotem :) . Dla wszystkich solenizantów (yoshko, Frog wy macie podwójne dzięki, wiecie za co :D ) za udany wieczór i wszystkich ludzi którzy na tej imprezie byli! Było pięknie! :D

HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 13-01-2008, 12:45    #532

elo, ma ktoÅ› jakieÅ› ciekawe fotki z tej imprezy ? piszcie na GG: 9349064 :mrgreen:
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Buszu 
DJ/Producer

Informacje
Do³±czy³: 29 Pa¼ 2007
Piwa: 30
Sk±d: Chrzanów

Wys³any: 13-01-2008, 12:56    #533

Impra kozacka :D Szkoda, że Radialsi mieli problem z wejsciem i pozniej ze sprzetem, ale ja zajebiscie sie bawilem. Pozdro 4 all

FurY 
Hardstyle Freak

Informacje
Do³±czy³: 03 Kwi 2007
Piwa: 0
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 13-01-2008, 13:25    #534

I ja wstałem...

Impreza sama w sobie była zajebista, ale ja nie bawiłem się najlepiej. 3-dniowa głodówka jednak robi swoje :/ no i gorączkę miałem więc lipa

Ale poznałem się ze znaczną większością ludzi, a teraz i tak pamiętam tylko kilkoro xD
ROoZi na bani przyj*bał pięścią w sufit, a Schizu płakał, że go bania boli po poppersie xD

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 13-01-2008, 13:26    #535

No to czas napisac cos konkretnego :)

Na początku odebralem Disiple i Furego z autobusu na stawowej, w "Albercie" dołączyła do nas ekipa z Hardstyle.pl i tutaj szczególne pozrowienia i buziole w stronę Magdy (Moda). Skierowalismy sie w strone Mega, jak sie okazalo zrobilismy z deczka hektar no ale nic :P Mijamy Mega, idziemy i slyszymy że jakas nieokrzesana banda drze ryja no to bylo wiadomo ze HF :D Pod rułą poznalem wiekszosc osobistosci, oczywiscie uslyszalem, że przyszedł Mini Enigmato, Kamcia "a ja myslalam ze ty jestes wyzszy :( " :P ogólnie niektórzy mieli troche zdziwione(rozczarowane?) miny jak mowilem ze SchizeQ to ja :P godzina ok 20.50 pytam ludzi "gdzie jest Rafir?" a wszyscy mi mowia "no przeciez Racid jest tutaj" chyba nic wiecej nie trzeba komentowac :P oczywiscie trzeba bylo sie honorowo napic - obie cytrynówki genialne! :D ale ta slodsza(nie wiem czyja) lepsza. idziemy pod Mega. Tam z silver kadeta Green Teamu "Remember Remember" - swietne na rozgrzanie :D tam poznalem Malutką, Agi, i jeszcze jedną dziewczyne tylko nie umiem sobie przypomniec jak sie nazywala(za duzo was wczoraj bylo nowych dla mnie:P) pare foteczek i do srodka. Moander - niezly set, ale to byl poczatek i parkiet prawie pusty a szkoda bo gral dobrze :) Jakos potem przytoczyłem sie na scenę przedstawiam sie Eniemu a On "SchizeQ? moj mlodszy brat tak? hehe" potem foteczka + vinylek za co bardzo dziekuje :* ** xD potem przypadkowo poznalem Drivera.. hmm to bylo dziwne :P poszedłem na mały bar gdzie poznalem Pana Hajtiego(czy jak to napisac :P ) i nawet uslyszalem o sobie, że porządny chlopak jestem xD
Jeśli ktoś chce zapytać co bralem to mowie od razu ze nie biore ja poprostu normalnie taki jestem - juz wiecie skąd "SchizeQ" :PPP
wpadli Radialsi - foteczka 1, foteczka 2, pogadałem i wrócilem na balkon :)
Nastepnie jesli ktos mnei widzial na balkonie i wygladalem jakbym mial zgon totalny to ja poprostu przysypialem bo ostatnio nie mialem okazji sie wyspac.. ;p
najwieksza porazka imprezy jak dla mnie to moment gdy "padł" odsluch na mikserze.. :/
godzina 4.00 zbieramy sie do domu :) przychodze na dworze 4.15 a mialem autobus 4.13 - masakra ;/ pol godziny czekania, doszedl na przystanek Pelap, stwierdzil ze konczy z imprezami... O.o powtorz to dzisiaj! :D
ogólnie impreza na + ale..
-co drugi koles w czapce :/
-pełno ludzi na linii dj - publika :/
-chyba godzine bolala mnie glowa bo tym waszym popersie jak przeszla faza :P
-kolesie bez koszulek
-widzialem jak jakis koles dostal w morde a ochron nic :/

o k**wa ale sie rozpisalem O.o

[ Dodano: 2008-01-13, 13:27 ]
FurY napisa³/a:
a Schizu płakał
nie plakal tylko narzekal :P

HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 13-01-2008, 13:38    #536

SchizeQ napisa³/a:
tutaj szczególne pozrowienia i buziole w stronę Magdy (Moda).

dzieki SchizQ..:0 Ciebie rowniez milo bylo poznać :)
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Q-bus 
....142bpm....

Informacje
Do³±czy³: 25 Cze 2007
Piwa: 4
Sk±d: WirekÅšwirek

Wys³any: 13-01-2008, 13:58    #537

ha terazsie obudziłem :D było dojee.. :) poznałem duzo nowych ludzików Moda (Doda):P, Darona, SchziQa, Mielca, Disiple ;) , Furego , i jeszcze pare ale juz niepamietam :P imprezka konkretna fajnie grali szkoda ze tak krótko haha :P :P

Teraz nic tylko z nicierpliwościa czekac na kolejna imprezke w Szarotce :)

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Do³±czy³: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Sk±d: Rotterdam

Wys³any: 13-01-2008, 14:07    #538

nooo nie pospalem za duzo bo lacznie 3,5 godziny ale zawsze to cos ;] takze pora cos napisac.. ostrzegam ze zdania moga byc dziwnie zbudowane ale cierpie na typowy poimprezowy bezmozg totalny i nie nadaje sie raczej do normalnego funkcjonowania ;] tylko szlugi jestem w stanie jarac poki co xD ale przechodzac do sedna sprawy..
przez pieprzone pkp dotarlem pod rule dopiero o 20.30 ;/ ale mialo to i swoj plus bo wreszcie moglem zobaczyc innych na bombie jak ja bylem trzezwiutki jak slup soli xD juz nawet nie wiem kto ale ktos sie zapytalk z wyraznym zdziwieniem czemu ja jeszcze nie mam copy :-P swojego produktu tym razem nie przynioslem bo takto sie konczy jak sie kupuje wodke w srode na sobote :/ w czwartek ulegla nieszczesliwemu wypadkowi i sie wypila xD najlepszy wodka to oczywiscie cytrynowka Rafira hehe i mam nadzieje ze zawsze bedziesz sie zjawial z taka pod rula ;] dalej..
wchodzimy do srodka, jak zawsze maly zamet na poczatku ze wszystkim takze nawet nie zwrocilem uwagi jak gral Moander ;/ dobra teraz juz generalnie skracajac moja wypowiedz bo bede tak pisal i pisal te pierdoly w nieskonczonosc xD czekalem bardzo na te impreze i sie nei zawiodlem.. jak zawsze klimat naszego balkonu nie do podj*bania.. ludzi malo ale to moze i lepiej bo poza paroma wyjatkami widac ze przyszli tam prawdziwi maniacy hsu.. muzycznie tez cala impreza jak dla mnie na wysokim poziomie, uslyszalem wiele moich ulubionych walkow no i to na co czekalem - moj numero 1 - Silver Bullet :-) bardzo pozytywnie zaskoczyl mnei Kostuch bo niespodziewalem sie ze bedzie potrafil zagrac na takim poziomie ;-) gratulacje! poznalem pare nowych osob, tym razem bede pamietal wasze ksyffffki :lol: bo spelnilem moje noworoczne postanowienie poprawy i zmniejszylem spozycie :-P pozdro wielkie dla solenizantów!! mysle ze lepszej imprezy na obchodzenie urodzin nie mogliscie wybrac :-) 100lat bani! nooo chyba tyle, podziwiam jak komus sie bedzie chcialo czytac te pierdoly :-P jak sobei cos przypomne jeszcze to dopisze xXD pozdro!

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Do³±czy³: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Sk±d: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 13-01-2008, 14:14    #539

Noooo kosmos był niesamowity.Ludzi było dosyć sporo ale albo Eni tak dojebał że wymiękli wszyscy albo wszyscy spali po występie Eniego :D Ale gazz był nieziemski Roozi i Frog :D największa bania :D haha wstyd :D Ja miałem fajną przygodę bo wysszłem niestety po secie Eniego czyli po 2 a i tak o 5:30 dopiero w domu na Batorym bylem :D haha Trzeżwy byłem spać mi się nie chcialo za 30 min doszłem na rynek bo kumpla na bane odprowadzałem bo nic mu nie jechało potem oczywiscie piękne 139 o godzinie 3:40 nie przyjechało to wsiadłem za 30 min w 48 bo juz nie miałem sił by iść a następnie pomimo tego przysneło mi się i obudziłem się na Kochłowicach :D hahaha Udało mi się wysiąść jeden przystanek za rynkiem w Kochłowicach ale potem pech znowu trafił i wsiadłem do 139 :D Ino że jakoś nie jechało na Batory tylko Bykowinę :D I znowu czas zmarnowany bo wysiadłem przystanek za rynkiem przeszłem na drugą stronę i czekalem na busa i wkoncu o 5:30 w domu :D hahaha to był najdłuższy powrót na Batory :D

Ale impreza kozak

Enigmato jak zapodal Addicted To Hardstyle to wszystko było jasne:)

Link do fotek:

http://www.speedyshare.com/836759379.html

Nie sugerować się wagą fotek jest 29 są skompresowane i tak mało zajmują odrazu mówie że nie przebierane :D i robione normalnym aparatem :P

FurY 
Hardstyle Freak

Informacje
Do³±czy³: 03 Kwi 2007
Piwa: 0
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 13-01-2008, 14:49    #540

SchizeQ napisa³/a:
Skierowalismy sie w strone Mega, jak sie okazalo zrobilismy z deczka hektar no ale nic :P

No właśnie! Jak tyś nas kierował? Swojego miasta nie znać, wstyd xD

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 20161
Odpowiedzi: 608
Odwiedzin z google: 5940
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: