Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: edition, energy, hardstyle, mix, special, vol.26

Energy Mix vol.26 Special Hardstyle Edition
Autor Wiadomość
taszan 

Informacje
Piwa: 23

Wysłany: 29-06-2011, 20:07    #11

Lepsze grono wieśniaków, którzy zrobią frekwencje, dzięki której prawdziwi słuchacze hs'u bd mogli się bawić niż brak imprez tego typu. Każdy ma swój punkt widzenia, ale wg mnie lepiej jest jeżeli jest więcej ludzi niż jakby miały być pustki tak jak czasami jest u was na śląsku (nie mówie, że zawsze, ale czasami się zdarza). Z tego co sobie przypominam to nie wydaje mi się żeby kiedykolwiek nie było fulla na KOH-u, a byłem na prawie wszystkich.

Podziękowali:CiachO
Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Piwa: 392

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 29-06-2011, 22:14    #12

ja troche odstapie od tematu , wkurwilem sie ze o Mayday co niektorzy mowia sami wixa gwizdki i rekawiczki ,a za krytyke tej gadki Roozi zbiera piwa po czesci od tych co tak mowia xD , nie bede palcem pokazywał :) :P a tez moge powiedziec ze jedyny event na ktorym mozna zobaczyc i posluchac gwiazd ( TE I GG sie zeszmacili) i nie wazne czy to HS czy Techno ! musialem to napisac w tym temacie

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 29-06-2011, 22:38    #13

Stvo napisał/a:
jak czytam te gadki, jaką to męczenniczą misję robi ten klub poraz enty to rzygać mi się chce. przez to teraz na evencie z hardstajlami zamiast takich ludzi jak teraz będą się bawić wieśniaki słuchające na codzień electro house i na pewno będziecie zadowoleni, że hardscena w Polsce poszerzyła się o to jakże zacne grono.

chyba w gównie byłeś i gówno wiesz -.- pewnie bierzesz info z legendarnych opowieści na necie jakie tam wieśniaki chodzą LOL ile razy tam byłem na KOH to takiego czegoś nie zauważyłem

Łosiu napisał/a:
ja troche odstapie od tematu , wkurwilem sie ze o Mayday co niektorzy mowia sami wixa gwizdki i rekawiczki ,a za krytyke tej gadki Roozi zbiera piwa po czesci od tych co tak mowia xD , nie bede palcem pokazywał :) :P a tez moge powiedziec ze jedyny event na ktorym mozna zobaczyc i posluchac gwiazd ( TE I GG sie zeszmacili) i nie wazne czy to HS czy Techno ! musialem to napisac w tym temacie

no niestety MD ma tą samą "renomę" co e2000 pod względem vixy itp ale jakby nie patrzeć to na evencie jakimkolwiek szybciej zobaczysz przebierańców niź w klubie a era vixy w klubach minęła juz dawne z jakies 5/6 lat temu

[ Movies From Parties ]

Podziękowali:netya
-M- 
Piwożłop :)

Informacje
Piwa: 547

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 30-06-2011, 18:41    #14

Stvo napisał/a:
jak czytam te gadki, jaką to męczenniczą misję robi ten klub poraz enty to rzygać mi się chce. przez to teraz na evencie z hardstajlami zamiast takich ludzi jak teraz będą się bawić wieśniaki słuchające na codzień electro house i na pewno będziecie zadowoleni, że hardscena w Polsce poszerzyła się o to jakże zacne grono.

nie mogę czytać tego twojego pierdolenia... jaka męczennicza misja ? próbują promować gatunek, ściągają masę ludzi na imprezy, mają do tego zajebiste miejsce i co jeszcze źle ? chcesz do końca życia tylko do mega biegać czy bawić się w kilkadziesiąt osób na jakiś underground'owych imprezach ? bo ja nie, ja chcę żeby ludzie zapoznawali się z tą muzyką, żeby coraz większe grono się w nią wciągało i przychodziło na imprezy. I centralnie w kutasie mam czy na co dzień słuchają electro house, trance czy muzyki klasycznej, przyjdą raz, drugi, może się spodoba i zostaną a za jakiś czas będą maniakami, z którymi będziemy walić gorzałe na imprezach i zajebiście się bawić. Rozumiem, że tobie taka opcja nie odpowiada, lepiej czekać jeszcze z 20 lat, żeby się publika powiększyła o 5% ale za to takich TRU i może wtedy nam się uda wkońcu wypełnić np. halę kapelusz na którejś imprezie... jeżeli tak to dziękuję bardzo, ale ja wolę żeby E2000 promowało HS (a może i za jakiś czas HC ? kto wie...) i żeby się w tym kraju pod względem imprez zaczęło wkońcu ostro kręcić. A ty dalej wmawiaj ludziom, że w energy jest wixa i ludzie w białych rękawiczkach, trzeba mieć klapki na oczach, żeby nie zauważyć, że te czasy minęły, poszło w pizdu i raczej nie wróci.

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo ;)

Podziękowali:taszan, netya, Sine-D
Stvo 

Informacje
Piwa: 85

Wysłany: 30-06-2011, 18:52    #15

nie chce mi się o tym rozmawiać. bawcie się dobrze ;)

a co do mejdeja - w tym roku zapowiada się dobry rozpierdalator!

Grzybek 

Informacje
Piwa: 833

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 30-06-2011, 18:59    #16

Cóż, gdyby nie Energy ciekawe czy dziś bym słuchał hardów... ;)

Podziękowali:MarQ, SchizeQ
MarQ 

Informacje
Piwa: 51

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 30-06-2011, 21:31    #17

Grzybek napisał/a:
Cóż, gdyby nie Energy ciekawe czy dziś bym słuchał hardów... ;)

Dokładnie :) ja nie urodziłem podczas thunderdomu i nie zawsze słuchałem hardów tylko popularne energymixy. Dopiero w 2007 jak zaprosili Deepacka pojechałem sprawdziłem i tak już zostało do dziś. EOT

Stvo 

Informacje
Piwa: 85

Wysłany: 30-06-2011, 22:00    #18

no to faktycznie kawał z Ciebie autorytetu :D sory, musiałem to napisać a kłótni wszczynać nie chcę ;*

remik09 

Informacje
Piwa: 228

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 30-06-2011, 22:44    #19

Stvo napisał/a:
no to faktycznie kawał z Ciebie autorytetu :D

o k**wa a z kogo jest niby autorytet ? Ty pewnie zacząłeś przygodę z hardami od Drokza i Noisekicka...

co za różnica kto od czego zaczął, dobrze gadają, będzie takie myślenie jak Twoje to dalej bedziemy bawić się w mega w 10 osób i w wiatraku w 5...

Podziękowali:netya, marciaaa
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 30-06-2011, 22:46    #20

nie no xD dawno nie widziałem takiego trola zgredowego na forum, co jakiś post to narzekanie na wszystko itp itd :puppyeyes:

[ Movies From Parties ]

Podziękowali:Thao, netya
Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)