| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 94 (0,02/dzień) Piwa: 23 Skąd: krakĂłw  | Wysłany: 29-06-2011, 20:07 | #11
|
| | Lepsze grono wieĹniakĂłw, ktĂłrzy zrobiÄ
frekwencje, dziÄki ktĂłrej prawdziwi sĹuchacze hs'u bd mogli siÄ bawiÄ niĹź brak imprez tego typu. KaĹźdy ma swĂłj punkt widzenia, ale wg mnie lepiej jest jeĹźeli jest wiÄcej ludzi niĹź jakby miaĹy byÄ pustki tak jak czasami jest u was na ĹlÄ
sku (nie mĂłwie, Ĺźe zawsze, ale czasami siÄ zdarza). Z tego co sobie przypominam to nie wydaje mi siÄ Ĺźeby kiedykolwiek nie byĹo fulla na KOH-u, a byĹem na prawie wszystkich. | |
| |
Podziękowali: | CiachO |
|
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 29-06-2011, 22:14 | #12
|
| ja troche odstapie od tematu , wkurwilem sie ze o Mayday co niektorzy mowia sami wixa gwizdki i rekawiczki ,a za krytyke tej gadki Roozi zbiera piwa po czesci od tych co tak mowia , nie bede palcem pokazywaĹ a tez moge powiedziec ze jedyny event na ktorym mozna zobaczyc i posluchac gwiazd ( TE I GG sie zeszmacili) i nie wazne czy to HS czy Techno ! musialem to napisac w tym temacie | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 29-06-2011, 22:38 | #13
|
| | Stvo napisał/a: | | jak czytam te gadki, jakÄ
to mÄczenniczÄ
misjÄ robi ten klub poraz enty to rzygaÄ mi siÄ chce. przez to teraz na evencie z hardstajlami zamiast takich ludzi jak teraz bÄdÄ
siÄ bawiÄ wieĹniaki sĹuchajÄ
ce na codzieĹ electro house i na pewno bÄdziecie zadowoleni, Ĺźe hardscena w Polsce poszerzyĹa siÄ o to jakĹźe zacne grono. |
chyba w gĂłwnie byĹeĹ i gĂłwno wiesz -.- pewnie bierzesz info z legendarnych opowieĹci na necie jakie tam wieĹniaki chodzÄ
LOL ile razy tam byĹem na KOH to takiego czegoĹ nie zauwaĹźyĹem
| Ĺosiu napisał/a: | ja troche odstapie od tematu , wkurwilem sie ze o Mayday co niektorzy mowia sami wixa gwizdki i rekawiczki ,a za krytyke tej gadki Roozi zbiera piwa po czesci od tych co tak mowia , nie bede palcem pokazywaĹ a tez moge powiedziec ze jedyny event na ktorym mozna zobaczyc i posluchac gwiazd ( TE I GG sie zeszmacili) i nie wazne czy to HS czy Techno ! musialem to napisac w tym temacie |
no niestety MD ma tÄ
samÄ
"renomÄ" co e2000 pod wzglÄdem vixy itp ale jakby nie patrzeÄ to na evencie jakimkolwiek szybciej zobaczysz przebieraĹcĂłw niĹş w klubie a era vixy w klubach minÄĹa juz dawne z jakies 5/6 lat temu | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
Podziękowali: | netya |
Informacje Dołączył: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzień) Piwa: 547 Skąd: Strefa Zieleni  | Wysłany: 30-06-2011, 18:41 | #14
|
| | Stvo napisał/a: | | jak czytam te gadki, jakÄ
to mÄczenniczÄ
misjÄ robi ten klub poraz enty to rzygaÄ mi siÄ chce. przez to teraz na evencie z hardstajlami zamiast takich ludzi jak teraz bÄdÄ
siÄ bawiÄ wieĹniaki sĹuchajÄ
ce na codzieĹ electro house i na pewno bÄdziecie zadowoleni, Ĺźe hardscena w Polsce poszerzyĹa siÄ o to jakĹźe zacne grono. |
nie mogÄ czytaÄ tego twojego pierdolenia... jaka mÄczennicza misja ? prĂłbujÄ
promowaÄ gatunek, ĹciÄ
gajÄ
masÄ ludzi na imprezy, majÄ
do tego zajebiste miejsce i co jeszcze Ĺşle ? chcesz do koĹca Ĺźycia tylko do mega biegaÄ czy bawiÄ siÄ w kilkadziesiÄ
t osĂłb na jakiĹ underground'owych imprezach ? bo ja nie, ja chcÄ Ĺźeby ludzie zapoznawali siÄ z tÄ
muzykÄ
, Ĺźeby coraz wiÄksze grono siÄ w niÄ
wciÄ
gaĹo i przychodziĹo na imprezy. I centralnie w kutasie mam czy na co dzieĹ sĹuchajÄ
electro house, trance czy muzyki klasycznej, przyjdÄ
raz, drugi, moĹźe siÄ spodoba i zostanÄ
a za jakiĹ czas bÄdÄ
maniakami, z ktĂłrymi bÄdziemy waliÄ gorzaĹe na imprezach i zajebiĹcie siÄ bawiÄ. Rozumiem, Ĺźe tobie taka opcja nie odpowiada, lepiej czekaÄ jeszcze z 20 lat, Ĺźeby siÄ publika powiÄkszyĹa o 5% ale za to takich TRU i moĹźe wtedy nam siÄ uda wkoĹcu wypeĹniÄ np. halÄ kapelusz na ktĂłrejĹ imprezie... jeĹźeli tak to dziÄkujÄ bardzo, ale ja wolÄ Ĺźeby E2000 promowaĹo HS (a moĹźe i za jakiĹ czas HC ? kto wie...) i Ĺźeby siÄ w tym kraju pod wzglÄdem imprez zaczÄĹo wkoĹcu ostro krÄciÄ. A ty dalej wmawiaj ludziom, Ĺźe w energy jest wixa i ludzie w biaĹych rÄkawiczkach, trzeba mieÄ klapki na oczach, Ĺźeby nie zauwaĹźyÄ, Ĺźe te czasy minÄĹy, poszĹo w pizdu i raczej nie wrĂłci. | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schĹodzone wiesz piÄ je na Ĺźywo | |
| |
Podziękowali: | taszan, netya, Sine-D |
Informacje Dołączył: 15 Cze 2010 Wiek: 36 Posty: 620 (0,1/dzień) Piwa: 85 Skąd: WrocĹaw | Wielbark  | Wysłany: 30-06-2011, 18:52 | #15
|
| nie chce mi siÄ o tym rozmawiaÄ. bawcie siÄ dobrze
a co do mejdeja - w tym roku zapowiada siÄ dobry rozpierdalator! | _________________ Ironia - sposĂłb wypowiadania siÄ oparty na niezgodnoĹci, czÄsto przeciwieĹstwie dosĹownego i ukrytego sensu wypowiedzi. ĹÄ
czy siÄ jÄ
z zawoalowanÄ
kpinÄ
, zĹoĹliwoĹciÄ
, wyĹmiewaniem, dystansem. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzień) Piwa: 833 Skąd: ---  | Wysłany: 30-06-2011, 18:59 | #16
|
| Cóş, gdyby nie Energy ciekawe czy dziĹ bym sĹuchaĹ hardĂłw... | _________________ Pozdrawiam | |
| |
Podziękowali: | MarQ, SchizeQ |
Informacje Dołączył: 16 Maj 2010 Wiek: 36 Posty: 209 (0,04/dzień) Piwa: 51 Skąd: KrakĂłw  | Wysłany: 30-06-2011, 21:31 | #17
|
| | Grzybek napisał/a: | Cóş, gdyby nie Energy ciekawe czy dziĹ bym sĹuchaĹ hardĂłw... |
DokĹadnie ja nie urodziĹem podczas thunderdomu i nie zawsze sĹuchaĹem hardĂłw tylko popularne energymixy. Dopiero w 2007 jak zaprosili Deepacka pojechaĹem sprawdziĹem i tak juĹź zostaĹo do dziĹ. EOT | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 15 Cze 2010 Wiek: 36 Posty: 620 (0,1/dzień) Piwa: 85 Skąd: WrocĹaw | Wielbark  | Wysłany: 30-06-2011, 22:00 | #18
|
| no to faktycznie kawaĹ z Ciebie autorytetu sory, musiaĹem to napisaÄ a kĹĂłtni wszczynaÄ nie chcÄ ;* | _________________ Ironia - sposĂłb wypowiadania siÄ oparty na niezgodnoĹci, czÄsto przeciwieĹstwie dosĹownego i ukrytego sensu wypowiedzi. ĹÄ
czy siÄ jÄ
z zawoalowanÄ
kpinÄ
, zĹoĹliwoĹciÄ
, wyĹmiewaniem, dystansem. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzień) Piwa: 228 Skąd: Ruda Slaska  | Wysłany: 30-06-2011, 22:44 | #19
|
| | Stvo napisał/a: | no to faktycznie kawaĹ z Ciebie autorytetu |
o k**wa a z kogo jest niby autorytet ? Ty pewnie zaczÄ
ĹeĹ przygodÄ z hardami od Drokza i Noisekicka...
co za róşnica kto od czego zaczÄ
Ĺ, dobrze gadajÄ
, bÄdzie takie myĹlenie jak Twoje to dalej bedziemy bawiÄ siÄ w mega w 10 osĂłb i w wiatraku w 5... | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
Podziękowali: | netya, marciaaa |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 30-06-2011, 22:46 | #20
|
| nie no dawno nie widziaĹem takiego trola zgredowego na forum, co jakiĹ post to narzekanie na wszystko itp itd | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
Podziękowali: | Thao, netya |
| |