Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: bass, chaos, dubstep, d`n`s

[Dubstep] D`n`S - Bass Chaos
Autor Wiadomo¶æ
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 07-06-2011, 20:34    #11

Reverser napisa³/a:
spoko, tylko gdzie z tym do ludzi?
:czerwona:

Danny V. tez kiedyś czerpał wiedze z porad forumowiczów itd i teraz jest najlepszym hardtrance'iarzem w Polsce także każdy ma prawo wrzucić tu swoje wypociny nie ważne czy są pro czy nie ... popieram zdanie Adena w 100%

Reverser 

Informacje
Do³±czy³: 07 Cze 2011
Piwa: 22
Sk±d: Piaseczno

Wys³any: 07-06-2011, 22:08    #12

LukasH napisa³/a:
Reverser napisa³/a:
spoko, tylko gdzie z tym do ludzi?
:czerwona:

Danny V. tez kiedyś czerpał wiedze z porad forumowiczów itd i teraz jest najlepszym hardtrance'iarzem w Polsce także każdy ma prawo wrzucić tu swoje wypociny nie ważne czy są pro czy nie ... popieram zdanie Adena w 100%

A czy ja zabraniam czerpać wiedzę z porad forumowiczów? Przecież sam właśnie piszę, pomagam, tylko uważam, że jakiś szacunek dla słuchacza powinien być, a nie wrzucania co popadnie. A pojęcie pro jest dosyć nieadekwatne bo co by nie mówić, przy okazji profesjonalizmu się pojawia temat pieniędzy a produkcje w tym dziale wrzucane są stricte do oceny, słuchania, ewentualnie przyjemnego słuchania ;) Więc amatorszczyzną można w sumie nazwać wszystko co nie przynosi jakiś korzyści materialnych (szczególnie niestety u nas taki jest ogólny stan rzeczy). Przy okazji popierając zdanie Adena popierasz częściowo również moje ;)

ADEN napisa³/a:
Więc reasumując jeśli widzisz że ktoś wrzuca kolejny track słaby. Czuć że nie przyłożył się do niego, zrobił na odpieprz się, to nie oceniaj i już. Przesłuchaj i sam zdecyduj czy ktoś jest wart komentarza. Ale nieoceniań czyjegoś podejścia do sprawy zanim go nie poznasz. Sam pewnie wiesz żeby coś zrobić w Fl'u potrzeba czasu i ciężkiej pracy. Dlatego forum jest miejscem gdzie taką pomoc można uzyskać. Posiedź na forum i zauważysz że wcale tu dużo produkcji nie ma :)

Wiem co masz na myśli. W całym tym kale toną czasami wartościowe rzeczy. Lepiej żebyś nie wiedział jak ma się sytuacja z dj setami, tam to jest dopiero szambo.
:piwo:

Przejrzałem sobie ilość produkcje już wcześniej, całe szczęście nie ma 20 dziennie. A komentować staram się mimo wszystko zawsze jeśli już słucham, bo czas tak czy siak straciłem czas (bądź nie), więc coś konstruktywnego jest już lepiej napisać. Zresztą ja na ogół zaglądam w tematy gdzie nikt nic nie pisze bo sam nie lubię, gdy jednak nikomu nie chce się poświęcić czasu na odsłuch i opinię, więc niejako jestem świadom, że narażam się w takich wypadkach, że trafię na niedocenioną perełkę, bądź ohydne ścierwo wyprodukowane przez ofiarę porażenia prądem zwojów mózgowo-słuchowych.
Ostatnio zmieniony przez Reverser 07-06-2011, 22:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 07-06-2011, 22:13    #13

ej ;DD skonczcie juz z ta filozofia i wracac do oceny produkcji

[ Movies From Parties ]

Reverser 

Informacje
Do³±czy³: 07 Cze 2011
Piwa: 22
Sk±d: Piaseczno

Wys³any: 07-06-2011, 22:15    #14

W tym temacie to myślę, że wszystko zostało już powiedziane, teraz tylko autor powinien przeanalizować uwagi wskazówki, które zostały tutaj podane

Sidelnikov 

Informacje
Do³±czy³: 28 Wrz 2010
Piwa: 202
Sk±d: Ostrowiec

Wys³any: 15-06-2011, 17:13    #15

Do intra bym dodał trochę darków. Na wszystkie soundy reverba. Więcej urozmaiceń Danielu. :D

Datraxx 

Informacje
Do³±czy³: 29 Sty 2011
Piwa: 100
Sk±d: z DolnoÅ›lÄ…skiego

Wys³any: 18-06-2011, 17:21    #16

Track wieje nudą. Poza tym mix kuleje, za dużo tych subbassów i za mało reverbu ;)

Youtube:
http://www.youtube.com/user/dawdtrxx

Fan Page:
http://www.facebook.com/DatraxxMusic

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 1783
Odpowiedzi: 15
Odwiedzin z google: 347
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: