Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: a4, discoplex, pietna

Discoplex A4 - Pietna
Autor Wiadomo¶æ
Thriex 
Bpm+

Informacje
Do³±czy³: 05 Lut 2009
Piwa: 29
Sk±d: KÄ™dzierzyn-Koźle

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 14-05-2010, 10:17    #151

Co do energy to jeśli chodzi o nagłośnienie to ja się z wami nie zgadzam.
Oczywiście nie będę się kłucił. Każdy ma swoje zdanie. (jak tam jestem to czasami nie mogę tego słuchać i muszę wyjść).
A co do A4 to głośniki grały całkiem nieźle do 3 wydania HSN, potem to się juz skończyło i niemam pojęcia co się z nimi stało (nie grają tak jak mają).

djxxx 
*HT*HS*HC*

Informacje
Do³±czy³: 12 Kwi 2010
Piwa: 13
Sk±d: Ujazd ÅšlÄ…ski

Wys³any: 29-05-2010, 00:17    #152

Na imprezy w Klubie " Discoplex A4" narazie chyba nie ma co liczyć ( bynajmniej na co miesięczne ) , a szkoda... ; Z drugiej strony klub zawsze stawiał na komerchę i nic nie zapowiada zmian bo z komerchy jest spora kasa dla klubu , a na hard imprezach duzej kasy to raczej nie zarabiali...

wabix 

Informacje
Do³±czy³: 01 Cze 2010
Piwa: 0
Sk±d: Opole

Wys³any: 23-06-2010, 10:12    #153

a jednak :] chociaz impreza 30.07 organizowana jest przez electrocity pewnie, a nie przez a4.

RokiCor 
DEFQON.1

Informacje
Do³±czy³: 04 Lut 2009
Piwa: 119
Sk±d: KÄ™dzierzyn-Koźle

Wys³any: 24-06-2010, 20:16    #154

djxxx napisa³/a:
komerchÄ™

Ach, przestańcie już z tą komerchą xD
Przecież imprezy są też po to by ktoś na nich zarabiał.
Gdyby każdy miał takie samo podejście jak większość ludu z HF to nie byłoby niczego.

djxxx 
*HT*HS*HC*

Informacje

Wys³any: 25-06-2010, 01:07    #155

RokiCor napisa³/a:

Ach, przestańcie już z tą komerchą xD
Gdyby każdy miał takie samo podejście jak większość ludu z HF to nie byłoby niczego.

Wiem co siÄ™ tam gra itd :]
Oczywiście , że każdy chce zarobić kase - jak najbardziej normalne...
Niestety prawdą jest , że na tym jak i na innych forach z innymi gatunkami muzycznymi większość userów jest zapatrzona w swój gatunek ( ew.kilka gatunków lub podgatunków/rodzji/odmian...) muzyczny i na inne będzie najeżdzała ale na szczęście są też tacy , którzy chociaż próbują zrozumieć i być tolerancyjni dla tych co lubią inne brzmienie , a takowe "inne" najczęściej zapodaje się (sala"techno" bo pozostałe to nawet nie pisze...)na imprezkach w A4 i zdecydowana większość osób z tego forum zna ten klub tylko z imprez hardstyle...
Wiadomo , że jak nie ma sporego zysku z impry to nie warto dalej organizować i niestety zapewne było z imprezami hard... Jak dla mnie klub popełnił conajmniej kilka błędów próbując rozkręcić mocne imprezki przez co stracił wiele pieniędzy Dam chociaż 1 przykład - MC... Ile zgarniał za gadanie - więcej niż Polscy DJ razem... < nie ważne >
Mam tylko nadzieje , że mimo wszystko klub postanowi rozkręcić hardimprezki bo chętnych do imprezowania jest sporo.
Narazie 30.07... :gonzo:

jojo 

Informacje
Do³±czy³: 07 Maj 2009

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 25-06-2010, 07:21    #156

djxxx napisa³/a:
MC... Ile zgarniał za gadanie - więcej niż Polscy DJ razem... < nie ważne >

Nie wiesz to nie pisz :] .

djxxx 
*HT*HS*HC*

Informacje

Wys³any: 25-06-2010, 11:35    #157

MC : 700-1000 , a wiem ile mniej więcej zgarniają polscy DJ'e... < nie licze A4 DJTeam > ;D ; Nieważne. jojo nie wiem Kim jesteś w A4 lub w jaki sposób jesteś związany z tym klubem ale napewno zdecydowanie więcej wiesz o Discoplexie z Pietny i jak możesz to zagadaj o chociaz co miesięcze hardimprezki... Wiadomo , że w piątki bo w soboty jest w A4 mnóstwo ludzi i nie warto rezygnować z takiego zysku przesuwając na sobotę hardimpreze (pewnie też było by więcej ludzi ale zapewne nie tyle co na normalnej imprezie . . . ) .

jojo 

Informacje
Do³±czy³: 07 Maj 2009

Wys³any: 25-06-2010, 16:08    #158

djxxx napisa³/a:
MC : 700-1000 , a wiem ile mniej więcej zgarniają polscy DJ'e... < nie licze A4 DJTeam > ;D

Nie wiesz to nie pisz glupot. Bo akurat jak byl jeden jedyny raz MC Rems w A4 to gadał za Free. Tak wiec nie gadaj. A imprez co miesiecznych nie bedzie i bylo to juz dawno pisane.

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Sk±d: MyÅ›lenice

Wys³any: 26-06-2010, 17:26    #159

jojo napisa³/a:
djxxx napisa³/a:
MC : 700-1000 , a wiem ile mniej więcej zgarniają polscy DJ'e... < nie licze A4 DJTeam > ;D

Nie wiesz to nie pisz glupot. Bo akurat jak byl jeden jedyny raz MC Rems w A4 to gadał za Free. Tak wiec nie gadaj. A imprez co miesiecznych nie bedzie i bylo to juz dawno pisane.

co coz, niektorzy udaja ze wiedza co i jak dziala oraz ile kto kosztuje... ale niestety im nie wychodzi szpana :P

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore
Ostatnio zmieniony przez ResQ 26-06-2010, 17:26, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Do³±czy³: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Sk±d: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 28-06-2010, 17:37    #160

RokiCor napisa³/a:

Dobre podejście ale nie tyczy się ona komerchy ;) Bo niestety każdy myśli jak tu robić by się nie narobić i tak mamy kolejne kluby grające komercyjne gówno... ;)

Ale dobra to tak po offtopie. A4 od początku nie pasowało na imprezy hardstylowe po mimo że nie byłem tam ani razu ale wystarczyło mi zapoznanie się z klubem przez stronę www.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 12727
Odpowiedzi: 167
Odwiedzin z google: 4506
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: