| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 05 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 172 (0,03/dzieñ) Piwa: 29 Sk±d: KÄ™dzierzyn-Koźle  | Wys³any: 14-05-2010, 10:17 | #151
|
| Co do energy to jeśli chodzi o nagłośnienie to ja się z wami nie zgadzam. Oczywiście nie będę się kłucił. Każdy ma swoje zdanie. (jak tam jestem to czasami nie mogę tego słuchać i muszę wyjść). A co do A4 to głośniki grały całkiem nieźle do 3 wydania HSN, potem to się juz skończyło i niemam pojęcia co się z nimi stało (nie grają tak jak mają). | _________________ Thriex czyt. Trix | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 12 Kwi 2010 Wiek: 43 Posty: 183 (0,03/dzieñ) Piwa: 13 Sk±d: Ujazd ÅšlÄ…ski  | Wys³any: 29-05-2010, 00:17 | #152
|
| | Na imprezy w Klubie " Discoplex A4" narazie chyba nie ma co liczyć ( bynajmniej na co miesięczne ) , a szkoda... ; Z drugiej strony klub zawsze stawiał na komerchę i nic nie zapowiada zmian bo z komerchy jest spora kasa dla klubu , a na hard imprezach duzej kasy to raczej nie zarabiali... | _________________ ***HARDTRANCE***HARDSTYLE***HARDCORE*** ....................The Power Of Hardstyle Life............... | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 01 Cze 2010 Posty: 5 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Opole  | Wys³any: 23-06-2010, 10:12 | #153
|
| a jednak chociaz impreza 30.07 organizowana jest przez electrocity pewnie, a nie przez a4. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzieñ) Piwa: 119 Sk±d: KÄ™dzierzyn-Koźle  | Wys³any: 24-06-2010, 20:16 | #154
|
| | djxxx napisa³/a: | | komerchÄ™ |
Ach, przestańcie już z tą komerchą Przecież imprezy są też po to by ktoś na nich zarabiał. Gdyby każdy miał takie samo podejście jak większość ludu z HF to nie byłoby niczego. | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 12 Kwi 2010 Wiek: 43 Posty: 183 (0,03/dzieñ) Piwa: 13 Sk±d: Ujazd ÅšlÄ…ski  | Wys³any: 25-06-2010, 01:07 | #155
|
| | RokiCor napisa³/a: | Ach, przestaÅ„cie już z tÄ… komerchÄ… Przecież imprezy sÄ… też po to by ktoÅ› na nich zarabiaÅ‚. Gdyby każdy miaÅ‚ takie samo podejÅ›cie jak wiÄ™kszość ludu z HF to nie byÅ‚oby niczego. |
Wiem co się tam gra itd Oczywiście , że każdy chce zarobić kase - jak najbardziej normalne... Niestety prawdą jest , że na tym jak i na innych forach z innymi gatunkami muzycznymi większość userów jest zapatrzona w swój gatunek ( ew.kilka gatunków lub podgatunków/rodzji/odmian...) muzyczny i na inne będzie najeżdzała ale na szczęście są też tacy , którzy chociaż próbują zrozumieć i być tolerancyjni dla tych co lubią inne brzmienie , a takowe "inne" najczęściej zapodaje się (sala"techno" bo pozostałe to nawet nie pisze...)na imprezkach w A4 i zdecydowana większość osób z tego forum zna ten klub tylko z imprez hardstyle... Wiadomo , że jak nie ma sporego zysku z impry to nie warto dalej organizować i niestety zapewne było z imprezami hard... Jak dla mnie klub popełnił conajmniej kilka błędów próbując rozkręcić mocne imprezki przez co stracił wiele pieniędzy Dam chociaż 1 przykład - MC... Ile zgarniał za gadanie - więcej niż Polscy DJ razem... < nie ważne > Mam tylko nadzieje , że mimo wszystko klub postanowi rozkręcić hardimprezki bo chętnych do imprezowania jest sporo. Narazie 30.07... | _________________ ***HARDTRANCE***HARDSTYLE***HARDCORE*** ....................The Power Of Hardstyle Life............... | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzieñ) Piwa: 119 Sk±d: Opole  | Wys³any: 25-06-2010, 07:21 | #156
|
| | djxxx napisa³/a: | | MC... Ile zgarniaÅ‚ za gadanie - wiÄ™cej niż Polscy DJ razem... < nie ważne > |
Nie wiesz to nie pisz . | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 12 Kwi 2010 Wiek: 43 Posty: 183 (0,03/dzieñ) Piwa: 13 Sk±d: Ujazd ÅšlÄ…ski  | Wys³any: 25-06-2010, 11:35 | #157
|
| MC : 700-1000 , a wiem ile mniej więcej zgarniają polscy DJ'e... < nie licze A4 DJTeam > ; Nieważne. jojo nie wiem Kim jesteś w A4 lub w jaki sposób jesteś związany z tym klubem ale napewno zdecydowanie więcej wiesz o Discoplexie z Pietny i jak możesz to zagadaj o chociaz co miesięcze hardimprezki... Wiadomo , że w piątki bo w soboty jest w A4 mnóstwo ludzi i nie warto rezygnować z takiego zysku przesuwając na sobotę hardimpreze (pewnie też było by więcej ludzi ale zapewne nie tyle co na normalnej imprezie . . . ) . | _________________ ***HARDTRANCE***HARDSTYLE***HARDCORE*** ....................The Power Of Hardstyle Life............... | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzieñ) Piwa: 119 Sk±d: Opole  | Wys³any: 25-06-2010, 16:08 | #158
|
| | djxxx napisa³/a: | MC : 700-1000 , a wiem ile mniej wiÄ™cej zgarniajÄ… polscy DJ'e... < nie licze A4 DJTeam > |
Nie wiesz to nie pisz glupot. Bo akurat jak byl jeden jedyny raz MC Rems w A4 to gadał za Free. Tak wiec nie gadaj. A imprez co miesiecznych nie bedzie i bylo to juz dawno pisane. | _________________
 | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 26-06-2010, 17:26 | #159
|
| | jojo napisa³/a: | | djxxx napisa³/a: | MC : 700-1000 , a wiem ile mniej wiÄ™cej zgarniajÄ… polscy DJ'e... < nie licze A4 DJTeam > |
Nie wiesz to nie pisz glupot. Bo akurat jak byl jeden jedyny raz MC Rems w A4 to gadał za Free. Tak wiec nie gadaj. A imprez co miesiecznych nie bedzie i bylo to juz dawno pisane. |
co coz, niektorzy udaja ze wiedza co i jak dziala oraz ile kto kosztuje... ale niestety im nie wychodzi szpana | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | | Ostatnio zmieniony przez ResQ 26-06-2010, 17:26, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 28-06-2010, 17:37 | #160
|
| | RokiCor napisa³/a: | Przecież imprezy sÄ… też po to by ktoÅ› na nich zarabiaÅ‚. Gdyby każdy miaÅ‚ takie samo podejÅ›cie jak wiÄ™kszość ludu z HF to nie byÅ‚oby niczego. |
Dobre podejście ale nie tyczy się ona komerchy Bo niestety każdy myśli jak tu robić by się nie narobić i tak mamy kolejne kluby grające komercyjne gówno...
Ale dobra to tak po offtopie. A4 od początku nie pasowało na imprezy hardstylowe po mimo że nie byłem tam ani razu ale wystarczyło mi zapoznanie się z klubem przez stronę www. | _________________
 | |
| |
 | |
| |