| |
| Czy czujesz sie bezpiecznie przy ochronie w polskich klubach ?? | | TAK | | 31% | [ 25 ] | | NIE | | 68% | [ 54 ] | | | Głosowań: 79 | | Wszystkich Głosów: 79 | | | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 19-01-2010, 00:09 Ochrona w Klubach (plusy i minusy) | #1
|
| zalozylem temat bo zawsze po roznych imprezach slyszec mozna o niemilych incydentach ktore spotkaly nas lub tez przypadkowo widziane osoby chialbym zebyscie podzielili sie na forum wlasnymi doswiadczeniami ! czy mozemy sie czuc bezpieczni w klubach , i po co ona tak naprawde jest | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzień) Piwa: 119 Skąd: Opole  | Wysłany: 19-01-2010, 00:20 | #2
|
| | Jak dla mnie to jedna z lepszych ochron imprez to jest Mega i A4. Choc czasami czytam o tej ochronie w WW jacy to oni sa to nigdy jakos tego nie odczulem w tym klubie zeby ochrona az tak "powalona" byĹa. Najgorsza ochrona to byla w klubie Protector w Opolu. To co tam wyrabali ci ludzie to byĹa pomylka. Za glupie popatrzenie sie na ochrone juz bylo jakies ale i zabieranie do pokoiku z ktorego wyjezdzalo sie przewaznie karetka | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 19-01-2010, 00:26 | #3
|
| szczerze mowiac tak mi sie udalo ze w kazdym miejscu do ktorego chodzilam czy chodze ochrona zawsze byla na +. obojetnie czy to dyskoteka , klub czy pub. czesto byli to znajomi ale nawet jesli znajomi tylko z widzenia czyli dalsi to zawsze pelen pozytyw i osobiscie nigdy sie niemoglam na nic skarzyc a wrecz przeciwnie - czulam sie zawsze bezpiecznie i wiedzialam ze jak sie bedzie cos dzialo to moge sie do nich zwrocic
w miejscach w ktorych bywam rzadziej i ochrony nie znam to rowniez jakos mi sie tak zdarza spoko ze nic mi sie nie trafia (poza jednym momentem w Lost Highway ale to pomijam ) i czuje sie w danych miejscach ok.
takze pewnie do tematu duzo niewnioslam ale co tam;p
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzień) Piwa: 48 Skąd: Bytom  | Wysłany: 19-01-2010, 00:41 | #4
|
| | ja tylko moge narzekaÄ na bramke w WW. OsobiĹcie mi nie zaszkodzili, ale kilku znajomym tak. WidziaĹem teĹź niestosowne akcje wzglÄdem tamtejszych klubowiczĂłw. Jest to jedna z rzeczy, ktora nie podoba mi sie w WW i juĹź tam raczej nie wrĂłce (chyba, Ĺźe bÄdzie jakaĹ gruba biba). | |
| |
 | |
Roman Daniele Mondello !!!

Informacje Dołączył: 21 Mar 2009 Wiek: 36 Posty: 753 (0,12/dzień) Piwa: 55 Skąd: Zielona GĂłra  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 19-01-2010, 02:16 | #6
|
| WW i Ĺp. Piramida - najwiÄksze chamstwo jakie widziaĹem... Ale z tego co ostatnio zauwaĹźyĹem skĹad na bramce w WW troche sie zmieniĹ, wiÄc nie oceniam tak do koĹca...
B. dobra ochrona w Energy 2000 i Megaclubie choÄ w tym drugim wypadku mam wraĹźenie ze znajome twarze na bramce stojÄ
( WW , pirka?) Z drugiej strony nigdy burd w Mega nie widziaĹem takĹźe ciÄĹźko oceniaÄ prace ochroniarzy tam gdzie sie nic nie dzieje | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzień) Piwa: 217 Skąd: Ruda Ĺlonsko  | Wysłany: 19-01-2010, 02:28 | #7
|
| do mie nojlepszo ochrona jest w A4 fes kulturalni , zero chamstwa z ich strony w Spiderze jak do mie to ochrona tyĹź wydowaĹa siÄ fes ok ale po ostatnich wypowiedziach na forum to myloĹch siÄ raczyj , co do WW to ochrona mi siÄ w ogĂłle niy podobo wedug mie to takie napinacze szukajonce chaji , a w Mega poru ochroniarzy kiedyĹ tyĹź siÄ czasami napinaĹo ,ale juĹź ich downo niy widzioĹch w Mega na bramce ta ochrona co teroz jest niy napino siÄ tak jak tamci | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 19 Paź 2009 Wiek: 37 Posty: 1016 (0,17/dzień) Piwa: 223 Skąd: Sosnowiec  | Wysłany: 19-01-2010, 16:06 | #8
|
| Noto zaczne ot (-)
WW ochrona juĹź na wejĹciu sprawia wraĹźenie na kokszonych gborĂłw i chamĂłw szukajÄ
cych zaczepki na wĹasne oczy widziaĹem jak ochraniasz po zakoĹczeniu imprezy konkretnie naj*baĹ ĹpiÄ
cemu w kacie kolesiowi a mojemu kumplowi naj*bali w 3'ech za ww zamiast wyrzuciÄ go z dyski
PROTEKTOR gdzieĹ na wiochach kolo BeĹchatowa 3 lata temu za to Ĺźe nie spodobaĹem siÄ ochronie ba taĹczyĹem jump zostaĹem wyrzucony zresztÄ
tam ochrona co chwilÄ kogoĹ wyrzucaĹa najpierw kilka pieczÄ
tek a potem za drzwi
MC pewien ochraniasz zĹapaĹ moja kumpele na zaĹźywaniu nielegalnych ĹrodkĂłw i zaproponowaĹ jej ĹapĂłwkÄ jak zapĹaci to zostaje jaj nie to wypad
CLUB SPIDER przy wejĹciu wyrzucaĹem pustÄ
butelkÄ po wĂłdce do kosza niefortunnie butelka wypadĹa z kosza i potukĹa siÄ ochrona od razu siÄ sraĹa...a z tego co siÄ potem dowiedziaĹem to czepiali siÄ jeszcze ĹoĹka a to co zrobili z Kayemem to siara w *uj czepiaÄ siÄ dj Ĺźe ma bluzÄ z kapturem...
TOXICATOR ochraniasz nie pozwoliĹ ma wnieĹÄ antypespirantu
Ocheona zapomina siÄ Ĺźe ma ochraniaÄ ludzi na dysce itp a coraz czÄĹciej myĹli Ĺźe wszystko moĹźe a nie oto tu chodzi. Czy czuje siÄ bezpiecznie na dyskotece NIE jak ktoĹ chciaĹby mi przylaÄ butelka itp to i tak dostane a ochrona zareaguje po fakcie
To teraz (+)
Gdyby nie byĹo ochrony to ni imprezach zapanowaĹ by totalny haos | _________________
 | |
| |
Podziękowali: | UbeX |
Informacje Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzień) Piwa: 521 Skąd: PoznaĹ  | Wysłany: 19-01-2010, 18:04 | #9
|
| CzujÄ siÄ bezpiecznie. Z ochronÄ
robiÄ proste 3 zasady. PokazujÄ bilet, dajÄ siÄ wymacaÄ i nie wchodzÄ w drogÄ z pretensjami. Ale sa sytuacje zĹe, nieporozumienia z kolegami moimi wiÄc staramy siÄ nie spinaÄ i wszystko wyjaĹniÄ. TrzymaÄ rÄkÄ na pulsie to najwaĹźniejsze bo taki cep potrafi wulgarnoĹÄ wykorzystaÄ przeciwko nam. | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzień) Piwa: 119 Skąd: Opole  | Wysłany: 19-01-2010, 18:14 | #10
|
| | Gife napisał/a: | CzujÄ siÄ bezpiecznie. Z ochronÄ
robiÄ proste 3 zasady. PokazujÄ bilet, dajÄ siÄ wymacaÄ i nie wchodzÄ w drogÄ z pretensjami. Ale sa sytuacje zĹe, nieporozumienia z kolegami moimi wiÄc staramy siÄ nie spinaÄ i wszystko wyjaĹniÄ. TrzymaÄ rÄkÄ na pulsie to najwaĹźniejsze bo taki cep potrafi wulgarnoĹÄ wykorzystaÄ przeciwko nam. |
ĹwiÄte sĹowa Gife | _________________
 | |
| |
 | |
| |