| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
daverox Addicted 2 Hardstyle

Informacje Do³±czy³: 18 Kwi 2007 Wiek: 39 Posty: 128 (0,02/dzieñ) Piwa: 27 Sk±d: Namysłów / WrocÅ‚aw  | Wys³any: 15-09-2011, 19:44 Daverox pres. The New Chapter Mix 2011 vol.2 | #1
|
| Witam, Mój najnowszy secik nagrany dziś Vol. 2 -Zapraszam do ściągania i komentowania. NIe wszystko wyszło perfekcyjnie ale jestem w miare zadowolony
Tracklista:
| 1. Intro - Mind Heist 2. Crypsis & DJ Thera - If All Fails 3. Alphaverb and The Machine - Chemistry Of Sound (Original mix) 4. Second Identity - Talk iz The Early Hardstyle Tribute 5. The Machine ft. Raw Manners - Self Esteem Fund (Geck-o remix) 6. Pavo and Blutonium Boy - Hardstyle Floorkilla (Daverox 2011 Mash-Up) 7. Catatonic Overload - Attitude 8. Geck-o - 2-1 (Jack van Gelder Version) 9. Sak Noel - Loca People (Daverox Hard Remix)[DJ Tool] 10. Mic-E - Ground Forces 11. Regain - Before Awake (Anti Mix) 12. Zany & Ran-D Ft. Nikkita - Son Of Torture (Daverox Hard Edit) 13. Titan - Remember Me (Original mix) 14. Dj Thera - Live Hard Now (Ground Zero Anthem 2011)
Time: 54:34 Size: 124 MB Format: MP3 Bitrate: 320 kbps |
DOWNLOAD
POzdro i Miłego Słuchania! Dave | _________________

http://daverox.strefa.pl/
www.facebook.com/Daveroxdj <= Like It !
www.facebook.com/Daverox87 www.daverox.dj.ftb.pl | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 17-09-2011, 14:27 | #2
|
| | Daverox, jak to sie dzieje że niby grasz HS, a twój kolega DJ Orzeł który zabrał dobrego i zadbanego o opinie nicka formacji Roughboyz gra disco, electro i inne gówna i występuje także na imprezach HS, a ciebie nie widać? | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 09 Pa¼ 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzieñ) Piwa: 349 Sk±d: Gliwice / Chorzów  | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 17-09-2011, 14:48 | #4
|
| | Driver napisa³/a: | | No wlasnie? | x2 | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Å›wiata Ale nie zamierzam siÄ™ tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 18 Kwi 2007 Wiek: 39 Posty: 128 (0,02/dzieñ) Piwa: 27 Sk±d: Namysłów / WrocÅ‚aw  | Wys³any: 17-09-2011, 17:25 | #5
|
| Tak postanowiliśmy że po zakończeniu współpracy on bierze pełną odpowiedzialnośc za Nick a ja wracam jako Daverox (pamietajcie ze moje pierwsze wydawnictwo wlasnie pod taka nazwą wyszło) . Co do imprez disco gdzie gra MAtius itp. to jest kwestia współorganizacji jesli wiecie o co chodzi. A ze Energy zaprasza go jako The Roughboyzz to już nie moja sprawa. W NRG bardziej obecnie preferują młodych ludzi grających NuStyle a nie tak jak ja obecnie Raw i duzo Rev Bass... A mnie nie widać bo jakoś mało tych bookingów. NIby się człowiek kontaktuje, próbuje gdzieś zachaczyć ale i tak na końcu zapraszają tych co mają bliżej lub są w lepszym kontakcie z klubami lub częściej po prostu tam bywają i są rozpoznawalni. Ja skupiam się bardziej obecnie na produkcji chcąc zakończyć materiał na kolejne releasy - A celuje teraz wysoko
Nie wiem czy do konca wyjasnilem temat. Mam nadzieje, że o to chodziło.
Aha a jak tam secik i TL ? | _________________

| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Cze 2010 Posty: 94 (0,02/dzieñ) Piwa: 23 Sk±d: kraków  | Wys³any: 18-09-2011, 16:38 | #6
|
| Ja po przesłuchaniu moge śmiało stwierdzić, że set super wg mnie fajnie dobrane kawałki i całość bardzo dobrze brzmi czyli ogólnie w skrócie podobało mi się | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 18-09-2011, 17:00 | #7
|
| | Sorry, ale krótko mówiąc -widząc że to ty masz talent Roughboyzz'ów- to zostałeś wychujany w dupe przez typka w okularach. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
Podziêkowali: | Buszu, SchizeQ |
Informacje Do³±czy³: 18 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 200 (0,04/dzieñ) Piwa: 84 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 19-09-2011, 19:19 | #8
|
| Wtrącę jeszcze swoje trzy grosze dot. tematyki seta - odsłuchałem go sobie dzisiaj w drodze na zajęcia i powiem krótko - nie żałuję tej godziny. Technika na poziomie, tracklista bardzo ciekawie dobrana, ogółem nic tylko polecić tym, którzy jeszcze nie słuchali. Czekam na vol. 3 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 09 Pa¼ 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzieñ) Piwa: 349 Sk±d: Gliwice / Chorzów  | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 18 Kwi 2007 Wiek: 39 Posty: 128 (0,02/dzieñ) Piwa: 27 Sk±d: Namysłów / WrocÅ‚aw  | Wys³any: 20-09-2011, 09:16 | #10
|
| A ja się z takimi słowami nie zgodzę. Czy to że Matius zagrał 2/3 razy jako The Roughboyzz od czasu naszego zakończenia współpracy to jakiś sukces ? Czy słyszeliście jakieś produkcje ?
Ja również zagrałem tylko kila razy od tamtego czasu, ale nie czuje się w żaden sposób "wychujany w dupe". Jestem świadomy tego, że nie gram dużo teraz ale ma to związek po pierwsze z zakończeniem studiów, a do tego z wieloma innymi sprawami prywatnymi, które nie pozwoliły mi w pełni skupic się na produkcji itp. Obecnie powoli staram się wrócić i wkrótce mam nadzieje będzie coraz więcej tych bookingów.
A jego kariera w stylu jak to napisałeś "disco, electro i inne gówna" tutaj jest nie ważna bo grał tak już przed utworzeniem Roughboyzz i to, że graliśmy razem nie miało żadnego wpływu - to całkiem inna historia. | _________________

| |
 | |
| |