| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
daverox Addicted 2 Hardstyle

Informacje Do³±czy³: 18 Kwi 2007 Wiek: 39 Posty: 128 (0,02/dzieñ) Piwa: 27 Sk±d: Namysłów / WrocÅ‚aw  | Wys³any: 17-12-2010, 18:12 Daverox pres. My Rough Epilogue 2010 | #1
|
| Witam !
Jak dawno mnie tu nie było? Chyba już z rok. Niestety poprzez wiele zmian i spraw nie miałem czasu na tematy związane z muzyką. Obecnie wracam do tematu i jak zapewne pamiętacie jako sam Daverox zabieram się do roboty
Tymczasem przedstawiam Wam mój set, który jest niejako podsumowaniem i zakończeniem pewnego etapu w karierze. Jest to secik z wybranymi kawałkami The Roughboyzz, które wraz z Matiusem stworzyliśmy.
Mam nadzieje, że Wam się spodoba i wywoła miłe wspomnienia (Jak nagrywałem go to u mnie tak było z tymi wspomnieniami)
Czas: 01:23:57 Filetype: 320 kbit MP3
Tracklista:
| 1. Intro - Prime 2. Zany & DV8 - Nothing Else 2 Back (The Roughboyzz Mash Up) 3. Daverox vs. Dj Matius pres. The Roughboyzz - Cocaine Paradise (Original Mix) (Our 1st Track!) 4. Skydriver - Impressive (The Roughboyzz Remix) 5. Frontliner - Warphole (The Roughboyzz Piano Edit) 6. The Roughboyzz - No Way Out (Original mix) 7. The Roughboyzz - Rock Ya 8. The Roughboyzz vs. Sasha F - We're Still Here (2009 Re-edit) 9. The Roughboyzz - Figiye (Original vs Rev Bass Mix) 10.The Roughboyzz - Our Roughdream 11.The Roughboyzz - Bootleg 2009 12.Showtek - Early Soundz (The Roughboyzz Edit) 13.The Roughboyzz - Justice (Original Mix) 14.SMD - Just Like You (The Roughboyzz Edit) 15.The Roughboyzz - Sunshine (dj tool) 16.The Roughboyzz - Prohibition (Original Mix) 17.Brennan Heart - Memento (The Roughboyzz Remix
|
DOWNLOAD
Pozdrawiam! i czekam na komentarze !
PS. Już w przyszłym roku zaprezentuje całkiem nowe, ciekawe i w różnym stylu kawałki! | _________________

http://daverox.strefa.pl/
www.facebook.com/Daveroxdj <= Like It !
www.facebook.com/Daverox87 www.daverox.dj.ftb.pl | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2008 Posty: 977 (0,15/dzieñ) Piwa: 172 Sk±d: North  | Wys³any: 25-12-2010, 04:07 | #2
|
| Pobieram ;]
| daverox napisa³/a: | | 12.Showtek - Early Soundz (The Roughboyzz Edit) |
edit
Cóż tu napisać. Zacznę od tracklist'y - wasz wspólny dorobek jako The Roughboyzz gdzieś tam na boczku sobie odkopywałem, podczas gdy na tym forum miały miejsce rozróby pomiędzy adminami i modteam'em (nvm. ) . Jak dla mnie mieliście niemalże każdy wypuszczony track na zaawansowanym poziomie (naciągając na profesjonalny nawet) - szacunek za tyle prawy włożonej w każdą z waszych produkcji . Dodam jeszcze że często lubię słuchać FREEpack'i od was. Nie kwapi mi się na dzień dzisiejszy grać Hardstyle ale może doczekacie się jeszcze jakiejkolwiek promocji w jakimś moim HS'owym secie, czas pokaże Technicznie set 3ma poziom, gdzieś tam 1 konik pod koniec ale nawet nie powinienem tego wypominać w temacie Peace!
| daverox napisa³/a: | | Mam nadzieje, że Wam siÄ™ spodoba i wywoÅ‚a miÅ‚e wspomnienia (Jak nagrywaÅ‚em go to u mnie tak byÅ‚o z tymi wspomnieniami) |
Wcale Ci się nie dziwie ;] Nie jest to udowodnione na jedynym przypadku. Mam 100kilkanaście GB muzyki na hdd gdzie przynajmniej z 10 GB to już nie tylko mp3, tylko wspomnienia więc doskonale Cię rozumiem w tej kwestii.
Ja już raczej nic od siebie nie dodam - mógłbym dyskutować jeszcze sporo na temat tracklist'y ale powoli opuszczam się z tej broszki - DJ'a Hardstyle'owego.
Będę się starał śledzić z uwagą produkcje/set'y spod Twojej ręki Daverox - masz doświadczenie w fachu więc nie lada możesz mnie zaskoczyć (jako słuchacza)
pozdro
Mirror:
| _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez ZieloneQ 11-02-2011, 23:17, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy | |
| |
 | |
| |