Przesunięty przez: Troi 17-08-2008, 16:06 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 17-08-2008, 15:51 | #381
|
| 
Na 13.09 szykuje sie wielka niespodzianka dla fanow hs i hc - w poniedzialek bedziemy miec potwierdzenie czy uda sie w ten dzien przyjechac dla dj Outblast Tak wiec mamy nadzieje, ze wszystcy rozczarowani Daniele Mondello zostawia sobie zakupione bilety i pojawia sie niedlugo na kolejnej edycji MoH | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzień) Piwa: 17 Skąd: PL  | Wysłany: 17-08-2008, 15:59 | #382
|
| | donix88 napisał/a: | tez jestem zawiedziony ze nie bylo mondello ale jak on tak traktuje fanow, to ja tez mam go gdzies,
muzycznie bylo fanie, szczegolnie HC wybawilem sie jak nie wiem :-) jak jeszcze Hellboy by zagral to juz naprawde bym odlecial :-D poznalem kilka nowych osob ale nie pamietam nickow:/ fajnie bylo znow sie z wami pobawic tego mi bylo trzba po miesiecznej przerwie :-) |
Domnix bedzie okazja | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 29 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 451 (0,07/dzień) Piwa: 15 Skąd: Katowice Witosa  | Wysłany: 17-08-2008, 16:13 | #383
|
| normalnie nie potrafie sie z lozka wygramolic tak mnie nogi bola:/ chociaz poczatek mialam bardzo ciezki, nudny i meczacy to potem sie rozkrecilam (dzieki Frog;), praktycznie od 24 caly czas na parkiecie chyba jedynie ostatnie pol godziny juz nie dalam rady chociaz dwie ostatnie nutki jeszcze mnie poderwaly z lozy hehe, muzycznie bylo dobrze i tu szacuneczek dla Eresa za utrzymanie caly czas ludzi na parkiecie i wytrzymanie tylu godzin:), chociaz nie powiem mnie tak jak Kamci brakowalo tez tych cukierkowych nutek:( Kamcia jak zwykle dzieki za wspolne tanianie chociaz na koniec mnie opuscilas:P Claudiucha za dotrzymanie towarzystwa przy hc na koniec Martyn_HS a tak za caloksztalt:D Defqon mysle ze swoja polecona misje spelniles;) no i to ze moglam sie napic z toba kamikaze to juz wogole zaszczyt;):P
na temat mondello sie nie wypowiem bo to daremne
Hellboy nie mow na mnie wariatka xDhahahaah
pzdr dla wszystkich:* | _________________ NaJwAĹźNiEjSzE SÄ
WsPoMnIeNiA:) | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzień) Piwa: 129 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 17-08-2008, 16:17 | #384
|
| | Qzka napisał/a: | | Kamcia jak zwykle dzieki za wspolne tanianie chociaz na koniec mnie opuscilas:P |
Kochana nie podobaĹ mi sie ten Hardcore;/ ale 13 wrzeĹnia myĹle nadrobimy ;)ja teĹź Ci dziekuje;*** | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 17-08-2008, 16:20 | #385
|
| | kamcia napisał/a: | Kochana nie podobaĹ mi sie ten Hardcore;/ ale 13 wrzeĹnia myĹle nadrobimy |
I to jak sasasa To bedzie dopiero Hardcore :mrgreen:
| MAIN napisał/a: |
Na 13.09 szykuje sie wielka niespodzianka dla fanow hs i hc - w poniedzialek bedziemy miec potwierdzenie czy uda sie w ten dzien przyjechac dla dj Outblast
|
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzień) Piwa: 17 Skąd: PL  | Wysłany: 17-08-2008, 16:20 | #386
|
| | Qzka napisał/a: | normalnie nie potrafie sie z lozka wygramolic tak mnie nogi bola:/ chociaz poczatek mialam bardzo ciezki, nudny i meczacy to potem sie rozkrecilam (dzieki Frog;), praktycznie od 24 caly czas na parkiecie chyba jedynie ostatnie pol godziny juz nie dalam rady chociaz dwie ostatnie nutki jeszcze mnie poderwaly z lozy hehe, muzycznie bylo dobrze i tu szacuneczek dla Eresa za utrzymanie caly czas ludzi na parkiecie i wytrzymanie tylu godzin:), chociaz nie powiem mnie tak jak Kamci brakowalo tez tych cukierkowych nutek:( Kamcia jak zwykle dzieki za wspolne tanianie chociaz na koniec mnie opuscilas:P Claudiucha za dotrzymanie towarzystwa przy hc na koniec Martyn_HS a tak za caloksztalt:D Defqon mysle ze swoja polecona misje spelniles;) no i to ze moglam sie napic z toba kamikaze to juz wogole zaszczyt;):P
na temat mondello sie nie wypowiem bo to daremne
Hellboy nie mow na mnie wariatka xDhahahaah
pzdr dla wszystkich:* |
hehehe no ladnie ladnie zaprosilas te slodka czarnulke hehe ale miala 17 latek no no niespodziewalem siÄ , Ĺźe zrobisz to , przypomniala mi troche Hc_sandre identyczna ale to nie ona ,
Qzka : hej jestes wolna czy zajeta ? Sweet : wolna a co ? Qzka : bo Hellboy chce CiÄ poznaÄ hahaha | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 29 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 451 (0,07/dzień) Piwa: 15 Skąd: Katowice Witosa  | Wysłany: 17-08-2008, 16:36 | #387
|
| | hehe lekko sie wystraszyla dziewczyna jak do niej zagadalam, ale nie dziwie sie skoro miala tylko 17 lat:P | _________________ NaJwAĹźNiEjSzE SÄ
WsPoMnIeNiA:) | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzień) Piwa: 129 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 17-08-2008, 16:38 | #388
|
| hellboy rozwĂłd!!!! JuĹź mnie zdradzasz.... hahahahaha | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Maj 2007 Wiek: 38 Posty: 77 (0,01/dzień) Piwa: 26 Skąd: ChrzanĂłw  | Wysłany: 17-08-2008, 16:40 | #389
|
| Na wstÄpie, to chciaĹem podziÄkowaÄ w imieniu swoim, takĹźe Hardwave'a, Ĺźe wytrzymaliĹcie z nami aĹź 4 godziny. Po przyjeĹşdzie do klubu poprostu dostaliĹmy informacjÄ, Ĺźe D. Mondello nie pojawi siÄ w klubie, a zasadniczo zakĹadaliĹmy Ĺźe zagramy seta godzinnego GĂRA pĂłĹtora godzinnego i nie byliĹmy przygotowani na taki rozwĂłj wydarzeĹ, aczkolwiek mam nadziejÄ, Ĺźe mimo wszystko aĹź tak nie daliĹmy ciaĹa i chociaĹź niektĂłrym sie podobaĹo . Seta Eresa, niestety nie mogliĹmy posĹuchaÄ (siĹa wyĹźsza, zaraz po secie wracaliĹmy do domu, gdyĹź jak kaĹźdy Ĺmiertelnik trzeba pracowaÄ ). Jeszcze raz wielkie dziÄki i mam nadzieje, do zobaczenia nastÄpnym razem .
P.S. Hellboy wiecznie zbaniowany czĹowieku . Eni, dziÄki za krĂłtkie odwiedzinki . | _________________ Check the Gangsta ! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 17-08-2008, 16:53 | #390
|
| | Losiu89 napisał/a: | Co to za nuta co gral Eres HC tekst byl z nuty Isaacka - Go Insane prosze o nute THAO czekam na nute ktora miales wyslac mi | Neophyte - Back In My Brain Again
| Na 13.09 szykuje sie wielka niespodzianka dla fanow hs i hc - w poniedzialek bedziemy miec potwierdzenie czy uda sie w ten dzien przyjechac dla dj Outblast |
ja pierdziu o.o jak to sie uda to bede w 7 niebie, zwlaszcza, ze Syndicate mi odpadl
Co do imprezy, to mialo mnie nie byc, brak kasy i troche mi sie nie chcialo Ale wrescie przybylem z Pumba i 1.50zl w portfelu
Dzieki Donix za bro Pumbacz, za pozyczke
impreza ogolnie udana, bo hf tam bylo xP | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
| |