Przesunity przez: Troi 17-08-2008, 16:06 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 18 Kwi 2007 Posty: 152 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: z Mamy :)  | Wysany: 17-08-2008, 13:47 | #371
|
| Brumek aka Hans a w opisie na gg masz ze przyjedzie do ciebie do domu Powiem ze mi sie nawet podobało Dzieki Nadziej Guma Yoshko Na Hf niesiedziałem troche czasu i tak zauwazyłem ze na balkonie duzo nowych twarzy poznałem kilku ale nie wiem jak sie Zwali pozdrooo | _________________ ik houd van HARDSTYLE en HARDCORE en jij ? | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzie) Piwa: 6 Skd: R-Śl / Schiedam  | Wysany: 17-08-2008, 13:49 | #372
|
| to więc tak: mimo, że głównej gwiazd nie było.. to MOH i tak uważam za udany hehe sie super bawiłam.. i w miłym towarzystwie szczególnie HARDCORE był PIĘKNY po prostu brak słów.. Eres-jak zwykle pokazałeś KLASE !
jedyny minus to tak cholernie bolą Mnie nogi, że mam wrażenie, że jeszcze do tej pory nie dotarły one do domu ała..
dzięki wszystkim za impreze.. zdjęcia dodam do 2 dni max aaaa i największa kapa? - naprawił Mi sie aparacik niewiem jak ale już działa hahaha :D:D:D i to bez problemu | _________________ Są bohaterowie, są superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzie) Piwa: 20 Skd: Mysłowice  | Wysany: 17-08-2008, 14:52 | #373
|
| od siebie powiem tyle że dla mnie (o dziwo bo niektórym muza nie podeszła) wczorajsze tracki sie okrutnie podobały, ostro i z impetem było i to mi się podobało :-D :mrgreen:
Mondello zachował się faktycznie jak frajer, bo problem z samochodem to nie problem tym bardziej że pewnie stać go na takse... :-/ samolot można zrozumieć ale nie samochód, no cóż szkoda, nie dziwię się że nie będziesz go już bookował bo to się mija z celem :-/
szkoda też tych ludzi którzy kilometry z drugiego końca PL przejechali i go nie zobaczyli a jest co oglądać, kto widział go live ten wie... | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzie) Piwa: 0 Skd: Mysłowice  | Wysany: 17-08-2008, 15:04 | #374
|
| zamist Mondello & Viviana pojawili sie GuGens & Motylek nie ma to jak walnc 500km z Poznania do Mega a tu nima wlochow w sumie to po mnie splynelo bo zobaczylem wszystkie wasze mordki i zaraz mialem banana od ucha do ucha :mrgreen: pozdrowienia dla wszystkich i podziekowania z super imprezke :mrgreen: | _________________ >>>>> Green Malacz Team <<<< | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 02 Mar 2008 Wiek: 36 Posty: 217 (0,03/dzie) Piwa: 1 Skd: Tychy  | Wysany: 17-08-2008, 15:17 | #375
|
| Co do Mondello chyba wszystko juz zostalo napisane wiec te kwestie pomine ;] Mimo jego braku i tak mi sie podobalo Dzieki pelap, q-bus i rafir za zabawe i ogolnie haha : DD No i pozdro dla nowo poznanych osob ale nie pamietam wiec nie wypisuje Aha no i ślimak Snejka na ogródku | _________________ That's the sound of your brain cracking | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzie) Piwa: 6 Skd: Katowice  | Wysany: 17-08-2008, 15:22 | #376
|
| No cóż ja mogę dodać? Danielek Mondi i Expressowa Wanna mają Nas gdzieś i My teraz też bedziemy mieli ich gdzieś... trochę mi jednak szkoda, bo miałam nadzieję usłyszeć Taurus'a w jego wykonaniu.
Jak dla mnie muzycznie było przeokrutniebombastycznie brak "cukierkowych" kawałków tylko podkręcał atmosferę, było na prawdę mocno i można było "odlecieć", szkoda tylko, że byłam jakaś śpiąca strasznie i w pewnym momencie nie miałam na nic siły :-(
i tu apel do wszystkich... nie dajcie mi spać na HSN'ie | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Sora 17-08-2008, 15:23, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 17-08-2008, 15:22 | #377
|
| no to moze teraz ja cos napisze !!! 1- Mondello juz skreslilem u siebie nie lubie go i nie chce go w polsce juz widziec jest poprostu frajerem jak bedzie kiedys w polsce to go wygwizdam znajac opinie innych co znaja mondello on nigdy nie byl sympatyczny i malo kto go lubial był wredny !!!
MoH
Redialsi i Eres trudne zadanie mieli tyle godzin ale dalo rade
od godziny 3.20 zaczelo sie cos pieknego Hardcore byl zajefajny lecz poczatek taki lajtowy HC pozniej jakies 15 -20 minut tempo zabojcze i wszystkie te nutki wymiatały niestety znowu zwolnienie (myslalem ze im blizej konca to bedzie coraz szybciej) niestety zawiodlem sie troszke na zakonczeniu Myslalem ze bedzie jakis Speedcore mocny a tu na koniec zwykla nuta HS ale Ogolnie MoH nawet dobry tylko taki jakis dziwny czegos jednak brakowało
liczylem troszke ze Hellboy skołuje jakies plyty i sobie wejdzie na pare minut :-p ale co tam nie ma co narzekac
Co to za nuta co gral Eres HC tekst byl z nuty Isaacka - Go Insane prosze o nute THAO czekam na nute ktora miales wyslac mi | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzie) Piwa: 17 Skd: PL  | Wysany: 17-08-2008, 15:24 | #378
|
| | Losiu89 napisa/a: | no to moze teraz ja cos napisze !!! 1- Mondello juz skreslilem u siebie nie lubie go i nie chce go w polsce juz widziec jest poprostu frajerem jak bedzie kiedys w polsce to go wygwizdam znajac opinie innych co znaja mondello on nigdy nie byl sympatyczny i malo kto go lubial był wredny !!!
MoH
Redialsi i Eres trudne zadanie mieli tyle godzin ale dalo rade
od godziny 3.20 zaczelo sie cos pieknego Hardcore byl zajefajny lecz poczatek taki lajtowy HC pozniej jakies 15 -20 minut tempo zabojcze i wszystkie te nutki wymiatały niestety znowu zwolnienie (myslalem ze im blizej konca to bedzie coraz szybciej) niestety zawiodlem sie troszke na zakonczeniu Myslalem ze bedzie jakis Speedcore mocny a tu na koniec zwykla nuta HS ale Ogolnie MoH nawet dobry tylko taki jakis dziwny czegos jednak brakowało
liczylem troszke ze Hellboy skołuje jakies plyty i sobie wejdzie na pare minut :-p ale co tam nie ma co narzekac
Co to za nuta co gral Eres HC tekst byl z nuty Isaacka - Go Insane prosze o nute THAO czekam na nute ktora miales wyslac mi |
hehe niebyles pierwsza osoba ktora mnie pytala czy zagram no bylo troche osob za miesiac sie cos szykuje tym czasem zapraszam do lhc | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 22 Pa 2007 Wiek: 38 Posty: 326 (0,05/dzie) Piwa: 7 Skd: Kalety  | Wysany: 17-08-2008, 15:36 | #379
|
| tez jestem zawiedziony ze nie bylo mondello ale jak on tak traktuje fanow, to ja tez mam go gdzies,
muzycznie bylo fanie, szczegolnie HC wybawilem sie jak nie wiem :-) jak jeszcze Hellboy by zagral to juz naprawde bym odlecial :-D poznalem kilka nowych osob ale nie pamietam nickow:/ fajnie bylo znow sie z wami pobawic tego mi bylo trzba po miesiecznej przerwie :-) | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzie) Piwa: 129 Skd: Chorzów  | Wysany: 17-08-2008, 15:41 | #380
|
| | Sora napisa/a: | | brak "cukierkowych" kawałków tylko podkręcał atmosferę, |
zależy dla kogo;/ jak dla mnie to zj***ł tą atmosfere;/ Nawet chłopaki nie mieli Showteka - Black:(( Zawiodłam się na Was DJ'e | |
| |
 | |
| |