| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 23-08-2011, 19:13 | #31
|
| | My tak samo przygotowujemy trackliste w domu ponieważ chcemy zawsze dobrze wypaść ( co widać owocuje tym iż mamy pozytywne komentarze) czasami się tylko zdarza że gramy spontanicznie i nie jest to dla nas problem.Szanujemy słuchacza i imprezowicza i nie chcemy mu puścić popeliny a to czy komuś się spodoba nasz set czy też nie ... rzecz gustu każdemu nie da się dogodzić. | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 22 Sty 2010 Wiek: 38 Posty: 591 (0,1/dzieñ) Piwa: 343 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 23-08-2011, 20:17 | #32
|
| Ja tak tylko zapytam... Jaki mam dawać tytuł seta jak będę nagrywał set "z imprezy" po jej odbyciu lub przed, jeśli nie będzie opcji nagrania go podczas ?
Co do Twojego secika Schiz - dobra robota! Nieźle się przy nim wymęczyłem podczas Twojego urodzinowego party! | _________________
 http://www.facebook.com/djkonablack | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzieñ) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 23-08-2011, 20:30 | #33
|
| Widzę zaczyna sie tu robić podział, tworzą sie pewne grupki i zaczyna być to śmieszne ! Juz raz była tutaj wojna po między młodymi i starymi Dejotami. Co teraz chcecie zrobić wojne o to kiedy, gdzie i jak sie sety nagrywa ? Dajcie sobie wszyscy na luz i nie róbcie tego o czym myślę. Set nagrywany w domu to set nagrywany w domu i nie gadajcie mi ze tak nie jest. Można przecież np w nawiasie zaznaczyć ( re-recording) i po sprawie i juz nikt sie nie bedzie czepiał.
A z resztą co ja sie w ogóle odzywam jak ja nie jestem DJem
Seta słuchałem, słucham sobie jak mi sie nudzi jak reszty setów Schiza
Tyle ode mnie | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
Podziêkowali: | Kona Black, vulcan |
Informacje Do³±czy³: 22 Sty 2010 Wiek: 38 Posty: 591 (0,1/dzieñ) Piwa: 343 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 23-08-2011, 22:44 | #34
|
| | noisyboy napisa³/a: | | Można przecież np w nawiasie zaznaczyć ( re-recording) |
O tego właśnie szukałem dzięki Noisy | _________________
 http://www.facebook.com/djkonablack | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzieñ) Piwa: 833 Sk±d: ---  | Wys³any: 23-08-2011, 22:56 | #35
|
| Hm... czyli zespoły muzyczne też mogłyby ze studyjnych albumów powybierać numery i puścić to jako live z koncertu? Nagrywanie nie jest złe, kwestia nazwy. Można to nazwać inaczej a w opisie zaznaczyć że TL taka sama jak w klubie. | _________________ Pozdrawiam | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzieñ) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 24-08-2011, 23:00 | #36
|
| Kona tak właśnie czytasz temat Koko już wcześniej o tym wspomniał | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 25-08-2011, 11:18 | #37
|
| | Chaotic Spirit napisa³/a: | Sory, że tak siÄ™ wtrÄ…cÄ™ ale to jakieÅ› nienormalne, że seta siÄ™ nagrywa w domu? Dla mnie troszkÄ™ Å›mieszne te wypowiedzi niektóre. Zawsze trzeba siÄ™ w jakiÅ› sposób przygotować imo i też bym tak zrobiÅ‚ jakby nie można byÅ‚o nagrać seta bezpoÅ›rednio na imprezie, chyba trochÄ™ logiczne. Dla mnie żadne oszustwo i nie wiem jak w ogóle możecie to tak nazywać Chyba oszustw w Å›wiecie HS'u żeÅ›cie nie widzieli.
|
DJ nie powinnien tylko "odgrywac" gotowa trackliste - bo to kazdy glupi potrafi, nawet jakas glupia sex lachona moze sie nauczyc na pamiec przejsc i naciskac Play w odpowiednim momencie - i nastepnie bedzie gwiazda. DJ powinnien tez dostosowac sie do tego co dzieje sie na parkiecie i jak ludzie reaguja... bo jezeli ktos przed toba zagra mocniejsze kawalki, to raczej po nim ciezko by przymulic melodycznym HS... no chyba ze jest sie mega gwiazda ktora wystarczy ze jest na DJce i tyle.
Nikt nic nie ma przeciwko nagrywaniu setow z taka sama TL jak na imprezie, bo duzo Djow to robi, tylko nalezy to zaznaczyc w szczegolnosci w tytule. Bo tak to po cichu przejdzie to nie zauwazone. A sety w domu nie odzwierciedlaja skilla na imprezie ;-)
| Grzybek napisa³/a: | Hm... czyli zespoÅ‚y muzyczne też mogÅ‚yby ze studyjnych albumów powybierać numery i puÅ›cić to jako live z koncertu? Nagrywanie nie jest zÅ‚e, kwestia nazwy. Można to nazwać inaczej a w opisie zaznaczyć że TL taka sama jak w klubie. |
raczej mozna to porownac np. do tego ze grupa po imprezie daje na forum posta "no i to wczoraj gralismy" i dowala idealnie zagrane numery itd - i kazdy kto sciagnie pomysli ze zajebiscie grali na tej imprezie, ale pozniej okazuje sie ze to w cale z imprezy nie jest ;-) | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 04 Lip 2010 Wiek: 36 Posty: 767 (0,13/dzieñ) Piwa: 235 Sk±d: Bydgoszcz  | Wys³any: 07-09-2011, 18:31 | #38
|
| Tak sie dzis wsluchalem w seta, ze omalo pelnego gara zupy nie przypalilem Kapitalne granie! Aha i wspomne tutaj, ze build tracka All Over to absolutne arcymistrzostwo i dawno nie slyszalem tak swietnego builda! Co prawda kick moglby byc tam mocniejszy i wedlug mnie troche za duzo wysokich jest, ale to nie temat na omawianie tracka. Zapamietam, zeby przy twoich setach nie odgrzewac sobie nigdy jedzenia! | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ |
| |