| |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 23-08-2011, 09:52 | #21
|
| | Tak jak Resq mówi. Podpisywanie czegoś mianem seta z imprezy, co było nagrywane w domu to zwykłe kłamstwo, bo warunki imprezowe =/= ciepły domowy kącik i właśnie w warunkach imprezowych wychodzi właściwy skill, kiedy mnóstwo rzeczy jest 'na nie'. Na szczęście moi ulubieni artyści tak nie robią, stąd też często cierpię, bo danego seta słyszałem tylko raz- na imprezie, tudzież niesłyszałem go w ogóle, ale przynajmniej jest to szczere, uczciwe wobec słuchacza i ma też jakiś tam swój urok (a o mobilizacji do odwiedzania imprez nie wspomnę). | | Ostatnio zmieniony przez koko123 23-08-2011, 09:54, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 23-08-2011, 10:09 | #22
|
| Uderzając z innej strony, moze ogarniecie mój tok myslenia i dzialania w TYM konkretnym przypadku. Róznica wydaje sie byc mała, ale nie jest otagowane tak: Coarsection Live @ CK Wiatrak, SchizeQ's B-day Party ani tak: Coarsection Live @ CK Wiatrak ani tak jak wspomniany wyzej, klubowy set: SchizeQ @ Zlot HardForum (MegaClub, Katowice) 26.02.2011
tag Coarsection @ SchizeQ's B-Day Party oznacza - material przygotowany na b-day party.
I szczerze nie wydaje mi sie zeby ktos czul sie oszukany a jelsi takowy na prawde jest to niech podniesie reke(Daron, odpusc). Dlaczego? Ja jako sluchacz szczerze wole dostac set z tym samym materialem ktory byl na imprezie ale w zajebistej jakosci, bez przesterów(a w klubie czesto gra sie na granicy) i innych chujowych niespodzianek które psują radość ze sluchania. Nie mam na mysli tutaj koni czy | koko123 napisa/a: | | w warunkach imprezowych wychodzi właściwy skill | bo chyba kazdy kto chociaz chwile obserwowal jak gram(poza oczywiscie jednym osobnikiem wiadomym) widzial ze taki skill jest na wysokim poziomie(wysoki to moze zle okreslenie, ale chodzi mi o to ze swego rodzaju doswiadczenie jest i nie pozwalam sobie na glupie bledy:] ).
A dyskusji na prawde nie chce dalej tutaj ciągnąć bo imho mozna zalozyc oddzielny temat, zeby nie spamowac w tym | |
| |
Podzikowali: | LukasH |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 23-08-2011, 10:55 | #23
|
| Karwa Schiz, no nie do końca, bo mixy bardzo często taguje się nazwą imprezki. Tym bardziej, że Wasze sety lecą na cały świat, gdzie z pewnością są odbierane jako sety stricte z imprezy i tutaj również dopatruję się oszustwa. Nie neguję tutaj skilla Twojego czy tam Łukasha, który się wpierdala ciągle z tym Podziękowali: LukasH , ale zwracam uwagę, że moim zdaniem nie jest to postępowanie w 100% etyczne (tym bardziej, że taki re-recording nie jest u Was pojedynczą akcją, tylko za każdym razem tak jest). No, ale chuj, bez kitu- com powiedział tom powiedziałem- EOT | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
Podzikowali: | SchizeQ, LukasH, ResQ |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 23-08-2011, 11:14 | #24
|
| a dziękuje bo mi się nie chce pisać | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 23-08-2011, 11:47 | #25
|
| po tl zapowiada sie ciekawie ale Tatanka - Afrika to | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 23-08-2011, 11:49 | #26
|
| bez mainparta | |
| |
 | |
Chaotic Spirit Unleash your spirit!

Informacje Doczy: 11 Sie 2011 Wiek: 31 Posty: 277 (0,05/dzie) Piwa: 135 Skd: Gdańsk  | Wysany: 23-08-2011, 17:47 | #27
|
| Sory, że tak się wtrącę ale to jakieś nienormalne, że seta się nagrywa w domu? Dla mnie troszkę śmieszne te wypowiedzi niektóre. Zawsze trzeba się w jakiś sposób przygotować imo i też bym tak zrobił jakby nie można było nagrać seta bezpośrednio na imprezie, chyba trochę logiczne. Dla mnie żadne oszustwo i nie wiem jak w ogóle możecie to tak nazywać Chyba oszustw w świecie HS'u żeście nie widzieli.
Co do seta bardzo dobry.
03. Coarsection & Beat Destroyers - Dream Within Dream 04. Coarsection ft. Mystika - All Over 07. Regain - Play The Game
| _________________ http://djchaoticspirit.com/ For bookings and info: contact@djchaoticspirit.com | |
| |
Podzikowali: | PietraZ |
Informacje Doczy: 21 Gru 2009 Wiek: 27 Posty: 1135 (0,19/dzie) Piwa: 153 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 23-08-2011, 17:51 | #28
|
| Set przesłuchany i stwierdzam, że przyjemny dla ucha a końcówka seta dobra w chuj | _________________ Early hardstyle is my style !!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 16 Maj 2011 Wiek: 35 Posty: 1521 (0,27/dzie) Piwa: 557 Skd: Katowice  | Wysany: 23-08-2011, 19:06 | #29
|
| To niech HF dj's crew zrobi coś w stylu KnockOut B2S'a i wtedy kawa na ławę, kto ma skilla a kto nie Wtedy nie będziecie się kłócić o odgrywanie, czy nagrywanie w domu i tyle Najlepiej to pozamykać w pizdu te wszystkie działy z setami z radia i inne takie bo ostatnio z tego wychodzą same kłótnie Co do seta z B-day, słyszałem lepsze schizkowe sety, ten nie jest zły ale nie porywa mnie tak jak zlotowy | |
| |
Podzikowali: | vulcan |
Informacje Doczy: 16 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 2894 (0,49/dzie) Piwa: 485 Skd: Wrocław  | Wysany: 23-08-2011, 19:07 | #30
|
| | Chaotic Spirit napisa/a: | Sory, że tak się wtrącę ale to jakieś nienormalne, że seta się nagrywa w domu? Dla mnie troszkę śmieszne te wypowiedzi niektóre. Zawsze trzeba się w jakiś sposób przygotować imo i też bym tak zrobił jakby nie można było nagrać seta bezpośrednio na imprezie, chyba trochę logiczne. Dla mnie żadne oszustwo i nie wiem jak w ogóle możecie to tak nazywać Chyba oszustw w świecie HS'u żeście nie widzieli.
Co do seta bardzo dobry.
03. Coarsection & Beat Destroyers - Dream Within Dream 04. Coarsection ft. Mystika - All Over 07. Regain - Play The Game
|
Zgadzam się w 100%, ja, gdybym grał, na pewno przygotowałbym się w domu do imprezy. Potrenował przejścia między wybranymi trackami. Jestem DJem i chce pokazać się z najlepszej strony, a nie nagle panika w oczach, że te tracki do siebie nie pasują. No i gdy ktoś swoje treningi nagrywa przy okazji to w czym problem. Osobiście nie wiem o co sie rozchodzi, bo czasami trudno nagrać seta live z imprezy. Gdyby nie takie postępowanie Schiza i reszty to by dzisiaj nie było tego seta, i innych np. z Toxicatora. | _________________
 Everything you hear, is real... | |
| |
 | |
| |